עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ^NAOR^,

איזה כרטיס מסך נחשב יותר טוב רדאון 3470 או nVIDIA GeForce 9200?? ואיזה מחשב יותר טוב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6984&perur=2&t=1&c=339 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2355 אני מתלבט מאוד בין שניהם

2. בלי עכבר ,מקלדת ,מסך. עם צורב DVD ,מעבד מאורר זלמן או TT כרטיס מסך עם 512 MB.... זכרון גיגה. כל השאר... זה בשביל ידיד שלי. תודה

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום לכולם! חבר שלי ביקש ממני מיפרט לשימושים האלה ,בעיקרון הוא צריך מחשב שיחזיק לו תוכנות לעריכת תמונות ווידאו , בסיגנון ה-photoshop , התקציב הוא 3,000 ש"ח ולא שקל יותר! לפי התקציב עדיף מערכת מבוססת amd אבל אני פתןח להצעות. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  4. שלום למחשב יורכב ווינדוס 7 , ללא OC . שימוש ביתי , לעתים עריכת וידאו מפרט 1 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&comp=33 Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golde…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Tzviya,

אני רוצה להתחיל לימודי הנדסת תוכנה. איזה מחשב מומלץ? (הייתי מעדיפה דגם של אפל) תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך, אם כי עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד +עבודה עם בסיסי נתונים, אם כי לא באינטסיביות גבוהה. עבודה משרדית וביתית. כמעט ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם כי אני לא מבין כל כך גדול אני אדרג דירוג שלי לפי חקירת אינטרנט שאני עשיתי , תאשרו או שתשנו לפי דעתכם. היעוד של הדירוג הזה הוא פשוט למשחקים כי מדובר על כרטיסים גרפיים. 1. GeForce GTX 860M 4 GB עם מסך 15.6" UHD 4K ומעבד i7-4710HQ 2.5GHz 2. AMD R9-270 4GB עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4510U 2GHz 3. GeFoece GT 840M 4GB VRAM עם מסך 14" FHD IPS ומעבד i7-4510U 2GHz 4 . GeForce GT 730M 2GB VRAM עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4500U 1.8GHz ידוע לי שחווית המשחקים תהיה טובה במחשב הראשון אם זה הכרטיס מסך והמסך עצמו והמעבד החייתי. אך הבקשה שלי היא דירוג "עוצמת" כרטיסי המסך והרישום של המסכים והמעבדים נועד כדי לתת לכם קצת מידע על כלל המערכת. המחשב הוא מחשב לסטודנט , מי…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בייתיים פשוטים facebook איטרנט וכו' אבל גם מחשב מספיק חזק (ללא יכולות יוצאות דופן) כדי להפעיל תוכנות קצת יותר מורכבות (תכנות - visual studio) לשנתיים הקרובות. נקודות חשובות: * אני רוצה שבמפרט יהיה זיכרון פנימי 4 ג'יגה של קינגסטון * ללא מסך * אני מניח שהדבר הכי יוזיל את המחשב היא העובדה שהכרטיס מסך,קול ורשת הם מובנים בלוח אם * מעבד בטווח מחירים כזה אני מניח שזה מעבד מסדרת i3 * עדיפות ללוח אם אמין כמו Gigabyte, יציאת HD מהכרטיס מסך תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by יניב51,

החלטתי שהגיע הזמן להעיף את ה P4 הישן שלי, אחרי יותר מ 3 שנים שהוא שירת אותי, תם זמנו. אני לא הכי סגור על הקטע של הכרטיס מסך... כרגע יש לי 7900GS, עם קירור VF900, שכניראה בגלל הגבלה של המעבד הוא גם מוגבל חזק באובר, כי אחרי 525 לליבה התוצאות במקום לעללות יורדות, אני חושב אולי לנסות לסחוב איתו עוד קצת, להוציא ממנו OC טוב, ולהחליף אותו בהמשך וככה לקזז טיפה במחיר של המחשב ( כי אין לאף אחד בבית צורך בכזה כרטיס, ואני לא רואה את עצמי מוכר את זה לאחד החברים שלכולם יש מחשבים ישנים עם AGP ) עכשיו כמה דרישות... מעבד - מרובע ליבה חשבתי אולי על Q9450, אבל השאלה מה יהיה המחיר הסופי שלו. אם באזור ה 1500 אז אני מאמין שאני אלך עליו זכרון - 2 ג'יגה מינימום במהירות 800MHZ הארד דיסק -…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  10. שלום! ברצוני לרכוש מערכת מחשב חדשה למשחקים קלים ברזולוציות נמוכות (נכון לעכשיו עד 1280*1024), ללא ציוד היקפי נוסף. מטרת המערכת היא מוכנות לעתיד, כרגע אני חייל, וכל עוד אני ממשיך עם 11 3 חסרי פואנטות אין טעם לקנות מערכת חזקה. עם זאת המחשב הנוכחי גרוטאה לא קטנה (אפילו HD לא מצליח להריץ) ולכן ברצוני לקנות מערכת חדשה. כאשר אסיים את שירותי (עד שנה וחצי) ארצה לשדרג את המחשב שאקנה. נוסף על כך ברצוני שרכיכבים שניתן יהיה לעשות בהם שימוש נוסף במחשב חדש לחלוטין יהיו איכותיים. לדוגמא מארז וספק, HDD, צורב DVD וכו'. ולכן אין טעם בהשקעה בכ"מ מטורף ומעבד מפצלתי. המחשב יתחבר גם לטלויזיה ולכן רצוי שתיהיה בו כניסת HDMI, וחובה שיהיה בו VGA או DVI (המסך לא תומך). יבוצע OC על מחשב זה. לצערי ה…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. Started by Tuvok,

אני אשמח לקבל המלצהל מפרט מחשב. המחשב ישמש בעיקר עבור אינטרנט ועבודה משרדית, אך יצטרך להיות מספיק חזק עבור עריכת וידאו. אני זקוק לכניסת Firewire במחשב. אין צורך ב-DVD כי הישן יעבור מהמחשב הקודם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Arik Sharan,

שלום, מעוניין למכור את המחשב, אך קצת אבוד בהגדרת המחיר... אשמח לעזרה. Intel Core i7 4790 Kingston 2X8 16.0GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co. Ltd. Z97-HD3 NVIDIA GeForce GTX 980 WD Green WD30EZRX 3TB Patriot Blaze SSD 225GB 750W Element Power Thermaltake Urban S31 Mid-Tower אז.. כמה לדרוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלום ! שמי ירון אני רוצה לרכוש לעצמי מחשב חזק שמיועד בעיקר לעבודה בתוכנות 3D ו-2D ועריכת וידיאו וקול (במידה פחות חשובה אבל הכרחית) כגון: Maya, LightWave, ZBrush, ,Adobe: PhotoShop, After Effects, Premiere Pro, Audiotion ועוד.. מי שיכול לתרום מהנסיון והידע שלו ולעזור לי לרשום מפרט שהוא חושב שמתאים לצרכים שלי לפי התקציב והשיקולים שאני ארשום בהמשך ההודעה אני אודה לו מאוד כיום יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שאני רוצה לשדרג אותו: המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Co…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by LiranUdi,

היי, יש לי נייד של ACER, Aspire E1-572G משתמש בו בעיקר לפיתוח ומשחקים. למיטב ידיעתי יש עליו 2 כרטיסי מסך - המובנה של Intel ו AMD Radeon HD 8670M 1gb כיצד אני יכול לדעת שנעשה שימוש בכרטיס מסך של AMD ולא במובנה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. טוב אז ככה אחרי הרבה לבטים החלטתי ששבוע הבא אני נוסע לקנות את המחשב . פתחתי נושא חדש כי יש כמה עידכונים שאין לי כוח להוסיף אותם שם . אחרי התייעצות הבנתי שאין טעם לקנות כרטיס חדש ב300 שקל ועדיף להישאר עם ה8600GT ולהשקיע את הכסף בחומרה אחרת , בנוסף גם ספק כח אני אשאיר בגלל שגם הוא לא עושה בעיות 350W של PFC יחזיק את המערכת העתידית . החנות כנראה שאני קונה ממנה היא אייבורי ב"ש , אם יש למישהו הערות לגבייה אשמח . כזכור לשימוש של משחקים לא כבדים למשל FIFA NBA לא יותר .. ושוב תודה . מה שנשאר לקנות זה ככה : 1. מעבד שהבנתי שעדיף AMD לתקציב הנ"ל . 2. זיכרון שאין לי מושג כמה יש הבדל בין 4 ג'יגה ל2 ג'יגה לשימושים שלי במחשב . 3. צורב DVD . 4. לוח אם שאין בו שום אופציה עתידית לשדרוג כר…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by shevo,

שלום רב, אני סטודנט הניצב לפני השנה השלישית לתואר,מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שהתחלתי את התואר ראיתי שהייתה המלצה גורפת למחשב של לנובו מדגם ה-thinkPad edge e330. בסוף לא קניתי את הנ"ל והסתדרתי עם מחשב נייח. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן להרחיב את האפשרויות ולכן אני שוב מתעניין במחשב נייד, אלא שלפי מה שעיינתי באתרים השונים ראיתי שהמחשב הנ"ל כבר לא מיוצר ולכן מאוד התקשתי למצוא מחשב שיתאים לדרישותיי ולתקציבי. אז אשמח אם מישהו יוכל להיות לי לעזר ולספק מידע על מחשב שיתאים. הדרישות הם די זהות למה שנמצא במפרט של המחשב הנ"ל, אבל אם בכל זאת צריך אז אכתוב: *מטרות המחשב: שיתאים לאופי סטודנטיאלי, בעיקר אופיס ואינטרנט אבל גם שמוש בתוכנות מסוימות למשל:Arcmap gis ,mathlab ותכנות בעזרת pytho…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  17. המחשב (לנובו S10E)בא עם XP מותקן עליו,חשבתי להתקין עליו WIN 7 . עכשיו יש לו פונקציה לשחזור מערכת(לא דרך הווינדוס),אם אפרמט את ההארדיסק,האפשרות הזאת תעלם? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי חבר שמחפש מחשב לשימושים בכותרת, כשהתקציב כולל מסך, מקלדת ועכבר. אני יודע שהתקציב די נמוך ואם זה קריטי אפשר להגדיל אותו לדברים נחוצים (מעבד או כרטיס מסך). אנחנו לא יודעים מה הדרישות ואיפה עדיף להשקיע כך שעזרתכם נחוצה ביותר. תודה רבה מראש!

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימיר (עד 4K אבל אני אשתמש בפרוקסי להוריד אותם לגדלים קטנים יותר), אפטר אפקטס, וסאונד באבלטון עם כרטיס קול (עדיפות נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ישמע כמו הליקופטר אבל לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מאוור/רים להימנע מאב…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by TemaniH,

שלום, כרגע יש לי מחשב נייד - Lenovo G550 (2958A4U מפרט : מעבד - Intel pentium dual-core T6600 2.2GHz זכרון פנימי - 3GB-DDR3 מסך ''LED 15.6 לא יודע מה זה: CPU FSB - 800MHz CPU L2 Cache - 1 MB והבעיה שלי היא: GPU/VPU - Integrated Graphics Video Memory - Shared system memory Graphic Type - Integrated כלומר כרטיס מסך מובנה. עכשיו אני שחקן WoW ואני לא מחפש משהו אדיר , אבל כן מחפש משהו יותר מבסיסי כי כרגע עובד לי סביר על ההגדרות הכי נמוכות כשאני לבד וברגע שאני ארצה לשחק עם 5 אנשים או 10 הוא כבר יקרוס והFPS שלי יורד ל3-5 שזה כבר לא אפשרי. אשמח לשמוע אם יש כרטיס מסך שאני אוכל לקנות? או לחילופין לשמוע שאין אפשרות שדרוג ואני צריך ללכת על נייח?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by com,

במזל טוב החלטתי על רכישת V131

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שאלו את אחותי בעבודה איזה מחשב נייד היא רוצה. היא לא יודעת תקציב... דגשים: מסך גדול ומקלדת נוחה. הארדיסק גדול. יש המלצות? אני יודע של-DELL יש שם טוב....

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מיני-לפטופ לשימושים כלליים (ללא משחקים או עבודה מאומצת מדי). יש צורך שיהיה נוח להקליד בו ושהוא יסחוב WIN7 רגיל, כך שמבחינתי דגמי ה10.1" לא באים בחשבון. מצד שני, התקציב לא מאפשר ללכת על מחשבים "רגילים" 13". אני מחפש מחשב עם 2GB זכרון (לפחות), מסך 1366*768, ומעבד ברמת E-350 או D525 (לפחות), ויציאות HDMI+VGA. אין דרישה מיוחדת לגודל ההארד דיסק. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר, אך גם 3 שעות בעבודה רגילה כעקרון יספיקו לי אם המחשב שווה את זה. בחיפושי מצאתי בעיקר את שתי הדגמים הללו באי-אילו וריאציות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 (אסוס 1215N) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 (לנובו S205) הראשון בעל מסך גדול יותר והארד דיסק גדול יו…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. יש לי מחשב בן שנתיים ואני חושב על שדרוג... התקציב הוא עד 4000 ש"ח ואני רוצה שיהיה ממש חזק למשחקים המערכת: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה מערכת הפעלה :windows vista 64bit כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מסך 2 :lcd samsung 32" full hd שהוא גם טלויזייה מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by luna.frug,

מישהו יודע איך ניתן לברר אם למחשב שנקה בארה"ב יש אחראיות בארץ ? יש סוני ישראל? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.