ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הי, חבר מעוניין במפרט חדש למשחקים עד 2K- ואני לא מרוצה מהמפרט במומלצים (בחייאת, HD3450 למשחקים?!) צריך מחשב שיריץ משחקים של השנתיים האחרונות (לא החדשים ביותר, ולא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שיהייה סביר), HD של 160GB לפחות, בלי ציוד הקפי. (אגב, איזה ספקים דרושים היום למערכת סבירה?- מבחינת הספק...) תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מיתלבת בין שתי דגמים השימושים שלי בהם 60% סרטים ומישחקים 40% וורד ואינטרנט התקציב 5000 בלי חריגות עם יש למשו המלצה אחרת מוזמן ליכתוב יש הבדל גדול בין הכרטיסי מסך??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6984&perur=2&t=1&c=339 Toshiba Satellite A300-1LT http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu Acer Aspire AS6930G - 644G50MN לטושיבה יש סוג של ביטוח ואחריות יותר ארוכה וגם קצת יותר קל לאייסר יש מסך זיכרון אני צריך את המחשב לבית ספר גם אז האחריות חשובה אבל לפי הנסיון שלכם מה יותר אמין למי יש היצועים יותר טובים??? המיפרטים טושיבה מעבד: Intel Core2Duo T5800 2.0Ghz זיכרון פנימי: 3,072 (2,048 + 1,024) MB DDR2 RAM (800 MHz) דיסק …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 7500 שקל כולל מסך אבל בלי ציוד הקפי ולא מתכונן לעשות oc
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
נכבדי הפורום שלום רב מחר אני הולך לקנות לאח שלי חלקים למחשב (יש כבר מארז) שמבוסס על תקציב של גג 4500 שקל (כולל מסך) בלי O.C ומיועד למשחקים. היה לי דיי קשה עקב התקציב הדל אבל בסוף הרכבתי לו את המפרט הבא: ספק: Spire Jewel 550W Silent Retail 290 ש"ח מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel 786 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 525 ש"ח זכרונות: 2X DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston 350 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital wd320AAKS 229 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte A…
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב ואני עוזר לו לבנות מפרט אז השימושים שלו הם כאלה: משחקים (בעיקר), שימושי אופיס ואינטרנט, עריכת וידאו (כמעט ולא). התקציב הוא בערך 5000-5500 עם חריגה. לא יהיה OC. הוא ביקש מעבד ולוח אם של INTEL. לוח אם אפשר גם לא אינטל אבל עדיף אינטל תלוי מה יותר טוב בתקציב. חשוב לציין שהתקציב כולל: תוכנת הפעלה מה עדיף ויסטה או XP? מחשב מסך 17"-19" מה שנכנס בתקציב מקלדת ועכבר עדיף של לוגיטק ועם נכנס גם אלחוטי אז יותר טוב אבל ממש לא חייב תודה לכל העונים והעוזרים. עריכה: עדיף מאיבורי או KSP.
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת למפרט למחשב שישמש כ-NAS 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם יש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS, הורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. ציוד היקפי. כרטיס מסך יעודי. …
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה- http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1134 למטרת אינטרנט בעיקר, יחד עם שימוש ביתי כללי ומשחקים בקטנה- כלומר להריץ ברמה נמוכה משחקים [גם חדשים] על מסך 19" עקרונית המפרט נראה ממש בסדר- אבל השאלה היא כמה בדיוק הוא מתאים לדרישות ואם אפשר להתפשר על דברים יותר חלשים [מעבד או כ. מסך למשל] או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר איזון בין הרכיבים? התקציב לא כולל מסך או ציוד הקפי כלשהו, לא למטרת שדרוג או OC
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
AMD A64 2800+ EPOX 8KDA3J A-DATA 512MB PC3200 MSI R9800P 128MB R360 W.D 80GB 8MB 7200RPM LG 52X32X52 Floppy 1.44 RaidMax 868 Scorpio 420W Silver LG F700B ?MS Explorer 2.0 Optical + Wireless? Genius KB-21e סה"כ 5300 בערך. יש מה לשפר?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. 4500 שקל תקציב המקסימלי לא צריך לחסוך הכי הרבה 4500 אפשר לחרוג מהתקציב בסכום של 100 ש"ח גג.! 2.שימושי המחשב בעיקר למשחקים... אבל צריך גם שיחזיק לי פוטושופ ותוכנות גרפיקה =] א) * המסך שלי כרגע 20" * המפרט מיועד למשחקים החדשים האחרונים שיצאו כמו CALL OF DUTY BO או משחקים חדשים שיצאו.. * גרפיקות גבוהות... שיריץ על האיכות הכי גבוהה =] 3.יש צורך בעכבר ומקלדת.. שיהיה עכבר טוב RAZER אם זה מומלץ או כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה .. כנ"ל מקלדת ופד לעכבר.. לא חשוב לי עם חוט או בלי חוט אני זורם אם מה שטוב =] 7.אשמח לדעת מה זה אוברקלוק 8. חשוב שירכיבו את המחשב לא צריך תוכנה.. 9. חנויות כמו KSP טוב לי ... אלא אם יש משהו יותר טוב.. אני גר באיזור נתניה. 10. מ…
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, המחשב הקיים בן כ-4 שנים. יש רק שני דברים שאנימתכנן להשתמש מהמחשב הישן וזה הספק כוח שקניתי לפני כשנה והמארז (בן 8 בערך - עם 4 מאווררים בגודל סטנדרטי) אני משחק יחסית מעט, כרגע יש לי Radeon 5770 שהריץ את Assassins Creed 4 באופן שסיפק אותי. חשוב לי להיות מסוגל לפתוח הרבה חלונות אינטרנט ולהיות מסוגל לשחק כשמתחשק לי. המחיר המקסימלי הוא 3000 אבל מעדיף כמה שפחות - הכוונה שהמחשב יחזיק לעוד 4 שנים בערך. קצת מידע טכני: - הגודל של המארז הקיים סטנדרטי לחלוטין, אין בו שום דבר מיוחד. - המחשב נמצא בפינת החדר מתחת לשולחן, יחסית מאוורר אבל המעבד הנוכחי (AMD Phenom 965) בדר"כ בין 50 ל-60 מעלות. - הספק כוח : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail) זה המפ…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עולה 4200 באייבורי מחשב לעבודה משרדית ומשחקים: מארז נורמלי מעבד amd athlon3000 64bit 939pin לוח msi k8n neo4 platinum 939 pcx או gigabyte k8nf-9 s-939 מה עדיף? זכרון ddr 256m 400mhz *2 דיסק קשיח S-ATA 120gB 8M כונן פלופי צורב nec 3520A DVDX166 Dual layer כ. מסך gigabyte NX6600 256MB pci-x או שיש לכם הצעות יותר טובות בתחום המחיר שלו. מקלדת ועכבר אלחוטיים מייקרוסופט, רמקולים קריאיטיב אינספייר2500 2.1 סה"כ עולה 4200. מה אתם אומרים? איך אייבורי? הם אמינים, כדאי לקנות שם?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב: http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..1358..132..413..211..1316..7.&list=2&sort=2&glist=1&uin=19408&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך המחשב הזה למשחקים ולסרטי HD(יותר HD ממשחקים) האם הוא מתחמם הרבה? הוא אמין? האם יש מחשב אחר מומלץ בתקציב דומה לזה?עדיף עד 4500..לא חייב מסך מגע מ KSP
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ללימודים שלי בבית ספר לא משהו חזק במיוחד רק שיפעל מהר וחלק ולא תקוע ממש חשוב. * מטרות המחשב? אני ישתמש הרבה באופיס וכדומה לא מעבר לזה שלא יהיה לכל מיני משחקים וחרטות והמחשב ישמש אותי להרבה שנים שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? אני מעדיף מינימום 13 מקסימום 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא כל כך משנה כמה שיותר יותר טוב אבל שלא יהיה איזה 3 שעות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב כל כך * בלוטות? גם לא חייב אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא נורא אם יהיה 250GB אבל עדיף יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אבל שיהיה אחריו…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אנשים צריך עזרה בקניית מחשב טוב למשחקים עד 6500 ללא ציוד היקפי ולא מסך 2)אם אני קונה צורב dvd האם זה טוב גם לcdr רגילים? 3)אני מעונין לקנות מחשב בחנות אמינה שמספקת שרות טוב האם logicpc ככה?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, במסגרת החיפושים אחר מחשב נייד אני מוצא שיש דגמים שלהם GPU שהוא לא אינטגרלי (לדוגמא NVIDIA® GeForce® MX350) ויאפשר ביצועי גרפיקה ומשחק טובים יותר. האם בהכרח לתוספת GPU שהוא לא אינטגרלי תהיה השפעה גם בשימושי המחשב הרגילים על איכות הצבעים ואיכות התצוגה של המסך? האם ל-GPU יש השפעה על התחממות של המחשב? האם ההעדפה צריכה להיות תמיד ל-GPU שהוא לא אינטגרלי או רק במידה ואני מייעד את המחשב למשחקים וגרפיקה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין INTEL HD 4000 לINTEL HD 3000? מה ההבדל? והאם אני אראה הבדל בין השניים בצפייה בסרטים באיכות גבוהה או הרצת משחקים כמו פיפא וכו'?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
7 אינץ כמו שיש למחשבי כף יד לדוגמא ואם כן אז איפו ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש להחליף את המחשב שלי (lenovo s205 כמה בערך הוא שווה בן שנתיים?) במחשב חדש. אני יכול להשקיע עד 3000 שח וגם אפשר בלי מערכת הפעלה. אני מחפש מחשב עם מסך בין 12.1 ל- 14.1 עם מעבד דיי חזק שיספיק להריץ בקלות תוכנות תכנות כמו netbeans וכו'. חשוב שיעבוד מהר וחלק. חשוב לי שהסוללה תהיה מאוד חזקה (לפחות שתחזיק 6 שעות) יכול להיות נחמד אם יש כונן DVD ובכללי מה שלפי דעתכם מומלץ. חשבתי על כמה אופציות, אשמח אם יש לכם מה להגיד עליהם או אם יש אופציה טובה יותר: HP Pavilion dv3-4395ej- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210791 HP ProBook 4330s- http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210166 Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG - http://www.la…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו מחיר לא יקר עדיפות לעד 2000 ורק אם חייב לגלוש למעלה אין צורך במסך וציוד היקפי תודה מראש נ.ב. יש השפעה רצינית לצ'יפסט של הלוח על קידוד וידיאו?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצורב במחשב הפסיק לעבוד (מחשב עסקי של HP). ישנה דרך לפתור את הבעיה, או שצריך לקנות חדש, אם בכלל אפשר לקנות? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח ללא מסך חריגה של 100 200 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים godfall וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, 3080 מדגמים FE or ASUS TUF בלבד, כונני SSD ו ראם(יש לי 16 מהמחשב הישן של לפני 3 שנים) ויש לי מארז מחשב גדול אז גם מארז לא צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, …
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-