עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyalzf,

שלום כולם, אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח. הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן). אין צורך בציוד היקפי. תודה, איל

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  2. היי אני רוצה לקנות מחשב נייד מחול אני כנראה אקנה יד שנייה מאי ביי אבל זה לא משנה אני צריך עזרה במפרט תודה * מטרות המחשב-קצת מהכל אני משחק בעיקר משחקי רשת לא משהו כבד אשוב שיהיה יצאה של HD * גודל המסך?אני מעדיף חסית גדול * משקל רצוי?לא כזה משנה נדי עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני צריך סוללה יחסית חזקה כי יש לי יום למודים ארוך אז לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן חשוב HD כי אני רואה סרטים דרך ה LCD * בלוטות?אין לי מושג מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) סה"כ 4365 חסר לי רק ספק, ואני עדיין מתלבט לגבי הכרטיס מסך, הוא נראה לי יקר מידי, אני מחפש משהו יותר זול שיספיק לביצועים בינוניים...ואז אולי לעלות ל2GB זיכרון תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש לעצמי נייד שהוא באמת נייד לעבודה משרדית כגון אופיס אוטוקד וויזו וכדומה. חשוב שיהיה נייד אך חזק, חשבתי על ה-X200 של לנובו אך ראיתי שישנן סוגים שונים של מעבדים עם הבדלי מחירים משמעותיים. התקציב הוא עד 8500 שקלים חדשים.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. היי אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ב אוטוקאד בתלת מימד איך המפרט מומלץ? לוח-GIGABYTE GA-Z270P-D3 MB BOX מעבד- -I5-7600K CPU TRAY כרטיס מסך- GIGABYTE GV-N105TD5- 4GD VGA דיסק קשיח- 240GB SATA ssd זכרון ראם- 2133 DDR4 8GB 1.2v ספק כח- HUNTKEY APFC 600W PSU מארז- COOLERMASTER K280 USB3 BLACK קירור למעבד- DEEPCOOL GAMMA ARCHER CPU FAN כונן צורב- LG DVD-RW H24NSD1 SATA BK מערכת הפעלה-10 WIN PRO

6. Started by alonezer,

אני מתכננן לקנות מחשב נייד בעיקר ללימודים ויכול להיות שיהיה טיפה למשחקים אבל לא כבדים.. הכי כבד COD4 (שאם אני לא טועה לא מצריך כרטיס הכי חזק) עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חלקים: מעבד: מעבד Intel® Core™ 2 Duo T8100 מעבד Intel® Core™ 2 Duo T8300 ‏ מעבד Intel® Core™ 2 Duo T9300 ‏ מעבד Intel® Core™ 2 Duo T9500 זיכרון: יש אפשרות מ1 עד 4 GB מה הכי כדאי? כרטיס מסך: 128 מגה-בתי ; בכרטיס nVidia® GeForce® 8400 GS זה היחידי שמתאים למחשב הנ"ל האם הוא מספיק לדרישות? מסך: סטנדרטי: צג CCFL WXGA מסוג UltraSharpTM ‎ בגודל 13.3 אינץ' (‎1280x800, ‎220 nits) עם טכנולוגיית TrueLife™‎ ומצלמת ינטרנט של 2.0 מגה-פיקסל אופציונלי: צג WLED WXGA מסוג TrueLifeTM בגודל 13.3 אינץ' (‎1280x800, ‎300 n…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by yonyl1,

המחשב השלישי שאני צריך כבר השבוע... הפעם לסבתא של חברה שלי מחשב נייד אין דרישות מיוחדות בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבה. כלומר הוא רוב הזמן יהיה נייח כך שמשקל לא הכי חשוב בעולם אבל כמובן אני לא רוצה משהו שיצטרכו להיות סבל בשביל להרים אותו. חשוב מאוד שיהיה אמין . טווח מחירים 6000-7000 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג HP G7070EJ. שהדיסק הקשיח שלו שבק חיים. השאלה היא, האם ניתן לקנות דיסק קשיח 2.5 פשוט ולעשות את ההחלפה לבד. או שזה יותר מסובך ממחשב נייח ורק טכנאי יהיה מסוגל לעשות זאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by tmpusr,

לינק מתוקן: http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2994 המסקנה הכללית - מסכי הניידים נמצאים לפחות דור אחד (ולעיתים יותר) אחרי מסכי LCD רגילים. נקודה למחשבה...

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Dipon,

המחשב מיועד לגיימינג כבד יחסי ופעולות רגילות לא כולל מסך וציוד היקפי גמיש במחיר אם צריך לגלוש מעבר בשביל שיפורים משמעותיים אז אין לי בעיה מלבד זאת שום בקשות מיוחדות, תודה (:

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. שיריץ ווידוס חלק שיריץ אמיו אם אפשר גם cs 1.6 1 גיגה ראם לפחות מחשב טוב אופיס חלק (חשוב) תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  12. אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. Started by WildChild,

אני רוצה מחשב נייד טוב לעבודה (לא לי לדודה שלי) עכשיו אני שם דגש על הדברים הבאים: 1. 512mb ddr ram אם אפשר בתקציב אז אפילו יותר מה שחשוב שיהיה ניתן להרחבה בעתיד 2. שיהיה קל (פחות משתי קילו וחצי) 3. כרטיס מסך כזה חמוד (לא משהו רציני) כזה x300+- ושיהיה מחברה די רצינית אני לא רוצה איזה משהו שישרף אחרי יומיים... תודה לכל מי שיעזור ויבנה לי מפרט...

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by integral,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= עדיף עם 3 שנות אחריות

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by merons,

אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שלום לכולם לפני יומיים קניתי acer 5633. המחשב הגיע עם Vista Home Premium, 32 bit, בעברית... הבנתי שאני יכול להשתמש בסיריאל שלי כדי להתקין Home Premium 64 bit באנגלית. עכשיו לשאלה: אין לי בעיה בהתקנה של המערכת החדשה, אבל הבנתי שכדאי לי לגבות את המערכת הנוכחית, מכלמיני סיבות. כמו שאתם יודעים, היום לא מקבלים דיסק התקנה, אלא המחשב בא עם מערכת הפעלה חצי מותקנת, ומחיצת גיבוי ניסתרת. עד כמה שאני מבין, אני צריך ליצור איזשהו אימג' של המחיצה הזו - ופה הבעיה. איך בדיוק אני עושה את זה? השתמשתי בתוכנת גיבוי של acer שבאה עם המחשב (היא נקראת eRecovery), וזה יצר לי קובץ גיבוי של משהו כמו 4 ג'יגה. האם זה כל מה שאני צריך לצרוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Ofeking,

שלום, אני יודע שהנושא אולי נראה יותר מתאים לפורום תוכנות, אבל מכיוון שכל משתמשי הניידים מרוכזים בפורום הזה החלטתי לשאול גם כאן. אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz לוח אם - Gigabyte GA-P35C-DS3R זיכרון - 2GB 667MHz DDR2 כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 320mb ספק כוח - Ultra(X-Connect X2) 550w מסך - Samsung 2494lw ============================== אז ככה, היום קיבלתי את המסך 24" הכרטיס מסך סחב עד היום מצויין, אני מעוניין להחליף אותו ל: GeForce GTX 280 1GB 512-bit GDDR3 או GeForce GTX 285 1GB / 2GB 512-bit GDDR3 אני מעוניין להחליף רק כרטיס מסך, מה שאומר שהוא צריך להתאים לספק שלי וכמובן למסך, שינוצל. אז כמובן שה-285 עם זיכרון 2 ג'יגה הכי טוב מבין השלושה, אבל האם הספק יסחוב אותו? האם בעצם מספיק זיכרון של 1 ג'יגה ואין צורך ב2 באמת? אם לקנות זיכרון 1 ג'יגה יש ה…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by tamos,

הי, אני קונה סוף סוף מחשב חדש, המפרט כבר יושב בבסיס אבל יש קצת כיוונים פה ולשם ואשמח לשמוע ייעול והצעות. כעיקרון זה המפרט: מעבד: intel core i5 750 tray לוח אם: gigabyte ga-p55a ud3r זכרונות: Ocz Gold 2GBX2 PC3-10666 1333Mhz 9-9-9-20 כרטיס מסך: sapphire HD5850 1G DDR5 מארז: כנראה Thermaletake V9 ספק: OCZ Z-series 650W עכשיו, לגבי הזכרונות, שמעתי שיש בעיות עם סדרת GOLD של OCZ זה נכון? כרטיס מסך, אולי כדי להוריד 300 שקל ולקחת את הHD5830? מארז, האם כדי להחליף אותו בCM690? אהבתי בV9 את החלון ואת החלק העליון שיש בו USB ואפשר להניח את הIPOD בצורה נוחה. עולה אותו דבר. מה לגבי ספק?הייתי לוקח CORSAIR או משהו אבל אין בחנות אז הלכתי על הדגם הטוב ביותר של OCZ.אם זה ממש לא טוב אני יכול…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 620 AM3 (2.6GHz) - BOX ₪564 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪587 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪337 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ₪41 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD322HJ ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪3105 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il למשחקים חדשים אני רוצה שהמחשב ישאר לי לכמה שנים טובות... אם…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  21. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. עברתי כאן על כמה פוסטים ועדיין לא הבנתי מי נגד מי... בכל מקרה אני צריך מחשב נייד בתקציב דל יחסית של 3K עם חריגות קלות, רק אם ממש יש הבדל! מסך מאט, מבריק ממש אין לי מושג אני כאן עובד עם פאנל TN ככה שאני צריך משהו דומה ושלא יכאב בעניים המחשב ישמש בעיקר לעבודות קלות ב word קצת סטאטוסים בפייסבוק ואולי אם אפשר לדחוף בתקציב יציאת טלוויזיה אז גם סרטים אבל לא קריטי אפשר גם לצרוב ולראות.. זיכרון לפחות 2 גיגה ומעלה.. HDD לא כל כך משנה מעבד- אין לי מושג כ.מסך לא יודע איך זה הולך בניידים גודל מסך 11 קטן אני חושב משהו באמצע שיהיה נגיש.. ואין צורך במערכת הפעלה אם מורידים את המחיר (או שזה כבר מגיע ככה?) זהו אני חושב תודה אנשים..

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by ILGold,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל משחקים כמו CSGO FARCRY BATMAN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. הרגע סיימתי טלפון מול הנציג של KSP והוא טוען שאין להם לא את כרטיסי המסך - יגיעו בסוף השבוע ולא את לוח האם שבכלל לא יודעים מתי יגיע וסתם מפורסם אצלם מישהו יודע / מכיר חנות זולה שמחזיקה אותם במלאי ואוכל לקבל אצלה את המחשב עוד השבוע (באזור תל אביב) להשלמת המפרט חשוב גם שיהיה במלאי אורורה או אנטק 900 2 ג'יגה זכרון מהיר 800 E6600 320 HD כפול 2 ספק אנטק 650 טריו וצורב נורמלי על המפרט אני כבר סגור פחות או יותר -וכבר דשנו את הנושא כאן רק איפה להשיג את לוח האם והכרטיס??? תודה...

• 6 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.