עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Char,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וידאו 1080P. צפייה לא עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by zahi122,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח עם חריגה של 300 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממני. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by shaita,

מה דעתכם על הנייד הזה אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם עליו מצאתי אותו ב5100 ש"ח יש לכם המלצה אולי לנייד אחר באותו סדר גודל של מחיר ולא לחרוג ממנו יותר מידי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425037

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אז אוקי המחשב שלי הישן עומד לשבות חיים לכן אני קונה מחשב חדש קונה חלקים וכך ואת המחשב השין אני הולך להחליף כמה חלקים ושהיה בסדר רק לאינטרנט היא משחקת רק בשכונה של הופ ובסימס 1 כל החבילות ולי אני עומד לקנות מחשב חדש והינה המפרט תגידו עם הוא טוב מארז: ?ATX FullTower Supertalent alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק W/O כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף 450 ¤ מעבד : ?Athlon XP 3000+(FSB 400)? מעבד Athlon XP (Barton) 3200 מהירות 400 (200x2) Socket Socket A גודל L2 Cache 512Kb Process 0.13 מיקרון …

5. Started by alone66,

עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by giliboy,

לוח אם,דיסק קשיח, מעבד, זכרון, וכרטיס מסך... המחשב למשחקים תודה. אני יודע שזה לא הבה אבל זה מה יש...

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. שלום, לפי מה שהבנתי ה ASUS EEE מגיע עם לינוקס או עם WIN XP HOME עכשיו הבנתי ש הXP מותאם במיוחד למחשב הנייד כלומר הXP מגיע בגרסה "מיוחדת". הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נכון שכן מחשבים שמגיעים עם לינוקס עולים פחות(הבדל של 300-400 שקל). ולי יש וינדוס XP חוקי עם רישיון עדיין בקופסא שלא יצא לי להשתמש בו. ואני שוקל פשוט לקחת את הASUS EEE עם הלינוקס ולהתקין לו את הXP של. השאלה היא מה ההבדל והאם יש בכלל הבדל בין XP רגיל שקונים בחנות לבין הXP שמגיע מותקן מראש על הASUS EEE? ועד כמה ההבדל משמעותי?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by neogod,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל? מה אפשר לשפר/להוסיף/לשנות? תקציב עד 3.5K ומה דעתכם על הכרטיס מסך? והאם הוא 128 ביט ותומך durectx 9 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by gal555,

המחשב יהיה בעיקר למשחקים אופיס ואינטרנט וסרטי HD אני אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Cyron,

ללא מסך וציוד היקפי, ללא CD וצורב. מבוסס AMD, משהו כמו 3000-3200... הרד-דיסק 200 ג'. מערכת שקטה ככל האפשר מיועד למשחקים וכל השאר...(ללא OC) תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. Started by zuris,

היי יש לי כמה שאלות: 1)כאשר אני מחבר את המטען של המחשב נייד לשקע אז מופיעים ניצוצות,זה תקין או לא? 2) האם המטען אמור להיות חם לאחר שימוש של 10 דקות? אני מתכוון ממש חם, רותח! זה נראה לי מוזר... רז

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ושני החלקים האלה יש לי לכן אני מתמקד על שאר המחשב עיקר הדאגה שלי היא שידרוג עתידני מה שאומר SATA3 - USB3 דגם ה GA-X58A-UD3R נשמע מתאים, כרטיס מסך הייתי מעדיף NVIDIA מסדרת ה4XX. אם יש למשהוא המלצה טובה במחיר הזה כמה שיותר זול יותר טוב אבל חובה מעבד I7 והכרטיס מסך הזה (ושידרוג עתידני כמובן). כנראה שאני לא אוכל לקנות עוד מחשב חוץ ממנו כך שאני רוצה שיחזיק כמה שיותר שנים עם שדרוגים בלבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by tmpusr,

לינק מתוקן: http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2994 המסקנה הכללית - מסכי הניידים נמצאים לפחות דור אחד (ולעיתים יותר) אחרי מסכי LCD רגילים. נקודה למחשבה...

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by Ashand,

מי שלא יודע זה כרטיסי מסך לניידים שאפשר להחליף כמו כרטיס DESKTOP , איפה אני מוצא חנות לכרטיסים כאלו?? יש בארץ? לגבי מערך SLI לDESKTOP מהו המערך המשתלם ביותר גם מבחינת ביצועים וגם מחיר?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by noam,

מה דעתכם על המפרט הבא: 150.00 הרכבת המחשב ע"פ המפרט 349.88 HEC Compucase "CI-6A21" Midi Tower ATX 300W Blue&White 62.48 THERMALTAKE TR2-M14SE Cooler for AMD K8 64-bit COOPER BASE 579.00 MSI "K8N Neo4-F" NVIDIA nForce4 Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL 666.00 GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" / 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail 43.73 Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK 350.00 NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK 64.14 Genius " KB19" Multimedia HEB/ENG White&Blue -Retail 34.86 Genius Webscroll + EYE Optical Mouse Retail 35.00 ADDA "AD1212HB-A72GL" 120mm/12V Case Fan -BULK 837.83 AMD Athlo…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by tot5,

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון. ברצוני לבנות מערכת HTPC לבית. המטרה במערכת היא לא רק התכנון שלה, אלא גם DIY, כלומר, לקנות מארז (בינתיים לא חושבת על בנייה, למרות שזאת גם אופציה) ואת כל החלקים הדרושים ולהרכיב בעצמי. ראיתי בפורום "יומני פרוייקטים" דברים מדהימים שאנשים בנו. יש לי ידע כללי בחשמל וחוש טכני לא רע יחסית, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מקור מידע טוב ממנו אוכל לשאוב את הכלים הדרושים לביצוע העבודה? שאלה נוספת שלא קשורה - למחשב אחר אני רוצה לקנות את הרכיבים בעצמי, אבל ללכת לחנות מחשבים שתרכיב לי אותו. האם קיים דבר כזה? אני יודעת שכשקונים מחשב במקום מסוים ההרכבה עולה משהו כמו 99 ש"ח. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by tm66,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל (רק את המוח, כלומר לא מסך, רמקולים וכל שאר הציוד הנלווה). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים שבגדר התקציב הזה. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום. לפני כשנתיים פלוס מינוס קניתי מיני-לפטופ של דל, דגם אינספירון מיני 1018. מיום קניה המחשב היה איטי. איטי לא בקטע של לוקח לו עוד כמה שניות לפתוח תוכנה מסוימת או שהמחשב עולה לאט - פשוט איטי. תגובה איטית לפתיחת הדברים הכי "קלים" - 15-30 שניות להעלות קובץ וידאו ב Media Player Classic, כשאני רוצה לשנות שם לקובץ ואני לוחץ עליו כפתור ימני בשביל להגיע ל Rename, לוקח לזה בערך 10 שניות. העכבר לעיתים מגיב בצורה מעצבנת, הדפדפן לא זז גם לא באתרים שכוללים טקסט בפשוט בלבד. חשבתי שככה זה כל המיני-לפטופים - פשוט מחשב שנועד לקבצי וורד, צפיה בסרטים וזהו, אבל אחרי שראיתי במחשבים של אחרים שזה לא כמו אצלי, עלה בדעתי שאולי פשוט יש לי מערכת הפעלה לא מתאימה, "כבדה מדי", אבל זה פשוט נראה לי מ…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. Started by Milad Mattar,

שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעיקרות לא משנה, אבל לחסוך יהיה עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, נגיד far cry 4 בהכי טוב *אם אפשר* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי samsung syncmaster B2230- אני לא מבין בדברים כאלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  22. OK הקניה קרובה : *חומרה חדשה שאני קונה* 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 594.51 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 223.50 *אלומניום*CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL 420.18 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 סך הכל לתשלום: 2,132.19 כל זה מצטרף למה שכבר יש: *חומרה ישנה* AMD XP2000 WD SATA 80 GB Nvidia GF4200 TI 128 MB *leadtek יש תגובות חיוביות ? אני חושב שהכל אמור לעבוד אחלה ביחד 8) לא ?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. מעבד - AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 4200+ 2.2Ghz 512MBx2 2.0Ghz FSB לוח אם - GIGABYTE GA-M61SME-S2 יתרונות - 6x USB 2.0, כרטיסי מסך וקול מובנים איכותיים זיכרון - KINGSTON 2GB DDR-II 667Mhz דיסק קשיח - Western Digital 160GB SATA-II כרטיס מסך - GV-NX85T512HP כרטיס קול - HD Audio 8 Channel כונן אופטי - צורב LG DVD+-RW D.LAYER X18 כונן דיסקטים - לא כלול רשת - Ethernet LAN 10/100 סה"כ 2.5k רציתי לברר לפני הזמנה סופית.. בתודה מראש, דור

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד לקולנוע ביתי בלבד, כלומר ישב בסלון מעל הרסיבר ויציג סרטים/תמונות/סדרות שנמצאות על גבי מחשב אחר בבית (קיימת רשת אלחוטית בבית והמחשב הסלוני צריך להתחבר אליה). יהיה נחמד גם לשחק במחשב מול הטלוויזיה איזה פיפא, מרוץ מכוניות וכו', אם זו לא תוספת משמעותית במחיר. חשוב גם כרטיס טלוויזיה ע"מ שיהיה אפשר להקליט סדרות/סרטים. עוד חשוב שהוא יהיה מאוד שקט. ודבר אחרון, זה הפורום הכי שימושי שנתקלתי בו בחיים שלי תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by DAMTI-,

שלום אני צריך - מחשב פשוט, לא להרצת משחקים מתקדמים, אך שיהיה מהיר.. לפי דעתי עדיף במקרה הזה מעבד intel, אבל את זה כבר אתם תחליטו. ציוד הקיפי - מסך ועכבר בלבד התקציב הוא 2000-2500 ש"ח... תודה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים