עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים, מחשב מחשב נייד לצרכים יום-יומיים (אופיס, אינטרנט ומייל, מולטימדיה וסרטים) עבור חבר מהעבודה (הוא מתכנת במקצועו, וכן ייצא לו לעבוד גם על הלפטופ) ועבור אשתו. דגשים: מסך 15.4" (אם יש גדול מזה, והמשקל נשאר עד 3.2 ק"ג ועומד בתקציב עם שאר הדרישות, אז זה יהיה נהדר) זמן סוללה ארוך ככל האפשר (גם אם זה אומר סוללת 9 תאים במקום 6 תאים) אם יש אפשרות ללא מערכת הפעלה - זה יהיה נהדר לתקציב. המחשב מיועד למולטיטסקר (המון אפליקציות פתוחות כל הזמן) רצוי מעבד - לפחות T8100 (כח עיבוד חשוב) זכרון 2GB לפחות. יציאת DVI או HDMI לצורך ניגון מדיות וידאו ע"ג מסך או מקרן חיצוני. דיסק קשיח 250GB בינתיים מצאנו פחות או יותר בתקציב שלנו את הדגמים הבאים: HP Pavilion DV-6860 HP Pavilion DV-6…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. הלכתי על 9400Q במחשבה על העתיד והאמת שזה גם מסתדר עם המחיר. בנוסף למישהו יש המלצה של מקלדת ועכבר זולים ואיכותיים מIQPC? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1287 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤321 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤425 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤378 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤413 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחש…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by sim12345,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב ישמש בעיקר וכנראה רק לסטארקרפט 2 וההמשכים שישחררו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הטוב ביותר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

4. Started by Cilay,

ארונג' יצאו במבצע , מחשב נייד + אינטרנט ל18 חודשים ( עד 5 גיגה לחודש ) + פלאפון במחיר של 159 שקל , מסדרים לי הנחה של 20 שקל , כלומר יוצא לי 139 שקל לחודש ... על המחשב הבא : http://orange.co.il/PlansAndRates/15885.html HP Pavillon 1190 dv4 יש בו כרטיס מסך 9200M GS , איך הכרטיס הזה ? סה"כ אמור לשמש אותי להעביר את הזמן בבסיס המחשב , ואת אבא שלי לעבודה , אימיילים גלישה וכדו' ... מבחינתי אני רוצה שירריץ משחקים על גרפיקה נורמלית ... עם FPS נורמלי , אז מה אתם אומרים ? יריץ ? והאם החבילה משתלמת לדעתכם ? תודה ויום טוב אריק .

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

חברה שלי רוצה ליקנות מחשב חדש בעיקר למישחקים ועבודות עיצוב גרפי וגם למישחקים (כבדים אסטרטגיה ) תנו לי איזה מיפרט ככה עצבני בישבילה אני חשבתי על AMD 64 שמעתי הוא חזק מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב לדרישות שלי..?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  7. שלום לכולם, היה לי מחשב נייד ישן בן 7 שנים ששימש אותי נאמנה כמחשב שעליו נמצאים כל המדיה שלי וממנו אני מזרים אותם לסטרמירים בבית. לצערי המחשב סיים את חייו ואני מחפש המלצה למחשב נייד למטרה זו המשקל אינו מהווה פקטור במיוחד כי לרוב הוא יושב על שולחן אני לא רוצה מחשב נייח כי הוא פחות אסתטי וגם כי לעיתים אני כן ארצה להזיז את המחשב התוכנות העיקיות הן Plex ותוכנות הזרמה שונות צריך מחשב שידע לקודד ולהזרים תכנים עד רזולוציה של 4k ורצוי שיהיה לו כונן קשיח גדול אני שואף לתקציב באיזור ה 2000 ש״ח בהנחה שאכן אפשר למצוא מחשב בתקציב זה שעונה לדרישות שלי במידה ולא אשקול לעלות את התקציב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by sapir386,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1200 T240 (FULL HD( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. תאמת אני לא בטוח שאני רוצה אוברקלוקינג כי זה דורש הרבה קירור וזה מסכן את הרכיבים אם נופל. מה אתם אומרים?אולי אני סתם מזבל... אבל אם תוסיפו ותציינו שהוספתם קירור אודה לכם... נ.ב: בבקשה תציינו מאיפה לקחתם את המפרט כדי שאוכל לפנות לשם. *המחשב מיועד למשחקים בעיקר (שיפעיל אחלה את התוכנה PCSX2 אם אתם מכירים את מדמה הפס2 המעודכן ביותר ;D) וקצת תוכנות. לא צריך מסך, מקלדת,עכבר,מודם,כרטיס רשת. סומך רק עליכם! THANKS מתי יוצא 4 ליבות?האם שווה לחכות לו או שהמחיר יהיה ממש בשמיים כמו שאני מתאר לעצמי...

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  10. אוקיי טוב אבל אנשים אני צריך שתציעו לי מה כדאי תקשיבו אני רושם לכם שתי מפרטים זה אינטל סלרון והשני אמדי סמפרון זה הראשון: intel celeron 2400 asus p4p800m-x 2*256 400 sata 7200 80 GB 8MB זה השני: amd sempron 2300 box abit nf-7 256*2 400 7200 80 GB 8MB תודה הנה שתי אלה מה אתם אומרים ??????????? בבקשה תגידו לי מה הכדאיות של כל אחד מהם ובכללי מה הכי כדאי לי ולמה??? שוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by ag43,

אני מעוניין לשדרג לDELL INSPIRON 6000 את הזכרון מ512 MB ל2GB. אני יודע שהוא תומך בכמות הזכרון הזו אך הזכרונות היחידים שאני מוצא באיזור שלי הם במהירות 667MHZ בעוד התמיכה של הCHIPSET היא רק ב533. האם תהיה בעיה לשים זכרונות אלו והם יפעלו במהירות איטית יותר?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. אהלן, מחפש מחשב נייד לרכישה מחר לאמא שלי. טווח מחירים: 2000-3000, כמה שפחות עדיף. המפרט לפי השאלון: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרט ואופיס. * גודל המסך: 14-15.6 * סטנדרטי, המחשב לא נייד באופן קבוע. * זמן סוללה: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה. * Bluetooth- לא חובה. * יש צורך בהארדיסק לאחסון עדיפות למחשב עם ssd. * כונן אופטי- לא חובה. * מערכת הפעלה- כן. * אם מתאפשר- מסך מגע. * 3 שנות אחריות. תודה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. לוח אם: Asus P5N32E (אני מצאתי מחיר 1083.58 ש"ח) מעבד: Intel QuadCore Q6600 2.4Ghz (אני מצאתי 2809.28 ש"ח) זיכרון: כל זיכרונות שמגיעים סה"כ ל2Gb ו800Mhz (אני מצאתי 628 ש"ח) כרטיס גרפי: Bfg GeForce 8800Gts 640Mb Oc2 (אני מצאתי 2190 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital WD2500KS (אני מצאתי 325 ש"ח) מארז מחשב: Nzxt Lexa Classic Series (אני מצאתי 643 ש"ח) מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew (אני מצאתי 610 ש"ח) ספק כח: Ocz Game Extreme 700W (אני מצאתי 848 ש"ח) כונן דיסקים: Asus S520b Black (אני מצאתי 91 ש"ח) צורב די וי יד: Sony Awg170ab2 Black (אני מצאתי 163 ש"ח) כונן דיסקטים: Sony Floppy 1.44 Black (אני מצאתי 38 ש"ח) כרטיס פיזיקאי:…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by shedon,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2794&p=20 מישהו משתמש בו ויכול לחוות את הדעת (או כל מחשב בסדרת SZ)??? מבחינת נוחות, תקלות, שירות, משקל, נוחות וכו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by sha1823,

לגבי הכרטיס מסך יש שניים שאני מתלבט בניהם 1. Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - - 1072 ש"ח 2. Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail - 1460 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- הדבר השני שאני מתלבט לגביו הוא המעבד יש שניים אחד הוא 4 ליבודת והשני 2 ליבות 1. Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 2. Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - 902 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- לגבי קירור למעבד חשבתי לקחת : Thermaltake Big Typhoon VX 203 ש"ח אם יש אחרים יותר טובים במחיר יותר זול או באותו מחיר שמיודעדים גם להמה…

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by Miri Hoffman,

איפה ניתן לרכוש טאבלט Samsung Galaxy view 18.3 inch? בסמסונג ישראל, "סאני" היבואן הרשמי אמרו לי שהם לא מיבאים את זה לישראל . הציעו לי לחפש בחנויות שעובדות עם יבאנים מקבילים. אני לא מכירה. מבקשת הכוונה לגבי מקומות רכישה של הטאבלט הספציפי הזה.

17. Started by kooki,

אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאד שיתאים בעיקר למשחקים כבדים. שמעתי על כל מיני תוספות למערכת כגון קירורי מים, מאווררים מיוחדים ועוד כל מיני. מישהו יכל לכוון אותי כדי להרכיב מחשב חזק ? דבר נוסף, אני מהוד השרון, אם מישהו מכיר חנות מקצועית שמתעסקת עם חלקים כאלה (רצוי מהוד השרון או מפ"ת). כל מי שדיברתי איתו עד היום יכול להזמין לי דברים, אבל אני מחפש מישהו שיש לו הכל כי אני רוצה לראות באמת ולא בקטלוג. תודה על העזרה רוני

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by arpa,

שלום רב, מחפש דגם של לאפטופ שישמש לעריכה בפוטושופ (בלי תלת מימד או דברים מהסוג הזה), אני מעדיף מסך של 15.4 אינץ' אך אני גמיש בנושא של גודל המסך ושישקול כמה שפחות (כמובן). עדיפות לבלוטות', אין עדיפות למסך מבריק/מאט חשבתי על הדגם הבא של ג'יגהבייט: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7161 האם הוא יתאים? מספיק חזק להריץ פוטושופ? אשמח לעצה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by zahi122,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח עם חריגה של 300 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממני. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אני מתלבט בין המיני נייד compaq 311c לבין הנייד asus a8sc מחודש (עולה 2000 ש"ח) השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, קצת מדיה ולשחק WOW כדי להעביר את השעמום בבסיס. הדרישות העיקריות שלי הם שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ WOW בצורה בינונית עד טובה (וזה השימוש הכי מאסיבי שהולך להיות על המחשב), שיהיה כמה שיותר קטן וסוללה כמה שיותר חזקה. אז בגודל ברור מי מנצח, גם בסוללה אבל כמה זמן הסוללה של ה-a8sc מחזיקה בהתחשב בכך שמדובר במחודש? ועד כמה נייד 14" גדול? יהיה לי נוח להשים אותו על הברכיים ולעבוד איתו? ומבחינת ביצועים, מי לוקח? (בעיקר מבחינה גרפית). תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. אני רוצה לרכוש מחשב חדש. בהתחלה חשבתי על נייח בתקציב 7K מבוסס +3800 ו7800GT. אבל אז חבר שלי הפנה שמחפש נייד ביקש ממני לחפש בשבילו, ומצאתי שבשבוע הקרוב לדל יש מבצע בחנות שלהם על הE1705 וכל מחשב נמכר שם בהנחה של 650$!!! המפרט שמצא חן בעיני הוא Inspiron E1705 Intel® Core Duo Processor T2500 (2GHz/667MHz FSB) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD Panel 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife Memory FREE!1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz Video Card 256MB NVIDA® GeForce Go 7800 Hard Drive 100GB 5400RPM SATA Hard Drive Network Card Integrated 10/100 Network Card and Modem Combo/DVD+R…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by roi.vahab,

ANTECp180 thermaltake toughpower 750W philips 239CL Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150 Gigaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Gigaby te GTX 780 3GB GDDR5 DX 11 2x DV I HDM I DP PCI-E חסר לי מאוורר שקט שקט למעבד וזיכרונות

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by neogod,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל? מה אפשר לשפר/להוסיף/לשנות? תקציב עד 3.5K ומה דעתכם על הכרטיס מסך? והאם הוא 128 ביט ותומך durectx 9 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by gal555,

המחשב יהיה בעיקר למשחקים אופיס ואינטרנט וסרטי HD אני אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by idan345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו נצלו הכל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות עריכת תמונות / וידאו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - borderlands 2 , MW3 , FC3 , BF3 ועוד .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 27אינטש , samsung syncmaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.