עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב ישמש להכול, מאינטרנט ועד משחקים, יש חשיבות לאופק שדרוג ושקט, בניתי מפרט ואני מבקש אם תוכלו להציע, לשנות להאיר ולהעיר , הכול בא בחשבון, מתחת למפרט אצרף את השאלון כמובן: יש בעיה בהעתקה של המפרט מTMS אז אני מצרף את הלינק שתקף ל14 יום: http://www.tms.co.il/preview/spec/73wyrvtm עריכה: לא שמתי לב לבאנדל הזה של SILVERSTONE, הנה המפרט המעודכן: http://www.tms.co.il/preview/spec/yafbqg17 משאיר מרווח להשקעה , אולי בכרטי מסך? האם יש חשיבות לסטיק אחד או שניים של זיכרון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, קיבלתי מפרט בKSP, ערכתי מעט שינויים.. רוצה לדעת את דעתכם: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB 1090 1 1090 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 750 1 750 זכרונות‏ DDR II 667Mhz Price Units Total 1GB OCZ Value Series 230 2 460 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 685 1 685 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 430 1 430 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏ Arctic Cooling Price U…

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by Life.exe,

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 TRAY ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1238 Gigabyte GA-X38-DS4 ¤928 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1103 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe X 2 CrossFire ¤2600 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1243 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1169 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?pr…

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  4. שלום רב לפורום, עזרתם לי ממש בעבר ואשמח לסיוע שוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אם זה ממש דרוש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט,גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום חבר'ה למחשב נייד שאזמין מחו"ל עם 4GB DDR3, נפשי חפצה בלהוסיף עוד 4GB. עוד לא בחרתי חברה (DELL או LENOVO), אבל כל הדגמים שאני רוצה באים עם מקסימום 4GB באפשרויות בחירה (גם כשעושים customize\buit it yourself). מבחינת הצ'יפסט, אני יודע שהוא תומך עד 8GB אז לא תיהיה בעיה. להזמין מחו"ל זכרונות כאלה של CRUCIAL\MUSHKIN\KINGSTON זאת לא בעיה, הקטע שאף פעם לא התקנתי חומרה במחשב נייד. יש לכם המלצה לחנויות עם טכנאים מיומנים בנושא ניידים, או טכנאים ספציפים? אפשר להשאיר הודעה בפרטי.. תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  6. דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. שלום לכם, אני בונה אולפן חדש בבית (איזה כיף! ) ומתכנן גם לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 3K בתקווה בלי חריגות. אז מה אני צריך? מעבד - כנראה I5, לא נראה לי ש-I7 בקתציב. מחשב שקט (אני מעריך ש- SYCHTE). כרטיס קול - לא צריך. יש לי כבר DIGI 001 - מתחבר ב-PCI SLOT. ציוד נלווה - יש הכל. הארד דיסקים - חשבתי על 250GB+750GB. תוכנות - Cubase 4 כרגע אצלי. רוצה בעתיד להשתדרג ל-5 או 6. אם מישהו יכול להמציא מהשרוול מפרט בסיסי לצרכים האלה זה יהיה פשוט מצוין. גם הערות אחרות יתקבלו בברכה מלאה. הרבה תודה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למוזיקה, אינטרנט ואולי מעט עבודה משרדית, מסך LCD הכי זול שאפשר בבקשה. ללא כרטיס מסך יקר - ON BOARD יעשה את העבודה, המערכת היא לא למשחקים. חשוב שהמערכת תיהיה יציבה, ולא תיתקע/תקרוס. תודה.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by luna.frug,

מישהו יודע איך ניתן לברר אם למחשב שנקה בארה"ב יש אחראיות בארץ ? יש סוני ישראל? תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל לצערי אני לא מבין בהם כלום... מחיר לא חשוב... צריך מחשב חזק ואמין לא אמור להריץ משחקים אבל עדיף שיוכל למקרי שעמום... אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש ממש דחוף (מעוניין לקנות מארה"ב כי הורי שם...) תודה ענקית!!!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by roninak,

המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה)) אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו. אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא…

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by דידוש,

בעיקר בישביל משחקים קלים חשוב שהרכטיס מסך יהיה עד 500 שקל לא יותר זיכרון 4 ג'יגה, 500 ג'יגה ומעבד אינטל לא צריך צורב תודה

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by shimshon58,

שלום לחברי הפורום. ברצוני להרכיב מפרט מבוסס מעבד אינטל DEO 2 CORE . כולל מסך 19" LCD כולל כל הציוד ההקפי. 5000+ ש"ח זכרון ודיסק גדולים. המחשב מיועד לגלישה, יצירה,עריכה והגהת מסמכים לסופר. מסך עם כניסות USB ( האם Samsung 971P שווה?) בתודה לעוזרים, שמשון

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  14. למטרות של גלישה בעיקר אך גם משחקים מדי פעם... תודה מראש איך ההצעה הזו נראית לכם? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6665497&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e7%e9%ed

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. שלוםשלום עליי להקיים שני עמדות PC לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות ברולוציה גבוהה ביותר של 1024 DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB . כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן יחיד. כמו כן ישנה דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ה RIAD מתאים , המסך אמור לתמוך ברולוציה של 2048X1536 Pixeis . למחשב יחובר סורק איכותי בממשק Firewire ( 1394 IEEE שמסוגל לסרוק דפים של עד A3 עם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות (אופציה) . התחנה מחוברת לרשת עם כרטיס רשת של 1Gbps === 1 עמדת PC Multimedia שמשמשת לעריכת קול ותמונה . הדרישות עבור ה - Multimdia זהות לתחנות הגרפיקה אולם כאן צריך להיות כרטיס קול 7.1 עם מערכת Suround שמתחברת בחיבור SPDIF . במחשב זה יעבדו שני…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  16. המפרט המלא: Hp Pavillion a6420 מעבד : Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz זכרון : 4096MB DDRII כונן אופטי : DVD - Writer - Light Scribe עם תמיכה ב - Double Layer. דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512MB ייעודי ועד 1791MB משותף. כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN‏ אלחוטי b/g802.11 כרטיס קול : High Definition Audio 7.1 מערכת הפעלה : Windows Vista Premium. ----------------------------------------------- מטרות המחשב : עבודות משרדיות , צפייה בסרטי HD ומשחקי מחשב . תקציב : המחשב עצמו עולה 2800 ש"ח , והתקציב הוא 3,30…

17. Started by elady,

שלום כולם מה אתם חושבים על רכישת מחשב מ - delloutlet ראיתי שמבחינת מחירים יוצא זול יותר השאלה היא אם זה באמת שווה את זה..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. אני חייב להודות לפורום הנפלא הזה שעזר לי להרכיב את רובו. מספר שאלות:1)המארז יכיל את כל החלקים בלי בעיה? הוא לא קטן מידי נכון? חח 2)המאוורר ocz Vendetta טוב? או שרצוי לקנות פריזר 7 פרו בKSP ולהתקין לבד,אחרי שאקבל את המחשב? [הרכבה בחנות, עם המאוורר המקורי של INTEL שפשוט אחליף בעצמי לפריזר 7 פרו.] 3)אני מתכנן לעשות OC בינוני ומעלה [רוצה להגיע ל3.7GHZ בערך] למעבד. הלוח אם לא יגביל אותי? או שרצוי לוח איכותי יותר בעל P43 או משהו? תודה רבה את המפרט אני קונה מFoxPc Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1380 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.as…

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  19. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. שלום אנשים, מחשב מחשב נייד לצרכים יום-יומיים (אופיס, אינטרנט ומייל, מולטימדיה וסרטים) עבור חבר מהעבודה (הוא מתכנת במקצועו, וכן ייצא לו לעבוד גם על הלפטופ) ועבור אשתו. דגשים: מסך 15.4" (אם יש גדול מזה, והמשקל נשאר עד 3.2 ק"ג ועומד בתקציב עם שאר הדרישות, אז זה יהיה נהדר) זמן סוללה ארוך ככל האפשר (גם אם זה אומר סוללת 9 תאים במקום 6 תאים) אם יש אפשרות ללא מערכת הפעלה - זה יהיה נהדר לתקציב. המחשב מיועד למולטיטסקר (המון אפליקציות פתוחות כל הזמן) רצוי מעבד - לפחות T8100 (כח עיבוד חשוב) זכרון 2GB לפחות. יציאת DVI או HDMI לצורך ניגון מדיות וידאו ע"ג מסך או מקרן חיצוני. דיסק קשיח 250GB בינתיים מצאנו פחות או יותר בתקציב שלנו את הדגמים הבאים: HP Pavilion DV-6860 HP Pavilion DV-6…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  21. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by BakaNa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  23. כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by Cilay,

ארונג' יצאו במבצע , מחשב נייד + אינטרנט ל18 חודשים ( עד 5 גיגה לחודש ) + פלאפון במחיר של 159 שקל , מסדרים לי הנחה של 20 שקל , כלומר יוצא לי 139 שקל לחודש ... על המחשב הבא : http://orange.co.il/PlansAndRates/15885.html HP Pavillon 1190 dv4 יש בו כרטיס מסך 9200M GS , איך הכרטיס הזה ? סה"כ אמור לשמש אותי להעביר את הזמן בבסיס המחשב , ואת אבא שלי לעבודה , אימיילים גלישה וכדו' ... מבחינתי אני רוצה שירריץ משחקים על גרפיקה נורמלית ... עם FPS נורמלי , אז מה אתם אומרים ? יריץ ? והאם החבילה משתלמת לדעתכם ? תודה ויום טוב אריק .

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים