ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
האם הוא מומלץ לפי דעתכם? אני צריך מחשב ללימודים אבל גם שיריץ משחקים פשוטים. מה שווה כרטיס מסך g105? Geforce G105 512MB Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz חיבור HDMI מסך איכותי 15.6'' LED HD לצפיה בסרטי High Definition 4GB DDR3 1066Mhz 320GB כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה מצלמת אינטרנט מובנית מקלדת מלאה כולל מקשי ספרות וחיצים
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מי מוכר מחשבים ששודרגו? ??? נגיד עשרה PC מסדר גודל של פנטיום 3 של חברה מוכרת כמו IBM או HP? הרי מישהו עושה את השדרוגים, ומישהו קונה את המחשבים של חברות שנסגרו. לינק או טלפון, מישהו?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, במסגרת החיפושים אחר מחשב נייד אני מוצא שיש דגמים שלהם GPU שהוא לא אינטגרלי (לדוגמא NVIDIA® GeForce® MX350) ויאפשר ביצועי גרפיקה ומשחק טובים יותר. האם בהכרח לתוספת GPU שהוא לא אינטגרלי תהיה השפעה גם בשימושי המחשב הרגילים על איכות הצבעים ואיכות התצוגה של המסך? האם ל-GPU יש השפעה על התחממות של המחשב? האם ההעדפה צריכה להיות תמיד ל-GPU שהוא לא אינטגרלי או רק במידה ואני מייעד את המחשב למשחקים וגרפיקה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב צריך להגיע יום רביעי.. אז בנתיים אני רוצה להוריד את הדרייברים כי הוא יגיע ללא מערכת הפעלה אני מתכוון להתקין XP הנה קישור לעמוד הדרייברים http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1510&hidos=WW1&hidlang=HE&TabIndex= האם אני צריך להוריד את כולם והתקין? או שאני צריך לבחור...?? או להתקין רק מה ש "דחוף"? ואיך אני נמנע ממצברים שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק? וכו... לדוגמה: יש אפשרות באתר להוריד דרייבר של הסידי רום? זה אומר שהוא לא מותקן עדיין?? אני חושב שהבהרתי את הדילמות שלי מי שיוכל לעזור אני מאוד אשמח.. והאם יש אתר שאפשר לשמוח עליו שממנו אני יכ…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לשלושת השנים שיבואו לאחר הרכישה, לפי הבנתי עדיף לא לקנות משהו מפלצתי כרגע, אלא לקנות משהו טוב ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ער…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שאלתי שאלה זו בעבר אבל הנושא סטה למקום אחר אז אנסה שוב. יש לי עכבר BT ואני רוצה לעשות DISABLE לטאצ'פד כשאני משתמש בעכבר, ב DEVICE MANAGER תחת MOUSE יש לי 2 עכברים: 1. העכבר של ה-BT 2. ps/2 compatible mouse לראשון אני יכול לעשות DISABLE אבל לשני לא. יש דרך כלשהי לכבות את הטאצ'פד הזה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך נתתם לי מפרט מצויין . כרגע אחותי צריכה מחשב לעבודה ולכן צריך הכל חוקי. היא תעבוד עם אוטוקאד ולכן צריך כרטיס מסך ומעבד טובים. צריך מפרט כולל כל החלקים הנלווים חוץ מרמקולים ומדפסת. תודה רבה. כרגע אין תקציב מוגדר אך הוא בין 2500 ל3000
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ידידותי למשתמש (מאוד ידידותי) וזול, שתפקודו העיקרי הוא מחשב ביתי לעבודות משרדיות: הוא צריך לעמוד סה"כ בתוכנות רגילות (אופיס 2003, מדיה פלייר וכדומה...) ובתוכנות משרדיות (אל תשאלו אותי שמות, פשוט אין לי מושג) והרבה הרבה שירים (ואולי גם סרטים - זו אופציה). אני צריך שמחשב זה יוכל להתחבר למערכת קולנועית כדי לשמוע בה שירים, ואם זה אפשרי גם שיהיה לו צורב DVD (במערכת הקולנועית יש DVD איכותי) או אם למשהו יש תחלופה אחרת, אני אשמח. המחשב שאדם זה חשב עליו נמצא בwww.ivory.co.il בדף הראשי: המחשב השני בשורה השניה. אשמח לחוות דעת על מה שהוא חשב, ואם יש רעיונות אחרים, אני אשמח לקבל מפרט מתאים. נ.ב. האדם הזה חסר סבלנות ומצפה מהמחשב שלו לעבוד מהר מאוד, והוא לא מבין הרבה במחשב…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חג שמח קודם כל! צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים לא כבדים מדי אבל גם לא סוליטר התקציב הוא כ4000 ש"ח ועוד שאלה, מאיזה מקום אתם ממליצים לקנות מחשב נייד?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הנייד שלי שמשרת אותי נאמנה, המפרט שלו די ישן, בגבול עתיק P3 500 256MB SDRAM 20GB HDD 4200RPM הוספתי לו עוד PCMCIA->4USB2.0 PORT וגם כרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לשדרג למחשב את הדיסק הקשיח, כי לדעתי המחשב די זוחל בגללו, כי שאני מעתיק משהו לUSB, נראה כאילו המהירות הכתיבה והקריאה מUSB גבוהה יותר מקריאה וכתיבה לדיסק קשיח ופה אני רוצה לשדרג לדיסק קשיח שעובד ב5400RPM לפחות לדוגמא http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6975 מבחינת הנפח, לא אכפת לי כלל, רק חשוב לי שהדיסק קשיח יהיה ביצוועיסטי יותר עכשיו הבעיה היא כזאת: ההתקן היחיד שיכול לעשות בוט זה הכונן הדיסקטים שיש לנייד הזה המחשב מאפשר לעשות בוט רק מHDD, FLOPPY,סידירום שמתחבר לכבל מיוחד(חסר…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה במפרט למחשב שמטרתו ציוד משרדי. התקציב לדעתי בין 6-8 וכולל: מחשב, מסך דק של 15, מדפסת ליזר מה אתם אומרים? תודה! עידו
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בס"ד אני בתהליך של חיפוש מחשב נייד חדש, ועלו לי כמה שאלות שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. האם המעבדים החסכוניים (סדרת הU) יכולים לרוץ באופן רציף גם על מהירות גבוהה יותר (הבנתי שיש שם איזו אפשרות שנקראת BOOST)? ואם כן, במה המעבדים הרגילים יותר טובים? 2. הגיעה אלי הצעה לקנות מחשב עסקי מהסדרות הכי טובות של החברות (elitebook, probook, Latitude) במחירים זולים מאוד (זה אמין!) אך מדגמים ישנים קצת. למשל עם מעבד 2XXXM או בלי USB 3.0. זה שווה את העובדה שהמחשב נחשב עסקי ומגיע ישר עם 3 שנים אחריות? בתקווה לתשובה מהירה, ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אותכם אם המחשב שלי טוב למשחקים? לעבודה? וכו'? אני מצפה לתגובות ואם צריך שיפור תגידו לי מה אני יכולה לקנות:[b/] מפרט המחשב הוא: AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU+tray cpu- 0.13 micron ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse Genius SP-G06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Frontier AIR Midi Tower Front USB 2.0 300W Silver Case
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב חדש שימוש עיקרי זה משחקים. אין צורך בחלקים נוספים מאשר מה שרשמתי במפרט יש ברשותי היום מארז Gigabyte 3D Aurora שאיתו אני ממשיך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1680X1050 אבל אני מתכנן לקנות מסך HD חדש בקרוב * לאילו הג…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצב שאפשר להכניס קונרו...כמובן שאת הכי זול למפרט לעבודה יום יומית (אופיס משחקים ישנים מאוד וכו') בתקציב 3500 בלי חריגות...בלי ציוד היקפי...
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה המפרט הנ"ל עכשיו רק לגבי המארז אני לא יודע מה כדאי לי מהמבחר שיש ב- KSP אז תבחרו לי משם משו שנראה לכם נורמלי עד 400 ש"ח למארז ושפשוט יהיה MIDI TOWER ושקט בקיצורר איך המחשב ? התקציב עד 4000 ש"ח ושקלל לא יותר אני תימני זה משנה לי חחח [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-