עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הבא? כרטיס מסך כבר יש לי (1950pro). המחשב מיועד לעריכה, קצת משחקים ושאר הדברים הרגילים. לא מתוכנן OC. הרכבתי בTMS. Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤865 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤447 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤456 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤447 1 צורבים LG H42LK DVD-RW Dual Layer X18 LightScribe Black ¤189 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤132 1 Total Price : ¤4128 יש לי כמה שאלות: 1. שאלה ראשונה אולי טיפשית א…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, טוב אז אחרי לבטים רבים החלטתי לקנות נטבוק. אני מחפש נייד ללימודים שיריץ לי אופיס, אינטרנט, סרטים ושירים, (משחקים לא נראה לי שאני אשחק עליו, אבל גם אם כן, הם יהיו ישנים). השבוע קניתי מחשב נייח חדש, כך שאני צריך נייד רק לשעות הלימודים, ושאני אהיה בבית אני אשתמש בנייח. אז הגעתי למסקנה שאין לי מה להשקיע יותר מדי כסף בנייד, וכדאי לי ללכת על נטבוק. למישהו יש המלצות מיוחדות? שמתי עין על ה-Lenovo S12 או על ה-Asus Eee Pc 1101. התקציב הוא כאמור עד 2300 +/-. וגם, אתם חושבים שזו החלטה נכונה? הרי אני צריך אותו רק ללימודים, ושאני בבית אני משתמש בנייח. תודה ויום טוב...

3. Started by yuraxp,

אני רוצה לקנות מחבר ב 350שקל מחשב למשחקים ישנים. המפרט: פנטיום 1 מעבד 166 32 מגה זיכרון כרטיס מסך של ATI משהו בומבה 8 מגה דיסק קשיח 860 מגה כונן 1.44 סי דירום- *8 ומסך 15 אינץ האם המחיר הוא טוב למכונת ביצועים שכזאת?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Acrios,

שלום חברה. אני סטודנט תפרן בטכניון, זקוק למחשב לעבודה בלבד, לא חשובים ביצועי גרפיקה למיניהם. מה שכן חשוב היא המהירות. כלומר זיכרון מינימום 512 ומעבד חזק . (עובד עם תוכנות כגון matlab ו- solidworks די הרבה, למי שמכיר...) והמחיר הזה צריך לכלול מסך (17" רגיל..). המון תודה .

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by zaf,

שלום, אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 שהוא יקר יותר ב- 1000 מה עדיף מבין השניים ? יש המלצות או רעיונות אחרים ? תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. אורח ami-365
    Started by אורח ami-365,

שלום לחברים בפורום...ברשותי שני לוחות אם-הראשון הוא של ASROCK-H71M-DGS ...והשני הוא של INTEL-DH61CR... איזה אחד להעדיף...?...תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by חש ז,

למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  9. Started by roei_b,

שלום, בן דוד שלי מעוניין במחשב למשחקים עם המינימום הבא: מעבד לאוברקלוקינג 4mb 1066mhz לוח אם לאוברקלוקינג תומך 1333mhz כרטיס מסך תומך dx10 חזק כרגע הוא הולך על אלה, אלא אם יש לכם משהו טוב יותר להציע: 600שח -OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800 300שח - Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II * בלי מסך, מארז, צורב וציוד היקפי ד"א בכמה בערך יצנחו המחירים של המעבדים ב22 ביולי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by LevTheKiller,

שלום אנו מתכננים לרכוש לבן משפחה כלשהו מחשב נייד שיוכל לעבוד עמו בבית וגם לקחת אותו לעבודה. דרוש מחשב נייד חדש ,בעל דור המעבדים האחרון ומומלץ שתהיה לו סוללה איכותית (לא כל כך בוער,אבל כדאי.. כי בנייד הקודם שלנו אחרי 3 שעות המחשב התכבה והיה די מעצבן לטעון אותו בזמן עבודה על המיטה!). עוד דרישה חשובה - על המחשב להיות חזק כדי שיוכל לשרוד לפחות שנתיים וחצי בכבוד. כמו כן כמובן רמקולים שיהיו (רגילים ,לא משהו מיוחד) . אגב,האם ניתן להשיג מחשבים ניידים עם DVI OUT? הייתי שמח להפוך נייד כזה לעתים למחשב שיכול להיות די מחשב מולטימדיה ושניתן יהיה לראות עמו סרטי HD (לפעמים,לא הרבה). התקציב 10K,ניתן לחרוג אם יש מחשב ששוה את הסכום הזה. תודה , שנה טובה לכל עם ישראל וצום קל וגמר חתימה טובה …

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by erezShiran,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כ 2000 שח. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, חיבור לטלוויזיה, אופיס, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. אהלן. אשמח לקבל המלצה למפרט למשחקים בתקציב של 7000 שקלים כמו שהכותרת אומרת, ללא ציוד היקפי, אם אפשר (ואני מניח שבתקציב הזה אפשר..) שיהיה גם שקט זה יהיה מצוין אבל זה לא חשוב מאוד אז אל תתפשרו על דברים אחרים כדי לקבל קצת שקט. ללא oc. תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by SilentD.M,

המחשב מיועד למשחקים , לא יתבצע OC ! עם מסך LCD 17 וללא כל ציוד הקפי אחר , אין צורך בדיסק ק. יותר מ 80gb -עד 5000שח. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by little_diablo,

האם הוא מומלץ לפי דעתכם? אני צריך מחשב ללימודים אבל גם שיריץ משחקים פשוטים. מה שווה כרטיס מסך g105? Geforce G105 512MB Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz חיבור HDMI מסך איכותי 15.6'' LED HD לצפיה בסרטי High Definition 4GB DDR3 1066Mhz 320GB כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה מצלמת אינטרנט מובנית מקלדת מלאה כולל מקשי ספרות וחיצים

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by kot snikers,

איך לחבר מסך לנייד השגתי מסך ישן אם חיבור VGA הכנסתי אותו לנייד ולא קורה כלום מה צריך לעשות. הנייד MSI WIND

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by gurd,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD , ומחשק אחד בלבד NBA2K14 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחק אחד בלבד NBA2K14 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  18. Started by Avivo,

מחפש מחשב נייד הכי זול שאפשר שיכלול את הדברים הבאים: 1. מסך 15 אינץ' 2. קורא cd (לא dvd לא צורב ולא בטיח, בשביל זה יש מחשב שולחני!) 3. floppy 4. משקל מתחת ל 2.5 קילו 5. אמינות המעבד הזיכרון כרטיס המסך- כל השאר לא משנה כל עוד זה אמין אשמח לקבל לינקים! (: תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  19. Started by Motix,

דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  21. שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by yotam.m,

שלום רציתי דעות על כמה חלקים. קודם על מה אתם אומרים על הכרטיס מסך של אסוס ? 6600 256MB PCI-E TV? האם הוא שווה משהו? רציתי לדעת מה זה המילה GBL שמופיע במידע על לוחות. ואיך הלוח (K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. לוח אם: Intel LEMONT 965 1066MHZ מעבד:Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX זיכרונות: Trenscend 512 mb x2 = 1gb DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 7200 RPM כרטיס מסך:Gigabyte nVidia Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail - GV-NX88S320H-B-RH צורב:LG DVDX18 DUAL רמקולים:CREATIVE 330 SUB+2 מארז:HEC COMPUCASE 6a19 ספק כוח:HEC 400W מקלדת ועכבר לוג'יטק סה"כ מחיר: 4899 ש"ח למרות שבחנות הם אומרים שהוא יריץ הכול, אני לא ממש בטוח שהוא יריץ לי כול משחק ושכול החלקים הם באמת חלקים טובים ששווים ת'מחיר ויאפשרו לי לעשות OC. אנשים בקשה עזרה דחוף אני מזמין אותו מחר!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום לכולם, אני חדש פה, ולא כל כך מבין גדול בחומרה, ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב החדש. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. תקציב: 5000 עד 6000 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח עם תשלום באשראי 2. מטרות המחשב: משחקים (קלים עד בינוניים כגון america's army או counter strike), אינטרנט, סרטים, הורדות, מולטימדיה וכו'..בקיצור מחשב חזק יחסית שיחזיק טוב להרבה שנים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, שום דבר נוסף פרט למחשב עצמו !!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי אין צורך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. בהארדיסק אני רוצה 750GB אבל אפשר גם להתפשר על 500GB. 6. האם נושא הקירור והעיצוב…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים