עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GAGO,

אהלן, אני חייב לקנות עד מחר מחשב נייד וממש רוצה לסיים את הסיפור הזה. אני רוצה מחש​ב חזק מהיר שאפשר לסמוך עליו, משהו שישמש אותי לכמה שנים טובות מטרות : לימודים (Office,אינטרנט,סרטים המשחק היחידי אולי אולי FIFA 14 גודל : כ 13-14". רזולוציה : מה שהכי טוב אני לא מבין גדול בזה FHD?. משקל : לא רוצה מחשב כבד וגדול מעדיף משקל נמוך זמן סוללה: 5 שעות אם זה קריטי אז אני אקנה כבר סוללת גיבוי או מטען נייד. יציאות :HDMI יותר מ 2 יציאות USB. הארד דיסק- 500 GB ומעלה מערכת הפעלה : עם. אחריות-עדיף של היבואן תקציב: 3500-5000 הערות נוספות-קליטת WIFI טובה, אפשר גם מסך טאצ' אבל שזה לא ייקח מהמחשב ביצועים ,אני מעדיף לקנות את המחשב מאשדוד(IVORY, KSP ,OFFICE DEPOT ,BUG …

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by stige,

שלום, יש לי מחשב כבר בערך 3 שנים...וכנראה שדי חלף זמנו בכל הנוגע למשחקי המחשב: כרגע יש לי AMD athlon 2600 xp 512 DDRam וGeforce 5600FX **השאלה המרכזית היא האם צריך כבר באמת מחשב חדש (בסביבות ה4000 ש"ח) או שיספיק לשדרג רק את הזיכרון וכרטיס המסך? לצורך העניין כרגע המשחקים שאני מכוון אליהם הם Oblivion 4 ו NeverWinter nights 2 ולמשחקים נוספים שיבואו בז'אנרים של משחקי תפקידים ואסטרטגיה. **עוד נושא שעולה זה כמה זמן השדרוג יחזיק? תודה.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by Dr. n00b,

עד עכשיו שמתי עין על הלנובו N100 עם הT2300 שעולה 5500. עשה רושם של מחשב מצ'ופר, עם כל הפיצ'רים האפשריים. לינק: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 פתאום מצאתי מתחרה ראוי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=471973 מעבד טוב יותר, כ. מסך טוב יותר, כמות זכרון, גודל מסך - זהים. אולי אין מצלמה וזיהוי טביעת אצבע, אבל בינינו, מדובר בגאדג'טים ותו לא. והHP מגיע עם שלט, צעצוע חלופי. אז מה הקאץ'? למה הHP זול ב1000 שקלים מהמתחרים שלו? בכל מקרה, שאלה נוספת - מישהו יודע מה קורה למי שרכש רישיון OEM של XP עכשיו? מיקרוסופט דיברו על אופציית שדרוג מוזלת לויסטה, אני לא יודע למה זה תקף. כי אם אין, אני פשוט אצטרך לחכות לחדירה של ויסטה בינואר, אב…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  4. שלום, מה אתם אומרים על המפרט הבא: *אני תכננתי לקנות מפרט הרבה יותר זול אבל הנציגים בחנות אמרו שאני חייב מחשב כזה וכרטיס מסך כזה כדי לנצל מסך 24" full hd,זה נכון? מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1251 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S964 H.D.C CPU Cooler ¤145 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm כמות 2 ¤70 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤386 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard D…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by AlphaRomeo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P (טלוויזיה 42") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by MetalHead,

היי. אני אשמח לברר מה שווי העסק הזה בימינו. Q6600 2.4ghz Gigabyte EP43-DS3L G Skill1024x2 DDR2 800mhz CL4-4-4-12 GeForce 8800 GTS 640mb Seagate baracooda 7200 320gb Blue Storm II 500w psu NZXT lexa עם 4 מאווררים. מצטער, לא הצלחתי להפטר מתגיות הסייז הארורות האלה. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by Mikel,

שלום, עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. בקשות ספציפיות: 0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי. 1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים. 2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb 3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה). 4) 2Gb זכרון. 5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi 6) חנות באזור המרכז. * אין תכנון ל-OC. נ.ב. אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון). תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  8. כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by darkman,

אז ככה אני מחפש מפרט קצת מוזר.. אני צריך LCD לא סופר דופר אבל עם "מותג" 1000-1500 גג.(לא אכפת לי שיהיה 25MS) עכשיו בכסף שנותר אני צריך מחשב שיריץ משחקים נורמלי לא צריך CD,FLOPPY כן צריך מקלדת ועכבר. ואם אפשר גם קירור למעבד שיהיה שקט מאוד. (מישהו אמר ZALMAN?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  10. למחשב הנייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות/סרטים/אינטרנט ומשחקים לא כבדים משהו מטורף אבל שיתמודד לפחות עם COD החדש וכאלה * גודל המסך? 15.6 נראה לי סבבה * משקל רצוי?עד 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר יותר טוב (במידה ומחשב יהיה למשחקים אז גם 3 שעות זה אחלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר גדול במסגרת התקציב נראה לי 320 יהיה סבבה אם יהיה 500 יותר טוב * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שהמחשב לא יתחמם בצורה חמורה (לי יש HP PAVILION DV6 והוא מתחמם כאילו אין מחר) אם אפשר מסך LED במחיר הזה אז רצוי מקסימום תקציב …

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. הקישורים מהמפרטים המומלצים מחשב לעבודה משרדית ב 2000 ש"ח מחשב לעבודה משרדית ב 2500 ש"ח מחשב לעבודה משרדית ב 3000 ש"ח הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי מעט יותר לעומק מה ההבדלים בינהם, איזה ביצועים יש להם, איזה יתרונות או חסרונות יש לכל אחד מהם?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by ffooxx,

* מטרות המחשב? גלישה באינטנרנט וצפיית סרטים ביקר חשוב לי שיהיה מהיר מאוד אני מבלה בו המון שעות, מעט משחקים * גודל המסך?15.6,17.3 * משקל רצוי?לא כל כך משנה אבל עדיף שהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מספיק לי 2 וחצי-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):hdmi לפחות usb3 אחד ו4 יציאות usb בכללי מינימום,חשוב שיהיה לו מקשים יועדים להפעלת מוסיקה לשליטה על עוצמת הקול וכו... * בלוטות?לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח?שיהיה 7200 rpm ומ500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הסתכלתי על dell …

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by Dark Respect,

2 גיגה DDR2 או 1 גיגה DDR3 ? לאינטרנט\סרטים אולי ממש טיפה משחקים

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 8,000 שקלים עד 8,500 שקלים גג! לא צריך יותר כי זה יהיה בזבוז כסף. המטרות שלי הם בעיקר משחקים וגם סרטים מדי פעם. אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק מה חשוב לי שיהיה במחשב? מסך T240 עכבר MX518 רמקולים 5.1 איכותיים ברמה מארז collermaster 690 וכו.. לפי בחירתכם כל השאר וויסטה מקורי בעברית 64BIT אני אבקש מהחברה לעשות OC מכיוון שהידע שלי שואף ל0, ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS נ.ב - שמעתי שמחיר ה HD4870 הולכים לרדת האם הם ירדו בקרוב בארץ ושווה לחכות עוד חודש?

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  15. אוקיי טוב אבל אנשים אני צריך שתציעו לי מה כדאי תקשיבו אני רושם לכם שתי מפרטים זה אינטל סלרון והשני אמדי סמפרון זה הראשון: intel celeron 2400 asus p4p800m-x 2*256 400 sata 7200 80 GB 8MB זה השני: amd sempron 2300 box abit nf-7 256*2 400 7200 80 GB 8MB תודה הנה שתי אלה מה אתם אומרים ??????????? בבקשה תגידו לי מה הכדאיות של כל אחד מהם ובכללי מה הכי כדאי לי ולמה??? שוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  16. רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי לימודים, אופיס, סרטים, ומשחקים וגלישה מרשת KSP בהרכבה עצמאית תקציב 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים המליצו לי על מפרט שמתאים לצרכים שלי

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  17. בעצם המחשב הולך להקנות בארה"ב/רוסיה בכ-1000-1200$. (כן, שם זה עולה חצי ואפילו פחות). זה לפטופ ראשון שלי אז לא בדיוק יודע מה לחפש לי. אבל יש לי כמה קווי מחשבה: - כמה שיותר קשיח (דוגמת T42 של IBM שהיה עשוי ברזל בחלקו החיצוני) גם עוזר לפיזור חום. - כרטיס מסך סביר (8600GT/8400GT או משהו בסגנון) - תמיכה ברשת אלחוטית. - מסך רחב שיתאים לצפיה בסרטים. - בעדיפות למחשב קומפקטי ולא תחליף לנייח. ראיתי בינתיים את Acer 5920 שדי עונה על הציפיות, רק שהוא פלסטי ונראה מצועצע ושביר. תודה לכל תגובה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Game5,

הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגות המחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך. (הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע) כמה נקודות: 1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת. 2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג) 3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים. 4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה. 5. אחריות של יותר משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by JackBauer,

לא צריך מסך , רמקולים, מקלדת , עכבר , כוננים , צורב , - לא חייב הארדיסק צריך : כרטיס מסך חייתי. זיכרון חייתי. תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. אינני צריך יכולות גרפיות או מעבד חזק, רק שטח אכסון נחמד כדי שאוכל להחזיק על המחשב סרטים ושירים וחיי סוללה טובים. באמת שאין לי מושג כמה מחשב כזה אמור לעלות אז אני אבקש מכם להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי וזהו. אני לא יודע אם זה משנה, אבל קרוב לוודאי שאני אשתמש במחשב כדי להעביר קומפילציה ושאר שימושים במדעי המחשב, כך שאולי יש צורך לקחת עובדה זאת בחשבון. בנוסף לכך, אני אשמח אם יהיה לו כונן dvd

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב אבל כל הקטע הזה של הOC עולה הרבה כסף וגם לא נראה לי שאני יתעמק בזה למה זה לא מעניין אותי וגם יש לי מקומות אחרים להשקיע את הכסף אבל בכל זת אני רוצה להשאיר פתח קטן לOC קטן אם במקרה אני ירצה להיכנס לזה או שאני ייפגוש בעתיד מישהו שמבין ומתמצא בזה אז אני רוצה לדעת אם המפרט הזה מספיק לOC קטן ונחמד או שאני צריך לשנות ולקנות חלקים אחרים כמו ספק יותר חזק ואיכותי וזיכרונות איכותיים יותר מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 מארז + ספק COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרונות 2 ג'יגה G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך פש…

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by ofirsalem,

מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומשחקים קלים+ * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כן לפחות 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA רצוי אבל לא חובה אם זה ממש מייקר , HDMI חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 + * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל רוצי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לסיכום שיהיה קל סוללה חזקה ושיריץ 1080P בקלות... תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של Gigabyte מדגם w536m מחובר לאינטרנט עם מודם ורציתי לעשות ממנו נקודת WiFi שאני יוכל להתחבר למחשב עם הפלאפון דרך WiFi. יש לי ווינדוס XP SP2. איך אפשר לארגן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by michfir,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37381 מארז ללא ספק Thermaltake Aguila Silver ¤717 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD1000SNA ספק כח OCZ StealthXStream 600W ¤466 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ600SXS סה"כ מחיר לכל המוצרים:4213¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אשמח גם לש…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Dj_RL,

אני צריך מפרט שיריץ טלוויזיה hdtv באופן חלק אני מתכוון בלהוציא החוצה לLCD תומכת אם אפשר (לא חייב) כ.קול שיוציא לסאונד הקפי וחוץ מזה בעיקר משרדי שיכלול הכל מסך,מקלדת,רמקולים,צורב דיוידי לא מתכונן oc אם אפשר קישור לאתר של החברה המוכרת... תודה רבה לעוזרים '

• 5 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים