ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המחשב של אחותי נהייה יותר איטי מעגלה שנוסעת ברוורס ולכן היא ביקשה שארכיב לה מפרט עד 2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכרגע משחקי פשוטים באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מחשב גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים בסיסים כמו אינטרנט, סרטים באיכות HD ומוזיקה (עם אוזניות). אין צורך בציוד הקפי. אשמח לקבל שינוים שיוזילו את המפרט מבלי להתפשר על האיכות. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪336 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪285 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪230 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪157 ספק כח Seasonic S12II 430W ₪295 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1618 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשמוע דעה והערות לגבי המפרט הבא אני משתמש במחשב בבית בעיקר לצרכים ביתיים-משרדיים. לא למשחקים כבדים וקצת לווידאו. בכל מקרה אני רוצה מחשב חזק מאוד שכיף לעבוד איתו. מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2יחידות כרטיסי מסך ATI 9600XT 256MB, TV, DVI דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מארזים HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מחיר: 3655 ש"ח הערות שלי: אני פתוח במיוחד להצעות לגבי מארז (אני לא בטוח בקשר למארז שציינתי) אני אשמח לשמוע דעות על…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח עם חריגה של 300 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממני. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אבל ללא מקלדת ועכבר אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים .......... אינטרנט וסרטים עם מסך ללא עכבר ומקלדת ועם אפשר גם חנות שממנה נלקח המפרט בתודה גדולה אלכס
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המיני נייד compaq 311c לבין הנייד asus a8sc מחודש (עולה 2000 ש"ח) השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, קצת מדיה ולשחק WOW כדי להעביר את השעמום בבסיס. הדרישות העיקריות שלי הם שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ WOW בצורה בינונית עד טובה (וזה השימוש הכי מאסיבי שהולך להיות על המחשב), שיהיה כמה שיותר קטן וסוללה כמה שיותר חזקה. אז בגודל ברור מי מנצח, גם בסוללה אבל כמה זמן הסוללה של ה-a8sc מחזיקה בהתחשב בכך שמדובר במחודש? ועד כמה נייד 14" גדול? יהיה לי נוח להשים אותו על הברכיים ולעבוד איתו? ומבחינת ביצועים, מי לוקח? (בעיקר מבחינה גרפית). תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי עמית, מעוניין לרכוש מחשב נייח + מסך עבור משחקים. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיהיה מקורר ומאורר היטב, כרטיס מסך חזק, בעל לוח אמ איכותי ללא עובר אוברקלוק. בקיצור סומך עליכם המלצות מחברת: TMS בלבד. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ANTECp180 thermaltake toughpower 750W philips 239CL Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150 Gigaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Gigaby te GTX 780 3GB GDDR5 DX 11 2x DV I HDM I DP PCI-E חסר לי מאוורר שקט שקט למעבד וזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד ASUS N75S לאחרונה נדפק לי הזיכרון קצת וכרגע במקום 8GB אני רק על 4GB. עכשיו רציתי לדעת האם יש אפשרות קצת לשדרג את המחשב מבחינת כרטיס מסך ומעבד וזיכרון SSDשיהיה יותר עדכני למשחקים של היום? והאם המחיר יהיה יותר גבוה מאשר לקנות מחשב נייח חדש לגיימרים?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר למשחקים אופיס ואינטרנט וסרטי HD אני אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ללא מסך וציוד היקפי, ללא CD וצורב. מבוסס AMD, משהו כמו 3000-3200... הרד-דיסק 200 ג'. מערכת שקטה ככל האפשר מיועד למשחקים וכל השאר...(ללא OC) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג כבד יחסי ופעולות רגילות לא כולל מסך וציוד היקפי גמיש במחיר אם צריך לגלוש מעבר בשביל שיפורים משמעותיים אז אין לי בעיה מלבד זאת שום בקשות מיוחדות, תודה (:
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מארז p4 כולל 2 יצאות USB קדמיות לוח GIGABYTE GA-965P-S3 מעבד QUAD CORE EQ6600 2.4GH 8MB 1066MH כרטיס מסך GIGABYTE GV-R2900XT זיכרון קינגסטון DDR 667MHZ 1GB(הזיכרון פעמיים) דיסק WD\SAMSUNG S-ATA 250GB 16M צורב DVD NEC/LG RW-R+X18 ספק כח שקט EZCOOL 450W כולל מאוורר 12 ס"מ שנה אחריות למחשב במעבדת החברה. כולל התכנת תוכנה windos xp והרכבת המחשב ובדיקה. 6,546.00
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקבל ממכם חוות דעת על מפרט שבניתי לעצמי אז לעניין: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1157 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪647 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים כמו…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד טוב לעבודה (לא לי לדודה שלי) עכשיו אני שם דגש על הדברים הבאים: 1. 512mb ddr ram אם אפשר בתקציב אז אפילו יותר מה שחשוב שיהיה ניתן להרחבה בעתיד 2. שיהיה קל (פחות משתי קילו וחצי) 3. כרטיס מסך כזה חמוד (לא משהו רציני) כזה x300+- ושיהיה מחברה די רצינית אני לא רוצה איזה משהו שישרף אחרי יומיים... תודה לכל מי שיעזור ויבנה לי מפרט...
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון. ברצוני לבנות מערכת HTPC לבית. המטרה במערכת היא לא רק התכנון שלה, אלא גם DIY, כלומר, לקנות מארז (בינתיים לא חושבת על בנייה, למרות שזאת גם אופציה) ואת כל החלקים הדרושים ולהרכיב בעצמי. ראיתי בפורום "יומני פרוייקטים" דברים מדהימים שאנשים בנו. יש לי ידע כללי בחשמל וחוש טכני לא רע יחסית, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מקור מידע טוב ממנו אוכל לשאוב את הכלים הדרושים לביצוע העבודה? שאלה נוספת שלא קשורה - למחשב אחר אני רוצה לקנות את הרכיבים בעצמי, אבל ללכת לחנות מחשבים שתרכיב לי אותו. האם קיים דבר כזה? אני יודעת שכשקונים מחשב במקום מסוים ההרכבה עולה משהו כמו 99 ש"ח. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3600 מקסימום 2. מה שימושי המחשב - צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? --לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נורמלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?--לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.-- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? חשוב שהיה כונן אופטי …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו חברים מה כדאי האם גם למעבד של AMD קיימת בדגם זה הטכנולוגיה של שני מעבדים באחד (הייפר טרדינג) כי לאינטל פנטיום 4 יש את הטכנולוגייה שלפי מה שהבאתי היא נורא מועילה ומכפילה את היכולת של המחשב. לעומת זאת AMD תומך ב64 ביט מה שבזמן האחרון צובר תאוצה ושווה שתהיה לי תמיכה בו אני יודע שזה מעבד מאוד חזק אך הטכנולוגייה של המעבד הכפולח מפתה אותי תעזרו מה לבחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: [glow=red,2,300]לוח אם gygabyte GA-P35-DS3L ספק כח - HEC 500TDT 500W מארז HEC 6A19B מעבד E6750 עם קירור של ZALMAN CNPS7500. כרטיס מסך- LEADTEK WINFAST PX8800GT 512MB זכרון- SUPER TALENT DDR2 1024 800Mhz CL5[/glow] אני ממש רוצה לשדרג את המחשב לטובת משחקים. מה כדאי לשדרג שייתן לי את התוצאות הכי טובות להריץ משחקים ? התקציב הוא 2500 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך חדש Geforce 7900gt pci-express, והלוח הנוכחי שלי הוא AGP... אז אני רוצה לעשות כמה שינויים במחשב ולהפוך אותו למחשב משחקים, ובאותה הזדמנות שאני נפטר מהחלקים הישנים לבנות מהם מחשב נחמד לאמא שלי לצרכי אינטרנט OFFICE וכו'. המפרט הנוכחי שלי הוא - AMD 1700+ EPOX 8RDA+ 512 GENERIC RAM 400MHZ RADEON 9550 128MB WD 80GB 8MB IDE אני יעביר אותו לאמא ויקנה לה מסך LCD באיזור ה-1000, מקלדת עכבר מארז ספק וכו'. ויהיה לה מחשב אינטרנט/אופיס. אצלי יש כבר GeForce 7900GT CO 256MB, משמע שאני צריך : מעבד - רצוי AMD לפי התקציב לא? לוח - PCI-EXPRESS זכרון - 512/1024MB HD - 160GB יחד עם המסך LCD אסור לעבור את ה-3000... אני אשמח אם תוכלו להציג לי מס' אפשרויות כש…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם יש כלשהי להוסיף BT פנימי? אם אין אז מתאם BT זה בסדר אני מאמין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333902.0
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-