ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1. שמתי תקציב לכל חלק, אני מחפש איכות (לאו דווקא הטכנולוגיה הכי מתקדמת שיש) במחיר סביר עד כמה שניתן. 2. מטרות- משחקים, קידוד קטן פה ושם (משהו ממש לא רציני), צפייה בסרטים 3. לא צריך שום ציוד היקפי רצוי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור אך שהמעבד יהיה מקורר היטב, אני שואף לעשות OC שיביא את המעבד לסביבות 3.5-3.8GHZ הרזולוציה עליה אשחק היא 1680X1050 הזמנתי מעבד E7400 דרך EBAY במחיר נמוך להפליא (יצא זול יותר מ-E5200). לוח אם - חשבתי על ASROCK P45XE-R (יכולות OC נחמדות לפי ביקורות שראיתי, תמיכה ב-CF X8 ומחיר של 459 ש"ח). [תקציב כללי ללוח אם 470 ש"ח] כרטיס מסך - 4770 במחשבה על להוסיף עוד אחד בעתיד הלא רחוק מדי זכרונות - :s05: עד 300 ש"ח ספק כח - :s05: עד 450 ש"ח קירור למ…
-
- 14 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מארז - ATX מפואר+X2 USB קדמי 480W לוח אם-INTEL G31/1600MHZ/biostar-לא 1333mhz מעבד-Intel® Dual-Core E5300-2.6GHZ-2MB-800FSB/45Nm זיכרון-DDR II 2048MB 800MHZ kingston-ליציבות מקסימלית כ.מסך-Intel® Graphics Media Accelerator X3100/358MB כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח -320GB SATA II 7200RPM צורב-SAMSUNG/NEC DVDRW X22 מולטימדיה-מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי מה דעתכם? וכמה זה אמור לעלות בלי ווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני צריך נייד לדברים בסיסיים, וגם אני צריך להריץ עליו , Visual Studio, Lightroom ותוכניות גרפיות פשוטות למדי, לא מסובכות אבל לרוב לנסעיות ושימוש רגיל לחלוטין, ללא משחקים עד 4000 ש"ח האם המחשב הזה מספיק לי? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm וגם אני רוצה כמה שיותר קטן, אם היה נטבוק מספיק חזק ל Visual Studi.net הייתי לוקח אותו מה האפשרויות האופטימליות שיש לי?? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי את הדגם טושיבה satellite l310 והתקנתי עליו מערכת xp במקום הויסטה .. הבעיה שעכשיו אני לא מצליח למצוא דרייברים..... אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח!! תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט ללא ציוד היקפי עד 5K. אם אפשר, תבנו 2 מפרטים - האחד עם מוצרי ASUS (כ.מסך ולוח אם), והשני עם MIX של כל החברות. צריך גם מארז וספק (אני מעדיף שקט וקטן מאוד אם נכנס בתקציב). לא צריך הרכבה. גודל מסך - 24"(WIDE), או 2 (לא WIDE) של 22". משחקים - GTA4, לא יותר מזה. בלי OC תודה! ד.א. ראיתי שאתם שמים כאן HD עם 16MB, בעוד יש בשוק כאלה עם 32MB. למה זה?
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני התחלתי לעבוד על גרסא חדשה של EEEPC Tool הישן והלא כ"כ שימושי שלי - תוכנה להגדרה של רזולוציה מה-System tray. הגרסא החדשה ככל הנראה תכלול בעתיד אופציה דומה אבל הרעיון בגרסא הנ"ל זה לספק תמיכה בכל סוגי ה-EEE PC בכלי אחד לשליטה על תכונות המחשב. EEEPC Tool v2.0: הכלי מכיל את התכונות הבאות: שליטה על מהירות המאוורר של המחשב. שליטה על התאורה האחורית של המסך - שליטה עם דיוק רב יותר מהנגיש דרך כפתורי המקלדת. שליטה על מהירות ה-FSB, אפשר לעשות למחשב Overclock או Underclock מתןך וינדוס דרך התפריט. תצוגת OSD הכוללת מידע על: מצב כפתורי ה-Num lock, Caps lock, Scroll lock עומס על המעבד שימוש בזכרון RAM מהירות המעבד טמפ' המעבד מהירות המאוורר ב-RPM ובאחוזים בהירות תאורה האחו…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש היום את ה-SC3 ,שהוא לדעתי האישית ,הנייד האופטימאלי שמאפשר את מירב היתרונות ואת מינימום החסרונות. אפשר לומר שהוא מגלם את הטוב מכל העולמות בכך שמצד אחד הוא קל משקל (800 גרם) ובעל מימדים של קופסת סרט DVD,כך שאפשר להכניס אותו לתוך תיק צד קטנצ'יק ומצד שני הוא מאפשר ביצוע סביר(גם אם לא אופטימאלי) של כל אותם דברים שניתן לעשות עם ניידים ששוקלים פי כמה וכמה, ושמחייבים היסחבות עם תרמיל גב או תיק ממש. יתרון משמעותי נוסף הוא שיש לו חריץ - ExpressCard/34 slot שמאפשר לחבר לו בקלות ובנוחות מגוון רחב של אביזרים שמשדרגים את הפונקציונאליות שלו בצורה משמעותית (לדוגמא מודם סלולארי- 3G , כרטיס TV ,בקר דיסקים חיצוניים וכיוצא באלו) כמו כן הוא מגיע מובנה עם GPS . הסוללה הבסיסית ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, שני מחשבים: צרכי גיימינג, בשבילי: התקציב גדל - אני זקוק למחשב נייד לצרכי גיימינג בתקציב של עד 6.5K, אפשרות לחריגות קלות בלבד. כשאני אומר גיימינג אני מדבר על משחקים כמו Team Fortress 2 ודומיו. מראה חיצוני חשוב! אני צריך משהו אסתטי ולא מרובע מידי. מחשב לאחי, אוניברסיטה: עד 4K. גם פה המראה חשוב. יש המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכיבו לי פה באתר.. בעקרון, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט. סך הכל, המינימום שאני רוצה הוא להפעיל משחקים כדוגמת CRYSIS על המקס בצורה חלקה. שווה להוסיף כסף ולקנות את מעבד הE7400 במקום הE5200? אני שוקל להתעסק בOC..ה5200 עם הלוח אם והמאוורר שבמפרט יאפשרו לי? כשיש בכלל טעם לקנות מעבד 7400 בהשוואה לשאר המפרט ולמטרת קניית המחשב בכלל[גיימינג]? אני מתכנן לקנות בנוסף מסך סמסונג T220 22 אינץ. מהידוע לי זה מסך מאוד איכותי. ידוע רק למישהו אם הוא תומך בHD? איך המארז Compucase 6C28 Midi Tower? מבחינת קירור ונוחות, אין שום בעיה? אחרי הכל הוא זול מאוד... תודה רבה. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כ…
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד חדש , לאחר שהDELL שלי שירת אותי נאמנה במשך 5 שנים, והחליט לשבוק חיים הפעם אני מעונין במסך 13.3, מכיוון שמסכי ה15 הופכים את המחשב לגדול ומסורבל מידי, ולכן אני מתעצל להסתובב איתו, ולוקח את הEEE במקומו. אני יודע שמחשבים בסדר גודל הזה לא מיועדים למשחקים, אך אני אשמח למחשב שתהיה לו נטייה לכ.מסך קצת יותר מהממוצע, עדיפות לדיסק 7200, מכיוון שיש לי כוננים חיצוניים לצורך אכסון דברים שלא יזיקו אם יהיו: חיבור ESATA חיבור HDMI תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אחרי שהכל הותקן ודי בהצלחה :-) לא רואים במדייה פלייר סרטים אבל שומעים . מה כן יכול לתקן את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשב הוא לבני דודים שלי משחקים לא מי יודע מה כבדים, כפי שאפשר להסיק מהתקציב. שיהיה נייח ומסך דק. מעדיף מאוד זיכרון פנימי 4ג'יגה והארד דיסק 500ג'יגה מפאת ריבוי משתמשים. אשמח לעזרה תודה, וחג שמח מוטי
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לאחר דיונים ארוכים בפורום קניתי דל לטיטוד 6400 (ותודה על העצות הטובות) מאחר שעד כה עבדתי עם מחשב נייח רציתי לבקש כמה טיפים לגבי תחזוק נכון של הנייד את המחשב הנייח שלי הייתי פותחת מהבוקר ומשאירה דולק עד שהייתי מסיימת לעבוד (השעות הקטנות של הלילה) האם ניתן לעשות גם כן עם מחשב נייד ? רוב העבודה שלי מתנהלת מול המחשב, אם כי לא ברציפות. האם להדליק ולכבות ? בכלל, כל עצה לגבי התנהלות נכונה עם מחשב נייד תסייע תודה וחג עצמאות שמח עינת
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
העברתי מפורום כרטיסי מסך. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם? נייד א' דגם המחשב New!!! Dell Latitude TM E6400 Intel 45 Express Chipset מסך רחב 14.1 Wide XGA +active matrix (LED Display ) displays resolution 1280*800 pixels Include Integrated 0.3 Mega Pixel Camera with Microphone מעבד Intel® " Core Duo 2" Processor P8600 Model ( 2.40 GHZ , 3MB Smart L2 Cache , 1066MHZ FSB ) זיכרון…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לספר מה הנסיון שלו בהרצת WINDOWS7 על MSI WIND או כל מחשב אחר עם אטום? אני רוצה לקנות ולהריץ אותו, אבל לא יודע מה הביצועים.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למרות שפירסמתי הודעה דומה בפורום , אני מפרסם שוב , ממש לפני שאני באמת קונה את הנייד הזה. מדובר על הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3202 האם כרטיס מסך לא משולב יותר כבד + צורך יותר אנרגיה? (או שזה לא משנה) מה אתם אומרים? סה"כ המחיר שווה את יכולות הנייד? תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מייבוא מחשב נייד 13.3 מחו"ל, ולאחר שוויתרתי על קנייה בארץ בגלל המחירים המופרזים, אני חוזר על האופציה היותר עממית של נייד 15.4 מבחינת שימושים - לרוב מדובר בתוכנות OFFICE, אינטרנט, אימייל וכו', הצגות POWERPOINT, אבל אני לא שולל שימוש בתוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ, אם כי זה לא השימוש העיקרי. משחקים - ממש לא העיקר. מה שחשוב לי באמת- מסך באיכות טובה, מקלדת נוחה, מבנה חזק ועמיד, ושהמשקל לא יהיה מופרז (אני יודע שלא ניתן למצוא 15. במשקל 2.5, אבל שיהיה מקס' 3 ק"ג) מבחינת מעבד - אני מעדיף שיהיה מהמשפחה האחרונה של מעבדי ה CENTRINO, וזה די חשוב. כרטיס מסך - לא כ"כ משמעותי, רק שיריץ סרטי HD חלק וזהו, ונראה לי שכל הניידים כיום עושים זאת יפה. HD - גם כן ל…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חג שמח. המחשב הישן מת. המחשב החדש הוא לשימושים כללים - אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים לנכדים קטנים בני 4, אין צורך באופציית שידרוג. יש מערכת הפעלה, אבל דרושה התקנה. חשוב מארז בעיצוב קלסי (קווים שקטים לא רועשים),מהיר, שקט ושהרכיבים יהיו אמינים. כמו שכתוב בכותרת התקציב גמיש...
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX - 1529 Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1366 - 299 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 - 1582 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 - 660 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS X 2 - 698 XFX Geforce 9400GT 512MB DDR2 Pci-e - 270 ASUS DRW-22B1LT Black+White X22 DVD±R/RW DRIVE - SATA - 175 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU - 820 Zalman 500Watt ZM500-HP - 520 סה"כ 6553 ש"ח יש משהו שכדאי לשנות לדעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-