עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין לקבל הצעות למפרט מחשב. המחשב אמור להיות מחשב חזק שיריץ את כל סוגי המשחקים והמדיה הוא מיועד להתחבר למסך lcd ולמסך טלוויזיה (שניהם ברזולציה hd ready). המשחקים צריכים לרוץ על רזולוציה הכי גבוהה ולא להיתקע ובנוסף יכולת שידור hd. *אין העדפה לחברה מסוימת אבל עם אפשר מעבד מאינטל אני ישמח. בנוסף המחשב אמור להתחבר למערכת שמע של 5 ערוצים ככה שצריך שהוא יעביר סאונד טוב. התקציב אמור לכלול גם מסך lcd שהוא לא טלוויזיה אבל אם המסך גורע הרבה מיכולות המחשב ניתן להחסיר אותו. המחשב גם צריך להיות במארז של HTPC משום שהוא מעין מחשב שאמור לתפקד גם לסלון וגם לעבודה משרדית מול מסך ה-lcd. אשמח לקבל הצעות. חשוב שיהיה מחשב שקט עם קירור נפרד למעבד ואם צריך לכרטיס מסך. ואם אפשר לא להת…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by danutsa,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שעונה. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים, אך יוכל להריץ תוכנות כמו solid works, matlab בוא זמנית בלי לקרוס. ניסיתי לעשות מפרט בעצמי אך יש כל כך הרבה מבחר שאני באמת מבולבל. כרגע התקציב עומד על 5000-6000 ללא מסך. אני אקנה מסך בשלב מאוחר יותר - אני מקווה להריץ משחקים ב-1920*1280 ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: מעבד: אינטל או AMD. אם אינטל, אז האם סדרת i800 או i900. בנוסף, ראיתי שהמעבד החדש של AMD בעל 6 ליבות עולה בערך כמו i920. אם הבחירה היתה בין שניהם, איזה מעבד עדיף? כרטיס מסך: מתלבט בין 5850 לבין gtx460. האם אלה כרטיסים טובים או אולי בכלל עדיף משהו אחר? בקשר לשאר הפרטים כגון לוח אם, זכרונות, קירור, אני באמת זקוק לעזרה. נתון נוסף או האו…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by BloodFist,

אז ככה יש לי 3000 שקל נשרך לי הכרטיס מסך אז החלטתי כבר להחליף עוד כמה דברים... אני צריך מעבד, כרטיס מסך לוח אם וזכרון רצוי 1024 המפרט שלי הוא P4 1.7 RAM 1024 400MHZ כרטיס מסך אין כרגע... אני על מחשב אחר... צריך עוד פרטים? אם כן תגידו והשימושים במחשב הם למשחקים בעיקר btw לוח אם חדש תומך בהארדיסקים מהדור הישן? תודה מראש :9

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by VoliSuS,

טוב החלטתי לשדרג את המחשב שלי לאט לאט ואני מתחיל עם הכרטיס מסך יש לי סכום של 700 ש"ח אני צריך המלצה לשידרוג אני צריך את הכרטיס מסך לעיצוב גרפי לעבודות עם 3D ובכלל פוטושופ ופלאש כמעט ולא זזים אצלי במיוחד שאם אני פותח קבצי FLA,PSD ששוקלים מעל 10 מ"ב כל המחשב קורס זה המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA wi…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by tintin,

אבקש מכם שתמליצו לי על מפרט לעריכת וידאו כבדה וקצת משחקים. התקציב הוא 4000 עם חריגה מקסימליאת עד 4300 עדיף שלא. לא מתוכנן OC. ללא ציוד היקפי וללא מסך, המחשב יחובר ל טלוויזית LCD 32 אינטץ, אני יודע שהרזולוציה נמוכה מאוד אבל המחשב לא בשבילי. מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤463 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב והתקציב שלי הוא מקסימום 6000 אני צריך מפרט למשחקים בעיקר אני משחק ב קול אוף דיוטי 2/1 אבל זה לא כל כך משנה בקקיצור אפשר מפרט בבקשה למשחקים ב6000 ועם מסך וציוד הקפי פשוט(עכבר מקלדת רמקולים פשוטים) אהה ומסך דק

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by yanivz,

בקשה למפרט של מחשב תקציב מקסימאלי : 5,000-5,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט : רמקולים, מסך ( כבר יש כמו שציינתי) עד כמה חשוב השקט בסולם 1-10: חשוב מאוד 8-9 האם יש צורך בתוכנה נוספת או הרכבה: הרכבה האם ישנה העדפה לקנות את המחשב בחנות ספציפית או אזור: KSP אזור המרכז האם ישנן בקשות מיוחדות כלשהן : כרטיס קול טוב המארז צריך להיות בשכיבה …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by tomeryh,

עכשיו כשהדולר ירד אולי נהיה משתלם לקנות באי ביי משלמים על נייד מכס מע"מ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by guy2607,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by DanneH,

Gigabyte GA-H77-DS3H LGA 1155 לבין ASUSP8H77-V LE s1155 Core P8H77-M s1155 ASUS P8H77-M LE מה ההבדלים בין כולם?? (המעבד שאני רוכש הוא I5 3450)

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. היי, אני מחפש נייד לאבא שלי, שעיקר השימוש בו זה העברת קבצי מדיה באיכות FULL HD לטלוויזיה וגלישה באינטרנט. חשוב נורא שאיכות הודיאו (ואם אפשר, אז גם האודיאו) יהיה טוב. רצוי שמהסך יהיה בסביבות ה15' ואני מאמין שהוא לא יתנייד הרבה. תקציב: מומלץ לא לחרוג מ4K. תודה ענקית לעוזרים, הוא מחפש כבר הרבה זמן נייד להזרים מדיה לטלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח עבור הבית. אין לי תקציב מוגדר, אני מעוניין במחשב שיהיה טוב מספיק על מנת להריץ Flight Simulator בגירסתו האחרונה (ואשר יוכל להריץ גם את הבאה אם דבר כזה אפשרי) עם הגדרות טובות. בנוסף אשתמש במחשב לגלישה באינטרנט ואופיס. על המחשב תותקן מערכת הפעלה Windows 7. בנוסף, ארצה גם מסך 21"-22". אם היעדר התקציב הינו בעיה, ניתן גם לתת מספר מפרטים ברמות שונות. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by morpheus1234,

המטרה: אוטוקד, תוכנות הנדסיות אחרות, אופיס, אינטרנט המפרט: AMD athlon 64 3000+VENICE BOX GIGABYTE GA-K8NF-9 NForce 4 GEFORCE PCX 6200 128 BULK עםיציאת DVI twinMOS\geIL\SAMSUNG 512*2(מה עדיף) בקשר למארז אני ממש מתלבט: אני צריך מארז עם קירור איכותי ז"א לפחות 2 מאווררים של 120מ"מ(אחד בכל צד לפחות)... רצוי ללא ברגים בPCI SLOTS ובכוננים(אלא מסילות) ושיהיה מחיר סביר מה דעתכם על FOXCONN TLA436? (כל שאר הרכיבים יש לי) המון תודה!!!

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by Snufkin,

אח שלי שוקל לקבל הצעה מנועה מחשבים על באנדל שכולל: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בסכום כולל של 1600 ש"ח. רציתי לדעת אם זה כדי או שעדיף לקנות משהו אחר בסכום הנ"ל? כמו כן, מישהו מכיר את החברה PQI לזיכרונות? מומלץ? למישהו יש אולי הצעה למפרט אחר (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וזיכרון) עד 2500?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by xBarManx,

אהלן, אני מעוניין בקניה של מחשב חדש בסך 5K אם בבקשה אפשר להרכיב לי מפרט נחמד. נראה לי שכדאי מבוסס מעבד C2d לאחר ירידת המחירים שלהם. ללא ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים) מחשב עצמו בלבד! כדאי לצרף כרטיס מסך MID-HI רנג' ...אולי 8600GT /1950PRO או אפילו 8800GTS 320 ראיתי שהמחירים שלו גם ירדו. עדיף מ IQPC שם המחירים טובים.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by KusHniR,

איזה שילוב עדיף? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1875 או Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1725

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by cobara,

היי! יש ברשותי מחשב EEE PC 4G SURF. מותקן עלו XP SP2 זיכרון: 2G RAM HD: 4+4G אני מחפשת רעיון מעניין מה אני יכול לעשות איתו.... הכיום הוא משמש אותי לגלישה סריקות... מוזיקה לקצת למודים. תודה!

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by yalkobi,

אני מבין שהם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה דוגמת ה A8 האם למחשב לשימוש כללי מעבד כזה לא עדיף

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום רב, אני מבקש מפרט עבור מחשב אשר יכול להריץ עליו מערכת הפעלה windows 7. מטרת המחשב היא גלישה, וצפייה בסרטים. אודה לקבלת מפרט מומלץ. תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. היי, הגיע הזמן שאקנה כבר מחשב חדש... בכל מקרה, אני מעוניין במפרט מחשב לתוכנות גרפיות ועריכה בעיקר, ובנוסף שאוכל להריץ עליו משחקים (לא לגיימינג, סולידי משהו, בעיקר משחקי אסטרטגיה RPGו) תודה 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח רצוי לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - טיפה משחקים לא משהו מטורף, אבל בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות ועריכה (illustrator ו- photoshop) א) התוכנות העיקריות - illustrator , photoshop ו- indesign (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מסך 20" 1200X1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - נכון לעכשיו לא משהו מטורף בגדול משחקים כמו …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  25. חשוב לי שתשימו לב להערות בסוף!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עוד 100-200 שקל אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כגון BF3 / gta לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיפעל בצורה מכובדת. חשוב לי שהמחשב יתמודד יפה עם ריבוי משימות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך יש הכל כולל מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מומלץ שהיה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים