ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
http://tms.co.il/product/6772 זה המפרט, התקציב הסופי הוא 4200, המחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV, RACE DRIVER-GRID,Wanted-weapons of faith, FarCry2 וכו'.. אני לא מתכנן על רזולוציות ענקיות, אבל רזולוציות גבוהות לאיכות גבוהה! אני צריך חוות דעת על הספק שמוצג במפרט ואיך הוא בכלל יש בו צוואר בקבוק? העסקה כדאית? תודה לעוזרים.! שבת שלום.
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני יודע שהמפרט יקר... מה הידע לגבי המארז בבקשה להגיב מנסיון בלבד....או ממכירים את המוצר אנא אל תבלבלו אותי יותר... שינויים של מעבד ולוח יתקבלו בברכה..אנא נמקו למה בחרתם משהו אחר הצרכים הם :שקט ,אמינות, יכולת צפיה בHD, יכולת הקלטה, יש לציין שבחרתי במארז זה מתוך האופציה לשלב בחלקו האחורי כרטיס קול פלטיום + קיט הרחבה (SPDIF) מה הצורך בכרטיס מסך מצורף (1 GB? ) עבור שידור HD ? האם יש צורך בתצורה הנל בגוף קרור למעבד? Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤1540 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3814 Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan, יחידות 1 ¤250 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1576 ASUS P5Q3 , יחידות 1 ¤930 http://www.noacomp.…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי לחבר מפרט ב3 אלף איך הוא? אוקי רק מעבד מרובע ליבות משחקים על רוב הדברים אני לא יכול לענות כי הוא לא מחובר כרגע מחר אני יערוך!
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי בדיקות לא מצאתי כמעט שום דבר בארץ שעונה על הדרישות שלי ( תמיד יש פיספוס באחד הרכיבים ). בקיצור התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המחשב כעקרון מיועד למשחקים שירוצו אפילו על מדיום ופחות מזה, אני לא גיימר עצבני. עבודה עם פוטושופ, ועבודה יחסית אינטנסיבית עם קבצים, צפיה בסרטים והמון המון מוזיקה. וכמון כל הנושא של אינטרנט וכו'. חשוב שהמעבד יתמוך בוירטואליזציה, דגם P8XXX לפחות 2.2GHZ, מהירות 1066MHZ 3-4GB RAM במהירות 800MHZ כרטיס מסך ברמה של GeForce 9600M עם 512MB שיריץ משחקים כמו GTA IV אפילו על מדיום - . 250 GB של אחסון לפחות. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה אמין ויראה סולידי וטוב. עדיפות למקלדת "מלאה", ולא כמו המקלדות המצ'וקמקות והדחוסות של HP. מסך 15.4" בלבד …
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעבד AMD BE720. 820 ש"ח לוח אם BIOSTAR 790GX 466 ש"ח זיכרון OSZ 4GB DDR2 800. 259 ש"ח SEAGATE 500GB 16MB SATA 2כונן- 313 ש"ח. EnerMax tomahawk 450W או CM 500W Power Plus או HEC 500TD BULK 432 ש"ח CM 690- מארז 409 ש"ח - כרטיס Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 869 ש"ח lg dvdrw X20.- צורב 132 ש"ח CM HYPER TX2- קירור למעבד. 138 ש"ח. סה"כ 3838 ש"ח. נגד: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDT…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לא מצאתי לא ב ZAP ולא באמזון. נשארו כאלה חדשים בכלל ? או לחילופין SSD - הם שווי מהירות ל 7200 או ל 5400 ? אמור להיכנס לתוך X31 של IBM ... תודה (הגודל לא קריטי. (30GB ומעלה יהיה בסדר גמור)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נייד לאחותי,אני הולך לקנות אותו מהחנות הזו. השימושים הם בעיקר ללימודים,אופיס וכד' וכמובן גם קצת סרטים. אין לי מושג על מה ללכת. האם ישנה קודם כל איזו חברה מומלצת ? (טושיבה,HP וכו') איזה מעבד ? למשל הסדרה של ה-TXXX של אינטל אם היא מספקת או לא. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. תקציב: מזומן 7000 ש"ח עד לחריגה של 7500 ש"ח. 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים , צפיה בסרטים והורדות. 3. ציוד הקפי: צורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן . לחברות איכותיות וטובות ולא סתם חברות בשקל . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן להכל . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מעבד של אינטל Core i7 וכרטיס מסל 295 GTX . 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מזה עד כמה ? עד כמה שאפשר ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שפתחו כמה פוסטים אחורה לנייד למשחקים. מכל הדיון הארוך ראיתי שבעצם לא הוצא אף מפרט.... הייתי מודה אם מישהו יכול להמליץ על דגם/מפרט בתקציב 7K-8K (ונמכר בארץ!) עדיפות לבראנד (DELL, IBM) ויריץ את המשחקים האחרונים ברזולציה בסיסית לפחות. וברשותכם נדלג על העניין של "... במחיר הזה אפשר להשיג מחשב נייח חזק + 24מסך" ידוע לי. הדרישה היא לנייד בלבד! תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי ASUS N10E עם 1 G זיכרון והשאלה היא אם אני יגדיל את הזיכרון ל 2G המחשב ירוץ יותר מהר?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד לעבודה שוטפת, בעיקר לפיתוח תוכנה ולפעמים משחקים (לא חדשים, וגם לא צריך בהגדרות הכי גבוהות). אני מריץ תוכנות כבדות אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק. אני רוצה להשתמש בו בתור המחשב הנייח שלי גם ובגלל זה חשוב לי שתיהיה לו עמדת עגינה טובה. גודל מסך - לא קטן מדי לא גדול מדי בערך 15 - 14 אינטץ משקל רצוי - אני לא מתכוון להסתובב איתו יותר מדי אז המשקל לא כל כך חשוב, שיהיה סביר. רצוי זמן סוללה ארוך כונן קשיח - משהו בינוני עד גדול אני רוצה שיהיה עם צורב וחשוב מאוד - עמדת עגינה טובה תקציב - 7500 כולל עמדת העגינה יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. המון המון זמן לא הייתי פה ואני לא מעודכן בכל מה שקשור למחשבים, אז אני אשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי עד 4000 שקלים, אני מחפש משהו שיחזיק לי לאורך זמן, בעקרון אני צריך את המחשב הזה לגלישה כל מיני עבודות, קצת מוסיקה והכי חשוב שיזרום מהר.... וכמובן שיפעיל משחקים כראוי, בשביל האחים הקטנים שלי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד עבור סטודנט להנדסת מכונות- עם צורך לתוכנות גרפיות כגון סוליד וורקס התלבטטתי בין לנובו T400 לבין דל D630 או E5400 התקציב הוא עד 6400 (רצוי פחות)... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לפני כשבועיים פתחתי פה אשכול די חופר במטרה ללמוד יותר את תחום הניידים... היום הגעתי למסקנה שאני לא מוכן להתפשר... אבל יודע בוודאות שיש המון דגמים שלא צריך לשלם עליהם 5000 ש"ח כדי לקבל אחלה מפרט... כדוגמא... ACER 6930G שזה מחשב עם NVIDA 9600 CORE2DOU 500G ו4 ג'יגה זיכרון פנימי. כל אפליקציה או משחק בעולם עובד על זה... לצערי הייתי אמור לקנות את המחשב הזה במחיר זנות ואזל במלאי מהיבואן... יש עוד דגמים עם מפרטים דומים עם דגש חזק על הכרטיס מסך והCORE2DOU שאתם יכולים להמליץ לי??? אהה... עד 4.5 אלף... לא יותר.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד תחליף דסקטופ לעבודה בבית. הוא רוצה להוציא כמה שפחות כסף. הוא מצא מחשב ב-2000 ש"ח. ועליו אני רוצה לקבל את דעתכם. דרישות המחשב: * מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, שתוף קבצים וצפיה בסרטים. * גודל המסך: סטנדרטי ~15'' * משקל רצוי: לא משנה. מחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רוצים כמה שיותר אמינות ואחריות בהתחשב במחיר הוא נתקל במחשב הבא שעולה 2000 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7713130 TOSHIBA T3400…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרה של הפקת מוסיקה(תוכנות כמו Reason, Cubase וכו') וגם להרצה של משחקים לא כבדים מדי. אני רוצה מחשב פשוט אך גם לא חלש מדי, יש לי כרגע שתי מטרות על הכוונת: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2478&CatCode=315 או ש LG P405 הצעת מחיר שקבילתי עליו זה 2800. מה עדיף לדעתכם? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב משרדי + מסך בתקציב של 2000 ש"ח (אפשרי חריגה קטנה). 1. מה התקציב? 2000 ש"ח , אפשרי חריגה קטנה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ואופיס, ישמש גם ליצירת אפליקציות פלאש. האם דרוש לכך כרטיס מסך נפרד או שאפשר לעבוד עם כרטיס מסך און בורד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל, כרטיס קול עדיף שיהיה און בורד. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה …
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי אנשים, טוב דבר ראשון אחרי המון חילוקי דעות, החלטתי לבסוף לקנות מחשב נייד. אחרי בדיקות ארוכות ומסע מפרך של חיפושים, עכשיו מכיוון שאני עוסק לרוב בתחום המחשבים הנייחים, תחום הניידים הוא חדש יחסית. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב מדגם LG R510, הנה המפרט שלו : מחיר : 5700 ש"ח מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB זיכרון: 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה: 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) דיסק קשיח: 250GB (SATA) 7200rpm (לאחר שדרוג) כונן: SATA DVD Super Multi Dual Layer (…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך המלצות לגיימרים, מחשב נחמד שאפשר להפעיל בו משחקים ושיהיה שימושי לטווח ארוך, מסך כבר יש . ואני רוצה להריץ משחקים ושיעבדו. ורצוי שגם יריץ Red Alert 3 תמיד רציתי לשחק. אבל לא חייב בכל מקרה. תודה רבה!ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הטמפ' במעבד נעה בין 47-53, ובכרטיס מסך 47-50 תקין או לא? אני בודק באמצעות pc wizard 2008 תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב למטרת לימודים מה שאומר שיש צורך גבוהה בניידות, כלומר שלא יעבור את ה 2 וחצי קילו ומסך מקסימום 15.4 אינץ' עם כל זאת אני גם חובב משחקים והייתי רוצה להעריץ עליו משחקים כגון:call of duty, far cry,crysis וכו'. התקציב עד 4000 ש"ח מוכן לחרוג בשביל משהו יוצא דופן. מאוד אהבתי את המפרט של המחשב Acer Aspire AS6930G: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אך הגודל והמשקל לא מתאימים לי. אשמח גם לקבל חוות דעת על הנייד MSI EX400: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3195&CatCode=315 אני קראתי מה כתבו עליו בפורום הזה אבל לא העלו שאלה מה באמת אפשר להריץ על ה כ.מסך שלו אני מבין שהוא חלש אבל המחשב מתאים לי בגודל ולכיס שלי רק שכ.מסך מבאס. …
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב HP Pavillion dv6000 ואני מחבר אליו מסך LCD של סמסונג עם VGA. למרות שהגדרתי בקונטרול פאנל Do nothing when closing the lid, ברגע שאני סוגר את המסך של הנייד, המסך של הLCD מוחשך, ועולה הודעה: "מצב לא נתמך". מה אפשר לעשות כדי לעבוד עם המחשב סגור ומחובר לTV? תודה, שמול
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
I'm watching HD movie using w/ T61P (nvidia FX570M ) Docking station : DVI2HDMI connecting to LCD LG scarlet 42 [FULLHD] Plugin : CoveAVC 1.9.2 / MPC I'm experincng qulity diffrent from 720p HDrip vs 1080p . in short HDRIP in 720 are much better then 1080p the same when using my T61p as stand a lone (it not an LCS Q) I'M wondering has anyone else using his T61P for HDRip playing .... Thanks
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-