ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחי בח"ול ורוצה לקנות שם מחשב נייד התקציב הוא עד 1400$ המחשב צריך להיות למשחקים לא כבדים ובעיקר ללימודים ואינטרנט אחי חוזר בעוד כמה ימים תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד כמצוין למעלה עם מערכת הפעלה וינדוס 7 גרסה ביתית מקורית לאחרונה נתקע לי המחשב והייתי חייב לבצע כיבוי אלים (עם הכפתור). לאחר ההדלקה הופיעה לי תוכנה בשם כלי תיקון האתחול שמנסה למצוא בעיות (שכביכול יש) באתחול המערכת. התוכנה לא מצאה פתרון לבעיה ולא מאפשרת כניסה לוינדוס אלה לבצע הפעלה מחדש וכך שוב ושוב. ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח או כל מצב אחר, אבל בכל מקרה זה מגיע למסך הוינדוס עם התוכנה לתיקון האתחול רצה. עזרה בבקשה . . .
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבנית מחשב.. התקציב הוא 2500 ולמחשב לא צריכים להיות ביצועים גרפיים גבוהים מדי כי אני לא אנצל את זה המפרט צריך לכלול: -מעבד -לוח אם -כרטיס מסך -מארז + ספק -צורב DVD - HD כמה שיותר אם נשאר כסף.. ד"א, איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב? AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX INTEL P-D LGA775 Dual Core 805 2.66GHz 2MB Cache Intel Pentium 4 3.0GHz 2MB Cache 755 _____________________________________ אשמח גם לקבל עזרה ב: ICQ#78727915 MSN: Royi_Hirsh@walla.co.il. תודה מראש, רועי!
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט בסביבות ה-6500 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. הוא נועד למשחקים החדשים: CRYSIS, ASSASSINS CREED, FALLOUT 3 וחשוב שיריץ אותם טוב בהגדרות גבוהות. יש לי כמה דרישות: *חובה שיהיה כרטיס מסך RADEON 4870HD X2 *חובה צורב DVD סטנדרטי אם אפשר בלי לפגוע בביצועי המערכת -> מסך 22 אינצ' (אם לכלול במחיר מסך 22 אינצ' אומר לוותר על רכיב שישפיע בצורה ניכרת על הביצועים אז אני אשאר עם המסך הנוכחי שלי 17 אינצ') ללא ציוד היקפי. לא רוצה: אוברקלוקינג לא איכפת לי מ: רעש, עיצוב, קירור (אלא אם כן קירור זה חובה למפרט כזה) תודה!
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לא מצרתי פורום יותר מתאים מזה אז באתי לפה. יש לי מחשב שהוא לא משהו וככה מידי פעם אני משדרג חלק במחשב, עכשיו אני יכול לשדרג עוד משהו אתם יכולים לתת לי המלצה? מה החלק הכי חלש מחשב נגיד.. זה המפרט שלי: מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח WD 500GB זיכרון ראם 2GB עכשיו בקשר ללוח אם יש לי שאלה. אם יש בו מקום לחבר נגיד 4 זכרונות ראם שונים, הם יעבדו באותה יעילות כמו שאחד? (1GBX4=כרטיס אחד של4?) כי גם לוח אם אני רוצה להחליף
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בעיקר. * גודל המסך? 15-14". * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, (פחות מ4 קילו) אבל בגלל שזה מסך גדול אני מניחה שזה לא בדיוק אפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריכה בערך שעתיים, לא יודעת עד כמה זה נחשב ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ממש לא - היחיד שאני צריכה זה USB * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה - עדיף יותר. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף - אבל אם מכביד משמעותית אני אוותר. * כונן Bluray? אין צורך בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני לא יודעת. חשוב לי שיחזיק מעמד 7 שנים לפחות, אם זה סטנדרט בסיסי בשביל נייד שמחזיק מעמד כמה שנים, אז כן. …
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, הצרכים העיקריים למחשב : גלישה, קצת קידוד, שמיעת מוסיקה, פוטושופ, יציבות ואמינות של המערכת לאורך שנים. אני לא גיימר, אבל בכל זאת רוצה את האפשרות להריץ בתנאים טובים משחקים בהזדמנות, ועל כל פנים תוכנות משחק ש"ח. הלוח שבחרתי יראה אולי יקר, אולם אני לא מעונין להתקמצן פה, לעבודה לאורך זמן, אני שומר על הפלטפורמות שלי די הרבה שנים (עובד עכשיו על P4P800 deluxe שדופק כמו שעון שוויצרי למעלה מ6 וחצי שנים), וללוח יש כרטיס קול טוב יותר... אני למעשה לא מוגבל בתקציב. שוקל ברצינות בנוסף לרכוש את ווינדוס 7 אולטימט, בעיקר בגלל האפשרות לעבוד בשפת האם, אבל זה אולי מוגזם... יש לי עכשיו מסך 19 vp930, אבל שוקל בעתיד לרכוש דל 24. אוברקלוק סביר בהחלט אפשרי, בעיקר בגלל הספורט... חשבתי על ה…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמטרתו העיקרית היא, הקלטות באיכות גבוהה מאוד, ועריכה שלהן אחר כך. חוץ מזה מעניין אותי לדעת עד כמה תוכנות העריכת סאונד (כמו לדוגמה קיובייס או ריזון וכו'), מכבידות על המערכת, כשהן מפעילות מספר מכובד של פלאגאינים, ומקליטות משהו כמו 20 ערוצים במקביל, וכל זה שיהיה באיכות גבוהה מאוד. אז אשמח לקבל מפרט, והסברים. אני צריך בשביל זה מחשב מפלצת מבחינת מעבד וזכרונות? ועל מה מופעל יותר לחץ מעבד או זכרונות?! תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי עשה טעות וקנה מחשב גרוע במכירה באינטרנט...מזל שהצלחתי לעצור אותו ביחד עם עוד חבר ועכשיו הוא מבטל.. אז ככה: צריך עזרה בהכנת מפרט ב3500 שקל לשימושים הבאים: אינטרנט, אופיס, קצת משחקים וכמובן מוזיקה. לא צריך משהו מיוחד אלא משהו שיתאים לכל הצרכים הנ"ל בצורה שווה. המחיר כולל מסך בתוכו... נ.ב. המפרטים המומלצים ממש לא מעודכנים : תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתחיל לימודי אדריכלות ואני זקוק למחשב היכול להפעיל תוכנות גראפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ ובדרך כלל כשכולם פעולות במקביל,כמו כן מחשב בעל מעבד וכרטיס מסך המספקים ביצועים ויכולים להפעיל משחקים ברמה בינונית גבוהה כמו פיפא 2009. ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 ו הוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל לבצע את מה שרשמתי בהתחלה. ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי מפרט-- המטרה היא לעבודה שוטפת, משחקים, גרפיקה(קצת)---מתוכנן oc בעתיד--לסחוט קצץ יותר זמן חיים מהמחשב יש לי כבר מפרט חצי בנוי אבל אני לא מצליח להשלים אותו: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1179 לוח אם לא סגור על מה-- מתלבט בין ds3 ds4 p5b-dlx (בשביל ה-p5b צריך להתפשר על משהו אחר כדי להכניס אותו לתקציב--השאלה אם משתלם) כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות לא יודע איזה יתאימו בשל תאימויות ללוח אם (שלא בחרתי) Hark disk WD2500KSוWestern Digital 1 370 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 430 צורב LG H10N 1 165 סה"כ 4078 ---צריך להשלים לוח אם וזכרונות שיכנסו בתקציב (עד 200 שקל חריגה זה בסדר) --אם אתם…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עבור ידידה סטודנטית לעיצוב מעוניינת במחשב נייד 15 אינץ, שיהיה מסוגל להריץ את האפליקציות הכבדות של עיצוב, בעל מסך טוב. אינני בקיא בדרישות של סטודנט לעיצוב, גם היא לא לכן אני פונה אלייכם לעצה. היא עובדת בחברה אשר עובדת עם ספקים של Hp ו-Asus, והציעו לה את 2 הניידים הבאים: Hp touchsmart 15-b120ej Asus S550 091H מבין השתיים לפי דעתי עדיף האסוס, עם מעבד חזק יותר, והייבריד SSD. כמובן שהיא התלהבה מהמסך מגע. האם יש חלופות טובות יותר בשוק? (מבחינת צרכים של סטודנט לעיצוב) האם אין צורך במסך עם רזולוציה קצת יותר טובה? תודה רבה מראש ערן נ.ב. לא השתמשתי בפורמט של השאלות כי השאלה היא כללית, ואין תלות במפרט פרטני אלה הכי טוב לשימוש הספציפי.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי כבר מחשב.....זה מאוחר מידי לישאול..אבל בכול זות מה דעתכם על המיפרט הבא: (המחשב מיועד למישחקים!!!!!) מעבד:AMD ATHLON3000 64BIT 754 PIN כרטיס מסך:MSI ATI 9800XT 128 DDR זכרון:KINGSTON DDR 256M 400 MHZ *2 לוח אם:K8N NEO PLATINUM NF3 מארז מהודר לפנטיום+ספק כוח480וואז+שנני מאוררים כונן:dvd*16 כול השאר.:מיקלדת ...עכבר הארד דיסק..הכול היה קניתי דברים מרכזיים ......הכול עלה לי 4500 שקל..!! תביאו תגובות!
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ABIT IS7-E (865PE) - ATX 496.17 ש"ח 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (X2) CL 2.5 554.28 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 415.71 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk 469.35 ש"ח COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (White & Blue) TOWER CASE 357.60 ש"ח Thermaltake XR-Cable ATA133 600mm (A2054) - Black 49.17 ש"ח סה"כ 2342 אני לא הולך לבצע OC מה דעתכם? ויש לי שתי שאלות הלוח הנ"ל תומך ב-SATA, האם מקבלים עם הלוח כבל של SATA או צריך לקנות בנפרד? היכן אני מברר תאימות לוח אם לכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך Asus Geforce Ti 4600 וברצוני לברר אם אין שום בעיות בין הכרטיס מסך ללוח אם
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי, מישהו קונה מחשב מtms בקרוב? פשוט יש להם מבצע על מסך מוזל בקנית מחשב. (אני קונה מסך בלבד) אז אשמח להצטרף לקניה.. תודה : )
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים אני אשתדל לפרט ככל הניתן: 1. התקציב הוא 3500 שקלים, אם יהיה צורך מסויים לשידרוג אפשר למתוח אותו בעוד איזה 150-200 שקל 2. השימוש הוא בעיקר לעיצוב גראפי, עבודה עם לוח ציור תוכנות עיקריות: פוטושופ ואילוסטרייטו פרימייר ואפטר, זאת אומרת עריכת וידאו, נדיר יותר, אבל הייתי רוצה לשמור את זה כאופציה להיתפח בעתיד (אם מדובר בעלות נוספת גבוהה, אפשר להוסיף כאופציה) נכון לעכשיו מחובר אליו מסך ישן יחסית שישודרג רק בעתיד אז כניאה שאין רזולוציה רצויה. 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין צורך לכלול כונן אופטי, כמו מו כן הנפח הרצויי להארד דיסק הוא 1T 5. מבחינת שקט, קשה לי להגדיר אבל אני חושב שכל עוד הוא לא נישמע כמו טרקטור (בדומה למאוררים עם לכלוך) אז זה סביר למדי 6. לא מת…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך נייד לאח שלי, עד 5500 ש"ח. מינימום ג'יגה זיכרון (עם העדפה ל-2), כפול ליבה. אני חייב שהוא יהיה מהדגמים העסקים ומחברה איכותית. (dell latitude, lenovo RXX לדוג') תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות מפרט של עד 1600 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות קלות, אינטרנט, תכני FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. אשמח לעזרה תודה רבה לכם מקווה שזה הפורום שאני הייתי צריך לגשת אליו שסיפקתי מספיק מידע על הבעיה שלי
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-