ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש נייד בתקציב של 5K, עם אפשרות התגמשות מקסימלית עד 6K השימוש העיקרי, והמאסיבי ביותר של המחשב, יהיה בתוכנה Visual Studio 2008 אך נחוצה תמיכה בגירסא העתידית, 2010. הקימפולים אורכים דקות ארוכות מדי, ואשמח להיפטר מזה.. אני מריץ לפחות 3 פרוייקטים בו"ז, וכל אחד מהם גוזל כ-250 מ"ב ראם התוכנית היא להריץ WIN7, ומכאן שהדרישה המינימלית ביותר היא 3GB ראם, עם עדיפות ל4GB עד כה, סבלתי קשות משימוש בתוכנה הנ"ל תחת ריזולוציה של 1024X768 הסקרול ימין ושמאל, למעלה ולמטה - מעייפים ומעיקים לכן דרישה נוספת היא ריזולוציה נוחה 13" זה קטן מדי, 17" זה הגבול העליון- עדיפות למסך מאט אין חשיבות למשקל, אך רצוי כי הסוללה תחזיק שעתיים-שלוש 250GB HD יספיקו בהחלט אפשרות הרצת סרטים תבורך, כ…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כוח ב2400 צריך שיהיה crossfire בלוח אם כי יש לי כבר בבית HD3850 ובעתיד אני כנראה אקנה HD4870 ואני יעשה crossfire ובבקשה לא לחרוג מ2400 תודה ובבקשה 4GB ראם אין צורך בהארד דיסק כרטיס מסך וצורב DVD
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים , לא יתבצע OC ! עם מסך LCD 17 וללא כל ציוד הקפי אחר , אין צורך בדיסק ק. יותר מ 80gb -עד 5000שח. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Q9550 ( מומהר אל 3.4GHZ ) XIGMATEK Achilles S1284C GA-EP45-DS3L P45 CM690 Seasonik 650WHT G/Skill DDR2 4096MB CL4 SUMSONG HD103UJ 1TB SATA ALL 32MB צורב דיוידי סנסונג SATA שחור בקשר אל הכ.מסך עד שייצאו הכרטיסים עם הדיירקטס 11 אני לא קונה עד אז יש לי 88GT שמספיק לי לבינתיים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חג שמח אשמח לעזרה וייעוץ ברכישת מחשב נייד לשימוש ביתי. המחשב מיועד לשימוש כל חברי הבית כולל ילדים בבי"ס יסודי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח, חריגה רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב העבודה משרדית, יוטיוב, מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב…
-
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, עבור מחשב המויעד לגיימינג- בעיקר משחקי רשת עם כמה יכול לעזור לוח אם עם - Killer™ E2400 chip ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG המחשב הזה נראה סבבה. האם זה מספיק לצרכים של סטודנט? וורד, אקסל, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים. הדברים האלה יעבדו מהר במחשב הזה?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד, SSD, עד 2000/2500 שח , 15.6 אינץ' לגלישה, סרטים אני גם מתלבטת בין החברות השונות, שמעתי על אסוס שהשירות שלהם גרוע. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב DELL LATITUDE D520, אני מעלה צילום מסך של הזיכרון הנוכחי שיש לי היום במחשב: היום ,כפי שאתם יכולים לראות, יש לי 1GB זיכרון, שכנראה לא מספיקים יותר, לצערי. ואני חייב להגדיל את הזיכרון לעבודה תקינה ומהנה יותר על המחשב. חשבתי להחליף את 2 הסטיקים הנוכחיים ב 2 סטיקים של 2GB זיכרון כל אחד, ככה להגיע למקסימום זיכרון שהמחשב יכול להכיל (אם אני לא טועה 4 GB) עכשיו כאן הקושי, איזה זיכרון מתאים למחשב שלי? אך אני יודע? משהו יכול לחלץ מידע מהצילום של אוורסט ששלחתי? יש המלצות לאיזה זיכרון כדאי? תודה מראש, ניצן
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן וסהלן! אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה. אז מה היא צריכה? ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
דרוש לי מחשב נייד, אני אלך לפי הסדר של ההוראות בסטיקי כדי שיהיה מובן לכולם.. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, אינטרנט, אימיילים - אופיס וכו'. * גודל המסך? 14-12"" בלבד! * משקל רצוי? לא עולה על 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB לפחות * צורב DVD? - רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - LENOVO, TOSHIBA, DELL בנוסף, BLUETOOTH, WIFI ותחנת עגינה - חובה! אני רק אוסיף שאני לא מעוניין בMSI WIND על אף התגובות הטובות עליו, מסיבה מסויימת אני לא סומך על המחשב הזה מבחינת אמינות. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך נתתם לי מפרט מצויין . כרגע אחותי צריכה מחשב לעבודה ולכן צריך הכל חוקי. היא תעבוד עם אוטוקאד ולכן צריך כרטיס מסך ומעבד טובים. צריך מפרט כולל כל החלקים הנלווים חוץ מרמקולים ומדפסת. תודה רבה. כרגע אין תקציב מוגדר אך הוא בין 2500 ל3000
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
<blockquote> תקציב:650 חריגה מקסימלית: לא יותר מ 800 בנוגע להערות למטה אם אכן יש צורך : 1200 לא משחקים רציניים בעיקר פיפא וכאלה מעבד: intel core i5-650 3.2 GHZ 4M לוח אם: GIGABYTE GA-P55US3L כרטיס מסך: ZOTAC GT240 1GB DDR3 128BIT DVI HDMI מארז: ATX CASE 630A 500 WATT ספק כוח: P-4 500 WATT 20/24 SPIRE SP-ATX-450WATT BLACKMOON מסך: LG 22 E2240T LED הערות : חשוב לציין שאני לא כ"כ מבין בעניין הזה, המעט שאני יודע , שכנראה צריכים להחליף ספק ווזכרונות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Hi Firs of all sorry for writting in english... I'm not in Israel right now' and I dont have HEB keyboard. I want to buy new laptop and I have this 2two options: first: Dell Inspiron N5010 CPU: [table][tr][td] Intel Core i5-480M (2.66 GHz) GPU: ATI Radeon™ HD5650 1024MB Memory: 4096MB DDR3 Hard Disk: 320 GB 5400 RPM or the 2nd option: HP Pavilion G62-b20ERCPU: AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 (2.1 GGz) GPU: ATI Radeon™ HD5470 512MB Memory: 4096MB DDR3 Hard Disk: 500GB 5400RPM I will use the computer mostly to view movies.. but from time to time I will play light-medium weght games. what do you think? wich is better? [/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (למחשב עצמו, ציוד היקפי בנפרד). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי - משחקים (לא כבדים ולא בתדירות גבוהה - ראה פירוט בהמשך), עריכה גרפית, הרצת HD, בעתיד הקרוב שרטוטים (ראה פירוט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת וידאו FULL HD לרוב בתוכנת VLC בתדירות גבוהה, עריכה גרפית בPHOTOSHOP בתדירות בינונית, עריכת וידאו בAFTER EFFECTS/VEGAS/PREMIERE בתדירות נמוכה. בעתיד הקרוב AUTOCAD (מתחיל ללמוד אדריכלות בעוד…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ בסדר גודל של כ6000 ש"ח. שמעתי מהרבה אנשים שלא כדאי לקנות של HP או DELL, ומחיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים של L.G ו Fujitsu שנראו לי מתאימים. לכן רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר מחשבים של החברות האלה ויודע כמה הם אמינים, ובפרט הדגם LS 40 של LG (אני מצרף קישור למפרט שלו). בנוסף, שמתי לב שרוב אתרי האינטרנט מוכרים את המחשבים עם שנה אחריות בלבד, ורציתי לשאול אם אתם ממליצים להרחיב את תקופת האחריות. http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=789 :LG LS40
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שאני מעוניין לרכוש ואני מעוניין בחוות דעת שלכם האם הוא טוב ומה כדאי לשנות. חשוב שיהיה שקט, מקורר היטב לאוברקלוק עתידי וחזק לטובת תכני HD, משחקים, ושימוש כללי.כונן קשיח 1TB יש לי ובמפרט הזה אני לקחתי כונן SSD שישמש למערכת הפעלה. כמו כן חשוב לי שתהיה לי האפשרות לשידרוג עתידי של הרכיבים (כמובן שאי אפשר לחזות מה יהיה בעתיד אבל עד כמה שניתן). אני עובד עם מסך סמסונג 26" דגם t260HD ברזולוציה 1920x1200. הנה המפרט: [table][tr][td][/td] [td] Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box BX80623I72600K [/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5 PCI-e Model S6952GD5H [/td][td][/td][/tr][tr]…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה צריך מפרט בסביבות הסכום הזהאפשר חריגה בקטנה אבל רק אם זה יהיה משמעותי רצח למחשב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט. חשוב לי להתמקד במעבד חזק כרטיס מסך מעולה שיסחוב יותר מחצי שנה, שנה. וכמובן זיכרון שיריץ לי את המחשב והמשחקים בקלות. כמובן שהכוונה היא רק למפרט (כונן) ללא מסך, עכבר או מקלדת. בתודה מראש חברים.
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪942 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪434 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪289 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪308 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1066 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN460G1OC צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז ללא ספק An…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-