ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב2000 ש"ח, שיכלול רק: מארז, מעבד, לוח אם, זכרון והארד-דיסק. המפרט שיתאים למשחקים (לא צריך את הרזולוציה והגרפיקה הכי טובה). בעתיד אשדרג גם כרטיס מסך (כרגע gforce ti4200 128MB)
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצהל מפרט מחשב. המחשב ישמש בעיקר עבור אינטרנט ועבודה משרדית, אך יצטרך להיות מספיק חזק עבור עריכת וידאו. אני זקוק לכניסת Firewire במחשב. אין צורך ב-DVD כי הישן יעבור מהמחשב הקודם. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב חדש בתקציב של בין 5000-6000 שקל (אין צורך לנצל את כל הכסף). אני מתכוון לקנות במזומן. אני מתכוון לשחק במחשב במשחקים כבדים אבל גם לתכנת ולראות סרטים. אין לי צורך בציוד היקפי. אני רוצה שיהיה במחשב גם כונן פלופי. אין לי העדפה לחברה כלשהי, אבל אני מעדיף מחשב מרובה ליבה כי למיטב ידיעתי אני אוכל להריץ בו מספר אפליקציות במקביל טוב יותר מאשר במחשב דו-ליבה. הקירור חשוב לי, העיצוב פחות. חשוב לי שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר. אין צורך למערכת הפעלה, אני מעדיף שהמחשב יורכב במפעל. אין צרכים מיוחדים מעבר למה שציינתי. לא מתוכנן אוברקלוק. אם אני אשחק במשחקים זה יהיה ברזולוציה של 1024*1280. המפרט למשחקים ב5500 שקל במדור המפרטים המומלצים נראה לי די מתאים, אבל אם יש משהו שהי…
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Core™ i5-4690K Processor הארדיסק 1: Intel® SSD 730 Series 240GB, 2.5in הארדיסק 2: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX זכרון: G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit צורב:LG GH24NS DVD±RW x24 Black Sata לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150 מארז: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ספק: CoolerMaster G550M 550W Modular 12cm Fan PSU קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 כמה עולה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי, אחרי קצת התלבטויות אם לקנות XBOX 360 או להשקיע קצת במחשב החלטתי ללכת לכיוון המחשב.. זה המפרט הנוכחי שלי: DFI Infinity nF UltraII M2 AMD AM2 3000 ATI X1900GT 1GB 633 Memory 160GB SATA Xi-Fi eXtremeMusic קודם כל נראה לי כרטיס המסך דרוש שידרוג, האם זה מספיק? מעבד? לוח? זיכרון?? אשמח לכל עזרה וטיפ בנושא,תודה! כפיר.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לתכנות עם כונן SSD ראיתי שיש כונני SSD משולבים עם HHD . האם החלק של הSSD נגיש? האם אפשר להתקין שם את המערכת הפעלה ואת התוכנות או שהוא לשימוש פנימי של המערכת?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום רב! אני לומד גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדו' ואולי בעתיד גם מאיה) יתכן שבעתיד גם אעסוק בזה לעבודה (עם התוכנות שלעיל) אני משתמש גם בוורד. אני גם אוהב לשחק הרבה פיפ"א (וקצת גם ניד פור ספיד) וגם אוהב לראות סרטים וסדרות וכמובן להוריד קבצים (סרטים, תוכנות וכדו'). התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אפשר להגיע גם ל 4800 ש"ח. אני צריך שהמפרט יכלול מקלדת, עכבר ומסך (נראה לי שכדאי לפחות 22 אינץ', אבל אתם המומחים...) כונן רגיל וDVD וצורב שצורב גם רגיל וגם DVD. אפשר הכל בכונן אחד. (לא צריך כונן דיסקטים). ללא אוברקלוק. השקט חשוב (זה מחשב לבית), אבל אם הוא עולה הרבה אז נסתדר עם רעש. אז נגיד 5 בסולם השקט. אני גר בבנין טרומי ובקומה האחרונה, מה שגורם לטמפרטורה …
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני עורך דין עצמאי, בקרוב (אינשאללה) חוזר לספסל הלימודים. אני צריך מחשב נייד לעבודה במשרד ובחוץ, וקצת למשחקים כמו gta 5 או bf4. אפשר לומר ש10- 15 אחוז מהזמן יהיה למשחקים והשאר לעבודה ולימודים. רוב הזמן המחשב מחובר במשרד למסך חיצוני גדול. ההתלבטות: ASUS GL502VS עולה בערך 9,100 ויש לו מעבד 7700HQ, כרטיס מסך GTX1070, זכרון 32 גיגה. המסך בגודל 15.6 וקצב 60HZ. הוא שוקל 2.2 ק"ג כך שהוא נוח לנשיאה. אפשרות נוספת וקצת פחות ריאלית היא ASUS G701VI שעולה 14,000 ש"ח, עם מעבד 6820HK, כרטיס מסך GTX1080 ו- 64 גיגה זיכרון. גודל המסך 17.3 בקצב 120HZ. פלוס נוסף שלו זה 2 כונני SSD של 512 גיגה במקום כונן אחד של 256 ועוד דיסק של 1tb sata שקיים…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחר מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים, DIABLO3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקר למשחקים למסך 23 אינץ' אבל גם לטלויזיה מסך 37 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html זה המחשב : HP Pavilion dv5-1179ej התקציב שלי הוא בסביבות 6000 (מצאתי אותו גם ב6 בכל מיני מקומות) ...שמתי לב שיש לו כרטיס מסך יחסית חזק ללפטופים הנמכרים בארץ, כונן גדול והמון יציאות וחיבורים מכל מיני סוגים. יש לי 2 שאלות: 1. חיפשתי בפורום ומצאתי ט'ראד על המחשב שהעלה את נושא המעבד האם מעבד הP8400 הוא לא מציאה ? הוא נראה לי מהיר מספיק וחזק כדי להתמודד עם כל משימה , האם המעבד הזה יכול להתמודד עם כל המשחקים החדשים תוכנות מולטימדיה ועומסים בצורה טובה ? או שעליי לשקול בצורה רצינית מחשב עם מעבד T9400 ?? עד כמה המעבד הנ"ל חזק יותר בהשוואה לP8400?? בהנחה ואני קונה אותו עם ויסטה כי…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר בערך 3 שנים...וכנראה שדי חלף זמנו בכל הנוגע למשחקי המחשב: כרגע יש לי AMD athlon 2600 xp 512 DDRam וGeforce 5600FX **השאלה המרכזית היא האם צריך כבר באמת מחשב חדש (בסביבות ה4000 ש"ח) או שיספיק לשדרג רק את הזיכרון וכרטיס המסך? לצורך העניין כרגע המשחקים שאני מכוון אליהם הם Oblivion 4 ו NeverWinter nights 2 ולמשחקים נוספים שיבואו בז'אנרים של משחקי תפקידים ואסטרטגיה. **עוד נושא שעולה זה כמה זמן השדרוג יחזיק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למחשב המיועד למשחקים כבדים כגון Crysis וצפייה בסרטים. יש לי תקציב של עד 4000 שקל עם אפשרות לתוספת של עוד כ- 500 שקל אם באמת תהיה סיבה לכך. אין לי צורך בציוד היקפי, יש לי מסך 20 אינץ', ואני אוותר גם על הכונן דיסקטים העיצוב של המחשב פחות חשוב לי מהאיכות שלו, אני צריך שהוא יחזיק מעמד לאורך תקופה ממושכת ושיהיה יחסית שקט כיוון שהוא נמצא לי ליד המיטה וחבל שאני אשבור אותו כי הוא יעיר אותי באמצע הלילה בנוסף יש לי ספק EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU שקניתי לא מזמן השאלה אם אתם חושבים שאני אוכל להשתמש בו במחשב מסוג זה? אם לא, לא נורא. אני בדיוק נכנס לטכניון אז לא יהיה לי יותר מדי זמן בשביל המחשב בגלל זה אני צריך מפרט חזק שיעמוד לאורך זמן שאני אוכל לשחק…
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כבדים) מחנות מחשבים בחיפה (ולכן אשמח אם תרכיבו לי מפרט באתר של חנות מהאזור). - תקציב 4000 שקל (אפשרות לחריגה של עד 500 שקל). - אני לא יודע לעשות OC ומעדיף שלא להתעסק עם זה. - השקט חשוב לי אבל לא בצורה מטורפת. - יש לי מסך 22" של סמסונג: SyncMaster 206BW. אני מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה. אני יודע שנכון להיום כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר במשחקים. מכיוון שעיקר השימוש במחשב שלי יהיה במספר החודשים הסמוכים בלבד (עד יציאה לקורס של מספר חודשים) אעדיף משהו שיהיה טוב לתקופה הקרובה, כלומר כפול ליבה. אשמח אם תמליצו לי על מערכת אמינה ואיכותית. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום! מפרט- מעבד- אינטל פנטיום 3 700mhz כרטיס מסך- ג'יפורס 4 כונן קשיח- 20 גיגה זיכרון- 512 מגה וצורב די וי די כמה בערך שווה מחשב שכזה?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת את דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב יהיה מיועד לעבוד עם תוכנת אנימציה, בעיקר מאיה, פוטושופ , ניוק , פריימיר. תודה! [table][tr][td]Qty.[/t]Product DescriptionSavingsTotal Price[table][tr][td]1[/t] Intel Core i7-2600K 3.4GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115070 Return Policy: CPU Replacement Only Return Policy$314.99[table][tr][td]1[/t] MSI P67A-GD55 (B3) ATX Intel Motherboard Item #:N82E16813130573 Return Policy: Standard Return Policy$164.99[table][tr][td]1[/t] Patriot Signature 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM Server Memory Model PS316G13ER2KH-E Item #:N82E16820220554 Return Policy: Memory Standard Return Policy-$10.00 Instant …
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי התייעץ איתכם לגבי רכישת מכשיר חדש , כיום אני ממתין למעבדי הIVY BRIDGE בכדי לקנות מערכת מחשב מלאה , שאלתי היא האם לשדרג כבר עכשיו לsandy bridge E או לחכות ל IVY bridge החדשים , השימוש העיקרי יהיה 3DMAX MAYA ZBRUSH AUTOCAD ILuSTRATOR וPHOTOSHOP ,בכל אלה אני משתמש וקונה את המחשב במיוחד לשימושים אלו , אשמח אם תוכלו לסייע לי תודה מראש 2 בנוגע לכרטיס מסך , האם לקנות את הרדאון 7970 שבביקורות קראתי שהוא טוב מאוד לרינדורים ומנצח את ה680 gtx בהרבה למרות שהוא נחשב לכרטיס המתאים לגיימרים , או ללכת על בטוח ולקנות את הFIRE PRO V7900 שהרבה יותר יקר. נ.ב אני רואה לנכון לקנות את ההכרטיסים של amd בגלל שהם כיום עוקפים את nvidia לפי מה שראיתי בנוסף מחירם זול ביחס לnvidia
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-