עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם מחירי הניידם ירדו בקרוב ? ומה כדאי לי לקנות ? לחקות 2 חודשים אן לא ? ועל מה אתם ממליצים עד 3500 שח ומאיפה ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לחבר שלי כרגע. הדרישות לא יותר מדי גבוהות- גלישה, קצת סרטים ושירים וזהו. אולי גם קצת משחקים מדי פעם אבל אני לא בטוח אפילו. מה שכן חיי סוללה זה ממש לא חשוב, כי למרות שזה מחשב נייד, הוא לא הולך באמת "להתנייד" איתו, הוא יעבוד איתו בעיקר בבית, כך שזה הדבר האחרון שהסתכלתי עליו בסקר שלי, וכנ"ל על המשקל או הגודל. בכל אופן הנה ממצאי הסקר - צמצמתי לאפשרויות האלה: Lenovo 3000 N500 laptop http://www.retrevo.com/search?q=Lenovo+N500&rt=sp יש ב-KSP ב-3090ש"ח Dell Vostro A860 Laptop http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&cs=04&l=en&ref=lthp&s=bsd&~tab=ReviewsTab יש ב-KSP ב-3190ש"ח Acer Aspi…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ohad990,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בלוס אנגלס ארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד פה הבעיה שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד לא בניידים א קודם כל אני מעוניין המחשב למטרת אינטרנט סרטים קצת ובעיקר ללימודים בהמשך! (כשנחזור לארצנו) איזה חברה לבחור?! איזה גודל מסך?! איזה חומרה?! עם יש ביטוח בארץ על מחשב שנקנה בחו"ל?! ואם מישהו יודע תווך מחירים ואיפה יש מקום טוב לקנות בו אני ישמח בתודה אוהד זיני

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתעניין במחשב להמרת וידאו - אני רוצה להמיר מאות קלטות וידאו אנלוגיות (PAL) בצורה הכי טובה שאפשר. את תוצאות ההמרות הייתי רוצה לשמור על דיסקים ולראות אותם על מסך המחשב, וכן לצרוב על DVD-ים ולראות בטלוויזיה. א. אני מבין שבמפרטים סוג המחשב שאני צריך זה מחשב לקולנוע ביתי. האם נכון? ב. מדוע במפרטים מופיע כרטיס הלכידה Hauppauge WinTV-PVR-150 ולא ה-ATI TW Wonder HD 650 PCI? http://ati.amd.com/products/tvwonder650/PCI-euro/index.html

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. אני יודע שיש מעבד של אינטל בשם Core i7 או משהו כזה, אין לי מושג מתי יוצא/יצא, אני רק מניח שקצת אחרי היציאה שלו, אז המעבדים שהושקו ממש לפנוי יוזלו... אז, אם יש לי נגיד חודשיים שלא דחוף לי, לחכות או לקנות? [המחשב לא בשבילי, אז אני לא בדיוק יודע אם לבנאדם יש סבלנות או לא, אני מחכה לתשובה שלו ובינתיים מברר בשבילו]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by sapir006,

היי אני מתכננת לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד לצבא על לצרכי אנימציה ותלת מימד תוכנות כמו- מאיה, ZBRUSH כל תוכנות ADOBE ולפיכך אני צריכה מחשב בעד מעבד חזק, זיכרון וכמובן כרטיס מסך טוב עד עכשיו הייתי סגורה על ה-gygabyte W576V W576V-95H4 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11065 אך שמעתי מספר תגובות נגד מחשבי GIGABYTE שגרמו לי לערער ולתהות שמא שווה לי להשקיע עוד 2000-3000 שקל ולקנות מחשב עם אותו המפרט אך עם שם מוכר ואמין יותר לדוגמא: LG P510-UP28 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11280 אשמח אם תעזרו לי עם זה, האם לקנות את הגיגהבייט או שמא כדאי לי להקיע עוד כסף ולקנות את הLG תודה, ספיר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מחפש מפרט שנועד בעיקר למשחקים ועריכת וידאו (לא מאוד מקצועית, משהו סביר) בעיקרון חשוב שהמחשב יריץ משחקים שיצאו בזמן האחרון על הגדרות סבירות ויריץ AVID כמו שצריך. חשוב שהמעבד יהיה אינטל והכ. מסך יהיה אנבידיה. ה-AVID לא אוהב משהו אחר... לא צריך ציוד הקפי, רק מסך 22' לא מתוכנן OC. תקציב: 5000 תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. שלום חבר'ה, חדש פה בעיקרון כבר שאלתי כמה אנשים בפורום חומרה בגיימר, אבל חבר טוב שלי הפנה אותי לכאן, אמר שלדעתו יש מקום לשיפור במפרט, אגב, אני לא בטוח אם מתוכנן OC. אז ככה, המפרט הזה, אם אני קונה אותו מסקיי, עולה 4101 ש"ח, אם אני מביא את הזיכרון והכרטיס מKSP אז זה ייצא 3950 ש"ח. בעיקרון תנו כל הצעה שיש, משיפור רכיב או שניים ועד מפרט חדש, אני ממש לא סגור על עצמי, תודה מראש! מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1086 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכר…

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by mujava1,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LG LG R405 2.2 ghz 14.1 T7500 3GB NAVIDIA 8400 הוא ברשותי כבר שנה (יש לי עוד שנתיים אחריות ) ולאחרונה אני שם לב שהוא מתחמם . בעקבות זה , הורדתי שבוע שעבר את התוכנה SPEEDFAN , והטמפ' שלו נעה בין 60C (בהדלקה) לבין 75-80C . רציתי לשאול אם זה נורמלי, או שכדאי לשלוח אותו לבדיקת מעבדה .... תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by boria8,

שלום רב המחשבהנשא של לנובו SL 500 לא מוציא לי סיגנל ל line out של הכרטיס קול!!! זה לא דרייברים כי המחשב משמיע מוסיקה דרך הרמקולים הפנימיים של המעבד ואם נאמר אני רוצה לעביר שמע לרמקולים חיצוניים או אוזניות אז ברגע חיבור הקונקטור הרמקוליים הפנימיים של המחשב הנישא מתנתקים אך אין העברת שמע ל LINE OUT אשמח אם למשהו יש תשובה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני רוצה לבנות מפרט מחשב לשימושים כמו משחקים כבדים (כמו קרייסיס), סרטים באיכות HD וגם קצת עריכה גרפית של וידאו ותמונות מערכת ההפעלה שאני רוצה לעבוד איתה זה XP והתקציב הוא 3000 ש"ח המפרט לא כולל מסך. הנה המפרט שחשבתי עליו: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB 1 695 695 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 370 370 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ …

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. מה אומרים על המפרט הזה? אני מתכנן OC (קירור יוחלף בעתיד). השימושים שלו זה בעיקר משחקים כבדים, כרגע על מסך "17 על רזולוציות נמוכות מאוד (1024X768). לדעתי אחלה מחשב שבעולם, הלוח גם תומך ב- ACC ככה שיש סיכוי שאוכל לפתוח את הליבה הרביעית. מה אתם אומרים? כרגע רק שלחתי את המפרט ל- SKYPC, כלום לא סגור ואני יכול לחזור בי ולשנות מה שארצה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx…

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמטרתו לשימוש במסחר בבורסה. המחשב אמור לתמוך בשמונה מסכים במקביל, עליו להציג גרפים רבים בו זמנית המתעדכנים בזמן אמת ולבצע חישובים רבים של משיכת DATA והצגתה. המחשב ירוץ על XP אני מעוניין במעבד חזק אשר יהיה טוב יותר ל-2D מאשר ל-3D לכן חשבתי על I7 920 זיכרון 3 גיגה מאחר וXP לא יודע לתמוך ביותר מכך. כרטיסי מסך : אני מבין שאין אפשרות להריץ יותר משני מסכים פר כרטיס מסך אלא אם כן אני ארכוש NVS450 אשר תומך בארבעה מסכים. השאלה היא האם ניתן לרכוש כרטיס מסך NVS450 ולשלב עם ATI3450 ואז תהיה לי יכולת לצפות בשישה. אני לא בטוח ולכן אני שואל. בשלב הבא אקנה עוד NVS450 ואז אהיה מסוגל לראות שמונה. לגבי לוח אם, אין לי מושג מה לרכוש אבל עליו לתמוך בשילוב של…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב ואני מעוניין להחליף בו כרטיס מסך ולהחליף לו את המעבד כי פיזית זה לא נכנס מה שאני רוצה לקנות...ברעיון כרגע יש לי את הלוח M הזה http://img5.imageshack.us/img5/6885/13230686.jpg ויש לי כוננים וזיכרונות והכל אני רק רוצה להחליף כרטיס מסך כרגע וכן מעבד לפי מידת הצורך בשביל משחקים חדשים מה עלי לעשות? תודה

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by kondor,

שלום רב, לאחרונה יש בעיה מוזרה עם המחשב, במהלך העבודה עימו, התצוגה בצד התחתון של המסך מתעוותת, לקחתי אותו למעבדה הטכנית של ח.י אלקטרוניקה, ושם טענו שכל הרכיבים נבדקו ונמצאו כתקינים והבעיה היא במערכת ההפעלה (XP PRO + sp3) זה נשמע לי מאוד מוזר, ואף על פי כן פירמטתי אותו מחדש, עם דיסק אחר, אך הבעיה חוזרת. טענו שם גם שבהרצה אצלם לא נמצאה שום בעיה, למרות שזה נשמע לי מפוקפק, הראיתי לטכנאי שם, שטען שלא נתקל בבעיה, איך הבעיה קורית (בשימוש מאומץ במחשב, גלישה, הפעלת מספר רב של תוכניות). אודה לעזרה בנושא (במיוחד אם מישהו נתקל בבעיה שכזו ופתר אותה).

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by s.os,

לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos ‎ הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV ‎ גם בKSP ג…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. אני טכנאי מחשבים מבין במחשבים ניידים.המקרה המוזר חלק מחשבים ניידים שונים לתיקון. ורוצה להיכנס ל- Bios ולסדר הגדרות.אבל אני ניתקל בבעיה, שמדליק מחשב נייד ועולה חלון קטן שמבקש סיסמא סודי. דיברתי עם לקוח אומר לא זוכר סיסמא בעל פה הוא שכח. איך מאפסים את Bios? אני רוצה להיכנס לביוס ובלי שיבקש ממני סיסמא. אתם מבינים? זה כמו מחשב נייח(שולחני) שבתוכו במארז לוח אם יש ג'פר איפוס ביוס. במחשב נייד אני לא פותח(פירוק חלקים) לא מבין בזה.נסיתי מקשים אחרים כדי לבטל סיסמא ביוס או איפוס ביוס.לא היצלחתי. איך פותרים את הבעיה הזאת? בתודה מראש מיכאל

• 9 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. כותרת... סכום:5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת עכבר מסך 22,רמקולים וכו...)

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  19. המפרט: דגם: Lenovo IdealPad S10e 4068-5QG מסך: 10.1 WSVGA Glossy TFT(1024X576) Led Backlit integrated camera מעבד: Intel Atom Processor N270 Single Core (1.6GHz, 667MHz FSB) a זיכרון פנימי: 1GIGA 667MHz pc2 5300 DDR2 זיכרון מטמון: 512kb cache L2 cache כניסת כרטיס pc card: 1X34mm ExpressCard slot, 1X4-in-1 Card Reader דיסק קשיח: 160GB 5400 rpm SATA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB מודם+רשת פנימית: Integrated 10/100 Ethernet+ 56K V90 modem +Wireless LAN + Bluetooth Version 2.1 מערכת שמע: Realtek High Definition Audio יציאות המחשב: 2XUSB 2.0, 10/100Lan(RJ45), VGA out, Headphone(stereo), Mic-in סוללה: LI-LON 6-CELL/5.5 hr עכבר: TrackPoint With finge…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  20. שלום אני חדש פה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 6000 ש"ח (פלוס מינוס). חלק מהדרישות הן: ליבה כפולה שכל ליבה 2.4GHZ לפחות (הגיוני?) כרטיס מסך nvidia שיוכל להריץ משחקים כבדים זיכרון 2GB RAM ומעלה הארד דיסק של לפחות 320GB צורב DVD Dual Layer לגבי הסוללה, כמה שתחזיק יותר זמן, כך ייטב מסך שתומך ברזולוציה הגדולה מ-1280 לרוחב כמובן שפה התייחסתי לנתוני המחשב, אני חושב שזה יהיה מיותר לציין שהמחשב צריך להכיל 4 חיבורי USB 2.0 וכל מיני פיצ'רים כגון תפיסת המסך כשהוא סגור. מביקורות שקראתי הבנתי ש-Toshiba, Acer, HP, Lenovo ו-Dell חברות טובות, אני צודק? אשמח לקבל המלצות (ועדיף שמניסיון) תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת אופיס, סרטים (עם אפשרות חיבור לטלויזיה) ואינטרנט. התקציב הוא עד 1500. הכי חשוב שהמחשב יהיה יציב נפשית (למרות שאני יודע שזה קשה במחירים האלו)... (התקציב הנמוך הוא לאור העובדה שאני צריך 3 מחשבים כאלו...) אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by wrecker,

חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by embedded,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  24. הקניה צריכה להתבצע או ב KSP או ב IVORY מנוחיות מרחק / אחריות... מסך קיים 22" 1050*1680, מיועד לגיימינג אוליי קצת OC. תודה מצורף מפרט למטה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by zivler,

מה אתם אומרים?? מעבד Intel I7 920 D0 קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8-8-8-21 - F3-12800CL8T-6GBPI הארד דיסק WD 500GB 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז NZXT TEMPEST כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4890 1GB GDDR5 מסך samsung 2253BW (המסך יש לי כבר) ספק כוח Corsair 750TX CF בעתיד בקורב אם יציאת הכרטיסים החדשים (ירידת המחירים של הישנים ) יוצא בערך 5800שקל לא כולל הרכבה

• 7 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.