ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מישהו שלא ינפיץ לי בעיות שאין כדי לעשות קופה...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מחפש נייד לתיכנות HTML PHP לעבודה משרדית יש אפשרות של חריגה עד ל 1900 שקל
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש. נכון להיום המפרט שלי זה G skill 2X4GB 1600MHz Asus H81M-E Intel i5-4570 Radeon r7 260x WD 320GB 5400RPM אם לומר את האמת מהתחלה אני ממש אבל ממש לא הייתי מסופק מהמחשב כי משחקים כמו crysis 2 and dying light אני צריך להריץ הכל על מדיום בשביל שיעבוד על 30FPS וcrysis 3 בקושי עובד על הכי נמוך, והכי מעצבן שBlack Ops III עובד על 10FPS כשהכל על הכי נמוך ומטרו 2033 רידאקס אותו דבר. אני חשבתי על המפרט הבא ואשמח להצעות ושינויים בשביל להוזיל מחיר ולהעלות ביצועים. Intel i5-6500 Tray מחיר 1010. בחרתי לפי ההמלצות בפורומים Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר 40. לא כל-כך מבין בזה MSI Z1…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הציוד שברשותי מסך 19 אינץ' דק של LG, מספיק לי כרגע. דרישות למחשב חזק שקט וקריר, עומד בסטנדרטים של המשחקים הכבדים וגם הלא, בגדול מחשב לשעות הפנאי, מוסיקה אינטרנט משחקים סרטים וכו'. לגבי הרמקולים חשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לאוזניות להאזנה עצמית ונעימה. עד עכשיו בדקתי כמה אופציות רכישה כולל מפרטים , כולל התקציב בראש ובראשונה, וכולל מאיפה לקנות שכאן ההתלבטות הגדולה ביותר. בניתי מפרט ורציתי שתגידו לי מה דעתכם, חוץ מזה אני מתלבט אם לקנות את המחשב מ-TMS ולעשות משלוח הכולל ביטוח להרצליה, שם אני גר, כי היתרון הוא שעל כל תקלה אני מגיע למעבדה שלהם שהיא נמצאת בהרצליה. האופצייה לרכישה השנייה שלי היא גם חנות מהרצליה בשם למיר מחשבים ותקשורת WWW.LAMIR.CO.IL האופצייה השלישית שלי שהרכבתי…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שרכשתי מחשב שולחני יקר (יחסית) נשארתי עם תקציב של כ3000-4000 כדי להשלים את יעילות העבודה שלי בקניית מחשב נייד. מטרת המחשב לשמש אותי בעיקר לגרפיקה, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת קבצים גדולים \ קבצים במקביל. כיוון שהמחשב ישמש אותי במקביל למחשב השולחני כל הזמן, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד. רצוי מחשב מהיר ויציב בעבודה עם קבצים כבדים בפוטושופ. לא צריך להריץ משחקים. גודל המסך: מבחינתי, כמה שיותר גדול יהיה לי יותר נוח. עם המשקל אסתדר כבר איכשהו בכל מקרה. זמן סוללה: מן הסתם, כמה שיותר יותר טוב..אני חושב שהרבה מהעבודה תיהיה ברכבת או במקומות שאפשר לעבוד עם המחשב מחובר. כונן דיסקים - אין צורך רצוי כמובן לנסות ולחסוך כמה שיותר במחיר הסופי, מותר לחרוג אם נראה…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד בשביל דודה שלי. אני כבר כמעט סגור על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-160gb.htm יש בו את כל מה שהיא צריכה. יש שם אפשרות לרכוש XP HOME ב 180 שקל ביחד עם המחשב, נשמע משתלם. (שתהייה שקטה עם העדכונים וכל השטויות האלה). סה"כ יוצא 3000 בלי מערכת הפעלה, או 3200 עם XP HOME. המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי והיא לא תוציא אותו יותר מדי מהבית, ככה שמסך גדול עדיף והמשקל לא חשוב. (יותר נוח לה מבחינת מקום מאשר מחשב שולחני). היא בעיקר תשתמש בו בשביל גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה שטויות. אולי גם פוטושופ. לא משהו כבד, אבל היא לא תחליף אותו לתקופה די ארוכה, ככה שעדיף מעבד כמה שיותר טוב כדי שיסחוב גם בעוד 3-4 שנים. עדיף גם שיהיו 4 סל…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בתור התחלה לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פשוט ראתי שפה מבינים בניידים...(קיצר תעשו מה שאתם רוצים....) ככה: 1)שאני מחבר את הנייד לחשמל הוא פשוט פועל על חשמל או שהוא מטעין וגם פועל באותו זמן??? 2)הבטריות של הניידים גם מתחילות ל"הוריד זמן פעולה" אחרי מספר טעינות מסויים??? 3)האם זה אפשרי לשדרג נייד?? 4)אם אני קונה נייד בחו"ל יש אפשרות להרכיב לו מקלדת עברית או משהוא בסיגנון??(מדבקות מאוד חזקו או משהו??) שוב! מצטער אם פירסמתי לא במקום הנכון..... איתן
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמח אני מחפש לקנות מחשב חדש והמליצו לי על הפורום פה. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 שקל , אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים,סרטים HD, ושיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש(יש מצב שבעתיד יתחבר לטלויזיה LCD 32 FULL HD) בעניין הרוזולוציה אני לא מבין כל כך אני רק יודע שאני אצטרך מסך 22-23 אינץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22-23 או SAMSUNG או LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן ד…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
פשוט רק היום אני בחופש..ואני דוחה הרבה זמן.. אני צורב הרבה מכשירים ושהמחשב יעמוד יפה גם בכמה משימות ביחד. כונן ללא מסך וללא צורב DVD מקלדת ועכבר ורמקולים רק כונן מחשב נטו. המחשב אמור להיות חזק עד כמה שניתן מהקצת שאני יודע אני רוצה הארד דיסק לפחות 320 ג'יגה 7200 RPM ביציאות שיהיה USB 3 גם ESATA ושאר היציאות המהירות שכדאי שיהיו מעבד חזק אולי I5 כרטיס מסך טוב 4 ג'יגה זכרון וזיכרון מטמון גבוה שיספיק לי שקט עד כמה שאפשר מארז לא מנופח ומפלצתי אלא כמה שיותר קטן בגלל המקום כמובן כרטיס רשת מצויין כרטיס מסך טוב ולוח אם עם אפשרות הרחבה ספק כוח תקן 80+ חשוב שהמוצרים יעבדו היטב אחד עם השני ושלא יצא שהשקעתי על משהו וחלק אחר גורע ושיהיו מחברות טובות! תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe Intel® P45 Chipset LGA 775 זכרונות Corsair DDR3 2GB KIT TWIN3X2048-1333C9DHX CL-9-9-9-24 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm קירור למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case קירור מארז Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Red A1927 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 ספק כח OCZ GameXStream 600W PSU / SLI Certified / Silent 120 mm fan הארדיסק Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS 7000 ש"ח כולל הרכבה והכל... מספר שאלות: 1 ) האם כדאי לוותר על רעיון ה DDR3 וכך לחסוך גם בזכרונות וגם בלוח אם (500 ש"ח לפחות) אם כן איזה לוח אם וזכרונות היייתם ממלי…
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של 2500-3000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) למטרת עריכות גרפיות(סרטים) עם אופציה לשדרוג למחשב משחקים. רצוי מעבד 4 ליבות ודיסק קשיח של250-500 ג'יגה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
צריך מחשב שיתאים לדרישות ביתיות צריך שיהיה מעבד לוח זכרון ד.קשיח כ.מסך מסך מארז שיהיה עם ספק
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אחד מהנטבוקים הנ''ל,ניתן לחבר לטלויזיה עם כניסת HDMI לצפיה בסרטים באיכות HD?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות לבן שלי (בן 8 ) מחשב חדש. הוא צריך בעיקר אינטרנט ומשחקים (כמו פיפא PES וכדומה). מה כדאי לשים במחשב? על מה כדאי להתמקד? האם ללכם על AMD עם הכרטיס מסך מובנה? איך המחשבים של איבורי שמפרסמים מחשבים ב 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך מחשב נייד בסביבות ה-3K לעבודה משרדית בלבד. יש מצב למחשב שאני קונה חדש או רק יד שניה? ואם כן אפשר הפניה לאתר שמוכר מחשבים ניידים במחיר הזה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כמה דברים: 1. אני לא צריך הארד דיסק גדול יותר. עכשיו יש לי 80GB וזה מספיק לי. לקחתי 160, בגלל שההפרש בינו לבין ה-80 היה מצחיק. 2.יש לי צורב מהמחשב הישן.... 3.למרות שכתבתי 4.5K, אני מנסה להתקרב כמה שאפשר ל4K, מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1020 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB*2 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז כולל ספק Antec SONAT…
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני בודק אפשרות למכור את המחשב הקיים שלי (שמפרטו מצוין בהמשך) לחברה של אבא שלי שכרגע צריכה מחשב לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט בלבד. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב שברשותי ומהו סכום הוגן לדרוש עבורו. יש לציין שהגברת לא מבינה כלום במחשבים, אבל אני לא מחפש פרייארים, אלא deal הוגן. אשמח אם תוכלו לתת הצעת מחיר (פחות או יותר) עבור כל רכיב במחשב, אם כי אתם יכולים גם לתת הצעה למחשב כולו אם אתם עצלנים. - מעבד: Amd Athlon 1900+ - לוח אם: Gigabyte 7VARXP, כ.קול (מובנה), כ.רשת (מובנה), raid, USB 2.0. - זיכרון פנימי: 256MB DDR - כ. מסך: Nvidia Geforce 4 MX-440 - כונן קשיח: Western Digital 7200 40GB - כונן קשיח2: Western Digital 5400 40GB - כונן DVD: Toshiba 8x - צורב …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי חברים, תודה מראש, הערות בסוף. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להתקרב לכיוון ה7,000 אך אעדיף לא לחרוג מכך. 2. מה שימושי המחשב? אודיו מקצועי (פרנסה) וגיימינג: א) המחשב הולך להריץ על בסיס קבוע את תוכנות Pro Tools 11 ו Ableton Live לעריכות ולמיקסים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far Cry 4, GTA5, ומשחקים מאוד גרפיים בכללי. צריך להיות תואם קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): שני מסכי 1920x1080 דרך DVI בגודל 23.5. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ביקשתי אתמול שירכיבו לי מחשב לטובת עסק שהעיקר של המחשב הוא תוכנה רשימת לקוחות תוכנה לא כבדה בכלל אני רוצה מחשב זול ושיהיה הכי טוב שאפשר בסביבות 2000 שח עדיפות ל512 ראם 80 גיגה צורב רגיל {לא dvd} שיהיה מארז טוב +ספק ואם אפשר גם את שם החנות שאני יכול לקנות אותו תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
הבדלים בין המחשבים: מק"ט 35076-זיכרון DDR2 512MB,דיסק קשיח 160GB,מקלדת 108 מקשים,עכבר אופטי,מסך 17" מק"ט 35077-זיכרון DDR2 1024MB,דיסק קשיח 250GB,סט מקלדת ועכבר אלחוטיים,מסך 19",מדפסת משולבת Lexmark,מארז הכולל קורא כרטיסי זיכרון. מארז ATX ספק 400 וואט+USB.שחור כסוף מעבד: אינטל פנטיום 4 64BIT 3.2 GHZ מהירות 800MHZ החשב תומך כרטיסי PCI אקספרס זיכרון DDR2 512MB מהירות 667\533\400 חברה OEN/SAMSUNG זיכרון מגיע בצ'יפ אחד. צורב DVD גם קורא DVD וגם צורב CD חברה:לייט און/סמסונג מהירות צורב:X18 לוח אם PCP VIA P4 775 P4M800 VGA+AC+LAN לוח אם של חברת PC PARTNER מהירות:800 דיסק קשיח Samsung/Western Digita 160GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים- של חברה קליקר שחור כסוף עכבר …
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, לחלוטין. המחשב כעיקרון מיועד לתיכנות וגם למשחקים. חשוב לי בכללי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו שצריך ובפרט שהוא יהיה טוב לתכנות, כלומר שהוא יוכל להריץ תוכנות רבות זכרון בקצב מאוד טוב. לדוגמא: VIsual Studio 2005 Photoshope. "סוס עבודה" (ככה אומרים?). התקציב יכול לחרוג קצת למעלה אבל לא יותר מידי. החלקים שאני צריך אם כן: מעבד, לוח אם (עדיף שיהיה מובנה בתוכו כרטיס קול וגם כרטיס רשת), מסך, זכרונות, דיסק קשיח (עדיף של 200 GB), כונן צורב, מקלדת ועכבר נוחים, כרטיס מסך, כמובן מארז, ספק כוח ומאווררים. חושב לי לציין כי המחשב אינו מיועד ל OVER CLOCKING כי אני לא ממש יודע איך להתעסק ולא בטוח שאני רוצה. תודה רבה לכל העוזרים. אני יודע שהתקציב ממש…
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-