ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בעיקר לעבודה גרפית (פוטושופ) ורינדורים של 3dsmax כולל עבודה עם מודלים גרפיים מורכבים. אשמח לקבל מפרט בסביבות 4-4.5K - אין לי צורך בכרטיס משך ברמה גבוהה במיוחד - עובד כרגע עם FX5500 25 MB ב 400 שקל שתומך GL ועושה את העבודה מסתפק ב HD 160 GB לא זקוק ליציאות firewire קדמיות במארז אם אפשר, זכרונות במהירות 800 mhz חשבתי על core 2 duo e6600/6850 אבל ראיתי גם את ה q6600 שאולי יכול להתאים בתקציב שלי...... תודה וסופ"ש נעים
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לשימוש של משחקים,הקלטות ומוזיקה בעיקר ואני קונה במחירים של יבואן כך שהמפרט יכול להגיע עד 3500 שקל וביבואן יצא משהו כמ ו 600 שקל פחות מחנות יש לי כבר הרדיסק סידירום וצורב.. כך שאני צריך רק לוח, מעבד,זכרון,כרטיס מסך ומארז(או עוד משהו) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט למחשב המיועד להורים (יישומי אינטרנט ואופיס ) אבל אני גם רוצה שיתמוך במשחקים (לא גיימרים כמובן ואין צורך ב- OC ) אנא דעתכם על המפרט - מה טוב בו ומה לא. הכרטיס מסך המובנה בלוח הינו כרטיס מסך מספיק איכותי ? מארז מידי ATX 775 630A + ספק כח 500W איכותי מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.4Ghz 1066FSB לוח אם Intel G965WHMKR Westchester זיכרון 1024MB DDRII 667Mhz קינגסטון צורב Samsung DVD+-RW X16 DL דיסק קשיח Western Digital S-ATA II 160GB 7200RPM 8MB Cache מסך סמסונג 226BW מקלדת Logitech Keyboard OEM עכבר Logitech Optical Wheel Mouse PS2 S90 OEM מערכת מחשב מורכבת ע"י המעבדה סיכום קניה כולל מע"מ: 4,790.00 תודה
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. התקציב : 7000 (אשראי) מחשב + 1500 מסך, ?-מקלדת עכבר. 2. מטרות המחשב : משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. ציוד הקפי: מסך 22 , עכבר , מקלדת. 4. דבר שלא צריכים במחשב עצמו? : כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מארז עם קרור נוזלי KANDALF , ARMOR של THERMALTAKE או מארז ו קירור נוזלי למעבד ב נפרד.FIREWIRE, אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשובים !!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן ההרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? על המחשב יותקנו VISTA , LINUX 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכנן OC? …
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב ויש לי שאלה עקרונית בעניין המעבד. בהנחה שהמחיר זהה, האם מבחינת ביצועיים עדיף לקנות i7 דור 7 או i5 דור 8? האם השיפור המשמעותי הוא בין סוג המעבד או בדורות? אם זה משנה אני מכוון למעבד U
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרתכם בבחירת מחשב לסטודנט, שבעיקר מוריד שירים, הרבה אינטרנט, תוכנות גרפיות ומידי פעם גם משחקים, רצוי עם יציאת טלוויזיה ל-Divx. קיבלנו מחברת "שממ" הירושלמית את המפרט הבא, שימו לב שמדובר על מחירים של 2 מערכות, כלומר אותו מפרט אבל 2 קניות. לוח אם: Intel Rock Lake Dm865PERLX מעבד: Intel P4 3.0gz 800FSB 1MB Prescott HT מארז: ATX Midi-Tower 400W זכרון: 512MB DDR 400Mhz קשיח: WD 120 Ata133\8B\7200 RPM כ.מסך: Gainward FX5200/128NB/X8/TV Chipset Geforce 5 צורב: LG IDE 52/52/32 מה דעתכם עליו? - אינני מכיר את הדגם הזה של הלוח אם, למישהו יש ניסיון? המלצות על לוח אחר? - זיכרון: לא כתבו איזה חברה, בטח הכי ג'נרי שאפשר. האם לבקש משהו מיוחד? האם הבאסים של הזיכרון\לוח א…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000שח עם חריגה עד 400 שח במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב לי העיצוב או הרעש אבל חשוב שישאר קר ויחזיק את המערכת יציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: wow cryses nfs undercover world in conflict רצוי ברמ…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 6000 ש"ח, אפשר פחות 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, ועבודה שוטפת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת ועכבר פשוטים(אני משאיר את שלי מהמחשב הנוכחי ומעביר את החדשים לאחים שלי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אם אפשר אז שיהיה גם שקט וקריר אך גם יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיז…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי המחשב הבא: Intel E8500 Asus Q-Pro 4GB RAM 640MB Hardisk GTX 480 Graphic Card 750W Thermaltake PS מארז C690 אני קונה: מעבד Intel I7-3770K לוח אם Intel DQ77KB דיסק קשיח Intel 240GB 520 series את 3 החלקים האילו אני קונה במחיר מוזל דרך חבר שעובד באינטל. מהמחשב הישן אני אשאיר אצלי רק את ההרדיסק, הספק והכרטיס מסך.. אני צריך עזרה בבחירת מארז + זכרונות (16GB), קירור למעבד חשוב שהמארז יהיה שקט. התקציב לחלקים הנוספים (מארז, זכרומות קירור) מקסימום 1500 שח.. אפשר קצת יותר וגם קצת פחות :-)). מטרת המחשב היא למשחקים + עבודה (תכנות ב- Visual Studio 2012).. אגב- אני לא מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כרגע.. מקסימום אשדרג אותו בעתיד. תודה מראש. שי
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצת סרטים (מכונן מקומי ומהאינטרנט) אבל שגם יוכל לשמש אותי לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס למיניהם. אשמח אם המחשב גם יוכל להריץ משחקים קלים יחסית (אני לא קרוב אפילו להיות גיימר) החדר שלי נמצא בעליית גג- כלומר ממש חם שם בימי הקיץ, צריך משהו עם מערכת קירור טובה. מחשב נייח האמת לא ממש איכפת לי מהמארז הוא יכול להיות פשוט יחסית. אין צורך באביזרים נוספים (רמקולים ומסך וכל זה..) אשמח להמלצות (גם אם זה אומר מחשבים מוכנים מחניות שאתם מכירים) - אני גר באזור ב"ש אם מישהו מכיר חנות מקומית טובה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
די חבל שאבא שלי הפתיע אותנו בקנייה הסופית ולא התייעץ איתי לפני שקנה אבל לא נורא... מה דעתכם? מה לשנות? המחשב עדיין לא הגיע אז... עריכה: הוספתי שימוש ותקציב לכותרת...
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה גם חזק וגם אוכל לשחק עליו מדי פעם. הגעתי ל 4 הדגמים האלה (בתקציב של עד 4000שח)- חלק עם כרטיס מסך חזק.אבל RAM נמוך וחלק ההפך..מה עושים? 3300 שח HP dv6-3010ej i3 350M .HD 320GB 7200rpm. HD 5470 (512MB).4096MB DDR3 3300 שח HP dv6-3115ej i3-370M .HD 320GB 7200rpm.HD 5470 .3GB DDR3. 3700 שח ASPIRE 5740DG 334G50 MN I3 330M .HD5650 1GB. .HD 320GB 5400rpm.4GB ddr3. 3900 שח Aspire 5741G 434G50Mn I5 430M.HD5740DG.HD 500GB 5400rpm.4GB ddr3.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב: http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..1358..132..413..211..1316..7.&list=2&sort=2&glist=1&uin=19408&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך המחשב הזה למשחקים ולסרטי HD(יותר HD ממשחקים) האם הוא מתחמם הרבה? הוא אמין? האם יש מחשב אחר מומלץ בתקציב דומה לזה?עדיף עד 4500..לא חייב מסך מגע מ KSP
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. מאוד אוהב את האתר הזה ונעזרתי במפרטים ממנו רבות בעבר. יש לי מספר שאלות לגבי שדרוג אפשרי שאשמח לחוות דעת. במחשב שיש לי עכשיו יש i7 3770k asrock z77 x4 asus 670 לא זוכר איזה ספק אבל בטח לא מספיק ל2 כ מסך כל ממני ssd hdd לא בraid וכו כל זה כנרא בן סביבות שלוש ארבע. חוץ ממדיה בסיסי משתמש בו מדי פעם לגרפיקה דו מימדית ומשחקים ובעקבות החיים פחות ופחות. לא עושה תלת מימד ,לא וידאו ,לא אוברקלוק ,ולא חישובים כבדים אחרים ולא מעוניין בזוג כרטיסים. עד כה מרוצה מהמערכת מאוד ולא התעכזבתי ממנה אף פעם. בזמן האחרון עם מספר משחקים שיצאו לאחרונה אני מתחיל לקבל רושם שיכול להיות שהגיע הזמן לשדרג את כרטיס מסך שלי כדי להשאר מעודכן עם דרישות המארכת של ימינו ולכן עלו לי כמה שא…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מי מוכר מחשבים ששודרגו? ??? נגיד עשרה PC מסדר גודל של פנטיום 3 של חברה מוכרת כמו IBM או HP? הרי מישהו עושה את השדרוגים, ומישהו קונה את המחשבים של חברות שנסגרו. לינק או טלפון, מישהו?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה יקר ב100 שח משאר הדגמים בגלל הכרטיס מסבך שלו HD4200. האם זה שווה את התוספת? 2. האם 2 גיגה זכרון יספיק? החברה בסדר או שהייתם ממליצים על משהו אחר? 3. מבחינת רעש, האם כדאי לי לקנות קירור חיצוני או שאפשר להסתפק במה שאני מקבל עם המעבד? 4. אם התחלנו לדבר על רעש אז מה הייתם אומרים על הארדיסק הזה? איך סמסונג ביחס לשאר החברות? 5. המארז ניראה ממש נחמד ואטרקטיבי. למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לשמוע ביקורות עליו. 6. את הכרטיס טלויזיה לקחתי בעיקר כי זה תוספת קטנה לעומת המחיר של שלט לבד. אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול יותר עם שלט טוב אני אשמח לשמוע. (אני מאמין שיצא לי להשתמש בכרטיס טלויזיה אבל אני יכול להסתפק במשהו פשוט). זהו בגדול המחשב יחובר לטלויז…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חברה שלי צריכה מחשב חדש היא כמעט לא משחקת אבל היא אוהבת, כמו SIMS 2 וקווסטים ווורקראפט אבל ממש לא גיימרית אז היא צריכה משהו נחמד וכדומה... אני לא בטוח שהיא צריכה קונרו, אבל אם תחליטו עם קונרו, אז אל תכללו מעבדים, ביכולתי להביא E6300\6400 ב102\124 דולר בהתאמה. אשמח לעזרה :-) עריכה : שכחתי לציין, אין צורך בציוד היקפי בכלל. אה ויש לה LCD15 ישן קצת, אבל ייתכן והיא תחליף ללא קשר למחשב ולא כחלק מהתקציב.
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש נייד במחיר של 800 דולר מקס בארה"ב עוד החודש אשמח לעצות והמלצות על מחשבים מסוימים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-