ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מפרט להקמת שרת xenserver ביתי לצורך מעבדת vdi. אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל זה גם ככה גבולי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת וירטואליזציה (Xenserver), יריץ 4-5 מכונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארדיסק. אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב עם הכרטיס מסך הכי חדש , זה לא הכי קריטי לי אני לא משחק כל כך הרבה משחקים חדשים אבל אני רוצה מחשב חזק מבחינת זיכרון פנימי , לפחות 2 גיגה כדי להריץ כל מה שאני כן עושה כמו שצריך. לא צריך מסך , כרטיס קול נורמלי אבל לא יקר כל כך , כונן קשיח לא גדול מידי כי יש לי כבר 80 שאני יעביר למחשב החדש ומבחינת עכבר\מקלדת אם אפשר להכניס בתקציב משהו חביב למה לא , אבל לא קריטי אה וכמובן צורב DVD. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אימא שלי צריכה מחשב לאחר שהישן התקלקל. השימושים שלה הם רק אינטרנט ושאר דברים פשוטים ביותר. התקציב הוא עד 1600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. צריך רק מחשב ללא מערכת הפעלה וציוד היקפי. ועדיפות לאינטל אני גר בהרצליה וראיתי שיש את חנות RSM בכפר סבא, אם הם אמינים אז תבנו את המפרט שם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
OC לא קריטי מאד מומלץ RAID על הלוח (יש לי 3 הרדיסקים) בקושי למשחקים
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלקנות לפטופ חדש ואשמח לדעת האם לדעתם הוא יוכל להריץ משחקי אסטרטגיה כמו C&C3 ו SUPREME COMMANDER בצורה טובה וחלקה הנה הקישור : http://www.circuitcity.com/ssm/Sony-VAIO-VGN-FZ340E-B-15-4-Widescreen-Laptop-VGNFZ340EB/sem/rpsm/oid/200478/catOid/-12963/rpem/ccd/productDetail.do מה אתם אומרים , הלאפ טוב או לא יריץ טוב ?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני במקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אני קניתי מחשב חדש .. וראיתי פה בפורום כל מני דברים של בדיקת טמפרטורות OCCT וכו .. ואין לי מושג מה זה בדברים האלה .. מה הם עושים ומה צריך לעשות ... עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה שקונים מחשב חדש איזה דברים חייבים לבדוק אותם חום טמפרטורות מעבד וכו ? תנו לי קצת אינדקציה מה לעשות ואיך ועם מה ולמה ... אני פשוט מרגיש מבולבל ולא יודע מה צריך לעשות והאם זה חשוב או לא... תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
0 9148 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ 1 8950 AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU 570.00 ¤ 1 570 ¤ 2 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 330.00 ¤ 1 330 ¤ 3 9769 Asus M2V VIA K8M890 Socket AM2 Motherboard 459.00 ¤ 1 459 ¤ 4 8898 Samsung 512MB DDR-II DDR 667 Memory 299.00 ¤ 2 598 ¤ 5 9187 Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card 865.00 ¤ 1 865 ¤ 3242 ¤ אנשים אם אפשר לשפר משהו ולהוזיל או להשאיר את אותו מחיר זה יעזור לי מאוד... אני לא כלכך עוקב בזמן האחרון ואם יש פה משהו לא תואם בבקשה שלחו הודעה... תודה רבה לכולם! (אהה וזה בשביל חבר שלי והוא לא מוכן להוציא שקל יותר מהסכום הזה..)
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2794&p=20 מישהו משתמש בו ויכול לחוות את הדעת (או כל מחשב בסדרת SZ)??? מבחינת נוחות, תקלות, שירות, משקל, נוחות וכו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל את ההצעה הזו...הרבה זמן אני כבר לא בענייני הרכבה אז אשמח לשמוע חוות דעת: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0 GHZ E8400 "SLAPL" BOX 908 ש"ח GIGABYTE GA-EP43-DS3L 452 ש"ח XFX PCI-EX 2.0 GTX260 BLACK 896 MB DDR3 RETAIL 1272 ש"ח (בזבוז לדעתי) OCZ 4096MB (2X2048) DDR2 1066 CL 5-5-5 18 REAPER 396 ש"ח COOLMASTER CM 690+WINDOW W/O PSU 466 ש"ח ENERMAX PRO82+525W 540 ש"ח הרכבת מחשב + בדיקות 75 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי אני רוצה המלצה למפרט תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח +1000-800 למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים SC2 בעיקר, ומשחקי FPS חדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *אני רוצה לקנות מחשב שיתאים למסך 22 ברזולוציה 1000-1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC2, משחקי FPS חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 22 אינצ' במחיר של עד 1000 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לקחת הרדדיסק כמה שיותר זול (אפילו חצי טרה עם זה חוסך משהו..) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שיהיה קל, סוללה חזקה מהיר לא חייב להריץ קרייסיס על 60FPS אבל יהיה טוב אם הוא יריץ אותו על רזולוציה נמוכה וכמובן אחריות
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב סמסונג i3 עם 4 ג'יגה זכרון אשר נכבה כאשר מפעילים עליו משחקים שבעבר היו פועלים עליו ללא בעיה. מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות HTPC משהו כמו ASROCK אבל חזק מאוד! המטרה היא בעיקר עבודה רבה בפוטושופ . אני מבין שמחשבים כאלה משתמשים במעבדים של ניידים. האם יש מחשב שמשתמש במעבד PC רגיל? המחשבה זה בעיקר בין מחשב נייד דל XPS דגם 13" או 14" או נייד סוני VAIO Z שמגיע עם 2 SSD או לבנות HTPC . אין הגבלת תקציב - בסוף החודש אני טס לארה"ב אז אפשרי קניה שם. * יש לי מקבוק פרו אבל אני לא אוהב את הממשק אז מק לא בא בחשבון. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי 6K, אם יש אפשרות לחסוך אז אשמח אני אשתמש במחשב בעיקר לצפייה בתכני HD חשוב לי שיהיו כמה שיותר יציאות USB3 כולל מקדימה ולפחות 2 יציאות HDMI. בלוח האם אני רוצה להשקיע שיהיה עם הרבה פיצ'רים כדי שאוכל לבצע שידרוגים בעתיד. אני רוצה שהדיסק הקשיח עליו יותקן ה-WINDOWS יהיה SSD, וחוץ ממנו עוד דיסק של 2 טרה לפחות אני משתמש מדי פעם בפוטושופ ואילוסטרייטור. אין לי צורך בציוד היקפי, ואני מתכוון להישאר עם הכונן הישן שלי-COOLERMASTER CM 690 II אני מעדיף שיהיה שקט כמה שיותר. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7/8 תודה. עומר.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לכל המומחים! לא הייתי הרבה זמן מעודכן. צריך מפרט ללא ציוד הקפי . חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד למשחקים קלים ויעבוד מהר חנות עדיפה סקאיי פיסי הוא זיג זג תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב נייד מהדגם hp ze4523ea זה מחשב קצת ישן עם מעבד athalon-xp mobile הזיכרון שהוא בא איתו הוא DDR I 266Mhz 256Mb כרטיס המסך הוא על הלוח אם ומשתמש בחלק מהזיכרון. בדקתי באתר crucial.com איזה זיכרון יתאים למחשב הזה, וזה רושם שהמקסימום זה 1GB שאין תמיכה בECC ולא בparity כלומר לא חייבים להשים זוגות דומים של זכרונות שיעבדו ביחד. הלכתי לשני חנויות שונות, באחת ניסו להשים שבב של 1GB DDR I 400Mhz ובשנייה ניסו להשים שני שבבים שונים של 512Mb 333Mhz ו1Gb מחברות שונות. בשני המקרים הBIOS לא מזהה את הזכרונות החדשים כשהם מותקנים ביחד עם הזיכרון הישן, וכאשר הזכרונות החדשים מותקנים בלי כרטיס הזכרון הישן המחשב פשוט לא עולה (הוא מופעל לשתי שניות ומתכבה וחוזר חלילה - כאילו שאי…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היום ראיתי ברשת תמחשב הזה - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10424704&came=1000 המחשב נועד לאחי שהסכים להגדיל תתקציב ל3500+- (היה 3000 לפני) אחי צריך תמחשב לגלישה\אופיס \עריכה קלה של תמונות ודיפדוף בין תמונות\סירטונים קצרים ודברים קלים אחרים חוץ מיזה הוא צריך ליפעמים לקחת תמחשב למצגות קטנות (פחות מחצי שעה למצגת-ולא יותר מ4 מצגות ביום ) בקיצור מישתמש קל אז רציתי לדעת : 1-המחשב הזה מישתלם? 2-יש טובים יותר באותו טווח מחיר? דרך אגב המחשב יריץ XP ולא צריך וסיטה למי שיגיד שזה בעיתי בעתיד
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, מבקש לקבל הצעת מחיר למחשב עד 4000 שקל כולל מסך עבור אינטרנט בלבד , כאשר התנאי היחידי הוא לחנות מומלצת באילת . אשמח לקבל המלצות למפרט מתאים ולחנות מומלצת באילת. תודה מראש, דרור.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד הזה http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2457 המטרה היא כמובן למשחקים כמובן שמבחינת המפרט עלות זה מחשב מעולה אבל החברה VISION לא מוכרת לי ונראה לי די מפוקפק האם מישהו מכיר את החברה הזאת ומהי איכות הבניה ובכלל בכללי איכות המחשבים הניידים שלהם? מחשב נוסף שתפס את העין שלי זה GX623 msi שאמור לצאת בקרוב והוא בא עם כרטיס מסך HD4670
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ2900 ש"ח. -שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ ומשחקים (בעיקר FPS, אין לי בעיה להתפשר על ההגדרות). -רזולוציית המסך 1280x1024. -אין צורך בציוד היקפי וצורב. -שקט לא קריטי, אבל שיחמם כמה שפחות את הסביבה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -לא צריך מערכת הפעלה. - לא מתוכנן שדרוג. איך המפרט הזה? יש ספק זול יותר שיחזיק את המערכת או המלצות למארז זול אחר? הצעות להוזלה יתקבלו בברכה. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 …
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AS8 (865PE),soket 775 1 610 זכרונות? DDR 500 כמות 2 256MB A-DATA 2 330 לאחד 660 לשניים כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 גיגה GB 7200 ATA-100 (8MB) 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 1 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 מארזים? Power Supply כמות מחיר סה"כ KSP 300W (True Watts) PFC 1 110 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 740 סה"כ 5110
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-