עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gluz2,

שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה מספיק מהר לשימוש כללי (בעיקר אינטרנט ווורד אבל גם יותקן עליו IDE ועוד תוכנות). כשאני אומר מספיק מהיר, הכוונה שיהיה מספיק זיכרון ומעבד נורמלי כדי שלא ייתקע כשקצת מעמיסים עליו. צריך נייד עם 128GB ssd ו 1TB HDD או נייד עם יותר מחצי TB SSD. אני מעדיף אסוס או דל, ומוכן להתפשר גם על לנובו. בנוסף, צריך חיבור HDMI. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by פייגי בן ישי,

שלום וברכה, מחפשת מחשב נייד טוב לצורך לימודים וגלישה באינטרט ולישמוש ביתי עד סכום בין 2000- 3000. יש אפשרות להמליץ לי על מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. Started by חני10,

שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף ל‎NVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. אני צריכה לבנות עבור קרובת משפחה מחשב משפחתי, המחשב משמש אותן לגלישה באינטרנט, קצת אופיס, קצת סרטים ולשמוע שירים. הגברת נתמכת סעד ולכן אין לה תקציב ברור - כך שהמחשב הזול ביותר שאצליח לארגן לה זה בעצם התקציב. דרישות נוספות: מעבדת השירות של החנות שממנה מרכיבים את המחשב חייבת להיות באיזור ר"ג-ת"א-גבעתיים (אל תתנו לי מעבדות בנתניה או חיפה, היא מוגבלת ולא יכולה להגיע רחוק), חובה מעבדה א-מ-י-נ-ה כי נוטים לנצל אותה כשהיא מגיעה עם מחשב לתיקון, ובגלל זה אני עכשיו אחראית על כל הסיפור הזה. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך, אין צורך ב-DVDROM תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  5. ערב טוב חבר קנה ב eBay מחשב נייד Thinkpad X300 דגם 6477-ZU1 ונתן לי לטיפול התקנתי XP חדש, כל הדרייברים וכו'. המחשב מגיע עם מודם דור שלישי פנימי דגם Sierra Wireless 1xEV-DO (אני לא כל כך מבין את זה שבגוגל לא נראה שהדגם הזה חייב להיות פנימי). הכנסתי סים של מתאם סלולרי של סלקום ללא שום תגובה, לאחר התקנה של כל תוכנות התקשורת של ThinkVantage יש לי רק אופציה של התקשרות ל verizon (שזה שמו של הספק שעליו המודם נעול) שכמובן נכשלת. לא מצליח למצוא מקום שאוכל לשנות הגדרות. -החבר שאל את IBM בישראל אם אפשר להחליף למודם שיתאים לספקים בישראל, הם אמרו שכן (רק ענין מזערי של 900 ש"ח)- התחלתי לחפש, מצאתי את הדף http://www.thinkwiki.org/wiki/Verizon_1xEV-DO_WWAN אבל נראה רק ללינוקס, הם גם כותב…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by AmitT,

שלום. אני רוצה לשמוע דעה והערות לגבי המפרט הבא אני משתמש במחשב בבית בעיקר לצרכים ביתיים-משרדיים. לא למשחקים כבדים וקצת לווידאו. בכל מקרה אני רוצה מחשב חזק מאוד שכיף לעבוד איתו. מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2יחידות כרטיסי מסך ATI 9600XT 256MB, TV, DVI דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מארזים HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מחיר: 3655 ש"ח הערות שלי: אני פתוח במיוחד להצעות לגבי מארז (אני לא בטוח בקשר למארז שציינתי) אני אשמח לשמוע דעות על…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הזה ואיך הוא ביחס למחיר שיצא בחנות?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  8. היי חברים, אני יודע שבכותרת ההודעה צריך להכיל את התקציב, אבל אני כרגע נמצא מול החלטה עם 2 מרפטים בתקציבים די שונים (הבדל של קצת יותר מ1000 ש"ח) כמו כן התייעצתי כאן רבות עם הצוות ועזרתם לי המון. קיבלתי חו"ד ואני ממש לקראת קניה. כרגע הרכבתי 2 מפרטים. אחד מבוסס I7 ואחד I5. המטרות הן עריכה גרפית (תמונות ברזולוציות גבוהות של DSLR מקצועיות), צפיה בתכני FULL HD, ארכיון תמונות גדול ובנוסף משחקים. בגלל אופן השימוש במולטי-טסקינג הגבוהה, העריכה הגרפית על תמונות כבדות ובנוסף שהמערכת לא תחנק, אין מה לעשות אני משתמש מחשב ברמת HIGH-END ומעלה עם הרצות של מספר תוכנות אוכלות זיכרון ברקע, ולכן אני מעוניין ללכת מעל 4GB זיכרון. בI7 אני מקבל את הפריבילגיה ל6GB בטריפל צ'אנל, שמאוד נוצצ…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by orr19,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב כבר ביום חמישי, אני ספציפי בגלל שאין לי ממש זמן לקנות ביום אחר ואני די ממהר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. הרכבתי את המחשב הנ"ל Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1349 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=446 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT TEMPEST + SeaSonic M12II 500W ¤810 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1263 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by blackorder,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד הזה http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2457 המטרה היא כמובן למשחקים כמובן שמבחינת המפרט עלות זה מחשב מעולה אבל החברה VISION לא מוכרת לי ונראה לי די מפוקפק האם מישהו מכיר את החברה הזאת ומהי איכות הבניה ובכלל בכללי איכות המחשבים הניידים שלהם? מחשב נוסף שתפס את העין שלי זה GX623 msi שאמור לצאת בקרוב והוא בא עם כרטיס מסך HD4670

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  12. חברה חפרתי פה הרבה אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך תודה! אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו' המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום,אני מחפש מפרט בשביל משחקים כבדים כמו CRYSIS ,call of duty 4,bioshok.... התקציב שלי הוא 4500 אם אפשר אז בלי חריגות (מקסימום חריגה ב200 שקל במצב קריטי). אני צריך שהמחשב יכלול 320G לפחות וגם הרכבה. ואם אפשר מחנות TMS כי היא הכי קרובה אליי (או חנות אחרת הקרובה לחיפה) תודה מראש לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by yonatan1681,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. Started by OC,

מארז p4 כולל 2 יצאות USB קדמיות לוח GIGABYTE GA-965P-S3 מעבד QUAD CORE EQ6600 2.4GH 8MB 1066MH כרטיס מסך GIGABYTE GV-R2900XT זיכרון קינגסטון DDR 667MHZ 1GB(הזיכרון פעמיים) דיסק WD\SAMSUNG S-ATA 250GB 16M צורב DVD NEC/LG RW-R+X18 ספק כח שקט EZCOOL 450W כולל מאוורר 12 ס"מ שנה אחריות למחשב במעבדת החברה. כולל התכנת תוכנה windos xp והרכבת המחשב ובדיקה. 6,546.00

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by shayre789,

שלום לכם אני מעוניין לקבל ממכם חוות דעת על מפרט שבניתי לעצמי אז לעניין: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1157 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪647 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים כמו…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Legendre,

הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by klips,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שבסדרה DV6000 PAVILLON המחשב עובד רגיל ולפעמים הוא נכבה לבד מה יכול להיות הגורם לתקלה ? יש לי את המחשב שנה וחצי. תודה....

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by Ofeking,

שלום, אני יודע שהנושא אולי נראה יותר מתאים לפורום תוכנות, אבל מכיוון שכל משתמשי הניידים מרוכזים בפורום הזה החלטתי לשאול גם כאן. אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. היי, יש לי כרטיס מסך חדש Geforce 7900gt pci-express, והלוח הנוכחי שלי הוא AGP... אז אני רוצה לעשות כמה שינויים במחשב ולהפוך אותו למחשב משחקים, ובאותה הזדמנות שאני נפטר מהחלקים הישנים לבנות מהם מחשב נחמד לאמא שלי לצרכי אינטרנט OFFICE וכו'. המפרט הנוכחי שלי הוא - AMD 1700+ EPOX 8RDA+ 512 GENERIC RAM 400MHZ RADEON 9550 128MB WD 80GB 8MB IDE אני יעביר אותו לאמא ויקנה לה מסך LCD באיזור ה-1000, מקלדת עכבר מארז ספק וכו'. ויהיה לה מחשב אינטרנט/אופיס. אצלי יש כבר GeForce 7900GT CO 256MB, משמע שאני צריך : מעבד - רצוי AMD לפי התקציב לא? לוח - PCI-EXPRESS זכרון - 512/1024MB HD - 160GB יחד עם המסך LCD אסור לעבור את ה-3000... אני אשמח אם תוכלו להציג לי מס' אפשרויות כש…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. בס"ד שלום אני מחפש מפרט הכי מהיר לצורך הפעלת תוכנות כבדות פוטושופ CS6 ועוד תוכנות אדובי ותוכנות של עריכת וידאו, אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל שפתוחות במחשב ולא רק עם אחת ככה שיכול להיות לי 10 תוכנות פתוחות ברקע במקביל !!! (תוכנות של אדובי יכולות לשקול 15 גיגה לתוכנה אחת...) חוץ מ 50 או 100 דפדנים ביחד, שאני פותח כל שניה, בקיצור אני עובד כבד מאוד, מה שחשוב לי במחשב זה מהירות ושוב מהירותתת, (לא אכפת לי אפילו רעש העיר שיתן גז.......) כל שניה חשובה לי וכמה שיותר מהר אני מספיק יותר לעבוד. איזה מפרט מומלץ בשבילי לצריכים אמרתי שפשוט מהחשב יהיה מהיר מאוד גם בעומס כבד כזה. אני יכולק צת לחרוג מהתקציב אפילו 4000K אולי טיפה יותר אבל שיתן תמורה במצבי לחץץץ כבד גם יטוס מהררר תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  22. האם יש כלשהי להוסיף BT פנימי? אם אין אז מתאם BT זה בסדר אני מאמין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333902.0

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב נייד, אני סטודנט ומטרות המחשב הן: גלישה, סרטים, תכנות וכדומה.... אני צריך מחשב בעל מסך כמה שיותר גדול, המשקל לא חשוב, ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שיותר (כמובן יחסית לגודל המסך). המחשב גם צריך להיות מסוגל לעלות משחקים בסגנון SC2 לא צריך משחקים יותר כבדים. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. קיבלתי הצעה למפרט ורציתי לשאול כמה שאלות. אז הנה המפרט: m.board:Biostar intel TP45HP 1600fsb DDR2 cpu: E8400 memory: kingston 4GB 800mhz GEFORCE GTX260 hard drive:500gb sata 32mb seagate p.supply enermax 535W fan: thermaltake big typhoon CASE: Black H550 120mm fan wiyh p.s ezcool windows vista home premium אז בקשר לכרטיס מסך נראה לי שאני יחליף אותו.אני רק מתלבט בין CF 4850 או HD4870 מה כדאי? גם את הזיכרונות אני חושב להחליף לזיכרונות של OCZ 4GB 1000mhz רציתי לשאול גם האם כדאי לקנו את גוף הקרור thermaltake V1 ואם יש הבדל בינו לבין ה big typhoon לשואלים אז אני מתכנן אוברקלוק

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  25. דרוש מחשב כולל מסך בעיקר לגיימינג, גלישה בנט ושימושים טיפוסיים בסגנון.. חשוב שהמחשב יהיה עמיד ממבחינת הספק, איכות חלקים ועמידות. אני יודע שהתקציב נמוך למדי, כך שאני לא מצפה לאיזה HIGH END. אז ככה, רצוי DUAL CORE איכותי כלשהו, הבנתי שהQUAD לא ישתלם לי בגלל חוסר הניצול שלו בינתים ופרט לכך, התקציב שלי לא מספיק.[עדיפות לאינטל] כונן קשיח 320GB,אין צורך ביותר. בנוגע לכ.מסך, בניתי על איזה 9800GT שאמרו לי שהוא חבל על הזמן, מה דעתכם? [יש לי עדיפות לNVIDIA 4 ג'יגה זכרון נראה לי אופטימלי. יש לי סט רמקולים 4.1, יש לוח אם עם כ.קול מובנה שיתמוך כראוי ב4.1? בניתי על מסך 20' רחב, אבל חבר שלי ממליץ לי בחום על יותר מזה, לדוגמא 22'..טוען כי ההבדל מטורף ותוספת המחיר שווה את זה. השתכנעתי, כך …

• 6 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים