ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום! היום שידרגתי את המחשב שלי מp 1.7Ghz 256 sdram mx 440 ל: p 1.7GHz (המעבד זה הדבר היחיד שלא החלפתי) motherboard asus p4p800 ram 512 DDR radeon 9800 pro 128mb 256bit והייתי שמח, לאחר שהתקנתי הכל (כולל את הדרייבר של radeon catalyst 4.6) החלטתי לנסות את הביצועים החדשים, נסיתי עם ut2004 , והעלתי הרבה מהגרפיקה לhigh , וזה רץ יותר חלק, אבל לפעמים מקרטע קצת, כמו שמשחקים באינטרנט ויש lag רק offline אני מזיז את העכבר או מקיש על המקלדת ולוקח איזה שנייה להגיב, למישהו יש רעיון?! אני יודע שזה לא בגלל המעבד, המחשב עדיין אמור להיות די חזק איתו.. (על פי האנשים הטובים בזיג זג)....
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. 2400 ש"ח במזומן חריגה של עד 200 ש"ח 2. משחקים קלים עד בינוניים משחקים כמו PROTOTYPE וCRYSIS בנוסף אני מתכנת ואני רוצה לתכנת בVERTEX SHADER 3 עם עדיפות ל4 ושהכרטיס יתמוך בVERTEX TEXTURES שרוב הכרטיסים החדשים תומכים 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין דבר ספציפי שאני לא צריך 5. יש העדפה ענקית לNVIDIA בכרטיס המסך 6. העיצוב לא חשוב אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למקרה ויהיה OC 7. אין צורך במערכת הפעלה חדשה בינתיים 8. אין צרכים מיוחדים 9. אין חשיבות גדולה לשקט 10. כן מתוכנן OC בינוני ואני רוצה שOC יעשה על ידי היצרן כדי שזה ישמור את האחריות 11. אני רוצה שהמשחקים CRYSIS ו PROTOTYPE יעבדו ברזולוציה של 1280X1024 ובהגדרות שיהיו בינוניות 12. יש לי מסך 19 אינץ' ושמעתי שבקרוב יוצאים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צריך מחשב שולחני בעיקר לדפדפן ואנטרנט כי שלי מאוד נתקע וישן, מצאתי את אלה ביד 2 , הם שווים? מה הכי כדאי אם בכלל מחשב מקצועי | יד2 (yad2.co.il) HP G2 MT i5-6500 | יד2 (yad2.co.il) מחשב ניח I5/16gb/250ssd | יד2 (yad2.co.il) intel i7 3770k+מסך+מקלדת+עכבר | יד2 (yad2.co.il)
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש מקומות לשיפור? - מנסה להשאר באזור ה4500 אלא אם יש סיבה ממש טובה לעלות מעל. לא צריך ציוד הקפי בכלל.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב קצת מסובך אבל אני יסביר יש: כרטיס מסך 6870, ספק Antec ED500W, WD 500G, SSD Intel 180G 520, מעבד I5-2500 שיוחלף ל ivy bridge 3770. (כשיצא) לכן נשאר לי לקנות לוח אם, זיכרונות ומארז שיתאימו ל ivy bridge ולשאר החלקים. (לא נראה לי ששככתי משהוא). התקציב 1500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי, אני חושב על לרכוש נטבוק, בעיקר למטרה של צפיה בסדרות טלויזיה וסרטים באיכות של 720P ומטה, וכן קצת אינטרנט וכו'. מביקורות לנטבוק זה ב-ZAP עלה כי הוא מצליח לנגן בצורה די טובה קטעי וידאו וכן טוב לגלישה וכו'. יש לי 2 שאלות- 1. אם אני קונה אותו - איך בדיוק אני מאפשר הקלדה בעברית במקלדת (לא מבחינת האותיות על גבי המקלדת, אלא מבחינת מערכת ההפעלה - איך לאפשר שפה עברית בהקלדה- לא בממשק) 2. התקציב שלי הוא בערך 350$ ולא מעבר ולכן, האם לדעתכם זוהי בחירה טובה? יש לו סוללה של 9 שעות והוא די קל. תודה מראש! מצ"ב המפרט: |http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Deep+Red/9705442.p?id=1218154377383&skuId=9705442&st=asus%2…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הישן שלי IBM T30 ואני לא מוצר דרייברים למחשב בשום מקום, שה במיוחד מפרי בתצוגה של חלונות נעים הם נמרחים לכל עבר... יש למשהו רעיון איפה אני יכל למצוא דרייברים לתצוגה ולשאר?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?כמה שפחות אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב?אכן * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לחבר שלי נדפק המחשב אז הוא רוצה מזמן להחליף את שלו. התקציב שלו הוא 4.5 אלף , וזה מיועד בעיקר למשחקים , לא הכי כבדים , משחקים לדוגמת GTA , NBA, NFS וכו'. הוא מעדיף כרטיסי מסך של אן וידיה, ומעבדים של AMD. מעדיף לקנות בKSP. תודה!
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לקניה בארץ לצורכי לימודים הכוללים עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון solid ו ansis דרישות שוות ערך למשחקים בינוניים כמו כן דרישות בסיסיות וורד, אקסל, אינטרנט וסרטים. דרישות: גודל מסך -14" כ. מסך- טוב משקל עד 2.5 ק"ג זמן סוללה של 3 שעות לפחות אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות -רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB יספיק צורב DVD-אין הכרח האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא סוני- http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITSOVGN21&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0 lenovo http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4300&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he הצעות נוספות יתקבלו בברכה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח עד 4000 ש"ח. השימוש העיקרי של המחשב יהיה ראיית סרטים אז חשוב שיהיה למחשב מסך נורמלי ושיהיה לו גם יציאת S-VIDEO, דרישות נוספות הם :דיסק קשיח של לפחות 80GB ועדיף שהמחשב יבוא כבר עם זיכרון של 1GB. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה כמו DELL , ASUS, TOSHIBA וכו'... . תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
רמקולים מובנים חזקים עם איכות סאונד טובה ממש חשובים לי, חוץ מזה לא אכפת לי באמת משום דבר אחר. כן, אני יודע שרמקולים ומחשב נייד הם מושגים סותרים, אבל מה הרע במיעוטו (או בקיצור, הכי נורמלי והכי חזק)? חוץ מאופיס וסרטים אני לא עושה יותר מדי. היה לי lg e500 שאהבתי מאוד אך הוא נגנב ( :-\) ולצערי לא מוכרים אותם כל כך יותר. התקציב שלי הוא 3-3.5K, למרות שהייתי חורג ל4K אם זה משהו מפוצץ. מבין הזולים שראיתי עד כה יש את lg r560 ואת הdell inspiron. הרמקולים שלהם שווים משהו? תודה וחג שמח לכולם, דורי
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב2000 ש"ח, שיכלול רק: מארז, מעבד, לוח אם, זכרון והארד-דיסק. המפרט שיתאים למשחקים (לא צריך את הרזולוציה והגרפיקה הכי טובה). בעתיד אשדרג גם כרטיס מסך (כרגע gforce ti4200 128MB)
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כרגע אני באירופה ואני שוקל לקנות פה אולי מחשב נייד שישמש אותי בארץ בלימודים כשאתחיל ללמוד באוקטובר התקציב כאמור עד 700 יורו. השימושים יהיו גלישה באינטרנט עבודה מול המחשב בתיכנות וכו. צפיה בסרטים HD משחקים כדוגמת STARCRAFT 2 WARCRAFT 3 למינהם בעיקר אסטרטגיה. חשוב לי שתהיה אחריות למחשב בארץ גם למקרה ויהיו בעיות איתו. אשמח לשמוע הצעות אני ליד מחשב עד מחר בצוהריים מקווה שאוכל לשמוע כמה הצעות שלכם לפני שאני אצא לדרך למינכן כדי לתפוס את הטיסה חזרה לארץ. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב לצערי נישרף לי הלוח ואני רוצה לשדרג. התקציב עד 1000 שח +- 300 וגמיש עכשיו---- מה לדעתכם עדיף(אמין) AMD או אינטל ביחס של עלות מול תועלת השימושים העיקריים הם למשחקים ועבודה משרדית מפרט נוכחי: מסך --(עקב אכילס קיבלתי במתנה ) - proview 22 inch ספק -- PRO82+ 525W Active PFC - Enermax ראם --זכרונות DDR II 800Mhz - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 גוף קרור -- Zalman - CNPS9500A LED כרטיס מסך -- 9800GTX+ מארז --coolermaster 6800 מערכת הפעלה --vista black תודה רבה המעבד -- ישן AMD 3600 Athlon
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב חדש בתקציב של בין 5000-6000 שקל (אין צורך לנצל את כל הכסף). אני מתכוון לקנות במזומן. אני מתכוון לשחק במחשב במשחקים כבדים אבל גם לתכנת ולראות סרטים. אין לי צורך בציוד היקפי. אני רוצה שיהיה במחשב גם כונן פלופי. אין לי העדפה לחברה כלשהי, אבל אני מעדיף מחשב מרובה ליבה כי למיטב ידיעתי אני אוכל להריץ בו מספר אפליקציות במקביל טוב יותר מאשר במחשב דו-ליבה. הקירור חשוב לי, העיצוב פחות. חשוב לי שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר. אין צורך למערכת הפעלה, אני מעדיף שהמחשב יורכב במפעל. אין צרכים מיוחדים מעבר למה שציינתי. לא מתוכנן אוברקלוק. אם אני אשחק במשחקים זה יהיה ברזולוציה של 1024*1280. המפרט למשחקים ב5500 שקל במדור המפרטים המומלצים נראה לי די מתאים, אבל אם יש משהו שהי…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo z580 (כזה: http://www.cdsoft.co.il/products/217478 )הייתי רוצה לשדרג אותו ל16 ג'יגה ראם, אך ראיתי במפרטים השונים שאפשר עד 8. האם זו הגבלה של לוח האם או שאם אני אשים זה יעבוד? (כלומר זו המצאה של לנובו) האם אני יכול לשים סלוט אחד של 8? (אם ככה נשמע הגיוני שאני אוכל לשים 2) יש מישהו שניסה להתחכם עם הוראות היצרן? אשמח להשערותיכם.תודה,עמית.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מעבד חזק שיתאים למשחקים כבדים (דרך אגב, יש לי כרטיס מסך ASUS GTX 580). אני מתלבט בין i7 2600k לבין i5 2500k. הi7 עולה 400 שקל יותר וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל מצד שני אני מעדיף ללכת על "הכי טוב ובטוח".. יש למישהו איזו המלצה על אחד מהם, או המלצה על מעבד אחר בתקציב של עד 1600 שקל? דרך אגב, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים. המחשב צריך להפעיל בעיקר OFFICE ואינטרנט . אולי קצת ויז'ואל בייסיק. מניח שמיותר לציין אבל כונן DVD חובה. מה הכי איכותי שאפשר להשיג במחיר הזה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי 4. ה…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-