עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ItachiSan,

שלום, קניתי לא מזמן את המחשב הנייד הזה: http://wold.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2620m.htm ואני לא ומצא בו אפשרות של אינטרנט אלחוטי. בדקתי במנהל התקנים וגם דרך EVEREST וכל מה שאני מוצא תחת NETWORK ADAPTERS זה את הרכיב של ה BT. זה אומר שחסר פיזית משהו במחשב או שצריך לעדכן איזה דרייבר או משהו? חג שמח. תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  2. מחשב לצרכים ביתיים - סרטים \מוזיקה\קצת פוטושופ תקציב -2500 (חריגה עד 3000) אין צורך ב- מסך,עכבר,מקלדת האם כדאי להסתמך על מעבד I5 והמעבד הגרפי שבתוכו (או כרטיס בנפקד) תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by ofir91,

אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בלי המקלדת שלו. ניתקתי אותה אבל עכשיו כשאני מאתחל את המחשב זה ישר מגיע לי לrepair ואומר לי שהמחשב לא יכול לפעול בעקבות הסרת/שינוי חומרה. המקלדת דפוקה אני לא יכול להשתמש בה וגם לא יכול שהיא תהיה מחוברת. יש דרך לסדר את הבעיה ככה שאני אוכל להשתמש במקלדת חיצונית?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי?1500-1600 עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת[/ לט b], עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by kurt80,

מתלבט בין שני דגמים של קומפאק, פרסריו cq-61 430ej מול ה-420 הם נבדלים במעבד t6600 ל-430 לעומת t4400 ב-420 זיכרון, 4 ג'יגה ל-430 ו3 ג'יגה ל- 420 דיסק קשיח, 320 גיגה 5400 rpm ל-430 לעומת 500 ג'יגה 7200rpm ל-420 (מוזר שהדגם היקר מציע הארדיסק נחות) ההפרש הכספי בין השניים לא משמעותי מה יעשה את ההבדל בביצועים, מעבד, זיכרון או הארדיסק? אגב, יש איזו בעייתיות בקניית נייד ברשת באג? תודה (ואפילו שזה דקה 90 עדיין פתוח לשמוע המלצה על דגם אחר שעולה על השניים שהזכרתי בביצועים באותו סדר גודל של מחיר) תודה תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש מחשב לעבודה משרדית ועריכת תמונות ב- PHOTOSHOP עריכת ווידאו לא נדרש משחקים תקציב 2.5K אך ניתם לחרוג עד 3K במידת הצורך לא נדרש מסך לא נדרש ציוד היקפי. על פי חיפוש אני מניח שכדאי לבסס את המחשב על מעבד i5 2500K יש לו גם תוצואת benchmark מעולות עבור photoshop לא נדרש OC . אשמח למארז + ספק איכותיים ושקטיים אם ניתן להכניס בתקציב הזה אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן קראתי שיש בעיה עם לוחות אם מבוססים H67,P67 האם כדאי לחכות עם הקניה? חפשתי קצת בפורום והרכבתי את המפרט הבא אשמח להצעות לשיפור: מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר 1080 לוח: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI - מחיר 550 זיכרון 1333 DDR 2GB K…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. חשבתי על ללכת על אחד המחשבים הניידים הבאים: 1: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: Acer one D250 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=acer 2: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: X130-L.A7B1E Atom N270 1.6GHz ‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=LG 3: המחשב הנייד שמופיע דגם: Compaq Presario Mini 110c-1020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=hp אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע שירכיב לי בבקשה. חשוב שיהיה מKSP! כעקרון למחשב צריכה להיות סוללה כמה שיותר טובה,ושיהיה אפשר להריץ עליו OFFICE,SKYPE בקיצור עבודה משרדית. ועוד משהו! כל הכבוד על העיצוב החדש בפורום! מזמן לא נכנסתי לפורום אז אין לי מושג כמה זה חדש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by ירוןX,

לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום! בהתאם לצרכים שלי, הגעתי לנקודה בה אני מתלבטת בין שני המחשבים הבאים: בין: Dell Inspiron 1525 15.4" 2.4Ghz 250GB http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6133 לבין: HP Pavilion dv4-1030ej FM197EA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6814 גודל המסך שונה, אך עם זאת המשקל שונה בהתאם לכן זה לא שיקול בהחלטה שלי. בנוסף שמתי לב שהמעבד של ה HP הוא מסדרת ***P ולא ***T כמו ברוב המחשבים , שאלתי היא מה ההבדל בין המעבדים. ובכלל מה אתם אומרים על מה ללכת???????????? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג,תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3 MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-8…

11. שלום , אני חדש פה : ;D אני משחק את המשחק קאונטר סטרייק כבר למעלה מ 5 שנים , אני משחק אולי 4-5 שעות ביום ואני רוצה לקנות מחשב חדש כיום יש לי : // CPU: Intel P4 1.5Ghz. // Motherboard: Intel Garibaldi 850GB. // Mouse: Intellimouse Explorer 3.0A (USB Port) +ICEMATE all around surfers(skatz). // Mousepad: Steelpad 4D. // Monitor: 17" CTX ultra screen. // Memory: 256 Samsung 800Mhz RDram. // Graphics card: HIS ATI RADEON 9250 128mb. // Operating System: Win XP PRO. // Sound Card: Creative Sound Blaster valua LIVE. מחשב מאעפן לכל הדעות שבקושי מזיז לי קאונטר , ואני לא יודע כמה להשקיע במחשב חדש . אני רוצה לקנות מחשב שיהייה חזק , שיריץ משחקים להרבה זמן למרות שאני מת…

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by danielzy,

שלום חברים, מחפש מחשב לקרובת משפחה, דרושים מסך, מקלדת, עכבר, מארז השימושים יהיו בעיקר גלישה באינרנט, תוכנות אופיס ותוכנות שונות אחרות שמורות משתמשות בהן, אם אפשר להכניס בפנים כרטיס מסך שמריץ League of Legends זה יהיה מעולה. המחשב יהיה בסלון - לכן רצוי מארז שקט. עברו הימים שהייתי מעודכן בכל רכיב חומרה שיוצא ולכן אשמח להיעזר במומחים המעודכנים מסך לא פחות מ 22", מקלדת ועכבר חוטיים. כמו כן אשמח אם תמליצו על חנות מומלצת בקירבת רחובות לקניית המחשב. רצוי לא לעבור את ה 4K

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. Started by jetman,

שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  14. אהלן חברים אני חדש פה בפורום, רציתי לבקש חוות דעת על מפרט שבניתי, רציתי לדעת אם יש משהו שצריך לשפר או להחליף, המחשב מיועד למשחקים כבדים בתקציב 6000 בלי ציוד היקפי. בנוסף יש לי שאלה, ראיתי שברוב המפרטים שנתתם פה לאנשים שמתם את הכרטיס GTX570 ולא HD6970, לASUS יש גירסת DC2 לשני הכרטיסים שניהם עולים אתו הדבר אבל בפועל בהשוואה הכרטיס HD6970 יותר חזק מהGTX50. אני פתוח גם למפרט שונה לגמרי. תודה מראש[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][ta…

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  15. זה המפרט: intel pentium 4 3.0ghz 8s661fxmp-rz samsung 512m 400mhz msi mx420 40gb samsung lg 52*32*52 כולל מארז ספק ועוד סידי 52 רגיל.(הזיכרון בסטיק אחד.)

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (2.5 ג'יגה זיכרון פנימי, AMD 3000, כרטיס מסך 8600 ודיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה). לצערי ובאופן די צפוי המשחקים שיוצאים היום כבר רצים בקושי על המחשב אם רצים בכלל (את GTA החדש אפילו לא ניסיתי) ואכזבה גדולה הייתה לי כש-Godfather 2 קירטע. בקיצור, אני שוקל לקנות מחשב חדש ולא ממש יודע מה טווח המחירים שאני נדרש להשקיע כיום. בגדול כשאני קונה מחשב אני כבר מעדיף להשקיע במשהו שיחזיק מעמד כמה שנים אבל מצד שני בלי להקצין, אני לא מוציא 10,000 ש"ח על מחשב. לכן אני מעוניין לדעת מה הרכיבים העיקריים המומלצים היום (כרטיס מסך, מסך, מעבד, זיכרון, ספק כוח) ומה תהיה העלות המשוערת של סך כל העניין. לצורך הדיון בוא נניח שטווח המחירים העליון הוא באזור ה-8000 ש"ח ואשמח לד…

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני להכין לו מפרט ב4K+-... למישהו יש רעינות? (לא צריך ציוד היקפי וכוננים אופטיים).

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by avram,

שלום אני מרכיב מחשב ללא ציוד נלווה שיתאים למשחקים ואני בהתלבטות יש לי שתי אופציות מול העיניים: מחשב חלש מבוסס e2200 לוח אם הכי זול ושאר החומרה הכי פשוטה + HD4850 או לשים כבר 5300 או אפילו 7300 עם לוח אם טוב יותר וכרטיס מסך פשוט יותר ובעתיד לשדרג רק כרטיס מסך מה אתם אומרים? E2200 לא יהיה צואר בקבוק לכרטיס מסך? ומה עם amd 5050 ?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Chura,

שלום חברה שלי צריכה מחשב חדש היא כמעט לא משחקת אבל היא אוהבת, כמו SIMS 2 וקווסטים ווורקראפט אבל ממש לא גיימרית אז היא צריכה משהו נחמד וכדומה... אני לא בטוח שהיא צריכה קונרו, אבל אם תחליטו עם קונרו, אז אל תכללו מעבדים, ביכולתי להביא E6300\6400 ב102\124 דולר בהתאמה. אשמח לעזרה :-) עריכה : שכחתי לציין, אין צורך בציוד היקפי בכלל. אה ויש לה LCD15 ישן קצת, אבל ייתכן והיא תחליף ללא קשר למחשב ולא כחלק מהתקציב.

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט באזור המחירים הנ"ל, למטרת אינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים מדי, אבל נחמד אם תהיה לי את האופציה למשחקים). אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין שתהיה לי את האפשרות בעתיד לחבר כרטיס FIRMWARE למטרת הורדה ממצלמת ווידאו. כמו-כן, המפרט צריך לכלול צורב, להיות מבוסס AMD, וכמות הזיכרון צריכה להיות 512. אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מפרט מתאים בסכומים הללו. תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. קניתי היום המחשב ‎Gigabyte W566U-DC17M‎ ובחנות הוא אמר לי להטעין את הבטרייה בפעם הראשונה 24 שעות. רציתי לדעת עם באמת זה מה שצריך לעשות למה רראיתי פה בחור בפורום שיש גם מחשב ‎Gigabyte אבל הוא אמר שצריך רק עד שהנורה תפסיק להבהב (ואצלי היא הפסיקה). בינתיים הוא בחשמל מ - 16:40 חוות דעת, מישהו?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. טוב אז ככה, אחרי שנה שאני לומד וסובל מהמחשב הענתיקה שלי (compaq presario 2100!!!!!!!! מהבר מצווה חחחחח) החלטתי לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי נורא מוגבל אז בבקשה לא להציע מחשבים מעל 4000, זה אמור להיות מספיק מאוד לצרכים שלי, והצעות של מחשבים יקרים יותר סתם יהיו מיותרות כי אני לא אוכל לקנות אותם.... בנוסף אני גר ברעננה אז החנות הנורמלית היחידה בסביבה היא KSP, אז בבקשה להציע רק משם או מחנות אחרת ברעננה. צרכים - מחשב סטודנט טיפוסי (הרצות של אקליפס, matlab וכו'), ניידות לא כזאת חשובה (לא יפריע לי 15 אינץ'), אמין ובנוי היטב. אני צריך לפחות 250 ג'יגה בדיסק קשיח, ולפחות 2 ג'יגה ראם. עדיף כרטיס מסך לא מובנה, לא כי אני עומד לנסות להריץ פה GTA 4, אלא כדי שלא יגביל אותי בעתיד, ותהי…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by ShaDj,

מה אתם אומרים על המפרט שלי בבקשה תשובות אובייקטיביות תודה - Q6600 כרטיס מסך 8600 GTS כרטיס לוח אם של ASUS P5N32-E SLI PLUS 2GB זכרון 1067MHZ של OCZ WD 320GB 16MB 7200RPM מארז של טרמוטק ספק כוח 550W של גם טרמוטק מסך של LG כ-22' 2MS WIDE מה אתם אומרים יש עוד מה לשפר?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by gevAA,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, עבודה משרדית ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. דגש על כרט…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים