עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו מחיר לא יקר עדיפות לעד 2000 ורק אם חייב לגלוש למעלה אין צורך במסך וציוד היקפי תודה מראש נ.ב. יש השפעה רצינית לצ'יפסט של הלוח על קידוד וידיאו?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב שאמור להריץ משחקים (בעיקר משחקי תפקידים בסגנון Dragon age II), וגם לנושאים מקצועיים כגון החזקת מכונות וירטואליות לצרכי לימוד (hyper-v, vmware), מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10217 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 זכרונות: DDR3…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. שלום לכם ותודה שאתם פה בשבילנו. 1.התקציב המקסימלי הוא 2000שח. בבקשה, לנסות לא להרוג מהתקציב. 2.השימושיים הצפויים הם משחקים קלים , אינטרנט, סרטים ותמונות. 3.ללא ציוד הקיפי. 4.מחשב עם כל הרכיבים. 5.מחשב עם כל הרכיבים. 6.אני לא יודע בידיוק כמה אפשר להגיע למחשב שקט עם התקציב הזה, אבל אם אפשר הכי גבוהה 9,10 7.ללא OC 8.בלי מערכת הפעלה. 9.יש לי העדפה מחנות במרכז. 10.אין לי שום בקשה מיוחדת לחיבורים. 11.לא מתכוון לשדרג בעתיד. 12. לא חשוב. בקשה רק שיהיה עם 4GB ראם. תודה רבה וסליחה, אם משהו לא ציינתי.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Intel Pentium 2.8Ghz HT Radeon 9600SE 1GB DDR 400 Mhz hardisk 80gb sata ספק 500 וואט מארז גיימינג ( לא יודע איזה סוג ) צורב SONY 52x32x52 DVD LG

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום רב. ברשותי נייד מסוג DV6515 פביליון עם צ'יפסט 965. בדקתי במס' תוכנות וגם באתר של אינטל אבל לא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם אוכל להתקין מודלי זכרון של 2X2GB בתדר 800MHZ או בשם אחר PC6400. כרגע יש לי במחשב 2X1GB מסוג 5300 או 667MHZ. פשוט חשבתי אולי לשדרג ל4GB בעקבות מחירי השפל ובתור מחשב לעתיד,גם ככה הויסטה קצת זוחלת לפעמים עם 2 ג'יגה,וכן ידועה לי המגבלה של ה32ביט. אשמח למישהו שאוכל לתת תשובה חד משמעית,אולי PIKA,נתקלתי פעם נראה לי באיזה דיון שהמלצת למישהו לקנות את המערך הנ"ל מנועה כי המחירים היו ברצפה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by avihy.a,

שלום לכולם, אני חדש כאן אבל לא כ"כ חדש בתחום. אם כי אני לא יכול לתאר את עצמי כ- "מקצוען". בכל מקרה, עברתי על עשרות מפרטים שונים (כולל מה שנמצא כאן באתר) עם המון המלצות או אי המלצות ויצאתי קצת מבולבל. התקציב שלי הוא באזור ה- 10,000 ש"ח. זה לא אומר שהוא חייב להיות 10,000 אבל אני פשוט עייף מלהחליף מחשב כול איזה שנתיים - אני פשוט רוצה משהו שיחזיק לי קצת יותר זמן (5-6 שנים בשקט). מה שחשוב לי הוא קודם כל משחקים, דבר שני סרטים ובכלל הזרמת מדיה (אני מזרים ל- PS3 בסלון), קצת עריכת ווידאו וסאונד (לא משהו באופן קבוע ומקצועי מדי) ועבודה עם המון חלונות ותוכנות ברקע. חשוב לי מאוד גם שתהיה לי יציאת HDMI מכטיס המסך (או מאחד מהם) עבור HTPC בסלון (ככה זה עובד היום). דבר נוסף, אני מתכנן מתי…

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  8. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 SLI INFINITY 895 ¤ 1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 סה"כ 7595 אחרי הנחה 7367 איך? ותגידו איך הכרטיס מסך הוא טוב?הוא כמו של לידטק?אותה רמה? כי המחיר שווה

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  10. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce3 250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 375 צורב NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk 365 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך AGP - Radeon 9250SE (250/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 260 …

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לצורך אינטרנט אופיס סרטים מידי פעם ומוזיקה (לא דרישות גבוהות) רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שהצעתי לו מחנות לוגיק ברמת גן ואותו מפרט מחנות גמא בתל אביב עם הפרש של 100 ש"ח לטובת גמא בנוסף האם המפרט הזה יהיה טוב גם לעבודות על תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד מעבד Socket 754 AMD Athlon 64 bit 3000 לוח אם ג'יגהבייט דגםGA- K8NS nForce 3 250Socket 754(כולל בתוכו כרטיס קול וכרטיס רשת) זיכרון Kingston 512 MB או סמסונג או PDP (תלוי בעיקר בזמינות החלק שבמלאי) דיסק קשיח בגודל של 80 ג'יגה בייט דגם:WD 80GB 8MB buffer SATA 7200 צורב תקליטורים Lite-on X52X32X52 כונן DVD X16X48 Toshiba כרטיס מסך גי'פורס 5200 דגם N52128TEb FX5200 128MB +TV OUT Gi…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by pinhasr,

מחשב למשחקים + HTPC. לא מעונין ב CF (אולי בעתיד, לכן הוספתי הכנה הן בלוח אם והן בספק) המחשב ישב בארונית סגורה (עם פתחים אחוריים) חייב אוורור מעולה. המארז בארונית ישב בחדר עבודה וישרת את היושב ליד השולחן + מסך FHD בפינת משפחה. (הכנתי תשתית ל HDMI ול USB מתחת לריצוף). מעונין ב - OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤203 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 4 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤568 זיכרון: G.Skill 4GB D…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  14. המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by Simcha Hadad,

אשמח לחוות דעתכם מחשב נייד מסך מגע כן /לא? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ומתלבטת האם להשקיע אם כבר גם במחשב בעל מסך מגע. מצד שני - אני חוששת מההשתקפות.. כל הערה תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב שמיועד לעבודה כללית עם יכולת להפעיל משחק מחשב מדי פעם, אני לא מתכוון להפעיל את כל היכולות הגרפיות של הכרטיס. אני מבקש עזרה בבנית מפרט מחשב אשר יכלול את הרכיבים הבאים : מעבד : *מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 5600 X2 / 2.80GHz SOCKET AM2 BOX 3Y עלות : 901 ¤ זכרון : זיכרון DDR2 KINGSTON 1Gb 800MHZ NON-ECC CL5 עלות : 588 ¤ צורב DVD-RW : *צורב ללא תוכנה LG GSA-H62N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y עלות : 202 ¤ מארז : מארז ללא ספק כח GIGABYTE POSEIDON ALUMINIUM CHASSIS SILVER ATX עלות : 448 ¤ ספק כח : ספק כח למחשב THERMALTAKE TR2 500W PFC ATX2.01 W0093RI 2Y …

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by דניאל מקמל,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית לאנימציה, רוצה להריץ תוכנות תלת כמו מאיה וזיבראש, אפטר אפקטס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס, אם מייקר אפשר לוותר 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

18. היו לי פעם Dell D840 שהיה ממש סבבה, קצת כבד. זה היה פעם. אני רוצה לקנות לאחותי הסטודנטית מחשב עם איכות בניה טובה כי סטודנטים הם אנשים תזזיתיים ומגושמים כידוע. ביררתי ובררתי, קראתי על Dell Studio כולם אומרים - חרא. טוב אמרתי, נלך על העסקי זה לא כזה יקר ויותר איכותי, קראתי וחקרתי על ה E6400 וגם, בכל מקום קטלו לו את הצורה. באתר של דל עצמם קטלו לו כולם את הצורה. ממש בושה. בכל מקום באינטרנט כולם מלינים על דל. חבל, יש להם עכשיו דילים מצויינים. אני לא מסוגל לקנות אותם אחרי כל הגל אנשים שמתוננים עליהם באינטרנט.. עושה רושם שאני לא מצליח למצוא מחשב שירצה אותי במחיר טוב מחו"ל. לא רוצה משחקים ולא דברים כאלו. שיתן ביצועים טובים ולא יעשה בעיות אחרי שנה. ------------------…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by Cytex,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג בעיקר(90%) זה בנתיים המפרט שיש לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun 1.אני מחפש רק כרטיס מסך לאותו מפרט^^ אז לא להציע לי מפרטים אחרים אלא רק כרטיס\מערך כרטיסים למפרט. 2.תודה לעוזרים ד"א התקציב למערך הוא 1200(שני הכרטיסים) וכרטיס אחד גם 1200.

20. Started by tzay,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. ללא מסך,מקלדת,עכבר וכ'ו...

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  22. שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…

23. Started by lael,

מפרט למשחקים + מסך

24. Started by XINA,

שלום החלטתי לעבור לנייד ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הללו: Gigabyte W566N-DC43M with FX 8400GS/256MB Toshiba Satellite A200-23N with ATI Radeon HD2600 HP TABLET TX2520 עם כרטיס מסך חיצוני ATI RADEON HD3200 LG R405-A-C216E/2GB עם כ.מסך חיצוני ATI X-1250 בהתחלה רציתי לרכוש את Gigabyte, דעתכם חשובה לי מאוד איזה מכשיר מבין הארבעה עם הכרטיס הגרפי שהכי מתאים למשחק, או בכלל הכי מומלץ? האם יש משהוא אחר שאתם ממליצים? התקציב הוא עד 4300-4500שח מטרה היא לשחק בכיף ב AGE OF CONAN עם לפטופ גם בעבודה כשהדרישות המומלצות למשחק הם: Core 2 Duo E6600 or equivalent CPU Speed: 2.4Ghz RAM: 2GB Operating System: 56k modem(dial-up) or greater Drive Type: DVD Drive Free Dis…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by lompy,

חבר ביקש ממני עצה לגבי מה לקנות והאמת שאני לא כל כך מבין ולא יודע מה נחשב למחשב נייד טוב. השימושים של המחשב זה אופיס ,אינטרנט ושיתוף קבצים.הבן אדם חולה מוזיקה ובגלל זה עדיף HD כמה שיותר גדול עם זה אפשרי בתקציב. סדר עדיפיות לדעתי הוא 1.אחריות 2.זמן סוללה 3.פיצרים נוספים (כמו קוראי כרטיסי זיכרון בלוטופ וכו) 4 בסוף הכי פחות חשוב גודל משקל ומראה אודה לכל מי שיכול להמליץ לי מה כדאי לי לחפש במפרט מבחינת מעבד/ציפסט/זיכרון וכו או יותר טוב לתת לי דגמים ספצפים ממולצים.בנוסף אשמח לדעת אם יש פירמות שלא מומלץ לקנות מהם. זהוא פחות או יותר ,תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.