ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי חבר שמתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול לגבי מפרטים בסכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי ולא OC. הדגש במפרט הוא שיהיה מעבד Q9550 או Q9650 של INTEL ולוח אם תומך כמובן. אני בעצמי מבין מעט במפרטי מחשב אבל בכל זאת רציתי לשאול פה בפורום. כמו כן אני רוצה במחשב מארז שאינו סטנדרטי ועדיפות לכרטיסי מסך של NVIDIA. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך נייד ללימודים,אינטרנט ואופיס ומכיוון שאגור במעונות ולא יהיה לי נייח, ארצה אותו לעוד שימושים,כמו לצפות סרטים ואולי קצת משחקים קלים * גודל המסך?12"-14" * משקל רצוי?לא יותר מ2.2kg,עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה,אבל אם יש מה טוב * בלוטות?חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לפחות 160,עדיף שיהיה אופציה להגדיל ל250 * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה,אבל עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?העדפה לדל/לנובו מבחינת התקציב,בעיקרון תכננתי עד 5k אבל אם יש משהו שממש כדאי אני מוכן להוסיף עד 6k חשבתי על הווסטרו 1310 שראיתי שהוא די מומלץ פה וגם הוא זול יחסית לתקציב שלי,אבל לפ…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב חייב להיות מ KSP דקה מבית של חבר תקציב 2500 חייב יציאת HDMI בלוח מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB - 695 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EG41MF-S2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI 435 1 435 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 185 1 185 ספקי כוח CoolerMaster Price Units Total eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan 270 1 270 מארז אין לי מושג אבל מחפש משהו טוב
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש החודש ובשבוע האחרון אני עוקב אחרי הפורום ואשמח לדעות ועצות מכם. אני מחפש לקנות מחשב חזק יחסית (שיחזיק כמו הנוכחי שלי, ארבע שנים) למטרות גיימיניג בעיקר. לא עשיתי OC בעבר.. רק לאחרונה קראתי את מדריכי הפורום וניסיתי... לצערי הצלחתי להמהיר את המעבד רק ב0.08GHZ.. אבל ארצה להשאיר את האופציה פתוחה במחשב החדש. המסך יהיה 22' או 23'. רזולוציה רצויה 1920X1080 הרכבתי בעצמי 3 מפרטים.. אשמח לתגובות. (שניים מהמפרטים מKSP ואני מודע לבלאגן בפורומים. מבחינתי זכיתי רק לחוויות קנייה טובות שם, אולי מזל ואולי לא..) 1. מה התקציב? 5500 , מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר משחקים ועבודות סטודנטאליות (לא כבדות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3837241-3885207.html?lang=he&cc=il איך הוא יריץ לי משחקים כמו TF2? איך הוא בכלליות? יש משהו בתקציב של 3500+- לפי KSP או חנויות אחרות? [לא לפי האתר של HP] אני חייב מחשב של רק של HP בגלל זה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תקלה חמורה במחשב הקיים (פנטיום 478 שמוכן לעבוד רק עם כרטיס מסך PCI), מסתמנת החלפת המחשב. אני שוקל להשתמש במארז והספק הקיימים (ספק של 550 וואט - חברה בשם TOP). למארז יש 2 מאווררים לא מנוהלים (לא זוכר גודל). כמו כן קיימים דיי הרבה דיסקים קשיחים (2 של 200ג"ב [ב-רייד 0 ]+ 1 של 500 + 1 של 750 + 1 של 320), ובנוסף דיסק חיצוני לגיבויי של 1TB, המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ) ועריכת וידאו (פינקל מיקרו + פרמייר) -- כעת גם ב- FHD כפי שמצלמת הוידאו שלי מפיקה. מעבר לעריכות למיניהם, גלישות וכד' ברצוני להשתמש במחשב גם למשחקים בסגנון SL, GTA IV ודומיהם.. התקציב שחשבתי עליו הוא סביב ה-6,000 ש"ח עם אפשרות להתגמש רצוי כלפי מטה. אשמח לעזרתכם, המסך נכון להיום - 19" CRT…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
* גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI או HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעדיף אחריות של יותר משנה, מעדיף כרטיס מסך מובנה כך ארוויח זמן סוללה ומחשב קריר יותר. התעניינתי במחשב של HP דגם HP Pavilion DV3660 אך יש בו כרטיס נפרד שקצת גורם לי להמנע ממנו. תודה מראש רן
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ויש לי תקציב של בסביבות ה6000 שקלים (אני יכול לגלוש קצת מעל) המחשב יהיה בעיקר למשחקים, והמחיר לא כולל ציוד היקפי. גודל המסך יהיה 22' או 24', אני לא בטוח מה עדיף אז תגידו לי לפי המפרט... אין לי ידע גדול בכל הoverclocking והדברים האלו אז אני לא ממש צריך רכיבים מיוחדים בשביל זה. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ;D לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בישראל, החלטתי להזמין נייד מחול דרך conics.net ערך הנייד מעל 1000$ וחשוב לי שיגיע בשלום. סוגי המשלוח שמוצעים - EMS -ב-150$ DHL ב- 200$ FEDEX ב-340$ אם הולכים לפי "מה הכי זול" נראה ש-EMS, אבל שמעתי שדואר ישראל גובה בנוסף תשלומים רבים: http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument ...ואין לי מושג האם EMS פחות "בטוח" (מבחינת אובדן החבילה בדואר) בהשוואה ל-DHL או FEDEX... מתנצלת על הטרטור. חרשתי את Google ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. למישהו כאן יש ניסיון עם משלוחים יקרים מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך כרטיס NVIDIA ואני רוצה מעבד אינטל ויש לי 19 אינצ' סמסונג
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי להתייעץ איתכם בנוגע למחשב אותו אני מעוניין לרכוש, המחשב אמור להיות מחשב של משרד ולעבוד בקצב אינטנסיבי ביישומי הנהלת חשבונות ותוכנות האופיס השונות. בנוסף לכך חשוב שהמחשב יכיל תשתית למעבר מהיר וקל לחלונות 7 (בהנחה שאשתמש בתחילה בחלונות אקס פי ולא ויסטה). ממה שבדקתי בתקופה האחרונה, אני אומנם יודע שאין צורך במעבד מסדרת I7 של אינטל אבל יכול להיות שכדאי להכניס אחד כזה מאחר והוא צריך לעבוד במשך כמה שנים בקצב אינטנסיבי. מעבר לכך זכרון אני לא חושב שיש טעם לשים (בהנחה שהולכים על מעבד חזק), מעבר ל-3G DDR 3, לגבי לוח האם אין לי כך הרבה מושג אבל עדיף שיהיה משהו שיכיל את הכרטיס קול והרשת עליו. לגבי תוספות נלוות, דיסק קשיח אני לא צריך מאחר ויש לי בבית דיסק עטוף שט…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤898 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤1484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX275-896D3E צורב Sony Nec - Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DR24NSB מארז ללא ספק…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לארה"ב ורוצים לקחת איתם לפטופ כדי להזמין מלונות על הדרך ולצרכים כללים.. חשבתי להמליץ להם לקנות נט בוק בגודל 10 אינצ' בגלל הנוחות והמחיר הבעיה שלי שיש מליון דגמים של המחשבים האלה, ואני לא ממש מצליח לראות הבדלים הייתי שמח אם משהו יסביר לי מה ההבדל בין נטבוקים של לנובו לקומפאק ל-MSI לדוגמה ובנוסף הייתי שמח לקבל המלצה לדגם הכי משתלם (הכוונה המחיר הכי נמוך לביצועים הכי סבירים)
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימושים העיקריים שלו הם משרדיים בתקציב של 2500 ש"ח. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1280X1024 (יש ברשותי Samsung 971P - האם הוא מהווה מגבלה כלשהי ? אני שמעתי שהוא קצת בעייתי מבחינת משחקים) איזו מע' הפעלה כדאי להתקין? XP/VISTA? אני אף פעם לא התנסיתי ויסטה אבל אני חושב שאני מעדיף להשאר עם ה- XP לא ממש אכפת לי מה- DX10. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
טוב זה מפרט שהרכבתי תקציב עומד על 3800 ש"ח מחשב נועד להרצת מכונות וירטואליות +סרטים ומשחקים בשעות הפנאי +בניית מערך RAID (לגבי דיסק קשיח נוסף כבר יש) אני יודע עדיף 8 GB זכרון (בעתיד נוסיף) מבקש חוות דעת + המלצות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים Coole…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח, כולל מסך, גמיש בקשר למחיר 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ,משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, הכל כולל מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מסך -22' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית - לא. הרכבת מחשב במעבדה - כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים חדשים - call of duty, GTA IV הגדרות- הכי…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רוב השימוש במחשב הוא גיימינג, התקציב הוא 6-6.5K. יש לי מסך SAMSUNG T240 בקרוב. מחפש דעה על המפרט, הערות, הארות, הצעות והמלצות... זה המפרט: INTEL I7 920 STEPPING D0 BOX GIGABYTE X58-UD4 SAPPHIRE ATI HD4890 1GB OC GDDR5 640GB WESTEN DIGITAL 16MB OCZ 6GB DDR3 1600 MHZ GOLD EDITION CL8 NZXT TEMPEST OCZ STEALXSTREM 600W DVD-RW SAMSUNG/LG כרטיס רשת אלחוטית מחיר בIQ-PC 6150 שקל. אם לא אסתדר עם הספק (כי אני קונה מספק שהוא חבר) אז אקנה את הZalman ZM600-HP תודה רבה. SHAPIN.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?באיזור 3.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים אך גם לשימוש יומיומי אינרטנט, OFFICE צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם את…
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל ויש לי הצעה ב 3400 ש"ח המפרט של המחשב מספק את הצרכים שלי. יש למישהו מחשב דומה שיכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? :s05: מישהו יודע על איכות הניידים של Toshiba כמו כן על האחריות(שנתיים)/אמינות ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים, כנראה שאני יקנה מחשב חדש מארה"ב ואין לי מושג בכלל בתחום הזה אז יש לי כמה שאלות... חבר שלי טס והוא יביא לי את זה ככה שאין צורך בדמי משלוח או משהו כזה. - יש חנויות מומלצות אולי באיזור מיאמי? - חברים המליצו לי על BESTBUY ואמרו שארה"ב היא נחשבת הרשת מספר אחת ולקנות שמה זה הכי בטוח, זה נכון? - אין מצב שעושים בעיות במכס עם מחשב נכון? - בכללי, יש דברים שצריך לדעתי לפני שמזמינים? תודה רבה. ד"א, אשכול זה נתפח לאחר קריאת העוגן ואלו השאלות שנשארו לי.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-