עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD Nvidia GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR הדגש יותר על חלקים איכותיים וקירור וטיפה פחות על ביצועים, המסך יתחבר על T220/40

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  2. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס, תכנות... משחקים - בסגנון של דיאבלו 3, סקיירים(אין לי דרישה שירוצו על הגדרות גבוהות אבל שיעבדו בFPS טוב אפילו על הגדרות הכי נמוכות) צפיה בסרטים(FHD או HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? המחשב יחובר למסך חיצוני כך שהמסך לא מאוד חשוב אם כי אני מעדיף 14 אינץ +. לא משנה לי אם הוא מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? כפי שאמרתי יחובר למסך חיצוני אז פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? אופטימלי מבחינתי מתחת ל2 ק"ג אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כו…

3. טוב זה המחשב שלי בקצרה : nvidia 7800 gt 256 mb asus p5ld2 intel 3.0 ghz ht 64 bit 1gb of ram זה מה שרלוונטי... אני צריך כרטיס מסך (רק של nvidia) מהסיבות שלי אל תציעו לי בבקשה כרטיסים אחרים תודה מעבד של אינטל (אם אפשר אז עם 4 ליבות) וזיכרון לפחות 2 גיגה או אם אפשר 4 גיגה.... הערה בקשר למעבד וללוח אם אני צריך שתגידו לי אם הלוח אם שלי תומך בcore 2 duo או בcore 2 quad כדי לדעת אם להעלות את התקציב גם ללוח אם... הנה הנתונים של הלוח אם שלי:http://asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=p5ld2 הלוח הראשון תודה רבה לכל מי שיעזר!!

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שלום, מבקש עזרה בהקמת מפרט למחשב למשחקים על בסיס שלושת החלקים הבאים: 1. 2x (corsair 4GB (2x2gb) 1600mhz ddr3) 2. sapphire radeon HD 5850 3. Seasonic ss-550ht active pfc f3 550W התקציב בין 2000 ל 3000 ללא ציוד היקפי! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב שישמש ל: א) גלישה באינטרנט. ב) משחקים לילדים קטנים (4 ו- 5.) כולל רמקולים. עכבר ומקלדת. מקום קנייה שיבטיח אחריות ל-3 שנים תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by ababc9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by avatar,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32bit SP1. איני מצליח להפעיל את מצלמת הרשת האינטגרלית כלל. תוכנות שעושות שימוש במצלמה (כגון messenger) מודיעות שאינן מזהות כל מצלמה מותקנת במערכת, וכן תחת מנהל ההתקנים לא מופיע שום אזכור למצלמה. יצויין שכל ההתקנים האחרים שמופיעים שם מותקנים כהלכה. ניסיתי לאתר דרייבר למצלמה לדגם מחשב זה באתר של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה. למיטב הבנתי מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותה באופן אוטומטי. מה עליי לעשות? ??? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  8. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1015PEM ASUS‎ 110-3601EJ HP ‏Acer One D255-N55DQKK‎ איזה מחשב כדאי לי לקחת לטיול עסקי בחו"ל? האם יש יתרונות/חסרונות בולטים בדגמים הנ"ל או אולי יש דגם שלא חשבתי עליו שעולה באיזור ה1500 ש"ח ? רב תודות!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by Riquelme,

היי מדובר בלפטופ של Lenovo G550 הדגם עם מעבד t6600 core2duo 2.2Ghz זכרון 4Gb ddr3 1033mhz HDD-500GB 7200RPM מסך 15.6 כרטיס מסך של geforce 210M 512MB סה"כ הלפטופ במצב טוב מאוד ללא תקלות,שריטות או משהו בסגנון תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by spooky,

אני צריך מפרט עד 4000ש"ח בלי מסך, אבל עם עכבר ומקלדת(אפילו את ההכי זולים שיש) לשימוש של צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט וכו'... ורק אינטל, לא רוצה AMD תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק אחר…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by tom123,

HP DV4 ההארד דיסק ממש מתחמם למטה מרגיש שכמעט זה חם מידי לגעת. זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  13. טוב אז ככה, קיבלתי מחבר שלי איזה מחשב ומסך ישנים שהוא לא צריך. וחשבתי למה לזרוק ולא לשפר? אולי זה יהיה במקום מחשב חדש P: אלה הנתונים מ-EVEREST: כדאי לשפר רק את הכרטיס מסך? אני לא רוצה כלכך לשפר אותו למפלצת אבל שיהיה טוב למשחקים בינוניים כאלעה. יש עצות?

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by david4815,

1. מארז 2. לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1; GLAN 3. מעבד Q6600 CORE2 QUAD 4. זכרון PLT 2 G KIT DDR2 800 OCZ 5. דיסק קשיח SEAGATE SATA2 16MB 320G 6. כרטיס מסך GF 8400GS 256 MB PCIE 7. מאוורר למעבד פנטיום 4 AR D.C 775 4 8. כרטיס רשת 1G LAN OB 9. צורב SATA NEC X20 DL כרטיס קול מובנה 7.1 11. ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL מחיר כולל מע"מ 3050.00 ש"ח השאלה האם המחיר הוגן למפרט ... תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?תנצלו את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח אבל תנסו שלא להגיע ל3200 ש"ח רק אם זה שווה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 22 אינץ' רז' 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. אהלן אנשים... יש לחבר שלי מחשב intel pentium 3 866 mhz 256 sdram הבעיה היא שאני לא יודע איזה סוג של לוח אם יש לו בדיוק אני יודע שזה pc partner יש למישהו מושג עם אפשר להלביש עליו מעבד יותר מתקדם ועם אפשר עד איזה מהירות? והאם זה שווה הסכום לשידרוג הוא בסביבות ה2000 שקל... תודה לעוזרים שבת שלום.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  17. מה אתם אומרים על זה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7072

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by a-v-i,

היי, המפרט לחבר, לא למשחקים ולא ל OC.. תקציב עד 4300 ש"ח בלי חריגות. דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1350 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 680 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 600 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7300 GT TDH 256MB PCI-E 540 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 4305 יש הצעות לשיפור? תודה מראש. נ"ב, בלי מפרטים מ KSP.

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by fatalico,

גודל מסך מועדף: 15.4 זמן עבודה: חשוב שיהיה ארוך, אם זה אומר סוללת 8 תאים אז זה חשוב. ביצועים: לא צריך להיות בשמיים, אבל שיעבוד בצורה נוחה. כ. מסך לא חשוב (רק ווינדוס אופיס ואינטרנט) לא נדרשת אחריות בינ"ל. משקל רצוי: הבנתי ש 2-2.5 קילו יכול להיות הגיוני, אם לא תגידו. לא חשוב גודל הכונן, לא חשוב יציאות מיוחדות, מעדיף חברה איכותית כמובן. חשוב שהמחשב יהיה אמין ואיכותי וישרוד איתי 4 שנים של התואר, במידה והתקציב לא מספיק שווה למתוח אותו כי זאת השקעה לטווח ארוך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. אני מבקש מפרט למחשב בעל : - לוח אם עם יציאת קול דיגיטאלית (עדיף אופטית), הכוונה לחברו לרסיבר ללא רעשים. - דיסק קשיח גדול 250G+ - 1G זכרון - לא מתכוון לעשות oveclocking - לא למשחקים (כ. מסך מובנה על הלוח) - מעבד לא חלש מדי. מתכוון להריץ מדי פעם Orcad, Matlab וכו' - תקציב רצוי של 2000 ש"ח ניתן קצת לחרוג אבל לא יותר מ-2400 ש"ח. - אין לי שום בעה עם רכיבים ג'ינריים (כמו זכרון, ספק מארז וכו') - ללא מסך, אני עדיין נהנה מה- ViewSonic P90f שלי. - ללא DVDRW תודה.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום לכולם אחרי בדיקות ומחשבות החלטתי לקנות את המחשב הנ"ל ותודה לkaki356 שהביאני עד הלום המחשב הוא למשחקים לא כבדים וזהו בערך אז אם למישו יש הערה או עצה בקשר לאם אפשר להוריד פה ושם דברים שלא באמת צריך אם אני לא רוצה לשחק BIOSHOCK ודומיו אבל גם לא להחליף עוד שנה כי SUPER SUPER SUPER TETRIS לא עולה לי... כמה שאלות יש הבדל בכרטיס מסך בין SPARKLE ל SAPHIRRE? המארז הזה עדיף על ה NZXT Apollo ו COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER ? אני מניח שהקירור הזה טוב גם לOC אבל לא מספיק Arctic Cooling Freezer 7 Pro? ולא צריך קירור למארז? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל אם למישו יש מידע על המסך ואם הוא מתאים למפרט הזה אני אשמח והשאלה הכי חשובה, אני רואה שעכשיו ובמהלך החודשיים ה…

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by agoraphobic,

שלום לכולם! הרגע נרשמתי לפורום והייתי רוצה לנצל הזדמנות זו כדי לברך את כולם! שמי אלון דרך אגב בימים האחרונים התחלתי להתעדכן בכל מה שנוגע למפרטים של מחשבים אחרי תקופה ארוכה, לאות הרכישה המתקרבת של מחשב חדש למשחקים. רוב הדברים ברורים אבל רציתי לשמוע את דעות המומחים לגבי כל מיני שאלות קטנות. התקציב שלי הוא באיזור ה 3 וחצי אלף אבל ניתן לחרוג ממנו קלות. המפרט שבינתיים הרכבתי הוא : מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Box - 850nis לוח אם: MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI - 455nis זכרון: 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 1600 - 595nis כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 - 790nis כונן קשיח: 500GB IntelliP…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by foobar2,

אהלן חבר'ה, אני מחפש מפרט למחשב התקציבי באיזור ה-2,500 ש"ח (עם חריגות לכאן או לשם). המחשב מיועד בעיקר לשמש לאינטרנט ולאופיס. כמו כן אני מתכוון להתקין על המחשב את מערכת ההפעלה Windows 7. הנה הרכיבים שחשבתי עליהם. אתם מוזמנים לחוות דיעה ולהציע רכיבים אלטרנטיביים. מעבד באיזור המעבד אני מתלבט בעיקר בין סדרת ה-Core i3 לבין הדגמים החלשים יותר של ה-Core i5 (ה-650 וה-660). מצד אחד, ה-Core i5 בתג המחיר הנוכחי שלו כנראה ישבור לי את המסגרת התקציבית. מצד שני, אני לא בטוח שה-Core i3 חזק מספיק בשביל לסחוב את Windows 7. כמו כן, בהנחה שבסוף אני אלך ל ה-Core i3, האם אפשר להסתפק ב-530 או שכדאי לשדרג ל-540? לוח אם כאן עיקר ההתלבטות שלי היא בין לוחות שתומכים בצ'יפסט H55 לבין לוחות אם שתומכים…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. אני צריך להרכיב מפרט למשרד של חבר שלי ... מחשב משרדי ב-2000 ללא מסך. הוא גר מטר מ-KSP ראשון והבנתי שהם זולים אז רצוי מאוד שניתן יהייה לקנות את כל חלקיו ב-KSP. ראיתי את המפרט המומלץ, אבל באתר של KSP את חלק מהרכיבים. תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by tehnodrom,

חבר שלי שאל אותי ולא היה לי ממש איך לענות לו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.