ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום "ייעוץ לפני רכישת מחשב", לא יודע מדוע אין אפשרות למחוק דיון כאן. אשמח לקבל מפרט למחשב בסכום של עד 1,200 דולר (4,200 ש"ח-לנצל את כל התקציב עם חריגה של עד 4,500 ש"ח). שימושי המחשב: תכנות, עריכת סרטים ותמונות, תכני 2.7K ותמיכה בפתיחה של עד כ-100 חלונות של youtube כתחביב. תוכנות עיקריות: Android Studio , Eclipse ,VLC וכמובן כרום. המחשב לא מיועד לgaming המסך שיחובר הוא 27 אינץ' 2.7K. המחשב מיועד להגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות, חשוב שהמחשב לא יקרטע בעריכת סרטי 1080p ב 120FPS (אני עורך סרטונים של GO PRO) אין צורך בציוד עיקפי, ואין צורך ב-hard disk, אבל אני צריך רק SSD של 512 ג'יגה. הש…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
בשביל מה זה ? ראיתי שיש אותו גם במצלמת האינטרנט שלי.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא מחו"ל ואני צריך חוות דעת זריזה ממי שיש לו נסיון איתו. ספציפית : - האם ביצועי המסך מגבלתיים כמו שמתארות הביקורות (קונטרסט נמוך,זויות צפיה) ? - איך המקלדת ? - האם ה- Wifi מתפקד כנדרש ? וכמובן התרשמות כללית. מסובר בדגם של I3-370 עם 4GB ו- Intel HD. השימושים : אינטרנט, מולטימדיה ביתית וקצת סרטים, עבודה ב- Office. לא מתכנן לשחק עליו משחקים תובעניים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤268 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR2 PCIe ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-H4550-512D3E צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Cooler…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
איך החלקים האלה ? מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 2M LGA775 FSB800 *64 bit* BOX לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail סה'כ 2829 ש'ח יש תקציב עד 2900 חריגה גגג עד 3000 והמחירים מ WWW.DIGMA.CO.IL אם יש לכם הצעות לשיפור בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מחנות בירושלים - לא KSP!!! - כמובן שאין שימוש ב-OC... אם יש חבילה מוכנה שעונה על הצרכים עם אחריות כוללת - יתכן וזו תהיה עדיפה במקרה זה. לגבי משחקים אין לי מושג מה הצורך, השאיפה היא למשהו גמיש שייתן יכולת למשחקים עד כמה שאפשר וכדאיי לתקציב. תודה, ריפר.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Q9550 ( מומהר אל 3.4GHZ ) XIGMATEK Achilles S1284C GA-EP45-DS3L P45 CM690 Seasonik 650WHT G/Skill DDR2 4096MB CL4 SUMSONG HD103UJ 1TB SATA ALL 32MB צורב דיוידי סנסונג SATA שחור בקשר אל הכ.מסך עד שייצאו הכרטיסים עם הדיירקטס 11 אני לא קונה עד אז יש לי 88GT שמספיק לי לבינתיים
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire - 520 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - 570 gigabyte gf6600gt agp - 980 western digital 80 gb 7200 8mb - 340 AMD SEMPRON 3100 BOX 754 - 735 3145 למשחקים, אינטרנט, משחקי רשת והורגות
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט: מעבד: Intel core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, E6300 לוח: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: ATI RADEON X1950PRO 256MB DDR3 מארז ומאווררים: GIGABYTE TRITON ALUMINUM 2X120 ספק כח: 500W PEAK FOR P-4 זיכרון: 2X 1GB DDR2 240PIN DIMM 800Mhz דיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16M cache SATA2 כונן אופטי: DVD RW X18 SAMSUNG מסך: "WIDE LG L194WT 5MS 1:2000, DVI 19 המחשב עובד ללא בעיות, יש לי את כל החוברות של הרכיבים והקופסת קרטון המקורית של המארז כולל הקלקרים שמורה. המארז הוא מארז איכותי ויוקרתי מאלומיניום, צבע כסף. המפרט נבחר לאחר התייעצות בפורום כאן באתר. מבקש לדעת כמה לדרוש על מחשב כזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לעבודה שוטפת ולהצגת סרטים על גבי טלוויזית LCD. מה שחשוב לו זה יציאת שידור טובה - HDMI, ההבדל המשמעותי ביניהם זה הכרטיס מסך. לדל יש אינטל X3100 ולHP יש גי פורס 8400M . את הHP אני ישדרג ל2 גיגה זיכרון... מה דעתכם? הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האלן אציין שיש לי את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרונות ומעבד.(נקנו בארה"ב). http://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c10d16gab http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-gtx970gaming4g http://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-cm8064601710803 זה המפרט http://postimg.org/image/c3mweve67/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עדיף שלא לחרוג בכלל (סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב נייד חדש LENOVO T500 אחלה מחשב, אבל יש משהו שאני לא מצליח.. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד פשוט ואחד טוב ATI 3650 איך אני מחליף בינהם? אני על האיכות הכי גבוהה של המחשב והכרטיס הATI לא מתפקד כשורה.. מה צריכים לעשות כדי להפעיל אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. תנצלו את כל התקציב - 5000, חריגה של 200 ש"ח. רק אם לדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שידרוג של רכיב שממש חבל אם הוא לא ייכנס, בגלל חוסר בחריגה הנ"ל. 2. המחשב מיועד למשחקים, ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה. בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו. בנוסף, המחשב יהיה מיועד גם לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, צפייה …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים ועבודה. אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה (פיתוח תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout, Battlefield, ומ…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה מחשב תוך שבוע שבועיים. אני לא בקטע של OC רציני, אולי משהו צנוע, אבל כנראה שלא. מעדיף nVidia על ATI בד"כ אלא אם כן יש ממש סיבה טובה. מדובר במשהו כמו 80% משחקים ועוד 20% על photoshop ו-3dsmax/Maya. הנה מה שחשבתי עליו בינתיים: Processor: Core 2 Quad Q6600 Mobo: ASUS P5N-D s775, 1333Mhz, nForce 750i SLI, DDRII 800, 2xPCI-E RAM: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 G-card: GIGABYTE GV-NX88S512H-B 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: 2XWD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II CASE: Thermaltake M9 VI1000BWS Power supply: ThermalTake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) לא ממש משמעותי איזה מארז וספק, אבל שיהיו איכותיים ומרווחים מספיק. הסיבה שאני הולך על לוח אם ע…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ברמת PS ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיני פיסי כדוגמת NUC , אבל לא בטוח עד כמה הוא יתאים לשימושים שלי. *הרצת האמולטור מהירה כמה שניתן (בסביבות עבודה כגון eclipse אך בעיקר android studio) *כמו כן, השימושים כוללים הרצת מכונה וירטואלית ( בדר"כ לינוקס על vmWare. ) *המון טאבים פתוחים בדפדפן. ובכללי שיהווה תחליף טוב למחשב שולחני (שיהיה בלי תקיעות לגמרי בשימוש היומיומי ). יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן : 1. nuc מהדור האחרון עם מעבד i7-5557u , אבל לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי בכל מקרה. אבל היתרון שלו על הi5 הוא ה HT. (תקנו אותי אם אני טועה) 2. nuc שהכריזו עליהם החודש עם מעבדי הskylake. אבל הם לא יהיו עם i7 אלא רק i5. אז נראה לי האפשרות הראשונה עדיפה. (?) 3. gigabyte brix עם מעבד 4770R *כמובן אחרי קניית…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי מסתבר בחלק מהמעבדים, עבודה במצב HT או לחילופין SMT גורמת להאטת ביצועים בתוכנה. לכן, מומלץ לבטל את התכונה הנוגעת בביוס או להפעיל את זה - https://drive.google.com/uc?export=download&id=14O02F5sAsg_bFGU2NaXIMLMeXNQBC2bi שימו לב, צריך להפעיל את לייטרום כל פעם מהישום הזה. המעבדים המושפעים ביותר הם ה - 9900K של אינטל וצמד Threadripper 2970WX / 2990WX של AMD. ישנם עוד מעבדים, בעיקר מסדרת X של אינטל, בהם ההאטה קטנה יותר. לציין שאינטל מודעים לבעיה ופועלים לפיתרונה בשיתוף ADOBE ! חג שמח !
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, בעבר עזרתם לי עם מפרט מצוין שמשמש אותי, עכשיו אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך טלוויזיה בגודל 40 אינץ' full HD עם שדרוג עתידי ל 50 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-