עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735 במקום לרשום תמפרט כבר הבאתי קישור אני אשמח לתגובות כי אני לא מבין ממש בחלקים של מחשבים ניידים. המחשב אמור להיות לשימוש כלליף סרטים וקצט משחקים. יכלתי להשיג משו יותר טוב בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by lokorn,

אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  3. אהלן. אחת ל 3 שנים אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב לפי מפרט שאני קובע. כתבתי תקציב של 7000 ש"ח אבל אני יכול בקלות לחרוג ממנו. השימוש - משחקים - לא ממש גיימר אבל משחקים די כבדים. תוכנות עריכה - סוני וגאס, ופרמייר. אימיול - עובד ללא הפסקה. ווינדוס 7 בקרוב. קראתי שיש לכם הסתייגות מעבדי I7 - לא הבנתי לגמרי למה. תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by dorosh,

שלום לכולם זה מפרט שכרגע יש ברשותי מה הייתם משנים בו.. והאם הוא טוב לא טוב Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz MotherBoard: P5Q-E P45 Hard Drive: WD 250GB 16MB BUFFER Graphic Card: SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition 512MB GDDR5 memory / 256-bit memory interface Memory RAM: A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Sound card: Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Case: Raidmax Ninja Power Supply: Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by nir29nir29,

אני עומד לקנות את המפרט הבא. אני רוצה שתביעו לי דעות עליו בבקשה אני עדיין לא קניתי אותו ואם אתם חושבים שכדאי ואשר לשנות משהו כדי שהוא יהיה יותר טוב אני אשמחק אם תגידו לי. מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤440 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. חבר שלי קונה מחשב חדש למישקים. מסך והכל יש רק את המחשב צריך ;D 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3600 שח לא במזומן (אפשר לחרוג בקצת)2. מטרות המחשב? למיחשקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהייה הכי טוב P: 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. הא…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  8. במפרט של המחשב רשום שיש לכ.מסך 128 מגה עד 380 מגה אבל בביוס אני רואה שיש לו רק 8 מגה ואני לא מוצא שום אופציה בביוס לשנות את זה אשמח לעזרתכם בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. בשלב זה המחשב יחובר לטלוויזיה ישנה (32") ולכן יש צורך ב-S-Video (ניתן עדיין להשיג?) בעוד כמה חודשים תשודרג הטלוויזיה לטלוויזית LCD של 37" עם חיבור HDMI ורזולוצייה של Full HD. השימושים יהיו סרטים (בעתיד ב-Full HD), שימוש כללי באינטרנט ומשחקים קלים ברמה של ה-Sims 3 ו-Spore. לא יהיה OC, אין צורך בכרטיס טלוויזיה, ציוד היקפי כלשהו או מערכת הפעלה. אין צורך בשקט/ קירור יוצא דופן רק שלא יהיה ברמה שתפריע לצפות בסרטים (לא ישנים בחדר הזה. ברור לי שזה דבר סובייקטיבי, בכלליות אפשר לומר שאני לא רגישה במיוחד לנושאים הללו). יש צורך בכונן DVD ודיסק קשיח של מינימום 320gb. עדיפות גבוהה למארז שיושב במאוזן, העיצוב משני. אין בעיה לשלם במזומן/ תשלומים - אין חשיבות לעניין. האם התקציב הזה ריא…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם... אני רוצה לקנות נייד עם מסך 12-13 אינצ'. הקניה היא בארהב ומחיר של עד 1000$ (4000שח) פלוס מינוס. בדקתי קצת באתרים של חברות מובילות והמבחר הוא ענק. הדרישות שלי הם: עריכה של סרטים (אני מתחיל ללמוד קולנוע באוניברסיטה השנה). סוללה חזקה כמה שיותר (6 תאים לפחות). הרדיסק של לפחות 250GB וזיכרון של 4GB. וכמו שאמרתי מסך 12-13 אינצ'. מסך מגע מסתובב יתרון (אם לא פוגע באיכות המסך) אבל לא חובה או מקבוק (קצת יותר יקר אני יודע) 13 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  11. אהלן חברים, צריך חוו"ד על מפרט לעבודה משרדית/הורדות/סרטים הדגשים הם חנות מהצפון ורמת רעש סבירה הנה נסיון ראשוני INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX, יחידות 1 ¤462 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2069 Antec NSK4400 (4480 Black OEM Package) NO PSU, יחידות 1 ¤212 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2153 FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU, יחידות 1 ¤143 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1817 GIGABYTE GA-EG41MFS2H LGA775, יחידות 1 ¤405 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1733 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by zivram,

הייתי מעוניין להמליץ לכם על קניה של הלפטופ הנ"ל במחיר של כ 1000$ דרך אמאזון (50% פחות מהמחיר המקורי). תוך שבוע אצלכם בבית.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. לחסכון בזמן: אודה לכם על הרכבת מפרט מחנויות באיזור המרכז בלבד. תודה! רקע: אני עובד על המחשב כ-15 שעות ביום, ומפעיל בו זמנית תכנות עם כמות נתונים רבה מאד. עצמה נדרשת: במחשב חזק, לוקח דקה שלמה לסגור תכנה. (בשל העברת נתונים מהאינטרנט למחשב). אני מפעיל כמה תכנות כאלה במקביל, וזה מקשה מאד על "המחשב הסביר" המחשב צריך לעבוד עם 2 (שני) מסכי IPS פעילים מאד בגודל 22 inch. וזו בקשתי: מארז מקורר ושקט, ובו ספק בן 400-650W. מעבד מקורר ושקט. (האם צריך Cache גדול? ). לוח אם שיתמוך במעבד זה, (אך לא בזבזני) 1 טרה HD. זיכרון: 2-4GB DDR2 כרטיס מסך של לפחות 500mb . לא יכול להמתין יותר מ0.25 שניה למעבר בין תכנה לתכנה. (האם צריך 1 GB?) התכנות אינן לגרפיקה, ואינן מנצלות במפורש…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום אנשים... שבוע הבא אני הולך להתחדש במחשב חדש. הבעיה היא שאני יותר מדי זמן לא מעודכן ואני לא יודע כבר מה נחשב טוב ומה לא. המחשב הוא למשחקים כבדים, סרטים ולמעט OC (אני לא ממש מומחה בתחום אבל אני אשמח ללמוד). ראיתי את המחשב הבא במבצע ב-TMSFOX: http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=5 והוא נראה לי די טוב... הבעיה היא שאני לא יודע כרגע מה עדיף AMD או אינטל, Nvidia או ATI. אני אשמח להמלצות ולשינויים שלכם. הדרישות שלי מהמחשב: להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, להיות שקט עד כמה שניתן ובעל יחס עלות-תועלת טוב (אני לא רוצה לבזבז סתם). אגב, המסך הוא 22 אינצ'. תודה אנשים...

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  15. אני רוצה מחשב שעיקר השימוש בו יהיה גיימינג אבל גם הרבה מוזיקה וסרטים. חשוב לי שהמערכת תהיה מבוססת אינטל ושתגיע עם ציוד היקפי מלא כולל מסך (שיהיה 22 אינץ' ולא יותר) רמקולים עכבר מקלדת וכיו"צ. בניתי מפרט ב-IQPC שהייתי מעדיף לקנות בה את המחשב ויצא לי סכום שיותר קרוב ל-5K מל-6, אם יש רכיבים שמומלץ לי להחליף שייקרבו את סכום המערכת לתקרה אני אספוג את זה אבל אני מעדיף לחסוך במה שלא צריך סתם. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤452 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤893 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3…

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by danielz,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 + - 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למח…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  17. אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אהלן. היום בדיוק רכשתי את הHD4870 של פליט, 1GB DDR5, אני מתכוון לקנות את שאר המחשב במהלך השבוע הקרוב, זה הכיוון הכללי רציתי לשמוע הערות בייחוד בנוגע לספק ומארז שזה משו שלא ממש התעניינתי בו אבל אני יודע שצריך משו יציב לכרטיס הזה E8400 GB DS3L s775 Intel P43 4GB Kingston 800Mhz CoolerMaster Elitre 334 Chieftec 550W WD 500GB 7200RPM 16MB וכמו שאמרתי הכרטיס מסך כבר נרכש ב900 ש"ח, כך שלשאר המחשב נשאר תקציב של 2000-2500. יש העדפה לKSP פשוט כי זה דקה מהבית, אם יש למישו הצעה למפרט חדש אז בכיף

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אשמח אם תציעו לי את המפרט הטוב ביותר בתקציב 3500 שח. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3500 שח לא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב למשחקים כמו fifa 2009 pro 2009 gta 4 need for speed 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקי…

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  20. שלום! לפני שבועיים פרסמתי את ההודעה עם תקציב של 3500 ובסוף הגדלתי אותו ל4000 כדי להתאים אותו כמה שיותר לייעודים שלו שהם משחקים כמו fifa pro gta nfs המפרט שהביאו לי זה: אבל לא חישבו את הדיסק קשיח שאני רוצה בגודל של 500 GB אז אם אפשר המלצה למפרט כולל דיסק קשיח והאם שווה להשאיר את המפרט הזה ופשוט להוסיף לתקציב עוד כסף בשביל הדיסק קשיח ואם כן אז איזה דיסק קשיח לקנות?

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  21. בס"ד שלום ברצוני לקנות רק מחשב (את הקופסא) במחיר שלא יעלה על 2300 שקל מאקסימום חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט, ועם זאת לקבל ביצועים טובים ושיוכל להריץ משחקים חדשים. זה מאוד דחוף לי אני מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים. תודה רבה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. *כותר* מעוניים במפרט למחשב בלבד ללא ציוד היקפי במסגרת של 2500 שקלים בלי חריגה המחשב יהיה למטרות גיימינג שיוכל להריץ משחקים חדשים לא על הכי גבוה אבל במצב טוב.. דבר חשוב נוסף הינו צורב DVD העיצוב והקירור בחשב אינם חשובי אין צורך בOC גם לא בעתיד מערכת הפעלה זוהי אינה בעיה כיוון שאני יעשה זאת כאן באילת כך שאין צורך לכלול אותה במפרט.. הרכבת המחשב היא דיי חשובה.. כמות הרעש אינה נושא..כלומר אין לי העדפה מסוימת המחשב ייועד למשחקים הבאים..Crysis ,assasin creed, far cry2, GTA IV, Pure וכו'..גודל המסף הוא 19" תודה רבה מראש..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by shaysakazi,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת בערך כמה הוא יעלה פרטי המחשב: intercore 2 due cpu speed 3.00ghz system ram 1gb operating system xp video card - nvidia geforce 9600GT 512mb disc spce 70gb per disk (2 disk sound card - creative live 5.1 אם חסר משהו בבקשה תוסיפו, ועוד משהו עדיף ללכת לחנות ולבקש את כל זה או שעדיף לקנות את הכל לבד ולבקש מטכנאי שירכיב ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NEUROMA,

שלום לכולם אני בהחלטה קשה באיזה מחשב נייד לבחור ולה"לן הנתונים למחשב א: HP 12.1 מסך מגע ומעבד של AMD AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-82 2.2 + כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3200 Graphics מחשב ב : ASUS מעבד ATOM + כרטיס מסך ATI 9300 מחשב ג: או מעבד INTELL 3200 + כרטיס מסך GEFORCE 8400 מי מביניהם נראה לכם ביצועיסטי יותר לשימוש בתוכנת CS4 ומשחקים (לגבי כרטיס המסך המשתלם ביותר מביניהם) ? *המחיר לא משנה לי * בברכה שי

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים