ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נייד ibm ThinkPad 2682 (R40), קיבלתי את המחשב ריק, התקנתי עליו ווינדוס XP(חוקי כמובן), עכשיו ניסיתי להתקין דרייברים מפה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-46024. רוב הדרייברים עבדו לי אבל לא הצלחתי לגרום לדרייבר של הרשת האלחוטית לעבוד (כשאני מחבר את המחשב עם כבל למודם הוא עובד אבל כשאני רוצה להתחבר באופן אלחוטי לנתב אני לא יכול). (ניסיתי להתקין את הדרייבר "Cisco Wireless LAN mini PCI driver" וזה לא עבד). מישהו יודע מה הבעיה? / דרייבר שאני יכול להתקין? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש שמייועד בעיקר למשחקים כבדים וגם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. התקציב שיש לי הוא עד 7000 ש''ח כולל ציוד היקפי. בניתי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם ויש לי גם כמה שאלות: האם הספק ששמתי - Corsair HX 520W מספיק חזק?? (כי לא היה שם 550W). מה אתם אומרים על הלוח אם ?? צריך לשנות או שהוא טוב?? מה בקשר למעבד ?? זה מעבד שיריץ משחקים טוב?? הזיכרון מספיק טוב או שצריך אחר??
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? קיבלתי אותו ממישהו ואין לי דרך להשיג את הסיסמה. יש דרך להשיג או לעקוף את זה?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מיתלבת בין שתי דגמים השימושים שלי בהם 60% סרטים ומישחקים 40% וורד ואינטרנט התקציב 5000 בלי חריגות עם יש למשו המלצה אחרת מוזמן ליכתוב יש הבדל גדול בין הכרטיסי מסך??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6984&perur=2&t=1&c=339 Toshiba Satellite A300-1LT http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu Acer Aspire AS6930G - 644G50MN לטושיבה יש סוג של ביטוח ואחריות יותר ארוכה וגם קצת יותר קל לאייסר יש מסך זיכרון אני צריך את המחשב לבית ספר גם אז האחריות חשובה אבל לפי הנסיון שלכם מה יותר אמין למי יש היצועים יותר טובים??? המיפרטים טושיבה מעבד: Intel Core2Duo T5800 2.0Ghz זיכרון פנימי: 3,072 (2,048 + 1,024) MB DDR2 RAM (800 MHz) דיסק …
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות צילום, לייטרום, פוטושופ. לא למטרות משחקים. * גודל המסך? - עדיף למשהו בסביבות 14. האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא. מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי של HD- עדיף כמה שיותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? - עדיף כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא חברים אודה לעזרתכם, בדקתי וקראתי וראיתי כי המחשב שנותן הכי הרבה (מבחינת חומרה) הוא הדל 5110, כי יש לו I7 שאני ממש רוצה. הבעייה היחידה איתו שהמסך שלו גדול והארד דיסק שלו 5200 שזה קצת איטי. אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומהיר. הווסטרו הוא I5. כמה באמת מרגישים את ההבדל בין I7 לI5? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום רב חברים, ברשותי יש מחשב נייד מסוג Lenovo M30-70 שמשמש אותי לצורך לימודים בעיקר. מפריע לי שהוא נוטה להיות לפעמים איטי ורציתי לבדוק האם ניתן לשדרג בו RAM ולהוסיף SSD. במידה וכן, איפה ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הנייד הוא באמת תחליף שולחני ? והאם ניתן לשדרג אותו זאת אומרת זיכרון ראם מעבד כרטיס מסך הארד דיסק?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב ואני עוזר לו לבנות מפרט אז השימושים שלו הם כאלה: משחקים (בעיקר), שימושי אופיס ואינטרנט, עריכת וידאו (כמעט ולא). התקציב הוא בערך 5000-5500 עם חריגה. לא יהיה OC. הוא ביקש מעבד ולוח אם של INTEL. לוח אם אפשר גם לא אינטל אבל עדיף אינטל תלוי מה יותר טוב בתקציב. חשוב לציין שהתקציב כולל: תוכנת הפעלה מה עדיף ויסטה או XP? מחשב מסך 17"-19" מה שנכנס בתקציב מקלדת ועכבר עדיף של לוגיטק ועם נכנס גם אלחוטי אז יותר טוב אבל ממש לא חייב תודה לכל העונים והעוזרים. עריכה: עדיף מאיבורי או KSP.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה- http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1134 למטרת אינטרנט בעיקר, יחד עם שימוש ביתי כללי ומשחקים בקטנה- כלומר להריץ ברמה נמוכה משחקים [גם חדשים] על מסך 19" עקרונית המפרט נראה ממש בסדר- אבל השאלה היא כמה בדיוק הוא מתאים לדרישות ואם אפשר להתפשר על דברים יותר חלשים [מעבד או כ. מסך למשל] או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר איזון בין הרכיבים? התקציב לא כולל מסך או ציוד הקפי כלשהו, לא למטרת שדרוג או OC
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לסוללה חיצונית למחשב נייד. יש לי מחשב נייד של חברת dell עם מעבד i3, זיכרון 8GB, וחיבורי USB. זמן עבודה של הסוללה הוא ל-4 שעות, והמטען שלו הוא 2.5A. רציתי לדעת מה סוג הסוללה החיצונית הכי מתאימה למחשב שתיארתי מהבחינות הבאות: 1. ההספק שלה. 2. כמה זמן לוקח לסוללה החיצונית להטעין את הסוללה של המחשב הנייד? 3. מה אורך חייה של הסוללה החיצונית? (מבחינת מספר טעינות) 4. האם היא מגיעה עם כבל, ואיזה כבל מומלץ? 5. תקציב הכי זול שאפשר. אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לוח ASUS P5K P35 מעבד E6750 זכרון 2GHZ GSKILL 800 ספק 400W LIBERTY HD 320G 16M SATA2 סט רמקולים נחמד מאד עם סאב סט מקלדת עכבר של MICROSOFT מסך SAM931C 19 אינצ זה המפרט, חסר פה כרטיס מסך ב400-500 כדי להשלים 5000 שקל מה דעתכם? מחשב למטרת אינטרנט מעט מאד משחקים, מיועד לOC....
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר ניסיונות להחיות את המחשב הישן שלי, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות חדש מראש אומר, יש צורך במעבד skylake. במידה ואתם אומרים ששווה להמתין כמה שבועות/חודשים בעקבות הגעה של מעבדים/לוחות אם/מארזים חדשים, אחכה קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח תלוי בנסיבות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש לתיכנות מקבילי וכן תכנות בטכנולוגיות המתקדמות שיש למעבדי skylake. כמו כן - הרצת vmים (כ-3-4) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למה R61 עם מעבד T7250 עם מהירות 2000MHZ יותר יקר מR61 עם מעבד 8100 עם מהירות 2100MHZ
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתבנו לי מפרט מחשב שיהיה בעיקר מיועד למשחקים וגראפיקה רצינית,מה שתבנו,שיהיה ללא מסך /מקלדת/עכבר והשאר,רק צורב די וי די וכל השאר . רצוי שיהיה כרטיס מסך חזק במיוחד,וגם מעבד טוב לגראפיקה ומשחקים(של AMD דוגמה) אולי כפול ליבה או משהו? אממ,מה עוד.. שהמחשב יקורר טוב,ועם יהיה צורך באיזשהו קירור למעבד,אז תאמרו. אממ,וזהו אני חושב עם יש שאלות,פשוט תשאלו תודה לעוזרים. עריכה: מחשב+מסך דק של 19" ב7,000.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בניתי מפרט למחשב לשימוש כללי, יש לי מסך 24 Samsung bx2450 והתקציב הוא בסביבות ה 4500+- בגלל זה אני מנסה להוריד מהמחיר של המחשב השקט לא כזה חשוב ומאוורים חוץ מלמעבד יש לי כבר בבית מספיק המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים אבל הם לא ממש זרים לי, אני פה קרוב לשנה כבר על תקן משקיף.. מנסה להשכיל קצת העניין הוא שאני קונה מחשב חדש ותכף משתחרר (מהצבא, לא מהכלא ) אז החלטתי להיות קצת יותר פעיל. אני מנסה לבנות מפרט כבר איזה חודש אבל אני לא מצליח להיסגר על חלקים... עברתי כבר פעמיים מקונרו ל-AMD ובחזרה... 'כל אופן הנה המפרט האחרון שלי, מבוסס קונרו למשחקים ומולטימדיה: KSP מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 …
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קונה מחשב תוך שבוע שבועיים. אני לא בקטע של OC רציני, אולי משהו צנוע, אבל כנראה שלא. מעדיף nVidia על ATI בד"כ אלא אם כן יש ממש סיבה טובה. מדובר במשהו כמו 80% משחקים ועוד 20% על photoshop ו-3dsmax/Maya. הנה מה שחשבתי עליו בינתיים: Processor: Core 2 Quad Q6600 Mobo: ASUS P5N-D s775, 1333Mhz, nForce 750i SLI, DDRII 800, 2xPCI-E RAM: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 G-card: GIGABYTE GV-NX88S512H-B 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: 2XWD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II CASE: Thermaltake M9 VI1000BWS Power supply: ThermalTake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) לא ממש משמעותי איזה מארז וספק, אבל שיהיו איכותיים ומרווחים מספיק. הסיבה שאני הולך על לוח אם ע…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שהרכבתי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1111 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤670 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤505 NZXT DUET w/o PSU ¤430 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 מחיר סופי: ¤3870 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני מחפש לוח אם רצוי עם הציפסט החדש P35 T או אסוס או גיגהביט המטרה של הלוח שהוא ישרוד אצלי ל 3 שנים לפחות לא חובה תמיכה ב DDR3 לא מתוכנן OC תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין INTEL HD 4000 לINTEL HD 3000? מה ההבדל? והאם אני אראה הבדל בין השניים בצפייה בסרטים באיכות גבוהה או הרצת משחקים כמו פיפא וכו'?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-