עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב שלי כשלם או בחלקים לאחת מחנויות המחשבים באזור בו אני גר, הבעיה היא שאין לי מושג כיצד להעריך כמה שווה כל פריט, אז קצת פרטים: המחשב נקנה ביולי 2009 מחנות בירושלים שאני כבר לא בטוח שעדיין קיימת (האתר שלהם נסגר - p-see). שימש להרבה גיימינג, סרטים וכו', והמפרט כדלקמן: לוח אם - Gigabyte MA 770T-UD3P מעבד - AMD Phenom 955BE כרטיס מסך - Sapphire 4870X2 2GB זכרונות - A-Data Gaming DDR3 1333 2*2GB מארז - NZXT Guardian ספק כוח - Seasonic 650W (תקול - לא ניתן להדליק את המחשב בימים האחרונים) כונן קשיח Samsung 500GB SATA2 צורב Samsung DVD SATA2 (לא קורא כלום כבר בערך חצי שנה) עם הזמן, הוספתי למחשב מספר קירורים: באפריל 2010 - Arctic Cooling Accelero XTRE…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. שלום יש לי תקציב של עד 6000 עיקר השימוש שלי הוא בתוכנת MATLAB שלעיתים מבצעת חישובים יחסית כבדים ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום - 1.5 ק"ג זה סבבה יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה): הראל טכנולוגיות מידע אקסס קומפיוטרלנד אר אי אל מולטי ונדור סרביסס תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000שקל! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש לכל הדברים החדשים! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים אין צורך לכתוב שמות של כולם! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 22-23 אינץ רזולוציה רגילה של המסך ניראלי סטנדרט! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך…

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by almog4543,

אני צריך מפרט גיימרים ב 3500 ש"ח מKSP בלבד.. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב נייד של toshiba sattlite כבר יותר מ3 וחצי שנים. והחלטתי שהגיע הזמן לפרמט אותו. יש לי 2 אופציות: הראשונה היא לפרמט ואז להתקין דיסק של windows 7 . השניה היא לפרמט בעזרת דיסק toshiba recovery. הדרך הראשונה יותר מוכרת לי. בנוגע לדרך השניה, אני לא כל כך יודע מה הrecovery של טושיבה עושה. האם זה פרמוט רגיל והמחשב יחזור לתפקד כמו בהתחלה? האם אצטרך לייבא את כל הדרייברים הנחוצים במחשב? מהי הדרך העדיפה? האם למישהו יש מדריך לפרמוט נייד של toshiba? דבר נוסף. האם כדאי בהזדמנות זו לפתוח את המכסה התחתון של הנייד ולנקות אבק? תודה. גמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by asaf-g,

היי אני רוצה לקנות מעבד, לוח, זכרונות, הארד דיסק וכרטיס מסך במחיר של 3000 שקל. הכרטיס מסך לא חשוב לי יותר מידי אבל עדיף שהוא לא יהיה משהו גרוע מידי.. אני לא מבין ולא מעודכן יותר מידי בחלקים ולכן אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by danielboro,

המגבלות. עד 50 סמ' גובה מקום ללא פחות מ3 HDD רצוי 6 כפתורים וחיבורים כגון USB מקדימה או בשיפוע קדימה. מסנני אבק. בפנים יהיה I9 וכרטיס מסך בינוני RX5700 צריך גם יכולת אוורור. אשמח לקבל המלצות. תודה

8. אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  9. * מטרות המחשב? לימודים,סרטים,משחקים קלים + (בעיקר FPS) * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2 קילו, חשוב שיהיה עד כמה דק שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או מערך היברידי של 128 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה שהיא אמינה ומספקת אחריות "איכותית" תספיק הציעו לי את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSNP900X4D&cfm=7E05AFD1 אשמח לקבל אלטרנטיבות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Yaarit,

שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by Or-L123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון שלא תהיה מניעה לעבוד ב4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by DakloN,

שלום... הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם אני צריך לבקש על המפרט הבא שברצוני למכור: +AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4800 ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 Western Digital Raptor SATA 74GB 10000 RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM OCZ PowerStream 520W thermaltake shark black Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by ofirk12,

הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by karpad,

שלום, אני זקוק להמלצה לנייד (:) לסטודנט. השימושים העיקריים שלו יהיו: * תחליף לשולחני במעונות (כנראה שהוא לא יגיע איתו יותר מידי לכיתה עצמה). * שעשוע בנסיעות ובעבודה. * משחקים קלים. הדרישות מהמחשב עצמו: * מסך 15.4' (הבחור עקשן בקטע הזה, משקל לא משמעותי לו). * איכות בניה טובה. * זמני סוללה טובים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. 1) איך המעבד הזה למחשב ? T5470, ראיתי שהמליצו על המחשב הזה http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 ודווקא נראה לי שהכרטיס מסך שלו לא רע ובאמת שהמחשב הזה ממש נראה טוב אולי רק המעבד חלש אבל לא יודע מה אתם אומרים? כמובן שאני משדרג ל2GB זיכרון 2)יש המלצה למחשב נייד אחר בתקציב 4500 (גמיש אם זה עם 2GB אז אני אשלם יותר בשביל השדרוג ) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיהיה לי אפשרות למשחקים.. תאמת שאני גם אשמח אם לא תיהיה לו מערכת הפעלה בכלל כי זה חוסך איזה 200-300 שקלים ואני יכול פשוט להתקין לי אחת שיש לי כבר בכיף שלי.. ואני לא הולך להשתמש במערכת הפעלה שהם נותנים בלי קשר... כי אני אתקין XP PRO שלי מקורי בכללי על מחשב הייתם ממליצים דרישות: 2GB RAM 120 כונן קשיח (עדיפות!!) אם ה…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Intel Pentium 2.8Ghz HT Radeon 9600SE 1GB DDR 400 Mhz hardisk 80gb sata ספק 500 וואט מארז גיימינג ( לא יודע איזה סוג ) צורב SONY 52x32x52 DVD LG

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד מתנה למישהו ולאחר שיטוט באתר ראיתי הרבה המלצות על Compaq CQ61 הבעיה איתו שאחריות שניתנת עליו היא שנה אחת בלבד והבנתי שבניידים האחריות היא נושא חשוב. ראיתי באתר של KSP מחשב ASUS X50GL שעליו האחריות היא שנתיים. הצרכים מהמחשב הם אינטרנט לרוב חיבור לטלוויזיה להקרנת סרטים יהיה נחמד ביותר ואם אפשר גם משחקים בקטנה. כמו שאמרתי התקציב הוא 3000 פחות או יותר, בלי חריגות גדולות. אשמח להמלצות נוספות והבהרות. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by Dror D.,

חבר שלי צריך מחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח עד 4000 ש"ח. השימוש העיקרי של המחשב יהיה ראיית סרטים אז חשוב שיהיה למחשב מסך נורמלי ושיהיה לו גם יציאת S-VIDEO, דרישות נוספות הם :דיסק קשיח של לפחות 80GB ועדיף שהמחשב יבוא כבר עם זיכרון של 1GB. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה כמו DELL , ASUS, TOSHIBA וכו'... . תודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by OranH,

שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1500-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. 3. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. יש לי המון רצון ללמוד על שילוב של מעבדים ומפרטים, מה הולך ביחד, והאם זה באמת כזה פשוט להרכיב מחשב. אני דיי מנוסה בקטע של חומרה. האם יש מקור בעברית או באנגלית (רצוי עברית) שיספק לי מידע רב ככל האפשר בנוגע לעניין זה? תודה רבה על העזרה, The_FuGiTivE

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. כנראה שלפי המחיר הכיוון יהיה נטבוק, אבל בעקרון הדרישות הן גלישה, סרטים, אופיס בעיקר..אני רוצה גם בהמשך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה חיצוני כדי לראות סרטים במסך גדול..להקליט אני מבין שיהיה כבד מידי כנראה.. אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ.

25. הייתי רוצה שתעשו לי מפרט ב3800 שקל לא פחות ולא יותררררררר של amd בעיקר והכרטיס מסך של Radeon 9600 כולל ציוד הקפי מסך מקלדת עכבר ואם אפשר שהיה הרבה גיגה הרץ ושהיה מי החנות של Ksp תודה לכולםםםםםםםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.