עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כרגע אני באירופה ואני שוקל לקנות פה אולי מחשב נייד שישמש אותי בארץ בלימודים כשאתחיל ללמוד באוקטובר התקציב כאמור עד 700 יורו. השימושים יהיו גלישה באינטרנט עבודה מול המחשב בתיכנות וכו. צפיה בסרטים HD משחקים כדוגמת STARCRAFT 2 WARCRAFT 3 למינהם בעיקר אסטרטגיה. חשוב לי שתהיה אחריות למחשב בארץ גם למקרה ויהיו בעיות איתו. אשמח לשמוע הצעות אני ליד מחשב עד מחר בצוהריים מקווה שאוכל לשמוע כמה הצעות שלכם לפני שאני אצא לדרך למינכן כדי לתפוס את הטיסה חזרה לארץ. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  2. סטודנט להנדסת מכונות, עובד בתוכנות כמו AutoCAD, Pro/ENGINEER ו-Solidworks. כמו כל סטודנט, התקציב הוא כמה שפחות. למרות שאם יש רכיב שמאוד כדאי לחרוג בשבילו המקסימום הוא עוד 100-200 שקל. ברור לי שבתקציב כזה המחשב לא עומד להיות מפלצת ביצועים, אבל מה לעשות.. נסתדר עם מה שיש. יציאת HDMI לטלוויזיה בשביל לראות סרטים תהיה בונוס. לא צריך מסך/כל ציוד היקפי אחר ולא מתוכנן OC. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. טוב זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD ¤87 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤34 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤389 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤50 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5750¤ עכשיו איך אני יכול לרדת מהמחיר …

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by Murmur,

שלום, יש לי שאלה מציקה לי, והחלטתי להציק גם לכם קצת: אני מעוניין ברכישת נייד, ואחרי מחקר מעמיק החלטתי ללכת על ה-T61 14W. מנגד ראיתי שה-T400 עומד להגיע, וקראתי עליו ביקורות מאלפות. האם מישהו יודע מתי יגיעו ה-T400 לחנויות (יבואן רשמי) והאם הם יהיו דומים במחירם ל-T61 המקבילים במעבדיהם? (+/- כמה מאות שקלים נחשב מחיר דומה בעיני)

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by kutomer,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…

7. Started by yotam360,

כולל מעבד, מארז, לוח אם, ספק (שיהיה מעל 500W), כרטיס מסך (שלא עולה בתקציבו על 700 ש"ח), מסך LCD 17'', צורב DVD וכונן פלופי, דיסק קשיח מעל 120GB וזכרונות 2GB DDR2

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by shuki999,

שלום אני מחפש נייד (תקציב כ- 6500 ש"ח). די איבדתי את הידיים והרגליים, אבל בסופו של דבר, אחרי שהחלטתי על דרישות מינימום (צורב קומבו, מסך 15", רשת אלחוטית), נשארתי עם הדילמה, מה עדיף, מעבד סנטרינו (בטווח המחירים שלי הוא בדרך כלל 1.5) או פנטיום רגיל (בד"כ 2.4)? אשמח גם להמלצות ספציפיות לגבי דגם. תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. טוב שלום לכולם! ברשות המשפחה DELL INSPRION 6400, אנו רוצים לחבר אותו לטלויזיה אולם אני צריך לשנות את הגדרות הרז' ל640X480 בכדי שהטלויזיה תראה תמוה, הבעיה היא שכאשר ניסתי לשנות את הרז' גיליתי כי הרז' המינימלית של המחשב היא 800X600 וכאמור אני צריך לשנות את הרז' לפחות מכך. אשמח אם מישהו יעזור.

10. Started by tomer2004,

אני צריך מפרט למחשב משרדי(אופיס ואינטרנט) בסביבות ה 3000 שקל - בלי מסך . תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  11. הכי טוב שאפשר להרכיב בסכום הזה תודה רבה ;D מסך CRT ממש לא משנה איזה אין צורך באיכות, ציוד הקפי הכי זול אבל אנושי.. העדפה ל גיגה זיכרון . שוב תודה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים החדשים ביותר ולסרטים + מסך 22 אינצ'. אין לי כל כך דרישות חוץ מכרטיס מסך HD4870. זה המפרט שבניתי בסקיי פיסי, אם יש הצעות לשיפור אני ישמח לשמוע: Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Intel Core 2 Duo E8200 Tray Asus 22" VK222U 2ms LCD Antec Three Hundred Corsair CMPSU-550VXEU 550W Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB GIGABYTE GA-EP43-DS3L צורב LG GSA-GH20L X20 DVD SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס מה אתם אומרים על המפרט, המארז מספיק גדול ומאוורר בשביל הכרטיס מסך? וגם מה ההבדלים בין כל המסכים של asus בגודל 22"?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום לכולם... אני ממש לא מבין בתחום...רציתי המלצה על מחשב נייד(לאוניברסיטה),שיחזיק 4 שנים... וגם קצת למשחקים....חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט....

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  15. שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .

16. Started by laufgas,

סבא וסבתא שלי החליטו לקנות מחשב, ומן הסתם הם לא ישחקו בהף-לייף 2, GTA וכו'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ברובו, ולהדפסקת מסמכים אם מדי פעם הם יצטרכו. אין כמובן הגבלהבתקציב, אבל אני מצפה למחיר סביר וראוי בשביל המטלות הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. שלום לכולם, בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים... בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו? (אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה??? תודה וסליחה על האורך...

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  18. אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2600 ל2800 ש"ח... (ניתן לחרוג מעט) אין צורך בציוד הקפי בכלל... לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים של השנה הנוכחית ומשחקים שעתידים לצאת על איכות סבבה ולא מינימלית... אין צורך באוברקלוקינג... תודה מראש למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by rubib,

החלטתי ללכת על המפרט הבא: לוח אם - p5Qpro ASUS מעבד - INTEL CORE2 QUAD Q6600 זכרון(4ג'יגה) - 2*2048 DDR2 OCZ or G.Skill or Geil אגב, האם כדאי ללכת על זיכרון מהיר יותר מ800? דיסק קשיח - SEAGATE 500GB 32MBST350032AS, SATA3 כרטיס מסך - HD4870 ATI קירור למעבד - Arctic Cooler freezer XTREME או Thermaltake bigtype120 צורב DVD סטנדרטי לא סגור לגבי מארז וספק. המחשב חייב להיות שקט מאד. נשאר לי בערך 1000 שקל בתקציב. חסר לי עוד משהו שאני לא יודע עליו? מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  20. היי אני אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב שישמש בעיקר עבוד VMWARE שיריץ ORACLE_DATABASE, קצת עריכות גרפיות בפוטושופ ואינדיזיין. לדעתי צריך להיות מחשב עם 4GB זכרון ועם 4 ליבות. תודה על העזרה יניב

21. תאמת אני לא בטוח שאני רוצה אוברקלוקינג כי זה דורש הרבה קירור וזה מסכן את הרכיבים אם נופל. מה אתם אומרים?אולי אני סתם מזבל... אבל אם תוסיפו ותציינו שהוספתם קירור אודה לכם... נ.ב: בבקשה תציינו מאיפה לקחתם את המפרט כדי שאוכל לפנות לשם. *המחשב מיועד למשחקים בעיקר (שיפעיל אחלה את התוכנה PCSX2 אם אתם מכירים את מדמה הפס2 המעודכן ביותר ;D) וקצת תוכנות. לא צריך מסך, מקלדת,עכבר,מודם,כרטיס רשת. סומך רק עליכם! THANKS מתי יוצא 4 ליבות?האם שווה לחכות לו או שהמחיר יהיה ממש בשמיים כמו שאני מתאר לעצמי...

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by gluz2,

שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה מספיק מהר לשימוש כללי (בעיקר אינטרנט ווורד אבל גם יותקן עליו IDE ועוד תוכנות). כשאני אומר מספיק מהיר, הכוונה שיהיה מספיק זיכרון ומעבד נורמלי כדי שלא ייתקע כשקצת מעמיסים עליו. צריך נייד עם 128GB ssd ו 1TB HDD או נייד עם יותר מחצי TB SSD. אני מעדיף אסוס או דל, ומוכן להתפשר גם על לנובו. בנוסף, צריך חיבור HDMI. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. שלום רב, לאחר כמה וכמה נסיונות הרכבתי את המפרט הנ"ל. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT מארז ללא ספק HEC 6C28 Black ₪171 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28B-NPS ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪182 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SS-350ET קרור למעבד GlacialTe…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. מאיזו חנות …

• 5 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים