עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למחשב שהשימושים שלי בו הם סרטים ומשחקים לא כל כך כבדים מעבד אני מעדיף מרובע ליבה התקציב הוא 4000 ש"ח אבל אפשר לחרוג בקצת שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט אם אפשר תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי ד"א המפרט הזה מתאים לי? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤658 http://skypc.co.il/product…

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  2. אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד. ממה שראיתי גודל מסך של 14-15 אינץ' מתאים. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס (לא משחקים). אם אפשר בפחות כסף אז גם סבבה. יש לכם רעיונות? תודה, איתי

3. Started by toms979,

שלום, אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיהיה יחסית קל לסטודנטית לעבודה סוציאלית. * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? 320G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה להרחבה ל-4GB. * מעבד? AMD או i3/i5 - יש הבדל משמעותי בין i3 לi5? * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  4. היי אני עוזר לחבר להרכיב מפרט, החבר גר באילת אז אם מישהו מכיר חנויות בעלי שם טוב שם מוזמן להגיב אבל זה לא חובה. המפרט יחובר למסך LCD 30+ אינץ' כך שמסך לא צריך. המפרט יהיה בעיקרון לצפיית סרטים וגלישה אבל בעתיד הלא רחוק גם לעריכת תמונות כבדה\מקצועית (פוטושופ). המפרט לא יהיה למשחקים ולא ל OC. מעבד: לפחות בעל ליבה כפולה, אני מאמין שהשקעה כיום לעתיד מצריכה 4 ליבות אבל כמובן תקנו אותי אם אני טועה. זכרונות: לפחות 2GB שמחולקים ל 1X1 מהירים ב DC. (אם אתם חושבים שצריך יותר אני אשקול). לוח אם: שיכלול בתוכו FSB מהיר ותמיכה במהירות זכרונות המהירה שיש כיום בשוק, לפחות 4 כניסות SATA. מארז: שיהיה כמה שיותר שקט עם חיבורי USB מקדימה, שלא יקרין אורות לד לא הכרחיים. כרטיס מסך: …

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  5. 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 250$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 20$ לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ו MINECRAFT, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך הוא 19" עם רזולוציה של 1440X900 ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  6. אני מחפש מחשב ידידותי למשתמש (מאוד ידידותי) וזול, שתפקודו העיקרי הוא מחשב ביתי לעבודות משרדיות: הוא צריך לעמוד סה"כ בתוכנות רגילות (אופיס 2003, מדיה פלייר וכדומה...) ובתוכנות משרדיות (אל תשאלו אותי שמות, פשוט אין לי מושג) והרבה הרבה שירים (ואולי גם סרטים - זו אופציה). אני צריך שמחשב זה יוכל להתחבר למערכת קולנועית כדי לשמוע בה שירים, ואם זה אפשרי גם שיהיה לו צורב DVD (במערכת הקולנועית יש DVD איכותי) או אם למשהו יש תחלופה אחרת, אני אשמח. המחשב שאדם זה חשב עליו נמצא בwww.ivory.co.il בדף הראשי: המחשב השני בשורה השניה. אשמח לחוות דעת על מה שהוא חשב, ואם יש רעיונות אחרים, אני אשמח לקבל מפרט מתאים. נ.ב. האדם הזה חסר סבלנות ומצפה מהמחשב שלו לעבוד מהר מאוד, והוא לא מבין הרבה במחשב…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  8. חוות דעת לגבי המחשב הזמנתי אותו אבל לא שלם עם זה! איך הוא בהכל? תודה לעוזרים. http://www.getit.co.il/Prod/62881/

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ואני צריך חוות דעת על המפרט לפני הקניה. המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג. המפרט הוא של אחד מהמחשבים במבצע מ-KSP עם שינויים שאני ביצעתי. המפרט: מעבד AMD: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב: DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. עכבר ומקלדת: MOUSE PS2 + roll keyboar…

10. Started by YOAV28,

שלום אני כרגע מתכוון לרכוש לוח אם של GIGA BYTE מדגם X38-DQ6 או X38T-DQ6 ומעבד Q6600 עכשוו יש לי מספר שאלות : 1.מה עדיף לי להשקיע בלוח אם הנל שתומך בDDR3 או שלקנות את הלוח שתומך בDDR2 ? 2.איזה זכרונות היתם ממליצים לי לקנות גם ב DDR3 ו DDR2 3.איזה כרטיס מסך מומלץ היום שיריץ את המשחקים הכי כבדים היום כמו שצריך 4.איזה מפרט אתם היתם ממליצים לי כדי שיהיה לי מחשב שיוכל להריץ תוכנות ומשחקים שדורשים הרבה כוח עיבוד וכוח גרפי ? תודה מראש לעונים יואב

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  11. קשה לי לציין תקציב בגלל שבן דוד רוצה משהו טוב, אבל שיהיה גם משתלם לכן אני מבקש ממכם לבנות מפרט, וגם אם אפשר רק משלושתם החנויות האלה: www.ksp.co.il www.logicpc.co.il www.gamapc.co.il (או כמובן אם יש חנויות אחרות זולות באזור ת"א זה יהיה טוב) אין תקציב מסויים, מה שמשתלם זה מה קונים, אבל אני חושב שבערך 7000 ש"ח זה הגג שגם לא מומלץ להגיע. עניין האחריות חשוב מאוד, ואני מעוניין בהרכבה עצמית, אז כנראה שKSP יורד מהפרק? (אלא אם כן בKSP יצא אותו המחיר לעומת שאר החנויות כולל הרכבה) המחשב מתוכנן לעבודות, משחקים, גלישה באינטרנט, חיבורו למקרן, ובקיצור למשתמשים שהם לא הכי מבינים במחשב, בגלל זה כרטיס מסך עדיף לא לקחת משהו יקר, כי גם ככה לא ממש משנה להם אם הפילטרים מופעלים או לא. OC ממש לא…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by ofirk12,

הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by zaki verner,

היי שלום, ראיתי איזה מחשב שנראה לי טוב עד היום חיפשתי i3/i5 ואילו במחשב זה מצד א' המחיר הוא כמעט 2700 ומצד שני על המעבד כתוב AMD Ryzen™ 5 3450U מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר... והאם זה עדיף על i3/i5

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. Started by bokertov,

היי כולם אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 11.6-13.3 , בתקציב של עד 3500שקל אני מתלבטת בין 2-3 דגמים, ואשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו יודע ומכיר HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: W…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצלל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? עדיפות למסך 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בהכל 4. האם יש רכיב בו אי…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by dor17,

אז בזמנו התיעצתי בכם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא... מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1056 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤891 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL מחיר: ¤1657 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤449 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz …

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בייתיים פשוטים facebook איטרנט וכו' אבל גם מחשב מספיק חזק (ללא יכולות יוצאות דופן) כדי להפעיל תוכנות קצת יותר מורכבות (תכנות - visual studio) לשנתיים הקרובות. נקודות חשובות: * אני רוצה שבמפרט יהיה זיכרון פנימי 4 ג'יגה של קינגסטון * ללא מסך * אני מניח שהדבר הכי יוזיל את המחשב היא העובדה שהכרטיס מסך,קול ורשת הם מובנים בלוח אם * מעבד בטווח מחירים כזה אני מניח שזה מעבד מסדרת i3 * עדיפות ללוח אם אמין כמו Gigabyte, יציאת HD מהכרטיס מסך תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שלום אני חדש פה, קניתי מחשב חדש! מעבד: E8400 מארז: EZCOOL H-550+מאורר 25 ס"מ www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 ספק כוח EZCOOL 500W LED http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=162 לוח אם: MSI P7N PLATINUM CHIPSET 750I http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1373&maincat_no=1 דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32M זיכרון: OCZ 2048MB (1GBX2) DDR II 800MHz צורב: DVD NEC 7200s כרטיס מסך: MSI NX8800GT 512MB OC http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1343&maincat_no=130 מסך: AOC 22' inch דגם 2217PWC כולל מצלמה 1.3MP+ …

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by Vstop,

היי אני מחפש מחשב נייד עם מעבד haswell i5 או i7 גודל מסך 13" זכרון ssd בלבד מסך מגע משקל נמוך אשמח לקבל גם המלצות למחשבים שצריכים להגיע בחודש הקרוב לארץ. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  21. אז ככה יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1179 P8400 9600M GT 512 אז ככה קודם כל אני רוצה להסביר את המצב לעומקו אני על VISTA וישנו ממשק בויסטה שולט על צריכת הסוללה גם כאני שם על ביצועים גבוהים המשחקים לא עובדים חלק בגלל שהמעבד תמיד יורד בתדר שלו עכשיו לזה מצאתי פתרון מצויין כאשר נכנסתי להגדרות צריכת החשמל וסימנתי לו שגם כאשר המחשב במנוחה (אפילו לשניה) שישאר תמיד בתדר 2.3 GHZ עכשיו גם באוורסט בדקתי עם הטעינה ובלי זה נישאר 2.3 ולא יורד עכשיו עדיין קיימת הבעיה עם המחשקים שאני מחבר לחשמל חלק מאוד שאני מנתק יש תקיעות וה FPS יורד הבנתי שכנראה זה בגלל הדרייבר החדש שהתקנתי 180.70_vista שאכן תומך בכרטיס מסך ודווקא שיפר לי במשחקים רבות אבל שאני מנתק מהחשמל הכל יורד ואי אפשר לשחק במ…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by eli_kats,

היום התקנתי עידכון ביוס כי חשבתי שהוא יפתור לי תקלה של הכרטיס רשת שכמה פעמים ביום נכנס לקומה עד שלא עושים רסטארט. לאחר שהתקנתי עידכון ביוס קיבלתי מסכים כחולים אחרי שעתיים שאני שובר את הראש שיחקתי עם הביוס ובטלתי את ה- AHCI בחלון של הכונן הקשיח ואז מערכת ההפעלה חזרה לעבוד.. מזאת האפשרות הזאת והאם היא גורמת לשיפור בביצועים? מצאתי בויקיפדיה משהו אבל לא הכי מבין מה שרשום שם http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface#Common_problems_switching_to_AHCI_under_Windows יש לי מחשב נייד של Gigabyte W566N

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש מערכת מחשב בסיסית חדשה עבור אבא שלי. חשוב מאד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. בנוסף סחר בשוק ההון (ראה פירוט בהמשך). יש שימוש בהרצה של מספר גדול של טאבים/חלונות במקביל ביישומים סטנדרטיים (בעיקר דפדפן ו office) כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות לצפיה בסרטים , אך זהו לא השימוש העיקרי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לכלול מסך בחשבון! חלק מה…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by guysfa,

שלום המחשב צריך להיות בשביל משחקים כבדים ואני רוצה לשלב את הכרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB (ASUS עם המפרט תודה.

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by infer73,

טוב אני לא בטוח אם זה הולך כאן, אם לא מצטער,ובבקשה שמנהל יעביר טוב ככה, אני רוצה לקנות מעבד AMD64,לוח אם וזכרון לא מתוכנן OC והתקציב הוא בערך 2000 אני לא מעוניין ביותר מ512 זכרון בנתיים בכל מקרה, יש מצב ב2000 משהו איכותי או שכדאי להוסיף עוד קצת? אם כן תגידו עוד כמה ואנא תגידו למה כדאי להוסיף טוב תתנו עצות בבקשה ואם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אתן

• 7 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים