עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני הכנתי מפרט לעצמי אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל-כך כבדים והורדת סרטים וסדרות ולצפיית סרטים וסדרות יש לי כבר מסך של AOC 22' מקווה שתעזרו ותתנו חוות דעת תודה. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retai…

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by nigger84,

שלום לכולם, יש לי dell n3010 ואני מרוצה ממנו מאוד. בזמן האחרון קצת נמאס לי לסחוב איתי מטען לעבודה וכל יום לחבר אותו ולנתק אותו. רציתי לשאול אם יש מטענים חלופיים (שאפשר לסמוך עליהם) שאפשר לקנות כדי לשים אותו קבוע בעבודה שלא אצטרך לסחוב ולחבר כל יום. ואם לא חלופי, האם אפשר לקנות מטען מקורי, וכמה זה צריך לעלות? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by oded6188,

האם שווה לרכוש מחשב מסדרת Sony Vaio כשאפשר לקנות מחשב עם מפרט זהה במחצית מהכסף?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K (פלוס מינוס) על מנת לשחק משחקים כבדים (שיריץ מהר משחקים עם גרפיקה מעולה). אני לא מבין באוברקלוקינג ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לגבי ציוד הקפי, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים (מתלבט אם שווה לקנות אלחוטיים), רמקולים חדשים (מתלבט אם ללכת על סראונד) אבל אני לא יודע אם שווה לקנות מסך חדש כי יש לי מסך 19 אינץ' full_details=1'>samsung syncmaster 913N אין לי העדפה לחברות מסוימות (בכלל). נושא הקירור חשוב לי ונושא השקט חשוב לי עוד יותר. מערכת הפעלה אני כבר אתקין בעצמי, כנראה XP. הערה: החשיבות הכי גבוהה מבחינתי זה לכך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (בלי לקרטע), למשך כמה שיותר זמן. אם דרוש תקציב נוסף על מנת לעמוד בדרי…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  5. אנא ממכם אנשי צוות היכולים לעזור בבניית מפרט או הצעות רלונטיות אחרות

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. Started by Holography,

אהלן, החלטתי להתחדש בלפטופ חדש; המטלה המסובכת ביותר שעליו לעשות היא להריץ וידאו 1080P חלק. כמו כן שימוש יומיומי אינטרנט אופיס מוזיקה וכדומה. יציאת HDMI חובה, צורב DVD חובה, הרדדיסק גדול יתרון משמעותי מבחינתי. התקציב בנתיים פתוח, אקח את המחשב הזול ביותר שעומד בדרישות הללו. רב תודות.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Ruman,

היי לכולם, קניתי מחשב נייד ואמרו לי שאני חייב להטעין את סוללה 24 שעות בלי להדליק את המחשב, האם זה נכון?? ואם כן האם מישהו מוכן להסביר איך זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. לאחר הרבה שוטטויות בפורומים השונים השגתי את התקציב הנ"ל לרכישת מחשב חדש. צרכים ודרישות (לא עפ"י סדר חשיבות כלשהו). 1. משחקים. 2. יכולת OC מינמלית (מעוניין ללמוד את התחום אבל לא מתכוון לשבור שיאים או אפילו להתקרב אליהם). 3. שקט. 4. ביצועים (מערך RAID 0). 5. קניה מרוכזת בחנות אחת כולל התקנה. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה. מסך יירכש בחנות אחרת (DELL 2007WFT). 6. אין צורך בצורב DVD. המפרט שאליו הגעתי בעצמי תוך שימוש בהמלצות חברי הפורום: חנות זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 (965G) - ATX 942.81 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 3…

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by yonyes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 (בלי המסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא: אינטרנט, סרטים (קונצרטים, צריך איכות צליל ומראה טובה), תמונות של הנכדים וכאלה. אולי מעט word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך הכל, כולל מסך (שאינו בתקציב לעיל) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם י…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by cobmetal,

שלום וערב טוב ! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים כללים בין היתר גם משחקים , בתקציב של עד 2800 כולל מקלדת ועכבר אלחוטי וללא מסך . תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום, חבר ביקש מפרט באזור ה5000 שקל כולל מסך, הוא בעיקר משחק, שיהיה טוב לגיימינג ביצועים טובים מהיר והכל. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by yaya12345,

הי לאחרונה חקרתי המון ניידים על מנת לרכוש אחד הדרישות שלי הן: i5 7200 rpm כרטיס מסך ברמה טובה usb3 (נראה לי בסיסי) השימושים שלי הם: בעיקר בבית עם תאורה רגועה מסביב או תאורת יום קלה בסופ"ש מדי פעם ישיבה בבתי קפה (פעם בכמה שבועות) גלישה באינטרנט לשימוש משפחתי חיבור המחשב ל LCD לטובת צפייה בסרטים ומשחקים (משחקים כמו pro evolution, gta) הרצת סביבות פיתוח תוכנה התקציב שלי הוא: 3500 עם נטיה קלה לשפר למעלה (סליחה מראש על החפירה הדרמטית) אז לאחר התעמקות די ארוכה ננעלתי על dell vostro 3450 עם גודל מסך 14 אינץ' מט וכרטיס של ati radeon 6630 ולאחר שקצת קראתי התחלתי להסתבך כי גיליתי שלדגמי ה vostro שנחשבים איכותיים יחסית יש/הייתה בעיה עם המעבר בין כרטיסי המסך (אינטל ו ati) או יותר נכו…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by redersh,

מחשב נייד לעבודת אינטרנט מוסיקה סרטים- בקיצור בסיסי ביותר תקציב 4500-5000 חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע או פוסטים(רק מ2003) אז.. בבקשה גם קצת מידע על תצורת החומרה והמעבדים מה עדיף אינטל או AMD ? מחכה להצעותיכם והסברכם תודה עומר

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by iziko,

שלום לכולם, בקרוב אינטל צפויים להכריז על מעבד חדש מה שיוריד את מחירי המעבדים בארץ וגרם לי לפזול לבניית / קניית מחשב זול שישמש כשרת קבצים ומדפסות ללא RAID עכשיו להלן המפרט עזרתכם דרושה באפשרות להוזיל כמובן תוך נקיטת צעדים לשמירת על רמות רעש סבירות ועלות נמוכה כמו כן המלצה ללוח אם עם חיבורי SATA למכביר עקב היעוד של המחשב לשרת מה שאומר 4 הרדיסקים פנימיים של טרה לפחות כ"א (לא בפעם אחת אלא עם הזמן) בנוסף לחיצוניים שכבר יש.. תודה לכולם! המפרט: מעבד: Intel Dual Core E2180 לוח אם: ? זכרון: OCZ DDR2 1024X2 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum דיסק קשיח עיקרי למע' הפעלה: WD3200AAKS 320GB Sata 2 16MB ספק: cooler master extreme power plus 460W מארז: TT strike MX כונן אופטי: LG Sata…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. אוקיי אז הנה המפרט CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : Elsa/Sapphire X800 PRO Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD אני יודע שיש דברים יותר מידי יקרים שאני לא צריך , אז בבקשה תשפצו לי קצת את המפרט שעדיין תהיה לי חיית ביצועים למשחקים שתחזיק הרבה זמן אבל שלא יהיה יקר מידי , לא יכול להגיד בדיוק תקציב רק תעשו לי את זה בבקשה יותר זול .

17. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500ש"ח באשראי מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ) צפיה בסרטים, הורדות האם אתם צריכים ציוד הקפי?צריך רק צורב DVD. לא מקלדת\עכבר וכ"ו האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמארז יהיה שחור וללא חלונות האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ללא OC. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק? פיפא 2008/9 NBA 2008/9 מפרט מ- iqpc.co.il בבקשה. המחשב יריץ וינדוס XP ועובד עם מסך 22" תודה על העזרה נערך להבהיר תשובת ציוד היקפי

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  18. היי, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד או אולי המלצות לניידים אחרים, השימוש העיקרי בו הוא עבודה וקצת משחקים. http://ksp.co.il/?uin=35511&select=.268..271..2185..580..347..432..382..466

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  19. אם טעיתי בפורום אשמח שהועבר על מנהלים למקום הנכון כי לא ידעתי היכן להעלות שאלתי זו. מחשב כדוגמת זה: https://www.amazon.com/ZOTAC-Skylake-i5-6400T-GeForce-ZBOX-EN1060-U/dp/B01M3062Z5/ref=pd_rhf_gw_p_img_1?_encoding=UTF8&refRID=3YQKNR8BDNTPFGP9SQPB&th=1 היכן החולשה שלו מול מחשב באותו רמת מחיר ובמפרט זהה אבל שולחני-רגיל עבור גיימר ? זה שהצליחו לדחוס אותו למארז קטקנטן זו עובדה !!! אבל היכן אני אתחיל לחוש מצוקה/צוואר בקבוק, אם בכלל ? (למרות שהמוצר הוא עובדה אני נדהם עד חוסר אמון למשל ביחס לספק כוח, במחשב שולחני רגיל הספק הוא ענק ! וזה לא סתם ופה במיני PC הוא מוזער תמיהתי חלה גם על שאר הרכיבים שבד"כ הם גדולים: לוח אם, כרטיס מסך או שמא כרטיסי…

20. Started by mb74ever,

רצוי שהמפרט יהיה מlogicpc כי משם אני קונה... בגדול אני יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב..רק צריך את עזרתם בבחירת חברות הנה הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב: מעבד AMD 64 ביט. לוח- לא ממש משנה לי, אבל קרוב לוודאי שNFORCE4 סבבה לגמרי.. זכרון- שיהיה ג'יגה. כרטיס מסך שיעלה בסביבות ה600 ש"ח אפשר לגלוש מקסימום ל700..אני פשוט לא רוצה כרטיס מפלצתי ולדעתי זה לא הגיוני לבזבז כסף על כרטיס מסך יותר מזה. צורב דיוידי. מארז+ ספק - שיעלו בסביבות ה300 ש"ח. מקלדת+עכבר אלחוטיים. מסך דק 17 אינץ', אם יכנס בתקציב 19 אינץ' מה טוב. מדפסת נורמלית. ד. קשיח 200 ג'יגה.(וכן אני צריך את זה...אני מעדיף מידע על המחשב מאשר בדיסקים). פלופי כמובן.. וזהו אני מקווה שלא שכחתי כלום. התקציב הוא לכל היותר 5500.. אפשר לגל…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by eins,

שלום אנשים, אני צריך מחשב בעיקר למוסיקה סרטים ואינטנרט, בכל מקרה אני משקיע בו 7 עד 8 אלף שיהיה עמיד לשנים הבאות לא OC הסכום דיי גבוה כי אני רוצה מארז מעוצב, ספק דיי רציני עד סכום של 600 שקלים וגם מאוורר עם לד על מעבד (מה שאומר שהמארז צריך להיות עם חלון) כרטיס מסך שיתמוך בטכנולוגיה החדשה אבל לא יותר מ 2000 שקל, שאני יוכל להריץ משחקים של השנה החולפת... טוב למארז זה הבסיס e6300 לוח אם GA-965P-S3 זכרונות 1G (בחודשים הבאים אני ירחיב אותם רק השאלה איזה סוג...) הארד דיסק 250 מגה ספק OCZ והשאר אני נותן לכם להתפרע תודה לכל מי שיכול לעזור, (נ.ב מארז עדיפות שחור)

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  22. חבר ביקש עזרה בהרכבת מחשב חדש בתקציב דיי מוגבל האמת.. 2000 שח ועדיף נמוך מזה השימושים הם שימושי מחשב כללי, ומשחקים. הרכבתי לו את המפרט הזה ב-TMS עם קנייה של חלק מהחלקים ב-KSP, תנו דעה: קונים את אלו ב-KSP 1GB OCZ Value Series DDR II 667Mhz - Life Time Warranty מחיר לשני סטיקים: 160 שח דיסק קשיח Seagate 320gb 7200rpm 16mb buffer sata2 - חמש שנות אחריות מחיר: 299 שח גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 pro מחיר: 110 שח סה"ך 569 שח ומרכיבים אותם יחד עם ההמשך ב-TMS מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ₪336 לוח אם: Palit P35A כמות: 1 - מחיר: ₪376 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ₪222 כרטיס מסך: Palit Nvidia Gefo…

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by Vincent,

אני מחפש נייד 14.1 אינץ'. מה שאני יעשה עם המחשב זה תכנות, בלי משחקים כבדים או משהו שדורש גרפיקה כבדה. אני רוצה שהוא יהיה קל לנשיאה יומיומית בתיק גב, ובגלל זה אני מחפש 14.1 אתם חושבים שזה יהיה קטן מדי לכתיבת קוד תכנות (VISUAL STUDIO) ? מה אתם אומרים על זה? Latitude D531 זה בדיוק בתקציב... http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm יש גם: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=212&keySearch= http://www.skypc.co.il/pl_product~5572ZWLMI~14~0.htm אני גם מעדיף (אבל לא חייב) שיהיה עם מסך לא מבריק, שלא יהיו השתקפויות. יש לכם המלצות? יש מישהו עם ניסיון בניידים בגודל הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. הרעיון הקודם לרכישת מחשב עד 1.5K נגנז. עליתי עכשיו ל-2500 ש"ח (עם עדיפות ללמטה). שימושים: פוטושופ (גרפיקה דו-מימדית). משחקים: GTA החדש וסדרות NFS. זהו. אין לי זמן למשהו אחר (וגם לא יהיה לי בקרוב). לא אכפת לי אם לא רץ על המקסימום. מתלבט בין 4670 ל-9600. סרטים: יש לי ASUS 22 אבל אני לא רואה סרטי HD, לא פוסל אפשרות לראות בעתיד. שקט: יושב אצלי בחדר, אבל אני לא הרבה בבית, אז לא הכי חשוב בעולם. תאימות: יש לי HD ב-IDE/PATA, אשמח לשלב אותו במחשב החדש. אשמח לחנות באיזור נתניה. עוד משהו: אני שונא לשדרג. אז אם אפשר משהו שיחזיק מעמד בשנים הקרובות תודה!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by aniroze,

שלום הרכבתי מפרט בעזרת הפורום המוצלח הזה וההמלצות שבו. המפרט הורכב ב-SKYPC שאותם אני מכיר ואני מעדיף לקנות שם, בלי להעליב כמובן חנויות אחרות. אני אשמח לדעת : האם המפרט מומלץ ללא קשר למחיר? האם מומלץ לשנות בו חלק/ים על מנת לשפר ביצועים או על מנת לחסוך בכסף מבלי לאבד (או אפילו תוך שיפור) ביצועים? מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 ₪646 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951111 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws ₪591 כמות: 1 …

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.