ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מפרט למחשב למשחקים, אין צורך בOC, אין צורך בציוד היקפי.. שיהיה מהחנות הכי זולה, וכמה יעלה לעשות אותו צת שקט ? תודה :] *שוקל לקנות איתו מסך 22 רחב אז שיתאים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כולם, הרכבתי מפרט i7 עם ראייה לטווח הארוך (אני קונה מחשב בתקציב גבוה עכשיו ושיחזיק מספר רב של שנים עם ביצועים טובים). המפרט הוא : מעבד Intel Core i7 920 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם בעניין. כמה הערות - לא, אני לא מתכוון להרכיב מפרט שהוא לא מבוסס i7. התקציב שלי הוא בסביבות ה4500 ש"ח. שוב, שמתי לב שאנשים לא אוהבים פה את המפרטים עם הi7 אז אני מציין שוב - אני לא ארד מרעיון של i7 לא לOC. לא חשוב קירור. לא חשוב שקט ו/או עיצוב. ללא ציוד היקפי. משלם במזומן ומרכיב לבד. הולך לעבוד עם מסך 19". תודה לכל העוזרים.…
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש חוות דעת על מחשב TOSHIBA A300-1 MO אני מעוניין לקנות אותו, המחיר נראה לי אטרקטיבי (3000 שקל) הוא מגיע עם אחריות מקיפה לשנתיים. את המפרט ניתן לראות כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NM0A85E2F מחשב נוסף שהתלהבתי ממנו הוא TOSHIBA A300-1LT http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7718923 מה עדיף? בכללי, הייתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת על מחשבים ניידים אחרים אשר מתאימים לי. העיסוק העיקרי שלי במחשב הינו אינטרנט, ותוכנות גרפיקה קלות (פוטושופ, פלאש וכו') התקציב הוא 3500+- תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתכנן לרכוש בשבועיים הקרובים לפטופ חדש וראשון בעקרון התבייטתי על הSTUDIO 1537 P84000 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm +שדרוג של זכרון ל-4GB מה שביאס קצת זה שמתברר שהוא לא בא עם התאורת מקלדת והקורא טביעות אצבע...(או שכן ומישהו שקנה אותו שם יתקן אותי) יש דגמים נוספים שנותנים כזו תמורה של מפרט\אחריות\פיצ'רים לתקציב? מה שחשוב לי זה "בית טוב" במקרה של תקלות ותיקונים המחשב ינויד בין הבית שלי לבית של החברה ובתוך הבית, ובעתיד בין הבית לאוניברסיטה. אין בעיה עם משקל. השימושים הם אינטרנט (מלא טאבים וPDFים פתוחים), סרטים והרבה, תכנות ווב ותכנות VISUAL STUDIO, הרצת VM וגם משחקים פה ושם (מנג'ר, GTA VICE CITY וכו', לא משהו כבד) האם ההבדל בין P8400 ל-T5800 שווה 7…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים (AMD / INTEL) והייתי רוצה חוות דעת עליהם. לא מבין כלום בOC אבל לא שולל. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס. לא עורך ווידאו ולא משתמש בתוכנות כבדות. יש לי מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1680/1050. בנוסף אני מתלבט בין שני רמקולים באותו מחיר ואשמח לחוות דעת בעיניין הזה: Logitech X-240 2.1 / Altec Lansing VS2421 2.1 תודה מראש לכל העונים... המפרטים: INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חדש. דרישות: גודל המסך 13-14 אינץ. הרבה זיכרון לשימוש במטלב. שימושים: בעיקר אופיס לעבודה ומיילים. שימוש רב במטלב. הרבה מעברים של הלפטופ (בית - משרד וכו'). התקציב הוא עד 10K. (אני יודע שלצרכים האלה אפשר למצוא מחשב ב 3K, אבל אני מעוניין במחשב איכותי) מזמן לא התעדכנתי בחידושים של הלפטופים. אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי, שישמש בעיקר לעבודת אופיס, כמובן חשוב החיבור רלשת, ואולי סרטונים. ממש לא מחשב גיימרי. חשבתי על מסגרת של עד 3K אולי קצת יותר. כשהסתכלתי באתרים הגעתי למחשבים האלו: של טושיבה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new שהוא במחיר ובאיבזור מעולה, זיכרון RAM יותר גדול מהאחרים (למרות שאני מוכן לשדרג את כולם ל-4 ג'יגה), יש לו אחריות טובה אבל הארד דיסק קטן יחסית למרות שהוא המינימום הנדרש 160 ג'יגה. בנוסף שני אלו של לנובו, שהם אותו מעבד למען האמת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PJ472G ו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415 לפי הבנתי הממש לא מרובה בברנדים, מה שגורם לי להתלבט זה בעובדה שהראשון…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי- אינטרנט, הורדות, OFFICE, ייתכן וגם חיבור לטלוויזית LCD. מגה פירסמו את המפרט הבא: Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5GHz לוח אם ASUS P5/1333MHz כרטיס מסך 256MB INTEL GMA 950 זיכרון 2GB דיסק קשיח 160GB צורב DVDR-W X22 מארז מהודר שחור 450W-RX 100 מקלדת ועכבר מולטימדיה-של סילבר ליין אחריות לשנה בבירור בסניף: הזיכרון, הצורב והדיסק הקשיח של סמסונג- המוכר לא היה מסוגל לתת יותר פרטים (דגם ספציפי) כ. מסך, רשת וקול ON BOARD (למרות שלפי המודעה הכרטיס מסך הוא בנפרד) היבואן: NEWRON האם לדעתכם המפרט הזה שווה משהו או שזה "לקנות חתול בשק"? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מעבד לוח אם זכרונות וספק. המפרט ישמש למשחקים באיכות גבוהה על מסך 24" אני חשבתי על e8400 e43 ocz 2X2 800 reaper modu82+ 425 מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום למומחים. אני מעוניין במפרט בסביבות 2.5k חריגה עד 300 ש"ח. השימוש המרכזי הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה+. חשוב שהציוד הקפי ובכלל כל הרכבים במפרט מחברה טובה ובאיכות טובה גם כולל את המארז ואם יש צורך גם ספק כוח טוב חשוב... מסך מחשב לא נחוץ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לבקש עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי, אני צריך מפרט חלקים של תקציב בסדר גודל של 5000-5500 שקל. הייתי רוצה שהמחשב יסחוב את המשחק GTA 4 בצורה טובה (שלא יהיו תקיעות ושהגרפיקה תיהיה טובה), אבל שהמחשב לא יהיה בנוי בעיקר למשחקים, זאת אומרת שיעבוד טוב גם תחת לחץ של כמה תוכנות שפועלות בו זמנית ושיעבוד בכללי טוב גם אם אני לא משחק. אני מאמין שאם המחשב יסחוב טוב את GTA 4 הוא יסחוב טוב את כל המשחקים הקיימים כיום. הייתי מעוניין שגם כל החלקים שלו יהיו מסונכרנים בינהם בצורה המקסימאלית. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי לבנות מפרט כזה. (:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד חדש לשימושים משרדיים סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה hdmi כדי לראות סרטים בלון ב lcd. 4gb זיכרון גודל המסך צריך להיות בין 15-17. כרטיס מסך כל אחד סביר רק לא של אינטל. ובנוסף ההיתי רוצה לשמוע את דעתכם על המחשב acer 6930z הוא מופיע אצל officedepot,אפשר לקנות שם או בbug ? ואיך acer אמינים טובים? עריכה: אם אפשר תגובות יש פשוט לחץ בזמן צריך לפחות להזמין\לקנות היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב [לבית] שייעודו העיקרי יהיה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. תקציב ~2500 ללא מסך אשמח לחוות דעתכם. עומר
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי,פתחתי ת'רד מקודם על המלצה למחשב שנתנו לי בסקאיי אבל זה היה נגד חוקי הפורום אז אני פותח חדש מעודכן. מקווה שזה יותר מפורט 1.תקציב עד 3800 כולל מסך. 2.מטרות המחשב:סרטים/סדרות,אופיס,הורדות,אינטרנט,מוזיקה וכמובן משחקים. רזולוציה של משחקים וסגנון: לא קריטי לי,אני אוכל להתפשר נגיד על מדיום לא חייב שזה יהיה על high בכל קטגוריה, העיקר שירוץ חלק... משחקים כגון פיפ"א,cod,fallout3 וקווסטים חדשים למיניהם... זה הסגנון. 3.ציוד היקפי שצריך זה מסך בין20-22 אינץ' עדיפות ל22' 4.העיצוב ממש לא משנה,וקירור אני לא מבין בזה כל כך משהו שיתאים למפרט שלא יתחמם יותר מידי. ובנוגע לשקט אז שיהיה קצת שקט... לא חייב שיהיה שקט לגמרי אני מוכן להתפשר על זה 5.בלי מערכת הפעלה (יש כבר) והרכבה בחנות כי אי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, היתי עכשיו בפנדה ובנועה והציעו לי דבר כזה: E8400 DFI BI P45-T2RS OCZ DDR2 GOLD 4096 1066MHZ SEAGATE 500GB Sapphire RADEON HD4350 COOLERMASTER RC-534 RCPOWER S500 500W צורב DVD כל זה ב3000 שקל בידיוק בנועה. אה ו, לא התבלבלתי. בחרתי לקחת כרטיס מסך חלש בשלב זה והכוונה היא לשדרג בעוד כמה חודשים. בגלל זה הספק החזק. בפנדה קיבלתי ככה: E8400 EP43-DS3L G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ 4-4-4-12 8500GS CM 690 PC POWER 500W SAMSUNG 500GB צורב DVD כל זה ב3200. ואני לפני שיצאתי מהבית הרכבתי את זה: http://img24.imageshack.us/img24/2896/26329867.jpg + ספק בסביבות ה400 שקל. מה שיוצא בערך 2800 ש"ח. עכשיו לשאלות איזה מערכת יותר טובה בכללי והאם יהיה לי שיפור ב…
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם יהיה צוור בקבוק? 2. האם זה 8 ג'יגה ראם? 3. איך המחשב בכללי? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להרכיב מפרט מחשב לשימוש בייתי פשוט - אופיס, אינטרנט התמונות של הנכדים ועוד כמה אפליקציות קלות של מוזיקה. התקציב 2500. ציוד הקפי לא צריך - יש כבר מסך Samsung 2494HS אז בניתי את זה: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore GIGABYTE EG45M-DS2H s775 1066Mhz, Intel G45 PCI-E, X4500HD, HDMI, eSata2 DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channe Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) compucase 6C60 Midi Tower (No PSU או (Elite 335 Black (No PSU http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=5239 http://www.hecgroupusa.…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסה ולעיתים משתמש במחשב ליישומים די כבדים כמו MATLAB ו - SOLIDWORKS (גרפיקה) כבר קבלתי המלצות לכמה מחשבים אז ממש לפני רכישה אני מבקש את דעתכם על המפרט הבא: Dell E6400 Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) 3.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMM Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD With PC-Card 320GB Hard Drive, 7200RPM 14.1 inch Widescreen WXGA (1280x800) Display - BrushMetal Black Genuine Windows Vista Home Basic SP1, With media 90W A/C Adapter (3-pin) 24X CDRW/DVD for Latitude E-Family Digital Microphone Dell Wireless 1397 802.11b/g Mini Card Resource DVD - Contains Diagnostics and Drivers 9 Cell Battery …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום השימושים העיקריים שלי במחשב זה הורדות סרטים וסדרות ברשת כך שאני משתמש המון בראר ולפעמים כשאני מחלץ כמה סרטים במקביל המחשב לא זז כך שבחינתי זה הדבר הכי חשוב ואם המעבד e8400 יעזור לי לזה... זה ההעדפה הראשונית שלי. מעבד חזק! בעתיד יהיה לי שימוש בתוכנות שצורכות מעבד כמו visual studio כך שחשוב שהמחשב לא יתקע. במקביל מידי פעם אני משחק במשחקים כמו סים סיטי והמשחק בניית רכבות rail way כך שככל שאני מתקדם במשחק ובונה את העיר המחשב נתקע ,כך שאני צריך כרטיס מסך שיריץ חלק תמשחקים האלה. הגרפיקה לא מעניינת אותי מה שחשוב שלא יתקע בכלל. זיכרון רם צפיה בדפי אינטרנט זוללי זיכרון אני לא כ"כ מבין מה הכי חשוב בram אם זה המהירות שלו או הנפח הבנתי ש 2 גיגה מספיק מה שאני לא יודע זה כמה מגה …
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה מעבד-Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם- ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך- ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 ספק כח - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pinHec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin המחשב יריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוהה? בינתיים כל זה עולה 4155
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב חדש התקציב עד 3.5 למזומן השימושים שלי הם למשחקים בעיקר המשחקים העיקריים הם GTA החדש קרייסיס UT3 פיפא09 כרגע אני לא ממש מכיר משחקים כי המחשב שלי לא מסוגל להפעיל אותם אני מתכנן להכיר הרבה אחרים וכבדים כשיהיה המחשב החדש וכמובן שאני מעדיף לשחק בהגדרות גבוהות אני מתכנן להפעיל ברקע תוך כדי שאני משחק: אימיול, USD (התוכנה שמורידה מראפידשר) ושירים. אני מוריד הרבה, אני רואה הרבה סרטים ואני מאוד אוהב מוזיקה אני מחבר למחשב רסיבר (מגבר) עם מערכת רמקולים, כדאי לי גם כרטיס קול? או שאני לא ארגיש הבדל עם המובנה? אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט (רק בשביל לחבר אנטנה ולראות ערוצים 1,2 ) אין צורך ב: עיצוב רמקולים עכבר ומקלדת צורב מערכת הפעלה אני כרג…
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-