ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לשימוש של משחקים,הקלטות ומוזיקה בעיקר ואני קונה במחירים של יבואן כך שהמפרט יכול להגיע עד 3500 שקל וביבואן יצא משהו כמ ו 600 שקל פחות מחנות יש לי כבר הרדיסק סידירום וצורב.. כך שאני צריך רק לוח, מעבד,זכרון,כרטיס מסך ומארז(או עוד משהו) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים , אשמח אם תוכלו לתת לי פה מפרט לשרת אחסון . אני צריך רק מעבד חזק ו80 ג'יגה הארדיסק . השאלה מה המפרט שאפשרי להשיג במחיר כזה ? ואם תוכלו להפנות אותי למקום מסויים לרכוש במחיר זה אשמח . תודה רבה על העזרה . בברכה , מאור
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אנינ חשבתי על הפרט הזה מה אתם חושבים תודה SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חשבתי על ללכת על אחד המחשבים הניידים הבאים: 1: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: Acer one D250 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=acer 2: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: X130-L.A7B1E Atom N270 1.6GHz http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=LG 3: המחשב הנייד שמופיע דגם: Compaq Presario Mini 110c-1020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=hp אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע שירכיב לי בבקשה. חשוב שיהיה מKSP! כעקרון למחשב צריכה להיות סוללה כמה שיותר טובה,ושיהיה אפשר להריץ עליו OFFICE,SKYPE בקיצור עבודה משרדית. ועוד משהו! כל הכבוד על העיצוב החדש בפורום! מזמן לא נכנסתי לפורום אז אין לי מושג כמה זה חדש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום , יש לי שניי ניידים הראשון ASUS G51-J3D נקנה בחו"ל (קנדה ) מחפש סוללה דגם A32-M50 לASUS של 9 עד 12 תאים עם כמה שיותר mAh - דגם A32-M50 והשני Toshiba Satellite A200-10W מודל סוללה PA353U-1BRS - של 6 תאים האם אתם מכירים אתר אמין לקנות ממנו/משווק המורשה/ מעבדת שירות של היצרנים /אתר שאפשר לרכוש ממנו בארץ במחירים שפויים בדקתי ב AMAZON ובאתרים בחול צריך לעלות עד 130$
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך את עזרתכם... ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש ויש לי כמה שאלות: 1: מה ההבדל בין סדרת המעבדים של Intel Dou 2 core Pxxxx לבין Intel Dou 2 core Txxxx ? ומבחינת עלות תועלת האם ההבדל במחיר כדאי? 2: לאלו חברות יש אחריות בין לאומית ? כשאני קונה בחול ויכול לקבל שרות בארץ? 3: איך אני יכול להשוות בין כרטיסי מסך של ATI ן- nVida ? למחשבים ניידים כמובן? 4: כאשר אני קונה מחשב בחול מה עליי לעשות עם נושא החיבור למערכת החשמל? שנאי ? ברצוני לקנות מחשב נייד בארה"ב או בקנדה אני מעוניין במחשב עם מסך קטן וקל לצורכי עבודה (אופיס מייל אינטרנט ) וגם לצורכי גרפיקה אך לא זה העיקר. אני מתלבט בין דל וסוני ... הייתי שמח לשמוע לעצתכם התקציב שלי הוא בערך 1000- 1200 דולר. תודה רבה למגיבים…
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח להמלצות לקניית 2 מחשבים. הראשון הוא בשבילי לצורך שימוש בסיסי בשביל הילדים בני 6 ו 8 לצורך אינטרנט (מתלבט בין icore 3 או 5 אשמח לדעת המומחים). כמו כן אצטרך מקלדת אלחוטית+ עכבר ומערכת הפעלה ווינדוס 10.. תקציב למחשב הראשון 2000-2500 גג. למחשב השני בשביל אמא שלי גם שימוש בסיסי,צריך גם מסך ועכבר אלחוטי+ מקלדת.. תודה לעוזרים.. בביטוח אני מומחה אך מחשבים ואני זה סינית ..
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה למי שיוכל להציע לי מפרט ל HTPC למטרת צפייה בסרטים באיכות 1080p. אני מתלבט לגבי בלו ריי, האם כבר יש מבחר בארץ כמו בחו"ל או שעדיין לא? התקציב צריך לכלול גם מקלדת אלחוטית ושלט. המחשב לא יחובר לממיר או לכבלים ואין צורך בכרטיס לכידה. אנילא משחק משחקים אז אין צורך גם בתמיכה לזה. הכי חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק ולא יתקעו + קצת גלישה. תודה רבה מראש אושרי
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב לקרובת משפחה, דרושים מסך, מקלדת, עכבר, מארז השימושים יהיו בעיקר גלישה באינרנט, תוכנות אופיס ותוכנות שונות אחרות שמורות משתמשות בהן, אם אפשר להכניס בפנים כרטיס מסך שמריץ League of Legends זה יהיה מעולה. המחשב יהיה בסלון - לכן רצוי מארז שקט. עברו הימים שהייתי מעודכן בכל רכיב חומרה שיוצא ולכן אשמח להיעזר במומחים המעודכנים מסך לא פחות מ 22", מקלדת ועכבר חוטיים. כמו כן אשמח אם תמליצו על חנות מומלצת בקירבת רחובות לקניית המחשב. רצוי לא לעבור את ה 4K
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב בעל מעבד Pentium 4 2.00GHz, כרטיס מסך GeForce2 64MB ו- 2x256 DDR1 RAM. דוגמאות למשחקים אשר אני משחק בהם הם Call of Duty 2, GTA: San Andreas, CS:S, BF:V, וכולם רצים לי די לאט על ההגדרות הכי נמוכות. אני חושב ששדרוג ל- 2x512mb RAM וכרטיס מסך (AGP) מתקדם יותר יספיקו. יש לי שני אופציות לכרטיסי מסך:Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP X8, ו- Sapphire HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 DVI AGP. הראשון עולה 230 שקלים, והשני 430. אני חושב שהראשון יספיק לצרכיי הספציפיים, אך בכל זאת מתלבט האם לא לקנות כבר את הכרטיס השני היותר טוב. השאלה שעולה לי בראש היא, האם כרטיס כזה לא יהיה overkill יחסית למחשב עם מעבד 2 גה"צ? אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד (או זיכרון הRAM) יגרמו מצב של …
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המגבלות. עד 50 סמ' גובה מקום ללא פחות מ3 HDD רצוי 6 כפתורים וחיבורים כגון USB מקדימה או בשיפוע קדימה. מסנני אבק. בפנים יהיה I9 וכרטיס מסך בינוני RX5700 צריך גם יכולת אוורור. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני רוצה ליקנות מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי אני רוצה שהיה בו את המעבד Q9450 ואת הכרטיס מסך 9800GTX האם יש האשרות להכניס שם גם את ה 9800GX2 אני הולך לעשות למעבד OC נחמד ולכן מומלץ שהיה לו קירור טוב אני רוצה דיסק קשיח של 500GB אני רוצה שהוא היה שקט אני רוצה שהספק היה מודלרי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מדובר על מחשב לגרפיקה ולא למשחקים. בקשתי שיהיה חזק... זה מפרט שקיבלתי לאחרונה בפורום - CPU Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 M boards Abit Fatal1ty F-I90HD HDMI ¤ 599 1 Cases Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 Memory Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 2 Desktop Hdd WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 Burners LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 196 1 סה"כ: 3517, הורכב ב TMS. שימו לב: 4 ג'יגה זכרון (2 יחידות של 2 ג'יגה זכרון כל אחת), מעבד חזק, כרטיס מסך מובנה. במידה ויש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע. אחרת זהו המפרט שאני אסגור.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, זה התיאור הכללי של מה שאני מחפש : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - 2500 ש"ח ללא חריגות שימושים - כרגע רק תכנות ( סטודנט למדעי המחשב ועבודה בתור מתכנת) , שימוש משרדי , סרטים , מוזיקה אבל עם אפשרות להרחבה בעתיד לכרטיס מסך לגיימרים. חומרה - רק מארז וכל מה שבתוכו כולל מתאם רשת אלחוטי , ללא מסך וציוד היקפי כלשהוא ציוד היקפי - ללא ![/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: W…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי כמה מפרטי מחשב אך אני אובד עייצות. לכן ברצוני לשאול כמה שאלות והם: כמה זמן בדרך כלל אני יכול לקבל אחריות על מעבד,לוח אם, זכרון פנימי, דיסק קשיח, צורב , מסך, מ"ע הפעלה, כרטיס מסך ורשת,? האם גם על מקלדת, רמקולים, עכבר אני אמור לקבל אחריות וכמה זמן? האם מכירים את הזכרון הפנימי הבא:184pinddr400mhz32*64256mb לאיזה חברה הוא שייך והאם כדאי לרכוש אותו? למה הכוונה לתושבת agp בלוח האם? אודה לכם אם תענו לי בהקדם תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לפתוח את הסיסמא שיש על הביוס של מחשב Ibm יש לי מחשב Ibm R50 זה מה שהוא מראה לי
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים הציעו לי מחשב Dell latitude D420 הכולל מעבד CORE 2 DUO U2500 1.2GHZ 2M SMART L2 CACHE זיכרון 1.5 גיגה כרטיס מסך INTEL 950 הרדיסק 60 גיגה סוללה 9 תאים יש הכנה למודם סלולרי, בלוטוס ויי-פיי צורב חיצוני מקורי של דל מסך 12.1 אינץ עמדת עגינה עם כרטיס מסך עצמאי (לא ממש הבנתי מזה אומר) ואני מקבל תיק מקורי של המחשב כמה שאלות: 1. רציתי לשאול כמה מחשב כזה חדש עולה בארץ? 2. אני רוצה לשים עליו וינדוס 7 יהיה לי בעיה? 3. אני רוצה לעשות החלפה לקחת את המחשב הנ"ל ולתת בתמורה ARCHOS 70 עם 250 גיגה האם כדאי? 4. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על המחשב הזה? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט שלי בבקשה תשובות אובייקטיביות תודה - Q6600 כרטיס מסך 8600 GTS כרטיס לוח אם של ASUS P5N32-E SLI PLUS 2GB זכרון 1067MHZ של OCZ WD 320GB 16MB 7200RPM מארז של טרמוטק ספק כוח 550W של גם טרמוטק מסך של LG כ-22' 2MS WIDE מה אתם אומרים יש עוד מה לשפר?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג קניות שמח לכולם :) אני מחפש נייד להחליף את הU30S ASUS הישן שלי, סחב יפה עד עכשיו אבל ממש משתעל תקציב עד 3K+-, עדיפות למעבד I7, שואף ל16GB זיכרון ו1TB SSD ראית שני דגים שנראים לי זהים, אבל משום מה הפרש המחירים בהם הוא כ400 ש"ח, בכמה רשתות https://www.bug.co.il/brand/asus/color/gray/laptop/x515ea/bq869w https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w מה אני מפספס פה? שניהם בדיוק עם אותה חומרה לא? (וגם אותם כניסות USB וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-