ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני מרגיש צורך (טבעי) לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להרכיב מפרט לחבר...אין תקציב אבל הוא יודע מה הוא בערך רוצה . אבל יש לו כמה בעיות הוא לא יודע איזה לוח אם לקחת או קירור אז אם תוכלו להרכיב מפרט שמבוסס על המרכיבים הבאים: טוב אז זה המיפרט... המפרט הוא בעיקר למשחקים דיסק קשיח 60 ג'יגה. כרטיס מסך ראדון 9800 פרו 128 מגה בייט. כרטיס קול לא חשוב לו.... מעבד AMD 2.8 (הוא א יודע אם כדאי להשקיע בתמיכה ל64 BIT אזהממ...אתם תחליטו) ו256 זיכרון פנימי (יש לו עוד סטיק אחד אז יהיה לו 512).
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1329 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤605 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1832 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤219 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤591 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤627 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5909 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך זה? האם יש אופציות אחרות באותו תקציב? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הממ.. הוא פרופסור לכימיה הוא צריך מחשב לשימוש משרדי כמו: אינטרנט (המוון) אופיס. שיהיה שקט ביותר חשוב לו: 250GB כי הוא לא רוצה הלתעסק עם מקום (הוא יתפוס אולי 30 חחחח) כרטיס מסך לא תקציבי!! משהו טוב וחזק ככה הוא מבקש (לא 88GTS אבל לא איזה משהו ב100 שקל) זהו בעצם... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חזק שיוכל גם להריץ משחקים כמו גדול וגם לעבוד עם תוכנות כבדות במחיר של 6K עד מקסימות 7K ללא ציוד הקפי ללא כוננים קשיחים וללא כונן אופטי יש עדיפות לתוצרת אינטל ואסוס בנוסף אני מתלבט לגבי התזמון האם שווה לקנות בחודש הקרוב או לחכות עוד איזה חודש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך, אם כי עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד +עבודה עם בסיסי נתונים, אם כי לא באינטסיביות גבוהה. עבודה משרדית וביתית. כמעט ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי המחשב שלי גוסס ובקרוב אני אצטרך לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט - היעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט,הורדות,סרטים וקצת OFFICE. הייתי גם שמח אם תמליצו לי על חנות מחשבים.. (שוב IVORY - לאחרונה בילייתי הרבה במעבדה שלהם ויש הרבה תקלות במחשבים שלהם) תודה מראש לכל עוזרים. שחר
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן פורום נכבד, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור קרוב משפחה. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא לגלישה, סרטים, מוזיקה - אולי גם עריכה. ללא OC. דיסק - 120GB, 8MB buffer - מחיר 480 ש"ח מארז+ספק - כ-150 ש"ח צורב - כ-500 ש"ח (משולב צורב DVD ו-CD) מסך - "17, כנראה לא דק... - כ-700 ש"ח מה שמשאיר בערך 2200 לכל השאר. אשמח להצעות ללוח-מעבד-זיכרון(512MB)-כרטיס מסך ולהערות על הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש לקנות נייח לצרכי לעבודה. אז ככה השימושים העיקריים יהיו: 1.תוכנות וירטואליזציה כמו VMWARE 2.אני עורך קצת בפוטושופ (לא שימוש כבד אלה יותר בצורה חובבנית,עיצוב תמונות ואתרים) 3.השימוש האחרון הוא משחקים וסרטים (לא גיימינג כבד,שיוכל אבל להריץ את המשחקים לפחות בשנה הקרובה) מבחינת העדפות האישיות אני מעדיף את המפרט מKSPעדיף אני חייב זכרון של 8GB מעבד -I5 הארד דיסק-1TB לגבי כרטיס מסך,הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים.אני צריך כרטיס סביר שיחזיק מעמד בכבוד שנה-שנה וחצי לוח אם-אני מעדיף של ASUS,חשוב לי שיהיה בעל 4 סלוטים לזכרון לשדרוג עתידי ויתמוך בזכרון של 1600MHZ במקרה וצריך יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד כ-500 ש"ח תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בלבחור בין 3 הלפטופים הבאים. המפרטים כמעט זהים, המחיר כמעט זהה ורק דברים קטנים מבדילים בינהם, שלושתם חברות טובות ועם 3 שנות אחריות. הדרישות הראשוניות שלי: מחשב לשימוש ביתי כתחליף לשולחני שלא ישמשו למשחקים. מתעקש על I5 סדרה M (כי ככה) אנא המליצו לי מי בינהם כדאי יותר. מוכן לשמוע את כל הסיבות שבעולם (גם סתם חיבה יתרה למותג מסויים) או המצלה על מחשב אחר עם מפרט זהה (הלינקים מ KSP רק לשם הדגמה) http://ksp.co.il/?uin=19284 http://ksp.co.il/?uin=18196 http://ksp.co.il/?uin=18753 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב יום ראשון בע"ה אני הולך לקנות מחשב ואחרי אולי שבועיים של שינויים ואולי 20 מפרטים שרצו לי במחשב ביום אני צריך חוות דעת סופית ומעמיקה על המפרט הזה: התקציב הוא 6K עם חריגה של 200 שקל גג! חייב שיהיה מ-PANDAS אז מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Core™ i5-4690K Processor הארדיסק 1: Intel® SSD 730 Series 240GB, 2.5in הארדיסק 2: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX זכרון: G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit צורב:LG GH24NS DVD±RW x24 Black Sata לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150 מארז: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ספק: CoolerMaster G550M 550W Modular 12cm Fan PSU קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 כמה עולה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות 1005HA וראיתי את הDV-2 ורציתי לדעת מה אתם יודעים עליו - כי הוא נראה כמו פתרון יותר מתאים לצרכים שלי מה שמצא חן בעייני זה המסך 12.1 אינץ והמשקל (1.7 ק"ג) כמה זמן סוללה אני אצליח להוציא ממנו ומה המחירים שאני אוכל למצוא אותו פה פארץ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק מאוד , צריך עזרה בבחירת החלקים השקעה עד 40000 ש"ח (מחשב לעבודה ). צריך מהירות עבודה , כרטיסי מסך וגרפיקה לא מעניינים.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים ולסרטים מסך: Dell 2700WFP (אין צורך להמליץ על משהוא אחר), אל-פסק: Advice 650VA Partner PC Series, מארז: Antec P180 (אין צורך להמליץ), ספק כוח: Enermax Liberty 400W, מעבד: AMD Athlon64 X2 AM2 4000 Dual Core, קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, לוח אם: Gigabyte M57SLI-S4, זכרון: 2X Kingston DD2 1024MB PC5300 667mhz CL5-5-5, דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATAII 7200PRM 16MB, כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 256MB DDRIII PCI-E ציוד היקפי, צורב וכרטיס קול אני מוסיף מהמחשב הקודם. תוך שנה-שנתיים אני יכול להחליף כרטיס מסך או להוסיף זכרון, אם יהיה צורך בכך. חשוב לי לשמוע את דעתכם ובמידה ויש הצעות לשינוי, בבקשה שלא יחרגו מהתקציב. בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שאלו את אחותי בעבודה איזה מחשב נייד היא רוצה. היא לא יודעת תקציב... דגשים: מסך גדול ומקלדת נוחה. הארדיסק גדול. יש המלצות? אני יודע של-DELL יש שם טוב....
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
המחשב הישן של אחותי שבק חיים וצריך להזמין לה מחשב חדש. רצוי שהמחשב יתאים לעריכת וידאו (לא מקצועית) ושיהיה שקט. אין צורך בדיסק קשיח. עדיף שלא יעבור את ה2500 ש"ח. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצתכם על מחשב עם המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי יומי ומשחקים - Elden Ring , Dark Souls 3 , Diablo 2R , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכרטיס מסך , ברשותי RTX2080 PNY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד, 9 מתוך 10 , ניתן להציע מאווררים שקטים בנוסף …
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שמתי לב שהרבה ניידים מגיעים היום עם windows 7 מותקן, עם מחיצת שיחזור, אך ללא דיסק ההתקנה של windows 1. האם יש דרך לדעת מהו הserial של העותק שלי? אם כן איפה לחפש? 2. האם יש דרך לשחזר את מחיצת השיחזור עצמה? (להמחשה, נניח מת לי הדיסק הקשיח וקניתי חדש...) אם כן אז איך? אם זה תלוי יצרן - אילו יצרנים מספקים אמצעים כאלו?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
צריך המלצה על מחשב עד 3K.לל חריגה! לא ציוד היקפי. המחשב מיעד לתלמיד תיכון לגלישה, סרטים, ומשחקים - שירוצו גם משחקים חדשים. וכל הדברים הרגילים שעושים במחשב. עכשיו אני מתלבט עם לקנות מערכת הפעלה. אז אני צריך שתי מערכות מומלצות: ללא מערכת מערכת הפעלה וכולל מערכת הפעלה. (והכל בסה"כ של 3000 ש"ח - כולל מערכת ההפעלה). אשמח להמלצה על חנות באזור הדרום. תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לרכוש לחברה עמדת סוליד 2012. למעט ההתמודדות עם התוכנה, הדרישות בסיסיות ביותר. מסך 15.6, למשקל אין משמעות, למראה אין משמעות. כלי עבודה נטו. כבר קיבלתי כמה הצעות בין 3500-4000 ש״ח כולל תוכנת הפעלה ואני מעוניין להישאר בטווח ואף לנסות להקטינו אם יתאפשר, הן לא מולי כרגע אך נראה שיש שם רכיבים יקרים מדי שלא לצורך. אשמח לקבל מכם הצעות רלוונטיות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום למישהו יש נסיון עם המחשב HP Pavilion dm3-1010ej ויכול לתת עליו חו"ד ? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011360-4055072.html בנוסף איך השירות של HP בארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-