ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חבר'ה. הייתי מעוניין לשמוע הצעה למפרט מנצח לפרטים הבאים בתקציב של עד 6.6 K לא כולל מסך ! : 1 - עריכת מוסיקה (עובד עם תוכנת Ableton live) מקלדת שליטה, מיקרופון וכרטיס קול חיצוני, ובקיצור אולפן ביתי.. 2 - גיימינג - יותר לכיוון של משחקים בסטייל מקס פיין, COD ומשחקי אסטרגיה, לא חייב שיהיה משהו מפחיד. 3- מהירות ומקום - יש לי SSD שקניתי לפני חצי שנה בערך, מבסוט עליו, חשוב לי בכל מקרה שהתפעול ברשת ובווינדוס יהיה מהיר כמו טיל עם דגש להרבה מאוד מקום (עד 3 טרה). בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם מסך - Dell U2913WM LED שזה בעצם WIDE ..... רציתי לשאול : מה אתם אומרים על סוג המסך הזה (שזה רחב) חשבתי שזה יהיה נחמד לגיימינג ובעיקר למוסיקה בגלל האורך של המסך שמאפשר יותר מר…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מתחילה קורס לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב בשבילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב Photo Shop, פיתוח אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photo Shop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיות…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני מתלבט רצחחחחחחח הנה המפרט שבנו לי פה מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8950 AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU 695.00 ¤ 1 965 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 344.00 ¤ 1 344 ¤ 4 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 554.00 ¤ 1 554 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 260.00 ¤ 2 520 ¤ 6 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 7 8743 Leadtek PX7600GS TDH PX7600S25b PCI-e 256MB bulk Video Card 686.00 ¤ 1 686 ¤ 3399 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1030 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 555 ¤ 1 GeIL 512MB DDR 400MHZ Value 550 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 430 ¤ 1 POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB 1490 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 380 ¤ 1 (אהבתי את העיצוב שלו יותר מאשר CI-6A19) סה"כ ¤ 4435 הורכב בנועה, אלו כל החלקים שאני צריך (כוננים אני לוקח מהמחשב הישן), לא צריך הרכבה, התקציב הוא 4500. השאלות: 1. מעבד - האם עדיף להשקיע ב3000 או שאפשר לחסוך עם ה2800? 2. ספק (HEC 300AR-T) - האם הוא יחזיק את המחשב טוב (לא צפוי OC)? 3. כ. מסך - האם המחיר הולך לרדת בשבועות הקרובים? 4. האם יהיה בקרוב לוח ל-AMD 64 עם PCI-E במסגרת התקציב שלי ששווה לחכות לו? בעיקרון אני לא ממהר לקנות את המחשב כי …
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שמתי לב שהעלו לאחרונה לאתרי הקופונים את המחשב הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/8868758 אומנם נכון שהמעבד אינו מן הסדרות החדשות אלא נמצא 2 דורות מאחורה, ונראה שמישהו מנסה להיפטר מעודפי מלאי. גם מקבלים תיק מתנה. ובכל זאת - המפרט נראה נהדר ובוודאי מתעלה על כל netbook. מישהו מכיר את המחשב הזה? איך הסוללה? איך המודם הסלולרי, אם ניסיתם?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ניוד מחשבים יש צורך במפרט חלקי חדש, השימושים כוללים צפייה בתכני HD בפורמט avi/mkv 1080-720, ושימוש בתוכנות תיב"ם SolidWorks ו NX6. מדי פעם ייעשה שימוש בפוטושופ אבל לא בצורה מאסיבית כך שזה לא צריך להיות עיקר המפרט. התקציב הוא עד 2000 ש"ח, דגש על מערכת מבוססת AMD פאסיבית במידת האפשר. מעבד: התכנון המקורי שלי היה ללכת על כפול ליבה (סביבות ה 5200), האם השיפור בביצועים מצדיק את התוספת מחיר למשולש או מרובע? לוח אם: ראיתי שחלק מהמומלצים משתמשים בלוח של ג'יגהבייט וחלק באסוס, שניהם נראים כמעט זהים- יש עדיפות לזה או אחר? יש לי מסך 2408WFP כך שאני אוכל לנצל את הדיספלייפורט אם זה משנה את ההחלטה. זכרונות: 2 או 4 ג'יגה? מארז: כרגע יש לי את ה NSK2480, אבל אני עכשיו צרי…
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין במחשב (חדש ניקנה היום) את התוכנה adobe reader אני מקבל הודעת שגיאה inernet explorer has stopped working (מצ"ב צילום מסך) מה יכולה להיות הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צריך מחשב שיתאים לדרישות ביתיות צריך שיהיה מעבד לוח זכרון ד.קשיח כ.מסך מסך מארז שיהיה עם ספק
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט שנה קניתי לאשתי אסוס 901 שכרגע יש בו SSD עם 4+8 ג"ב, חשבתי להפיח בו מעט רוח חיים עם SSD חדש, זאת לאחר שקראתי מס' ביקורות בעניין שציינו עד כמה הדבר משפיע על ביצועי המחשב וכמובן סוגית נפח האחסון (בעיקר לתוכנות שונות שאשתי צריכה לעבודה, ה-SSD יהיה בנוסף לכרטיס SD שישמש לאחסון מידע סטטי לקריאה בלבד, כגון קבצי המדיה השונים). ראיתי ב-EBAY כרטיסי הרחבה של SUPERTALENT ו-RUNCORE בנפח 32 ג"ב במחיר של כ-125 דולר לאחר משלוח (לפני מיסים). מדובר בכרטיסי 7 ס"מ שמצויין שהם מתאימים למחשבי אסוס ובין השאר ל-901. הייתי מעונין לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי במספר סוגיות שלא הבנתי עד הסוף: האם יש משמעות מבחינת תאימות בין מודולי PATA ל-SATA? קראתי שיש באסוס שני מודולים - 7 ס"מ …
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה העניינים חברה? המחשב שלי כבר בן איזה 3-4 ובא לי לדעת כמה הוא שווה היום. Q9550 + קירור קולר מסטר לא זוכר את הדגם לוח אם GB EP43 4GB DDR2 PALIT HD4870 1GB SEASONIC 500W מודולרי CM590 תודה!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו 2. מה שימושי המחשב : משחקים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות, עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מה שיש במפרט המקורי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המפרט הקיים: ספק כח 12 CM SS 500W לוח אם P43T C51 1GLAN MSI מעבד אינטל E8400 מאוורר 775Dual Core זיכרון VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA 9800GT 512MB בעקרון אני רוצה…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפורום חומרה בוויגימס (http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=107) יש חברה שלא מבינים במחשבים והם עוד המנהלים שמה אז כולם מקשיבים להם וקונים מפרטים גרועים, אני מבקש מאלא שמבינים בחומרה פה בפורום (PCall, Extract ועוד רבים אחרים) להכנס לשם לרגע ולעשות סדר כי מה שאתם עושים פה זה לעזור לאנשים במפרטים שם הם עושים בדיוק ההפך! אז בבקשה, השקיעו דקה מזמנכם כדי לעזור לאנשים המסכנים שמבקשים שם מפרטים (אני מנסה כבר הרבה זמן אבל בגלל שהם יותר והם המנהלים אז מקשיבים להם ולא לי, זה משגע אותי! ). הינה דוגמא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1050579 תודה מראש! :-\
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. התקציב : 7000 (אשראי) מחשב + 1500 מסך, ?-מקלדת עכבר. 2. מטרות המחשב : משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. ציוד הקפי: מסך 22 , עכבר , מקלדת. 4. דבר שלא צריכים במחשב עצמו? : כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מארז עם קרור נוזלי KANDALF , ARMOR של THERMALTAKE או מארז ו קירור נוזלי למעבד ב נפרד.FIREWIRE, אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשובים !!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן ההרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? על המחשב יותקנו VISTA , LINUX 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכנן OC? …
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נא לא לצרף לינקים של חנויות מכוונות. זה מוסיף לאמינות של ההמלצות. תודה גדעון.
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך את עזרתכם... ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש ויש לי כמה שאלות: 1: מה ההבדל בין סדרת המעבדים של Intel Dou 2 core Pxxxx לבין Intel Dou 2 core Txxxx ? ומבחינת עלות תועלת האם ההבדל במחיר כדאי? 2: לאלו חברות יש אחריות בין לאומית ? כשאני קונה בחול ויכול לקבל שרות בארץ? 3: איך אני יכול להשוות בין כרטיסי מסך של ATI ן- nVida ? למחשבים ניידים כמובן? 4: כאשר אני קונה מחשב בחול מה עליי לעשות עם נושא החיבור למערכת החשמל? שנאי ? ברצוני לקנות מחשב נייד בארה"ב או בקנדה אני מעוניין במחשב עם מסך קטן וקל לצורכי עבודה (אופיס מייל אינטרנט ) וגם לצורכי גרפיקה אך לא זה העיקר. אני מתלבט בין דל וסוני ... הייתי שמח לשמוע לעצתכם התקציב שלי הוא בערך 1000- 1200 דולר. תודה רבה למגיבים…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה השרשור עם המפרט והתקציב של 3000 או קצת יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551286.0 שכחתי לציין שם שאני מעוניין ב-17" עם ווינדוס 8 ולכן נתנו לי רשימה של מחשבים עם 7 אז התקשרתי לאתר בו מוכרים את המחשבים ואמרו לי שהמחשבים עם הווינדוס 8 צריכים להגיע כבר לפני שבוע ואתמול כשהתקשרתי אמרו לי שאולי שבוע הבא אז... האם אתם מכירים מקום אחר שאני יכול לקנות מחשב 17" עם ווינדוס 8 בפחות מ-4000 שקלים?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?:לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים:פתח תקווה 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?:לא 12. האם ח…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 ש"ח, רצוי פחות. רמת שקט 6-7, יש לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1680X1050, ללא OC וללא מערכת הפעלה חשוב לי לשדרג את הכ. מסך בעתיד למשהו חזק יותר. כמו כן ראיתי שהלוח תומך ב XFAST ל USB 2 האם זה קרוב בביצועים ל USB 3? מעבדIntel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX600 לוח-אםASROCK H61M-VS290 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5850 1GB GDDR5710 מארזHEC 66RC190 ספק כחSeaSonic 500W : SS-500ET300 סה"כ2600 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
על המחשב מורכבים 2 סטיקים של 512 MB ברצוני לשדדג את הזכרון הפנימי של המחשב... מהי כמות הזכרון המקסימאלית והמהירות בה המחשב יעבוד תקין ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי הסוללות: סוללה סוללת 6 תאים 53WHr Li-Ion Battary לבין 28WHr ההזמנה של המחשב מחר כך שאשמח לתגובה מהירה, תודה רבה. עריכה: בחיפושים באינטרנט מצאתי שזה כמות הוולט בשעת עבודה שהבטריה מספקת שאלתי החדשה היא כמה זמן הבטריה תחזיק בפעילות שוטפת?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שצויין המחשב הוא סלוני (HTPC) ולכן כדאי שיבוא עם מארז אסטטי, לא חייב כרטיס טלויזיה אבל אם נכנס במסגרת התקציב אז זו תהיה תוספת נחמדה, כמובן שנדרשים עכבר ומקלדת אלחוטיים, ברצוני לציין שיש ברשותי מחשב שמריץ משחקים על המסך (COD4 COD5 CRYSIS WARHEAD וכו') בהצלחה מרובה, אך סרטי HD לפעמים קטועים כלומר Frame Rate נמוך מאוד, והמפרט שלו הוא: p-35 ep35c ds3r 2G corsair 800Hz c2d 6400 8800 GT Antec 430 WD 750 & 500 השאלה שלי היא כזו: אם לדעתכם ה frame rate הנמוך הוא תוצאה דרישות חומרה לא תואמות, אשמח למפרט תואם, ואם לא האם עדיף לקנות שוב את אותו המפרט ובכסף שאחסוך ניתן לקנות מארז וציוד היקפי יותר טוב? תודה רבה לכולם Bull
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-