ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
ללא מסך וציוד היקפי עם הנק' הבאות: 1. לא מעוניין בב OC. 2. רוצה אפשרות לשדרוג המחשב בהמשך שכבר לא יסחב משחקים חדשים 3. תקציב עד 3000 האתר הביא לי את המפרט הבא: פריטתיאורמחיר בשקלים כולל מע"מ מעבדIntel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX600 לוח-אםASROCK H61M-VS290 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5850 1GB GDDR5710 מארזHEC 66RC190 ספק כחSeaSonic 500W : SS-500ET300 סה"כ2600 ש"ח האם יש מומלצים יותר?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחר אני מתכוון לבצע את ההזמנה כנראה. המפרט הבא אמור לעלות כ- 5700 ש"ח. המחשב הזה אמור להחזיק כמה שנים טובות וכמובן יהיה לו OC. לפני הקנייה רציתי להתייעץ האם כדאי לשנות או להחליף משהו במפרט. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 394 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ₪ 241 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ₪ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ₪ 445 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512…
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה... AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500*2 Seagate 120GB 8MB 7200RPM SATA Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB Thermaltake Shark VA7000 Silver ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Serie תגידו מה אתם חושבים על המפרט ואם יש מה לשפר תרביצו אותה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי- אופיס, סרטים עד480P אינטרנט וכדומה. חיי סוללה לא חשובים כי רוב הזמן המחשב יחובר לשקע בקיר. הבנתי ש15" זה הכי גדול שניתן למצוא בתקציב הזה, אם יש אפשרות למסך גדול יותר אשמח לדעת. חשוב שהמחשב יהיה אמין, ובעל נותני שירות/ אחריות טובים. תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש נייד במחיר של 800 דולר מקס בארה"ב עוד החודש אשמח לעצות והמלצות על מחשבים מסוימים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אני עוזר לחבר להרכיב מפרט, החבר גר באילת אז אם מישהו מכיר חנויות בעלי שם טוב שם מוזמן להגיב אבל זה לא חובה. המפרט יחובר למסך LCD 30+ אינץ' כך שמסך לא צריך. המפרט יהיה בעיקרון לצפיית סרטים וגלישה אבל בעתיד הלא רחוק גם לעריכת תמונות כבדה\מקצועית (פוטושופ). המפרט לא יהיה למשחקים ולא ל OC. מעבד: לפחות בעל ליבה כפולה, אני מאמין שהשקעה כיום לעתיד מצריכה 4 ליבות אבל כמובן תקנו אותי אם אני טועה. זכרונות: לפחות 2GB שמחולקים ל 1X1 מהירים ב DC. (אם אתם חושבים שצריך יותר אני אשקול). לוח אם: שיכלול בתוכו FSB מהיר ותמיכה במהירות זכרונות המהירה שיש כיום בשוק, לפחות 4 כניסות SATA. מארז: שיהיה כמה שיותר שקט עם חיבורי USB מקדימה, שלא יקרין אורות לד לא הכרחיים. כרטיס מסך: …
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כבר זמן מה לגבי רכישת לאפטופ חדש אז חשבתי שאולי יהיו פה חברה עם תובנות שיעזרו לי להכריע 🙂 אני מחפש מחשב 14 אינצ' (או אפשר, אבל מעדיף פחות, 13) חזק ומהיר עם i7, כרטיס מסך דדיקייטד, נגיד משהו ברמה של MX150 ומעלה, SSD של חצי טרה ומעלה ו-16 ראם. אני לא רוצה לאפטופ גיימינג כבד אלא מחפש מחשב עד 2 קילו גג. ההתלבטות שלי קשורה בעיקר לדברים הקטנים - מחשבים יחסית קטנים ודקים עם כרטיסי מסך נוטים להתחמם (בעיה שיש לי במחשב הנוכחי) אני אני מנסה למצוא מחשב שפחות או יותר עונה על הציפיות שלי, אבל שיש לו heat management טוב, וגם חשוב לי בהירות טובה יחסית ואם להיות חמדן, גם רמקולים סבירים פלוס ובטריה חזקה זה יהיה ממש אחלה. עד כ…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוחות אם הבאים: ABIT Fatal1ty AN8 SLI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11124 ו ASUS A8N-SLI Premium http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=11057 ועוד דבר, האם יש לוח אם יותר טוב מבין השתיים? ואם יש אז מה. התקציב אצלי לא מהווה בעיה. ובין היתר, http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&slname=NVIDIA%20nForce4%20SLI תכלס, איזה לוח אם הכי טוב? ומתאים dual core, (ואם דואל כור בכלל שווה את זה) ובקשר למעבד, זה AMD, אבל אני עדיין לא סגור על המהירות אם זה amd 3800 או 4200 וגם אני מתכוון להוסיף הרבה זכרון פנימי. המח…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתכוון לרכוש לוח אם של GIGA BYTE מדגם X38-DQ6 או X38T-DQ6 ומעבד Q6600 עכשוו יש לי מספר שאלות : 1.מה עדיף לי להשקיע בלוח אם הנל שתומך בDDR3 או שלקנות את הלוח שתומך בDDR2 ? 2.איזה זכרונות היתם ממליצים לי לקנות גם ב DDR3 ו DDR2 3.איזה כרטיס מסך מומלץ היום שיריץ את המשחקים הכי כבדים היום כמו שצריך 4.איזה מפרט אתם היתם ממליצים לי כדי שיהיה לי מחשב שיוכל להריץ תוכנות ומשחקים שדורשים הרבה כוח עיבוד וכוח גרפי ? תודה מראש לעונים יואב
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קלים ), צפיה בסרטים,. * גודל המסך?14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3 שעות וחצי * Bluetooth:לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,שילוב SSD,או HDD מהירות 7200 ) * כונן אוטי:לא קריטי כן או לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL,ASUS לא חובה *מעבד i5 וזיכרון בין 4-8 G שיהיה עם 3 שנות אחריות ורצוי שיהיה דגם כמה שיותר אמין ומולץ לפי ביקורות באתרים מקצועיים בחול
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני כבר נואש, בוא נתחיל עם זה שאני אפילו לא יודע מאיפה לקנות את המחשב .. אני גר בירושלים והייתי מעדיף מקום קרוב אלי (בגלל האחריות) חשבתי על KSP, לקנות חלקים ולהרכיב לבד.. אבל חלק אומרים לי ככה וחלק ככה והנה אני מוצא את עצמי אובד עצות. אני רוצה שזה יהיה קרוב לבית בגלל כל הקטע של האחריות במידה ויהיו בעייות שזה יהיה הכל קרוב לבית אשמח אם תמליצו לי מאיפה לקנות ומה לקנות.. עכשיו מה שאני מחפש זה ככה, מחשב לשימוש משרדי (בייתי) וצפייה בסרטים מעבד מבוסס אינטל חשבתי על: Q9300 זיכרונות חשבתי על: 4G OCZ 1066 HD: 500GB x2 AAKS WD לוח אם: חשבתי על PK5C - אבל אשמח אם תעזרו לי לשנות אותו - פרט מאוד חשוב הוא שאני חייב שתהיה ללוח יציאת E-Sata כ. גרפי: חשבתי על 8800GT של ASUS …
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - צוין 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה כללית, משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - עבודה כללית, הרצת תוכנות במקביל, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים T260HD ברזולוציה 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים/חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בס"ד באתר של שלנובו יש אופ' לשדרג את האחריות הסטנדרטית באורך שנה לאחריות 3 שנים בבית הלקוח תוך יום עסקים אחד. לא משנה היכן חיפשתי, לא הצלחתי להבין איך אני בודק אם האחריות הזו תקפה בארץ או לא. חיפוש בפורום העלה לינק שכבר לא זמין. מישהו ניסה/ יודע איך אפשר לדעת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אהלן. עזרתם לי פה מאוד כשקניתי מחשב לגיימינג לפני שלוש ומשהו שנים אז חשבתי לנסות שוב. אני צריך מחשב מדיה מבוסס חלונות לסלון. עד עכשיו חשבתי ללכת על איזה דונגל אנדרואיד ולכן התקציב שלי לא גבוה. אני יודע שיש כאן הרבה אתגרים בגלל התקציב אבל אני סומך עליכם. תודה רבה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להיצמד לצד הזול של הטווח ולחסוך עוד אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה לסלון. בדגש על קודי, סטרים מאתרים באינטרנט, סטרים מה-LAN, מתכוון לחבר דונגל עידן+, רוצם להזרים חלק מי…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לחבר 2 מחשבים ל- KVM על מנת שאראה דרך מסך אחד את שניהם. יש ברשותי עכבר ומקלדת אלחוטי של microsoft - usb dual reciever wireless . האם ישנם kvmים שתומכים עכבר ומקלדת אלחוטי? אשמח לקבל המלצות כולל שמות ספציפיים על מנת שאוכל לרכוש במהרה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
צהריים טובים, בשנת הלימודים הקרובה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אני מעוניין לרכוש מחשב שיתאים לסטודנט בתקציב של עד 4000 ש"ח שישמש לעבודה יומיומית. משחקים וכד' לא הכי עקרוניים, הכי חשוב מבחינתי הוא מעל 2GB RAM ו-HD יחסית גדול (מעל 160GB) כדי שבעתיד אני לא אהיה מוגבל בהתקנה תוכנות ו/או מערכות הפעלה וכן גודל מסך של 14.1", אבל הדרישה האחרונה לא כזו קריטית. ערכתי חיפוש קצר ומצאתי שני מועמדים שאני חושב שאולי יעשו את העבודה, הראשון של LG והשני של GIGABYTE: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23281 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11080 אודה לתגובתכם.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לצורך אינטרנט אופיס סרטים מידי פעם ומוזיקה (לא דרישות גבוהות) רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שהצעתי לו מחנות לוגיק ברמת גן ואותו מפרט מחנות גמא בתל אביב עם הפרש של 100 ש"ח לטובת גמא בנוסף האם המפרט הזה יהיה טוב גם לעבודות על תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד מעבד Socket 754 AMD Athlon 64 bit 3000 לוח אם ג'יגהבייט דגםGA- K8NS nForce 3 250Socket 754(כולל בתוכו כרטיס קול וכרטיס רשת) זיכרון Kingston 512 MB או סמסונג או PDP (תלוי בעיקר בזמינות החלק שבמלאי) דיסק קשיח בגודל של 80 ג'יגה בייט דגם:WD 80GB 8MB buffer SATA 7200 צורב תקליטורים Lite-on X52X32X52 כונן DVD X16X48 Toshiba כרטיס מסך גי'פורס 5200 דגם N52128TEb FX5200 128MB +TV OUT Gi…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי לפ טופ די ישן... והייתי רוצה להחליף אותו... (Dell Latitude D500 - Pentium M - 1.3 GHz) עכשיו השאלה הגדולה היא, האם כדאי לי (או האם אפשר בכלל) לשדרג לפ טופ? או עדיף לקנות חדש? ואם אפשר לשדרג, אז אילו חלקים כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מהר יותר.. (מצטער על הבורות.. אני עדיין לומד..) השאלה עולה מן הסתם בגלל שאיני מעוניין להוציא הרבה כסף על העניין.. (אני מעונייין להוציא גג 2000 שקל על שידרוג\החלפה). אני צריך בסך הכל מחשב לגלישה באינטרנט + כמה תוכנות אופיס בסיסיות.. והמחשב הזה כבר מתחיל לזחול.. (אני מאשים את XP!!). אז מה אתם אומרים? אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו לי תודה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן פורום נכבד, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור קרוב משפחה. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא לגלישה, סרטים, מוזיקה - אולי גם עריכה. ללא OC. דיסק - 120GB, 8MB buffer - מחיר 480 ש"ח מארז+ספק - כ-150 ש"ח צורב - כ-500 ש"ח (משולב צורב DVD ו-CD) מסך - "17, כנראה לא דק... - כ-700 ש"ח מה שמשאיר בערך 2200 לכל השאר. אשמח להצעות ללוח-מעבד-זיכרון(512MB)-כרטיס מסך ולהערות על הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. אשמח לעצות רב תודות קובי
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המפרט של המחשב שלי ( נקנה לפני קרוב ל 5 שנים), אני הייתי רוצה לשחק משחקים כמו Far cry 4 ו Battefield 4 על הגדרות בינוניות' אני מחפש שדרוג "שיחזיק" לי ביצועים בינוניים של משחקים לשנתיים בערך, כרגע אין לי כסף לרכוש חדש. האם זה אפשרי? ומה האופציות אם כן? התקציב הוא 1500~1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב: גיימינג על הגדרות בינוניות אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far cry 4 ו Battefield 4 מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא יש העדפה לחנו…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום .למי שיכול לעזור. אני מעונין לרכוש מעבד מסוג I7, למעט האקסטרים ( 980 ) אשמח לדעת איזה דגם החזק והמתאים ביותר לאולפן בייתי ועבודה מול קיובייס. כמו כן אשמח לקבל מפרט שייתן מענה גם לציוד ההיקפי ( לא כולל מסך עכבר ומקלדת ) , בטווח של עד 6000 ש"ח אפשר גם פחות אם נכנס. תודה ואשמח להוסיף פרטים אם צריך.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 760 1 760 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 1 320 כרטיסי מסך? Asus 6800GT 128MB TV ,PCI-E 1260 1 1260 דיסקים קשיחים? Price Units Total Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 160 1 160 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 3540 ¤ for payments 12 X 322 ¤ מחשב למשחקים, הצעות לשיפורים יתקבלו בב…
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-