עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  2. יש לי מחשב לנובו 3000 N200 ןאני מאוד מרוצה. אני רוצה לקנות מחשב נוסף, שישמש כמחשב יחיד לסטודנטית, בסביבות ה- 3500ש"ח, ואני מתלבטת בין שני מחשבים, שנראים כמעט זהים, רק בהבדל של 600 ש"ח. מבקשת לדעת האם ההבדלים משמעותיים: מחשב ב- 4000 ש"ח - 0769 ELG מעבד אינטל פנטיום דואל קור T25750 2.0GH ומהירות מעבד 2.0GHZ לעומת מחשב ב 3400 ש"ח ERG 0769 מעבד אינטל פנטים דואל קור T2390 1.86GHZ ומהירות מעבד 1.86 GHZ כל היתר זהה בשני המחשבים: מעבד גרפי intel gmax3100 זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי DVD SUPER MULTU מערכת הפעלה ויסטה הום בייסיק צג 15.4 תקשורת אלחוטית 802.11/A/B/G + בלוטות' אחריות 12 חודשים בי"ל סוללה CELL LITHIUM-ION 6 תקשורת 10/100MB LAN למבינים, תודה!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  4. מאתמול יש לי בעיה בהפעלת הT60.הוא מתחיל להריץ את הXP אך לפתע הוא קופא.שאני מפעיל מחדש הוא עובד בלי בעיה אך בפעם הבאה שאני מפעיל אותו שוב אותו סיפור. אני מקבל את שולחן העבודה אך כל מה שנמצא עליו לא מגיב. אם אני עובר עם העכבר על שורת המשימות הסמן מקבל צורה של שעון חול. פירמטתי אתמול את כל המחשב והבעיה נפתרה , כך היה נדמה לי. שוב אותו עניין. אני לא שומע שום רעשים מוזרים מהדיסק כך שזה לא נראה לי משהו טכני.כמו כן המחשב שלי מוגן מכל מיני ווירוסים ורוגלות.מה זה יכול להיות ? תודה מראש

5. המחשב מיועד לעבודה משרדית (מדי פעם גרפיקה תלת מימדית) בנוסף, סרטים ומשחקים בשעות הפנאי (כנראה שבתקופה הראשונה לא אעשה OC אבל אני רוצה את האפשרות הזאת פתוחה) זהו מפרט של IVORY המחיר שלו פשוט יותר זול ממחשבים שעל הנייר נראים הרבה פחות טובים שראיתי כאן, הייתי רוצה לדעת מדוע ומה הבעיות עם המפרט הזה מעבד Intel® Core2 Duo E8400 לוח אם P5KC Asus או Gigabyte EP35-DS4 דיסק קשיח 500GB 7200 RPM SATA II 32MB Seagate זיכרון פנימי OCZ - 2048MB DDR II 800MHz PLT CL4 כונן אופטי צורב LG X20 SATA DVD או צורב PIONEER\ASUS SATA X20 DVD כרטיס מסך Nvidia GeForce 9600GT 512MB OVER CLOCK EDITION, DUAL DVI מארז מארז 3 שנות אחריות לספק הכח (ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן שדרוג למא…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. שלום, הרכבתי את המפרט הזה לפי המלצות והשוואות ורציתי לקבל חווד נוספת: הנק' שעדיין לא ברורות הן: ספק - HEC זולים אבל מה מומלץ? לקחתי 750 עקב פוטנציאל ל-SLI אבל איזו חברה עדיפה? קירור למעבד - יש מבחר גדול - יש לי תקציב עד 250 שח אבל מה הכי יעיל ולא תהיה לו בעיה לשבת על הלוח אם במארז הזה? RAM - האם זה שבחרתי מספיק טוב? יש משהו שווה יותר עד תוספת של 100-150 שח? מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS Striker II Formula ¤1522 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31169 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048M…

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED מכירת פיצוץ מיוחדת 195 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח 2 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 5,753 ש"ח

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  8. זה לא ממש אקטואלי לעכשיו אבל אני עובד בחודשיים של החופש הגדול ואני ירויח 6,000 ש"ח , אני מעוניין שתבנו לי מפרט שיהיה כמה שיותר טוב לגיימרים בתקציב הזה, אם אני יראה שיוצא משהו ממש טוב אז כנראה שאני ילך על זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  9. חבר שלי זקוק להצעה של לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך למעבד DC E6700... תקציב משוער של 3500 +/- תודה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לאנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, וסימולציות (לא מאוד מאוד תובעניות) של רשתות נוירונים. את המחשב יש לבסס על i7-3770 ו 8ג'יגה ראם השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כל עוד יחס עלות\תועלת משתלם 2. מה שימושי המחשב? אנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, סימולציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב\(פייטון?), אופיס, תכונות נוספות לעיבוד סטטיסטי, אולי פוטושופ בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (dell u2312HM). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  11. אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2600 ל2800 ש"ח... (ניתן לחרוג מעט) אין צורך בציוד הקפי בכלל... לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים של השנה הנוכחית ומשחקים שעתידים לצאת על איכות סבבה ולא מינימלית... אין צורך באוברקלוקינג... תודה מראש למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  12. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Oprapc,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני והוא גיבשנו 2 מפרטים שונים שרציתי שאתם פה תעזרו לנו להחליט מה כדאי ועדיף יותר. מחשב מבוסס INTEL: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 611.2 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 565.41 ] 2 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 474.03 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Driv…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by roei88,

P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 256MB Kingston CL3 X 2 RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) Teac/SONY 1.44 Teac x16 DVD-ROM Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) CD-RW 2439 ATX MIDI PFC, usb KSP 400W (True Watts) ActivePFC MS Internet + MS Mouse Optical Speakers 400 W סה"כ 4510 המחשב מיועד לסרטים,מוזיקה ומשחקים בלי לסטות הרבה מהמחיר מה יש לשפר? אם בעתיד אני ירצה לעשות OC הזכרונות יהיו בסדר? או שצריך להחליף לסטיק אחד של 512? טנקס 8)

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  15. יש לי כבר שנה את המחשב DELL N5110 ותמיד הוא היה מתחמם ובזמן משחקים הוא ממש ממש מתחמם לאחרונה הוא גם התחיל להתכבות כשהוא מגיע לרמת חום גבוהה מדיי האם יש פתרון לבעיה הזאת ? אני לא משחק CRYSIS או משהו שמאמץ את הכרטיס מסך יותר מדיי גם לא משהו קל ( זה קרה לי בזמן משחק בUNREAL 3 או GEARS 1 ) חשבתי לקנות משטח קירור אבל נראה לי שזה סתם שטויות ... יש פתרון??

16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה חברות הוציאו כבר מחשבים ניידים עם מעבד דור 13 של אינטל ?

17. Started by ILobeIL,

היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטווח מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים , סרטים , מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab , אילוסטרטור , פוטושופ. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 עד 24 אינץ' -ל…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לדעת אם יש חלקים שלקחתי שלא מתאימים או שסתם אני מוציא יותר מידי על משהו מיותר [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/td] [td]1[/td] [td]₪889[/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan [/td] [td]1[/td] [td]₪97[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H [/td] [td]1[/td] [td]₪445[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Fractal Design Define R3 White [/td] [td]1[/td] [td]₪486[/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk [/td]…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. בעצם המחשב הולך להקנות בארה"ב/רוסיה בכ-1000-1200$. (כן, שם זה עולה חצי ואפילו פחות). זה לפטופ ראשון שלי אז לא בדיוק יודע מה לחפש לי. אבל יש לי כמה קווי מחשבה: - כמה שיותר קשיח (דוגמת T42 של IBM שהיה עשוי ברזל בחלקו החיצוני) גם עוזר לפיזור חום. - כרטיס מסך סביר (8600GT/8400GT או משהו בסגנון) - תמיכה ברשת אלחוטית. - מסך רחב שיתאים לצפיה בסרטים. - בעדיפות למחשב קומפקטי ולא תחליף לנייח. ראיתי בינתיים את Acer 5920 שדי עונה על הציפיות, רק שהוא פלסטי ונראה מצועצע ושביר. תודה לכל תגובה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. ערב טוב חבר קנה ב eBay מחשב נייד Thinkpad X300 דגם 6477-ZU1 ונתן לי לטיפול התקנתי XP חדש, כל הדרייברים וכו'. המחשב מגיע עם מודם דור שלישי פנימי דגם Sierra Wireless 1xEV-DO (אני לא כל כך מבין את זה שבגוגל לא נראה שהדגם הזה חייב להיות פנימי). הכנסתי סים של מתאם סלולרי של סלקום ללא שום תגובה, לאחר התקנה של כל תוכנות התקשורת של ThinkVantage יש לי רק אופציה של התקשרות ל verizon (שזה שמו של הספק שעליו המודם נעול) שכמובן נכשלת. לא מצליח למצוא מקום שאוכל לשנות הגדרות. -החבר שאל את IBM בישראל אם אפשר להחליף למודם שיתאים לספקים בישראל, הם אמרו שכן (רק ענין מזערי של 900 ש"ח)- התחלתי לחפש, מצאתי את הדף http://www.thinkwiki.org/wiki/Verizon_1xEV-DO_WWAN אבל נראה רק ללינוקס, הם גם כותב…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12k+1k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד ועריכה קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לכלול ווינדוס 10 …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  24. מה קורה חברים? אני קונה מחשב חדש למשחקים בסביבות ה 3000-3500 שקל עכשיו יש לי מערכת רמקולים די טובה של לוג׳יטק z2300, ולכן חשוב לי קצת היציאת האודיו. במפרט הראשון הצלחתי להכניס את הכרטיס מסך של נבידיה ה 570 עם לוח אם מעאפן של biostar h61 . במפרט השני הכנסתי את הלוח אם gigabyte pa65 אבל זה בא על חשבון הכרטיס מסך, שהוא ה 480 של נבידיה. השאלה שלי אם אני ירגיש הבדלי איכות ביציאות סאונד בין שני הלוחות אם ואז שווה להקריב מהכרטיס מסך? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by gal555,

המחשב יהיה בעיקר למשחקים אופיס ואינטרנט וסרטי HD אני אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.