עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by it_amit,

שלום לכולם, לאחר התייעצויות כאן בפורום החלטתי להזמין את המחשב המדובר מבאתר של סוני וכפי שהבטחתי אני אתן את חוות דעתי עליו. המפרט שלו הוא: VGN-SR190 Configure-to-Order Customization Details * Microsoft® Office Home and Student Edition 2007 * No Fresh Start * Photo Standard * 160 GB SATA Hard Disk Drive [5400 rpm] * Black DLNA / SU08-IRX4280 * Standard Capacity Lithium-ion Battery (BPS13A/B) * Video Standard * No Engraving * QuickBooks Simple Start * No Gift Box * Wireless LAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3470 * Intel® Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz) * VGN-SR190(0563) * DVD±R DL / DVD±RW / …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  2. 1. התקציב עומד על כ - 4,500. 2. מטרת המחשב: למשחקים כבדים וקלים- כל המשחקים החדשים שיצאנו למניהם. 3. ציוד הקפי שאני צריך: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים כמובן) , ורמקולים. 4. בנוגע לצריבה עדיף לקחת צורב DVD , לגבי כרטיס קול.. אפשר משהו חמוד אני לא הולך להשים מערכת קולנוע מטופרת, כונן דיסקטים אני צריך. 5. את האמת אני לא מבין בזה, אבל תמיד כולם אומרים ASUS או GIGABYTE , יכול ליהות שתציעו לי אתם משהו יותר טוב או חברה אחרת ביותר זול. 6. כן נושא הקירור חשוב. 7. לא אין צורך 8. אני רוצה שהחמשב יהיה חזק במשחקים. 9. אממ לא כל כך חשוב. 10. הבנתי ש oc זה הגברת מהירות השעון שבה עובדים רכיבי המחשב- תגידו לי אתם כי אני לא יודע עם זה בריא למחשב. 11. אני מתכוון לשחק במשחקיים החדשים כמו: GTA …

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  3. זקוק למחשב שיתן מענה לצורכי הפעלת מערכת מסחר של בורסה אפשרות לחיבור 2 מסכים חיבורHD מה דעתכם על המפרט הבא? אודה להמלצות ושידרוגים התקציב 2500 שם המוצר מחשב Intel core i5 650 3GB 500GB DVDRW דגם Gama-ci5 מידע שיווקי מערכת מחשב עם מעבד Intel המחשב כולל – לוח אם אינטל מקורי מעבד חזק!!! Intel core i5 חבילת זיכרון 3072MB DDR3 דיסק קשיח 500GB צורב DVD כרטיס מסך לא מובנה !!! חזק למשחקים מפרט טכני לוח אם דגם: Intel® PETER COVE סוג ציפסט: Intel® DH55PJ מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100/1000 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך: INTEL Graphics Media Accelerator X4…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore - 490 ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E -470 DDR II 667Mhz 1GB TwinMOSX2-360 Hitachi DeskStar 320GB SATA II -425 eVGA 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E -1690 אין מארז ואין ספק. (צורב כבר יש) אם יש איזה משהו שכדאי לשנות אז תגידו לי חופשי כי אני לא בטוח בקשר למפרט הזה (מן הסתם בגלל זה אני מפרסם אותו פה). אני לא בטוח במיוחד בקשר ללוח אם ולזכרונות, אולי בכלל כדאי לקחת זכרונות 800 Mhz? (לא יודע עד כמה זה משמעותי) אנחנו כנראה נקנה מKSP כי אין חנויות אחרות נורמליות בירושלים. (אלא אם אתם מחשיבים את Ivory כאחת)

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום רב, אני רוצה לבקש ממכם להרכיב מחשב עבור ההורים שלי (כולל כל הציוד ההקפי). הדדרישות הן מינימליות כי זה שני אנשים שבחיים לא נגעו אפילו במחשב. הם רוצים נטו להכיר את האינטרנט ואולי לראות סדרות וסרטים ולשמוע מוזיקה בקיצור שימוש בסיסי ביותר. הדרישה היחידה היא שהמערכת תריץ חלונות 7. ועוד דבר אחד, תמליצו לי על חנות טובה באזור חיפה שאפשר לקנות בה את המחשב. תודה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by nbucky1995,

1. 2400 שקל. א) לנצל הכל. ב) אין חריגה. 2. עריכת אודיו Audition Cubase FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכי פשוטים ושיהיו חוטיים רמקולים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול במחיר של 1200 שקל בערך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  7. אהלן, הגיע לידי מחשב נייד של HP, יחסית חדש. הכרטיס מסך של הנייד שרוף לגמרי ולכן אין תצוגה לא על המסך ולא כשמחברים מסך חיצוני (VGA\HDMI). אני מאוד מעוניין להפוך את המחשב לשרת קבצים אבל איך אני יכול לקבל שליטה? ברמת העקרון אם אני מצליח לדחוף לו VNC כלשהוא זה כל מה שאני צריך, אבל איך? מה גם שאולי יש סיסמאת LOGIN ל-WINDOWS שאני לא יודע אותה. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני משתלט על המחשב? אני יכול לחבר אליו מה שבא לי וגם לפרק ממנו את ההארדיסק ולחבר למחשב אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by omrihacli,

איזה מחשב טוב יותר למשחקים ‎Dell Inspiron 1520 או MSI GX600 שניהם עם GeForce 8600M

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. יש לי המון רצון ללמוד על שילוב של מעבדים ומפרטים, מה הולך ביחד, והאם זה באמת כזה פשוט להרכיב מחשב. אני דיי מנוסה בקטע של חומרה. האם יש מקור בעברית או באנגלית (רצוי עברית) שיספק לי מידע רב ככל האפשר בנוגע לעניין זה? תודה רבה על העזרה, The_FuGiTivE

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  10. כל מפרט אני רוצה שלא יעבור את ה 2200 שקל מבקש בלי כרטיס מסך כי כבר יש לי TI4200 חובה 512 זיכרון ללא מסך מפרט אחד מבוסס KT600 שתומך ב SATA !!! והשני שיהיה מבוסס NF2 אשמח לשמוע תגובות מה עדיף והאם כדאי 2 סטיקים 256 או סטיק אחד 512 תודה לכולם זה די דחוף כי אני קונה את המחשב ביום ראשון! שבת שלום. ועוד שאלה מזה VIA KT880 האם הוא משתווה לNF2 או KT600 ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. תחילה נענה על השאלון: * מטרות המחשב? לימודים . אופיס, תכנות והרצת סימולציות (MATLAB ) , סרטים לחיבור ל מסך חיצוני HD , עבודה במקביל. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? קל יותר טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך לרוב יהיה בחשמל אך יהיה נחמד לדעת שניתן לעבוד איתו בלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ 3 שנים+ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שהבנתי למעבדים החדשים של אינטל יש מאיץ גרפי מובנה ושיכול לעמוד בצרכי ( סרט HD על מסך חיצוני ? ) הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסדרה…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות מחשב ב3500 ש"ח בלי מסך, ללא חריגה, ללא OC בכלל ולמשחקים. לא אכפת לי שיהיה קצת רועש העיקר שיהיה קר. ואני קונה מהחנות IQPC . סתם בניתי משהו עכשיו זה נראה לכם טוב? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 720 (2.8GHz) BLACK EDITION - BOX ₪783 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪432 כרטיס מסך: [..] INNO3D GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 - N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ₪790 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ₪275 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪127 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G800…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by ro_ni,

חושב לקנות את הדגם הנ"ל Toshiba Qosmio F50-10Z SPECIFICATIONS: 2.26GHz Intel Core 2 Duo Mobile P8400 processor, Intel PM45 Express chipset, 4GB DDR2 800MHz RAM, 320GB Toshiba hard disk, 512MB DDR2 Nvidia GeForce 9600M GT graphics, 15.4in 1,280 x 800 TFT, Intel 5100 802.11abg+draft-N WLAN, Bluetooth, Realtek High Definition Audio, harmon/kardon speakers, Analog/DVB-T Hybrid TV tuner, Gigabit Ethernet, eSATA, HDMI, 3 x USB, 3-in-1 card reader, fingerprint reader, mini-FireWire, VGA output, RJ-11 socket, 1.3mp webcam, Windows Vista Home Premium 32-bit, 1yr RTB warranty, 369 x 278 x 47, 3.3kg גם לניידות, סרטים ומשחקים איך יריץ crysis ? איך הוא בהשוואה לACER 5930G שנמכר בארץ מ…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Acer Aspire 3810TZ. יש לו שקע מיקרופון ואוזניות, אבל שקע האוזניות לא מגיב. הרמקולים ממשיכים לעבוד גם כשמחברים אוזניות. לידו יש ציור של אוזניות וכתוב SPDIF. יכול להיות שזו רק יציאה אופטית? נראה לי מאוד מוזר. אלא אם כן - היציאה דפוקה וצריך לתקן אותה. למרות שמאז שהמחשב נקנה זה ככה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by neogod,

אז כמו שכתוב בכותרת אני זקוק למפרט למטרת משחקים וסרטים ב2500 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) ללא ציוד היקפי. ורצוי שהמפרט יורכב בפנדה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום לכולם אני שמח לגלות את האתר המקצועי הזה ואת האנשים המקצועיים שנמאים בפורום. אני צריך עזרה בהלטה על מחשב אני מצרף 2 קבצים עם מפרטים שניתנו לי אנא עיזרו לי לבחור. *בקשר למפרט של AMD נאמר לי שלא כדאי להתקרב לAMD אם אני רוצה מחשב לטווח ארוך, מה דעתכם? *בקשר למפרט של INTEL כ נאמר לי שכרטיס מסך לא איכתוי מספיק. מה דעתכם? ברמת העיקרון אני צריך מחשב רב תכליתי שיחזיק תקופה הגונה כמוש אר המחשבים שקניתי, אך גם מחשב שישמש למחשקים כי הוא מיועד לאחי הקטן. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  18. חברי הוא שחקן Couter-Strike מקצועי, עם מחשב קצת ישן שמגביל אותו. יש לו אפשרות להחליף את המחשב הישן במחשב חדש, אחד מן השניים הבאים בלבד: מערכת Intel: 6252 Foxconn TLA475R USB Front True Power 300W FSP Case 219.99 ¤ 1 219.99 ¤ 1 7419 NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW 275.00 ¤ 1 275 ¤ 2 6489 Intel Pentium IV 2.66GHz Prescott 533MHz Socket 775 Tray CPU 699.00 ¤ 1 699 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 54.99 ¤ 1 54.99 ¤ 4 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 350 ¤ 5 7019 ABIT GD8 Intel 915 LGA775 Motherboard 575.00 ¤ 1 575 ¤ 6 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 300.…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עשיתי קצת מחקר, ואני רוצה שתעזרו לי בבחירת סוגי הרכיבים. בעיקרון, המחשב מיועד עבור עבודה משרדית, משחקים (אבל אני לא גיימר שרוף או משהו), וסרטים. בכל מקרה, הנה רשימת הרכיבים שאני מעוניין שיהיו לי: פנטיום 3 (פלוס-מינוס) ג'יגה (או משהו מקביל ב-AMD) זיכרון פנימי 768 מגה מהיר כונן קשיח של 120 ג'יגה כרטיס קול אני אקח מהמחשב הישן (Creative Live 5.1) כרטיס מסך - חשבתי על Radeon 9600 (לא יקר מידי, ועדיין די איכותי - מאחר ואני לא גיימר שרוף) צורב DVD כבר קניתי (ה-Nec החדש) כונן DVD - חשבתי על LiteOn אם תוכלו גם להמליץ לי על לוח אם מתאים... (אני מעדיף שכרטיס הרשת + USB יהיו On Board). בתודה מראש, ירון

20. Started by RazKadar,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים בייתים כגון אופיס אינטרנט סרטים וכ"ו בנוסף אני גם משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ ולייטרום אני מתלבט בין שלושה דגמים בעקרון, והמחיר לא קריטי כי במילא אני לא קונה את המחשב בארץ. הדגם הראשון הוא: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924687-REG/asus_k55a_ds71_15_6_notebook_computer.html השני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983658-REG/asus_x550ca_db71_15_6_notebook_computer.html השלישי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/982089-REG/dell_inspiron_15r_i15rm_7537slv_15_6.html אני יודע שאלו מחשבים סה"כ חזקים ואני מעדיף להשקיע קצת עכשיו על מעבד חזק וזכרון שיחזיק ויעמוד בביצועים טובים לכמה שנים. עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי הם בין…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. אין לי הרבה נסיון עם מחשבים כאלה למעט מקרים ספורים שהשאילו לי. אני צריך בשביל אינטרנט ואופיס בלבד (בעיקר אינטרנט). הגודל לא חשוב לי וגם המשקל, הבטריה והזיכרון כי אני הולך איתו מעט מאוד מהאוטו עד שאני יושב וזה בד"כ ליד חשמל. אודה להערות. מה דעתכם על זה? http://www.getit.co.il/Prod/63829/ אשמח אם תתנו הצעות ספציפיות

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by androidon,

שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by maor676,

שלום, אני מעוניין במפרט כולל מסך בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה. יש לי כבר כרטיס קול ממש טוב. חשוב שהמסך יהיה ברמה גבוהה ונעים בעינניים. 1. תקציב 5000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: בעיקר משחקים כבדים, עבודות משרדיות,הורדות, חשוב לי שהוא יהיה מהיר. 3. ציוד הקפי: מסך: חשוב שהוא יהיה נעים לעיניים לעבודה ממושכת עם טקסטים וטוב גם למשחקים. חשוב מאוד גם הזוויות צפייה. צריך גם צורב. 4. לא צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים 5. חשוב לי שהחברה תהיה אמינה עם הרבה המלצות ושירות טוב. 6. בנושא הקירור אני לא כלכך מבין אבל אם צריך לקנות קירור טוב כדי לשפר ביצועים אז כדאי. חשוב לי העיצוב אבל עדיף להשקיע את רוב הכסף בחומרה. 7. לא 8. אני מעדיף לבחור מארז מגניב מכמה אופציות טובות(עדיף שיהיה לו …

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by aricdad,

האם מישהו בפורום יכול לעזור לי לאפיין מפרט לתחנת תיב"מ לדוגמא לצורך הרצת תוכנת inventor או SOLID תלת מימדי אחר. מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אריק

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים