עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. העיקר של המחשב הוא עבודות די משרדיות, חשוב שיוכל להריץ משחקים חדישים (לא דרוש ברזולוציה מטורפת, רק שירוץ חלק), הרצת סרטי HD כרגע רק באיכות 720P, יש צורך בחיבור HDMI כמובן. מה אתם אומרים על זה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7162

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. אהלן, אני רוצה לקנות לי מחשב נייד לצבא על מנת שאוכל לעבוד בו על תוכנות התלת מימד בעיקרון אני עובדת עם המאיה, האפטר אפקטס, פוטושופ והפריממיייר לכן אני צריכה מחשב עם ביצועים טובים שיסחוב לי את התוכנות האלה בקלות ויאפשר לי עבודה רציפה המליצו לי על המחשב הזה Gigabyte W576V 2.6GHz http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה אתם אומרים עליו? ללכת עליו או אופציות אחרות? כמובן שיש הגבלה במחיר עדיך כמה שפחות לדעתי הלימיט הוא 6000 שקל גג 6500 ושוב עדיך כמה שפחות כי מעכשיו חיים על משכורת חיילים חח תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. אני לא מבין בזה כלום בכלל אז קשה לי להסתכל על משהו ספציפי אני רק יכול להגיד שהוא צריך ליהיות 15 אינץ' לא כבד במיוחד ועמיד ושיבוא עם מצלמת אינטרנט ( נראה לי שזה בא בצורה מובנת כבר ברובם אבל בכל זאת שיהיה שם בטוח) במטרה לעבודה משרדית תקציב עד -4000 ש"ח עריכה : יש צור שיהיה בו זמן סוללה ארוך גודל של HD 60 GB ומעלה לא צריך יותר מידיי תודה רבה לעוזרים! יום טוב.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. - המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by elerock,

ברצוני לרכוש לפטופ קטן (לא יותר מ10")לצורךגלישה באינטרנט הורדות,ותוכנות מסרים. חשבתי על לפטופים כמו הAcer A150 וה D150 יש להם הבדל של 200 שקל בערך,וההבדלים הם שלD150 יש קורא כרטיסים,המעבד שלום הוא ATOM N280 (1.66GHZ) ולA150 יש ATOM N270 שהוא עומד על 1.6GHZ. להלן המפרטים: A150: color זמין בלבן וכחול CPU Intel® Atom processor N270 1.6 GHz Memory 1024MB 533MHz (1 x 1024 MB) HD HDD 160GB Display 8.9'' WSVGA 1024x600 CrystalBrite GPU Intel GMA 950 Webcam Acer Crystal Eye Orbicam. Optical Device None Wireless Acer InviLink 802.11g Internal stereo speakers 2 Yes Microphone/Headphone Yes Ports 3xUSB / VGA-out (D-Sub, 15pin) / earphone jack / mic / RJ45 1…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by Ofeking,

שלום. נעזרתי בכם בעבר, ואני צריך שוב את עזרתכם. אני מחפש עוד מחשב נייד ונראה לי שנטבוק הכי יתאים לדרישות. אני שוקל לשם כך את ה asus 1000he. לשם כך, לפני כן, יש לי מספר שאלות על המחשב: 1. לא הבנתי מה היכולת של המעבד. קראתי באינטרנט שיש אנשים שמפעילים את המעבד במהירויות גבוהות מהרשום במפרט. זה משהו בילט אין במחשב, או שעושים אובר קלוק (ומאבדים אחריות?)? 2. האם אפשר לקנות את המחשב מראש עם 2GB ראם, או שחייבים לקנות אותו עם 1, ולהחליף אח"כ? 3. ראיתי באינטרנט שאנשים מפעילים על המחשב הזה משחקים כמו WOW, Warcraft3, AOE3 זה הגיוני? איזה משחקים כן יעבדו? (ברור לי שדברים ישנים, השאלה כמה ישנים). 4. האם יש למחשב יציאה לטלביזיה? בנוסף, אם יש מישהו עם המחשב הנ"ל, אשמח לשמוע התרשמות אישי…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by sarkise,

1. מה התקציב? עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 1500 ש"ח, אבל כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית בעיקר, אני מעדיף שהכרטיס מסך המובנה יהיה חזק יותר מATI 9250 אם אפשר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD הכי בסיסי שאפשר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף מעבד AMD, רק אם אפשר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין דרישה למחשב שקט מדי, עדיף שהמארז יראה כמה שיותר טוב, נושא הקירור לא מטריד, זה לא מחשב שיפלוט חום רב לדעתי ומאורר מארז אחד יספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? בלי מערכת הפעלה, בלי הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחד…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  8. מיועד בעיקר למשחקי רשת, עם דגש על איכות קול טובה (לא מוגזמת) ביצועים גרפיים טובים ושקט חוץ מזה, אשמח להמלצות על מסך 19 אינץ' מתאים (לא כחלק מהתקציב)

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by ajl,

התקנתי PS CS4 ואני רואה שאין לי תמיכה ב GPU, OpenGL, יש פתרון או ש... זה מה שיש לכרטיס להציע?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Tim_N,

שלום רב מחשב זה שייך לאבי ומדי פעם אני משחק בו ב Call of Duty 4. המשחק רץ בצורה מעולה אך יציאת האוורור של המאוורר (בצד) פולטת אוויר חם ביותר. התקנתי את SpeedFan ואני רואה כי טמפרטורת כרטיס המסך המקסימלית שהגעתי בעת המשחק היא 84 מעלות וטמפרטורת המעבד הגבוהה ביותר הינה 79 מעלות. כרטיס המסך: Nvidia Quadro FX 770M (9600M-GT based) המעבד: Core 2 Duo T9400 2.53 GHz האם טמפ' אלו לא גבוהות מדי? אם כן, האם יש משהו אשר אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה. בנוסף- התוכנה מציגה 5 ערכים שונים של ACPI. מה זה? עריכה: כרטיס מסך 87 מעלות, ליבות 81 מעלות. אני אפסיק לשחק עד שאקבל תגובה, זה נראה לי ממש גבוה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. שלום לכולם. אמא שלי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב נייד משם. אני מעוניין במחשב נייד 15.4/6 אינץ. (אני פשוט לא אוהב דברים קטנים). השימושים יהיו אינטנרט ואופיס ובעיקר ללימודים. לא למשחקים. משקל ממש לא משנה לי 100 גרם יותר או פחות. אשמח אם תקשרו אותי גם לאתר מארה"ב שם אני אוכל לרכוש את המוצר. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by omerha,

היי, בנתי מפרט, העניין שאני צריך לרדת לסביבות ה 5000, בתאכלס אני גם לא חושב שהוא צריך כזה חוזק, אבל זה מה שהוא ביקש. במה אפשר לחסוך? מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1158 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8T-6GBPI כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤963 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 צורב Samsung …

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by bob24,

שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. שלום לכולם שמי עמית, ורציתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה מחשב נייח, עד עכשיו היה לי: פנטיום 4.3, 512 זיכרון פנימי, לוח אם מבית חברת Asrock, מארז של ZIP, וכרטיס מסך 7600GS AGP. הלך לי הכרטיס הבנתי שאני חייב להשתדרג. לפני שהתחיל אומר שאין צורך בציוד הקפי. יש לי מסך: Flatron L1732TQ 17 אינץ' הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב שיספק אותי למשחקי רשת, כרגע אני משחק: קאונטר-סטרייק ואני יודע שהוא לא דורש הרבה אבל בטח בעתיד השאף לעוד או סתם במקביל.. מפרט שיהיה מאוד קריר, חזק, עדיפות גבוהה למעבד intel, וכרטיס מסך Geforce, שאיפתי שהמחשב החדש ירגיש לי "עולם אחר" מהקודם. ו יהיה חזק לשנתיים הקרובות. מעדיף חנות שבאזור המרכז, בעבר שאפתי לקנות מTMS, אשמח עם תביעו את דעתכם על חנות ז…

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  15. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735 במקום לרשום תמפרט כבר הבאתי קישור אני אשמח לתגובות כי אני לא מבין ממש בחלקים של מחשבים ניידים. המחשב אמור להיות לשימוש כלליף סרטים וקצט משחקים. יכלתי להשיג משו יותר טוב בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by lokorn,

אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. אהלן. אחת ל 3 שנים אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב לפי מפרט שאני קובע. כתבתי תקציב של 7000 ש"ח אבל אני יכול בקלות לחרוג ממנו. השימוש - משחקים - לא ממש גיימר אבל משחקים די כבדים. תוכנות עריכה - סוני וגאס, ופרמייר. אימיול - עובד ללא הפסקה. ווינדוס 7 בקרוב. קראתי שיש לכם הסתייגות מעבדי I7 - לא הבנתי לגמרי למה. תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by dorosh,

שלום לכולם זה מפרט שכרגע יש ברשותי מה הייתם משנים בו.. והאם הוא טוב לא טוב Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz MotherBoard: P5Q-E P45 Hard Drive: WD 250GB 16MB BUFFER Graphic Card: SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition 512MB GDDR5 memory / 256-bit memory interface Memory RAM: A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Sound card: Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Case: Raidmax Ninja Power Supply: Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by nir29nir29,

אני עומד לקנות את המפרט הבא. אני רוצה שתביעו לי דעות עליו בבקשה אני עדיין לא קניתי אותו ואם אתם חושבים שכדאי ואשר לשנות משהו כדי שהוא יהיה יותר טוב אני אשמחק אם תגידו לי. מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤440 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. חבר שלי קונה מחשב חדש למישקים. מסך והכל יש רק את המחשב צריך ;D 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3600 שח לא במזומן (אפשר לחרוג בקצת)2. מטרות המחשב? למיחשקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהייה הכי טוב P: 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. הא…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. במפרט של המחשב רשום שיש לכ.מסך 128 מגה עד 380 מגה אבל בביוס אני רואה שיש לו רק 8 מגה ואני לא מוצא שום אופציה בביוס לשנות את זה אשמח לעזרתכם בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. בשלב זה המחשב יחובר לטלוויזיה ישנה (32") ולכן יש צורך ב-S-Video (ניתן עדיין להשיג?) בעוד כמה חודשים תשודרג הטלוויזיה לטלוויזית LCD של 37" עם חיבור HDMI ורזולוצייה של Full HD. השימושים יהיו סרטים (בעתיד ב-Full HD), שימוש כללי באינטרנט ומשחקים קלים ברמה של ה-Sims 3 ו-Spore. לא יהיה OC, אין צורך בכרטיס טלוויזיה, ציוד היקפי כלשהו או מערכת הפעלה. אין צורך בשקט/ קירור יוצא דופן רק שלא יהיה ברמה שתפריע לצפות בסרטים (לא ישנים בחדר הזה. ברור לי שזה דבר סובייקטיבי, בכלליות אפשר לומר שאני לא רגישה במיוחד לנושאים הללו). יש צורך בכונן DVD ודיסק קשיח של מינימום 320gb. עדיפות גבוהה למארז שיושב במאוזן, העיצוב משני. אין בעיה לשלם במזומן/ תשלומים - אין חשיבות לעניין. האם התקציב הזה ריא…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.