עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! חבר שלי עשה טעות וקנה מחשב גרוע במכירה באינטרנט...מזל שהצלחתי לעצור אותו ביחד עם עוד חבר ועכשיו הוא מבטל.. אז ככה: צריך עזרה בהכנת מפרט ב3500 שקל לשימושים הבאים: אינטרנט, אופיס, קצת משחקים וכמובן מוזיקה. לא צריך משהו מיוחד אלא משהו שיתאים לכל הצרכים הנ"ל בצורה שווה. המחיר כולל מסך בתוכו... נ.ב. המפרטים המומלצים ממש לא מעודכנים : תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש בתקציב 5000-6000 שח. חיפשתי פה בפורום וראיתי מפרטים כאלה של etal, ושיניתי בהתאם למה שזמין ב KSP (מעדיף אותם או רשת שפרוסה בכל הארץ כמוהם) וגם בהתאם למה שקראתי שמומלץ ברשת. לא כתוב באתר של KSP שהקירור למעבד מתאים לתושבת 1700 אבל באתר של Arctic כתוב שכן... קראתי שהלוח אם 660M של MSI יותר טוב מזה של ASUS וGIGABYTE. אשמח לשמוע את דעתכם. [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel[/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=193164]מעבד אינטל Intel Core i5 12400F 2.50Ghz 18MB Cache s1700 - Tray[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=94229]…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Ghtm,

היי, ההורים רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש וחשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד... היא צריכה מחשב פשוט למסנג'ר, אינטרנט ומוזיקה, השימוש הכי כבד שאני מאמין שיהיה למחשב הזה זה סימס. הוא צריך להיות עם מסך ומקלדת בגודל שיאפשרו עבודה נורמלית, זה יהיה המחשב העיקרי שלה. רמת הניידות שלו לא קריטית, אני מאמין שהיא לא תצא איתו הרבה. אני לא מתמצא בתחום הניידים ולא יודע מה התקציבים אז אני מקווה שיש כזו חיה ב2000 שקל, ואם יש גם בפחות עדיף. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by kkot12,

האם הכרטיס גרפי ATI Radeon HD4570 512MB מספיק חזק למשחקים וצפיה בסרטי HD http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2769&CategoryID=343&Page=4

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. שלום, אני קונה זאת לאמא שלי, וזקוק רק למארז, מעבד, זכרון ולוח אם. מהמפרטים באתר, אפשר לקבל מפרט ב-1,000 ש"ח לחלקים הללו, אבל זה יקר לי. לוח אם עדיף עם AGP כי יש לה כרטיס AGP. תודה

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by askme,

על המידע האחרון, כרטיסי טיורינג של אנויידיאה יגיעו לצרכנים רק בחודש יולי. https://www.tgspot.co.il/nvidias-next-gen-geforce-cards-delay/amp/

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by shaita,

מה דעתכם על הנייד הזה אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם עליו מצאתי אותו ב5100 ש"ח יש לכם המלצה אולי לנייד אחר באותו סדר גודל של מחיר ולא לחרוג ממנו יותר מידי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425037

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by עמית עמית,

היי חברים , צריכה את עזרתכם , לא מבינה גדולה במחשבים אז ככה : מעוניינת לקנות מחשב חדש בשביל להתקין בו תוכנה לצורך עבודה מהבית שלהבנתי היא ישנה ותומכת רק בXP ומצד שני אני רוצה מחשב עם windows 10 כמו שצריך שישרת אותי לעוד דברים חשובים האם יש פתרון לדבר הזה ? המליצו לי .. :)

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  9. אז בגדול המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD לא מתוכנן oc , המחשב יתחבר לטלויזיה 37 אינץ Full HD ההתלבטות שלי היא ככה : התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח, ויש לי 2 מפרטים אחד שהעלות שלו היא 4,900 ואחד שחורג ב 300 ש"ח אבל בו יש חומרה שקשה לי לוותר עליה (לוח אם זכרונות ומארז) מה אתם מציעים לי לעשות? האם החומרה שבחרתי טובה מספיק? מוגזמת? צריך את עזרתכם, תודה לכל מי שיגיב מפרט 1 : מפרט 2 :

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. היי חברים, אני יודע שבכותרת ההודעה צריך להכיל את התקציב, אבל אני כרגע נמצא מול החלטה עם 2 מרפטים בתקציבים די שונים (הבדל של קצת יותר מ1000 ש"ח) כמו כן התייעצתי כאן רבות עם הצוות ועזרתם לי המון. קיבלתי חו"ד ואני ממש לקראת קניה. כרגע הרכבתי 2 מפרטים. אחד מבוסס I7 ואחד I5. המטרות הן עריכה גרפית (תמונות ברזולוציות גבוהות של DSLR מקצועיות), צפיה בתכני FULL HD, ארכיון תמונות גדול ובנוסף משחקים. בגלל אופן השימוש במולטי-טסקינג הגבוהה, העריכה הגרפית על תמונות כבדות ובנוסף שהמערכת לא תחנק, אין מה לעשות אני משתמש מחשב ברמת HIGH-END ומעלה עם הרצות של מספר תוכנות אוכלות זיכרון ברקע, ולכן אני מעוניין ללכת מעל 4GB זיכרון. בI7 אני מקבל את הפריבילגיה ל6GB בטריפל צ'אנל, שמאוד נוצצ…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. שלום! המחשב הנוכחי שלי נדפק ואני מעוניין לקנות חדש.. בגדול אני צריך רק מארז + התוכן: לוח אם כולל LAN וכ. קול, מעבד (שמעתי שעכשיו עדיף AMD 64), מה עוד.... גיגה RAM, הארד דיסק וכרטיס מסך... כרגע יש לי כ. מסך 9700 PRO והוא מת לגמרי אז... 5200 הוא שפוט מדי ו- 9800 הוא יקר מדי.. אולי משהו באמצע.. תודה!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. מארז SilverStone SST-PS01B-W ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN מעבד C2Q Q9400 לוח אם Asus P45 P5QC דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz Kingston צורב LG X22 LightScribe DVD כרטיס מסך PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB ¤3,414.00 מה ניתן לשדרג? המחשב בעיקר לעריכת וידאו\תמונות ומשחקים.. חבר אמר לי להביא ספק כח של קרוסאייר במקום זה שקיים ולהחליף את הכרטיס מסך לזה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by guyz6471,

. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE AE+PREMIERE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS + מכוניות (NFS וכו ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).Dell U2415 ‏24.1 1920X1200 (-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by lokorn,

אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  15. כמו שאולי חלקכם יודעים, עברתי לניו יורק. אני רוצה לקנות בחודש הקרוב מחשב הביתה, שהשימוש הכי כבד שלו יהיה משחקים. אני לא פריק של פריימים לשניה, אבל אני רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ גם משחקים חדשים באיכות סבירה. מבחינתי, הביצועים של ה-Ti4400 שהיה לי במחשב בישראל מספיקים, אבל מאחר ואי אפשר כבר להשיג אותו היום, נראה לי ש-R9600P או XT יהיה יותר ממספיק בשבילי. אני רוצה יותר מחצי ג'יגה זכרון ואני רוצה דיסק קשיח של 80 ג'יגה או יותר. מסך CRT בגודל 17" ובאיכות טובה יספיק לי. מאחר ולא התעסקתי עם חומרה כבר כמה חודשים טובים ואני לא מכיר את המעבדים החדשים, אני אפילו לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD (ואם כן אז XP או 64? ו-754 או 939?) או Intel, אני אשאיר את הבחירה הזאת לכם. הגבלת ה…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Milad Mattar,

שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. יש לי LENOVO G550 ובעבודה הוא קולט לי את האינטרנט ממש חלש עכשיו אני רוצה לדעת אם אני לוקח כרטיס רשת אלחוטי האם זה ישפר את הקליטה? אין לי אפשרות להחליף את האנטנה של הנתב. למישהו יש הצעות לכרטיסי רשת שיעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by Wingedbull,

שימוש למחשב למשחקים וכללי בעיקר, חזק שקט וקריר. אלה האופציות, ואם אפשר שמישהו יבנה לי מפרט באחד מהאתרים של החנויות האלו אני אשמח. אופצייה 1: K.S.P רעננה; מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- ‏‎1…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. כמובן שאם יש עוד פרטים חסרים אשמח לספק. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. דרוש מחשב כולל מסך בעיקר לגיימינג, גלישה בנט ושימושים טיפוסיים בסגנון.. חשוב שהמחשב יהיה עמיד ממבחינת הספק, איכות חלקים ועמידות. אני יודע שהתקציב נמוך למדי, כך שאני לא מצפה לאיזה HIGH END. אז ככה, רצוי DUAL CORE איכותי כלשהו, הבנתי שהQUAD לא ישתלם לי בגלל חוסר הניצול שלו בינתים ופרט לכך, התקציב שלי לא מספיק.[עדיפות לאינטל] כונן קשיח 320GB,אין צורך ביותר. בנוגע לכ.מסך, בניתי על איזה 9800GT שאמרו לי שהוא חבל על הזמן, מה דעתכם? [יש לי עדיפות לNVIDIA 4 ג'יגה זכרון נראה לי אופטימלי. יש לי סט רמקולים 4.1, יש לוח אם עם כ.קול מובנה שיתמוך כראוי ב4.1? בניתי על מסך 20' רחב, אבל חבר שלי ממליץ לי בחום על יותר מזה, לדוגמא 22'..טוען כי ההבדל מטורף ותוספת המחיר שווה את זה. השתכנעתי, כך …

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות את הנטבוק ואני אשמח לחוות דעת. והאם אני אוכל לקבל נטבוקים להשוואה איתו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  22. היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by amitbaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשיג אותם תוצאות בחיסכון אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Nba 2k,gta,cod,splinter cell,assassins creed... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע עדיין... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט למחשב משרדי (לא משהו מעבר) עד 3000 ש"ח. המפרט צריך לכלול גם ציוד הקפי ומסך LCD (רצוי "19 אם זה לא מייקר בצורה רצינית..) אין לי העדפות לחברה מסוימת כל עוד שהיא לא נידחת מידי... תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.