עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davidbz1,

היי אני מחפש מחשב נייח שיתאים לי לשימוש של : עריכות ותכנות תקציב: 2500

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

שימוש למחשב למשחקים וכללי בעיקר, חזק שקט וקריר. אלה האופציות, ואם אפשר שמישהו יבנה לי מפרט באחד מהאתרים של החנויות האלו אני אשמח. אופצייה 1: K.S.P רעננה; מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- ‏‎1…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by ranger_z,

Sempron 2600= 460 350 =ABIT NF7 (nForce2)lan, usb2 250 =256MB Kingston CL3 250 =XFX MX4000 128MB 370 =80GB 7200/133 (8MB)Samsung 100 =cdrom LG x52 160 =2209 ATX MIDI PFC, usb 620 =17'' 770 MAG FS 90 =GPT+ Mouse Optical 20 =Speakers ____ 2680 אשמח להיוועץ ולדעת מהי דעתכם...

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 24 full hd (1920*1080) * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ואשמח לעזרה. אני מתכנת ולכן השימוש העיקרי מלבד אינטרנט \ אופיס \ כד' יהיה גם Visual Studio \ NetBeans, אשר ידועות בצריכת המשאבים היחסית רבה שלהן. בנוסף, אומנם זה מחשב ללימודים אך זה מאוד שימושי אם גם אוכל לראות בו סרטים ב-HD, אך השימוש העיקרי יהיה ללימודים. אין לי צורך שיתאים למשחקים וכד'. קראתי מספר מאמרים בנושא, ואני כן רוצה מעבד i5 אשר יחזיק מעמד וביצועים לכמה שנים טובות (ולא מעבד חלש יותר). כמו כן אם אפשר כמובן שיהיה קל כמה שניתן \ חיי סוללה ארוכים \ גודל מסך 15 או 14. גודל דיסק מינימאלי של 320GB, רצוי צורב DVD (אך לא חובה), מערכת הפעלה לא חובה ואני מעוניין לקנות בארץ (אם יש המלצה על חברה, אשמח). אני יודע שגם Lenovo וגם Dell …

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. כמובן המפרט בלי ציוד נלווה ובלי מסך שינויים בתקציב +-150 שח אני כן רוצה לראות עליו FHD בלי בעיות, יש לי מסך של ASUS 22' יש עדיפות לאינטל אבל לא מחיב אני גר בקריות אז שזה יהיה -PANDAS או TMS או נעה או IVORY או כול חנות באזור : חוץ מ-KSP חשבתי אולי על מחשב מהחנות כמו זה למשל: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 בתוספת 135 שח ל4 ג'יגה זכרון תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  7. התחלתי ללמוד באוניברסיטה ואני צריך מחשב נייד לקחת עמי, שישמש אותי רק לאופיס וחיבור לאינטרנט (בלי משחקים, סרטים וכו'). חשוב לי שלא יהיה כבד מדי, אבל בגלל שאני משתמש בו גם בבית לעיבוד תמלילים וכתיבת עבודות, הייתי רוצה שהמסך לא יהיה קטן מדי - חשבתי על משהו בסביבות ה- 14 אינץ (אבל אולי 15.4 או 13?) הייתי מעדיף משקל של 2.5 קילו או פחות, ויש לי עדיפות ללנובו או ל-ACER. אחריות לא מעניינת אותי. ההמלצה שקיבלתי היתה לנובו SL400, שהמפרט שלו אולי קצת מוגזם, או ACER 5720G (שנראה לי פחות, כי מדובר ב- 15.4 אינץ וב-3 קילו, אבל זול יותר משמעותית). האם יש דגם אחר של לנובו שטוב יותר בשבילי (יכול גם להיות פשוט יותר)? אולי דגם של חברה אחרת שהוא עדיף משמעותית? יניב

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. הי כולם, לכבוד הקיץ שהגיע יצאתי בחיפושים אחרי מחשב מהיר וחדש למשחקים. רצוי 120GB מקום, מסך LCD 17 אינץ' 16ms מקסימום, כרטיס מסך בPCI-xp צורב די וי די וגם צורב רגיל. ללא מקלדת רמקולים או עכבר. אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אז לא צריך קירור מתקדם, אבל רצוי מארז שקט... בחירת החברות לא ממש משנה, אני אסמוך עליכם ;D ואם אפשר, כשאתם רושמים מחירים, אז גם לתת את האתר של החנות ממנה לקחתם את המחירים. תודה בהקדם

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  9. חבריה שלום רכשצי מחשב נייד בעל נפח 250G האם יש מניעה לחלק את הHD למחיצות כמו במחשב הנייח או שהפעילות זהה בנושא אשמח לקבל חות דעת בברכה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  10. לא דרוש שום ציוד היקפי, למעט צורב DVD. אפשר כמובן לרדת מהתקציב, לא לעבור. השימוש במחשב הוא בעיקר משרדי. קצת סרטי HD, ואולי משחקים לא משהו רציני. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט! לא יתבצע OC. חשוב מאוד שאופצית השדרוג תיהיה פתוחה. רצוי 4GB RAM ובנוסף יותקן עליו WINDOWS 7 בנוסף אני כבר לא מעודכן במה שהולך היום אבל ראיתי ששוב ממליצים על AMD, המעבדים החדשים שלהם באמת טובים?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  11. שלום קראתי קצת בשרשורים קודמים.... לא היה בדיוק מה שאני צריך... אלו הדרישות למחשב לפנסיונרית (גלישה, מסמכים ושיחות וידאו בסקייפ): 0) כמה שיותר זול, בלחץ 2300 1) אחריות 3 שנים. 2) ביצועים סבירים, שלא יהיה עוד שלוש שנים סוס מת. 3) יחסית אמין או חברה אמינה. 4) 4G זיכרון פנימי. 5) מסך 14 אינץ ומעלה. לא צריך מערכת הפעלה... אשמח להמלצה על שני אלו (מה מהם עדיף או ששניהם גרוטאות...) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=809011,809007 אשמח להמלצה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. Started by MagnuM_47,

מבקש מפרט ב4000 כולל מסך אך ללא כ.מסך מחשב שישרת אותי הרבה זמן לתוכנות גרפיות בעיקר וגם מתוכנןoc תודה לעוזרים, אלכס

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by timac,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193&CatCode=132 מחיר טוב כדאי לקנות או שלא להתקרב?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. היי חבר מחפש אולטרבוק קטן מ-14 אינץ' עם 8GB זכרון. האם קיימת חיה כזאת? ממה שהאלו החיפושים שלנו עד עכשיו יש קו מפריד. 14 ומעלה יש עם 8GB. למרות שבגודל של 14 יש מעטים. מתחת ל-14 אין בכלל. האם יש סיבה לזה? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  16. צריך מפרט מחשב למשחקים עד 3,500 כולל מסך 20'. מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2220 Box ¤430 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2220 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤192 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ¤351 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV360 צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מארז כולל ספק …

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by Deron,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" * משקל רצוי? עדיף עד 2.4 ק"ג, כמובן כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעדיף זמן שימוש ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך מיוחד * Bluetooth? איו צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות של 3 שנים עדיף, שנתיים גם בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. תקציב עד 3000 לשימושים כלליים צריך הכל מסך מקלדת רמקולים וכו'

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  19. לפני מספר שבועות כתבתי הודעה המפרטת את הצרכים שלי, ובלי להלאות אתכם בקריאתה, אני צריך מחשב שלא נתקע, להפעלת תוכנות כבדות (visual studio 2005/2007, sql server, vista וכו') והרבה מולטמדיה (סרטים ומוסיקה, ללא עריכה), ללא OC (למרות שלא חובה לקרוא אותה, ההודעה המקורית נמצאת ב- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256088.0 ) אשמח לשמוע חוות דעת (לא צירפתי מחירים לכל פריט כי אני קונה דרך דילר שנותן לי מחיר על הכל יחד, והמחיר מפורט למטה) מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון KINGSTON DDR2 PC667 2*1GB דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD כרטיס מסך GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR…

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  20. שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אחת הדרישות, או יותר נכון הרצונות שלי, להתקין MAC על הPC, כמובן שיותקן גם WINDOWS 7 או לינוקס. רציתי לדעת איזה מפרט ניתן לבנות כך שיהיה פשוט יחסית להתקין וללא סיבוכים וחלקים שאינם מתאימים. אין צורך בהארד דיסק, ובכונן דיסקים. מטרת המחשב הינה האקינטוש, משחקים (אבל אל תכניסו כרטיס ב1700 שקל+ מספיק 1000-1200 ואפילו פחות), סרטים HD 1080P, והוא יחובר בכבל אופטי לרסיבר 5.1. עדיף שיהיה אפשרות לOC... אשמח אם תרשמו איזה שינוים דרושים לOC. רצוי להכניס במסגרת התקציב FLASH הארד דיסק. חשוב לי השקט, וממש לא חשוב לי איך המחשב נראה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000 שח עם חריגה עד 500 שח (רצוי כמה שפחות) 2. מטרות המחשב?מחשב שנועד בעיקר למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רק שמערכת הקירור תחזיק מעמד ברמה טובה + 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. red alert 4 nfs undercover wow world in conflict על רמת הגדרות גבוהה תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by toms979,

שלום, אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיהיה יחסית קל לסטודנטית לעבודה סוציאלית. * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? 320G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה להרחבה ל-4GB. * מעבד? AMD או i3/i5 - יש הבדל משמעותי בין i3 לi5? * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  23. טוב אז ככה, אחרי שנה שאני לומד וסובל מהמחשב הענתיקה שלי (compaq presario 2100!!!!!!!! מהבר מצווה חחחחח) החלטתי לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי נורא מוגבל אז בבקשה לא להציע מחשבים מעל 4000, זה אמור להיות מספיק מאוד לצרכים שלי, והצעות של מחשבים יקרים יותר סתם יהיו מיותרות כי אני לא אוכל לקנות אותם.... בנוסף אני גר ברעננה אז החנות הנורמלית היחידה בסביבה היא KSP, אז בבקשה להציע רק משם או מחנות אחרת ברעננה. צרכים - מחשב סטודנט טיפוסי (הרצות של אקליפס, matlab וכו'), ניידות לא כזאת חשובה (לא יפריע לי 15 אינץ'), אמין ובנוי היטב. אני צריך לפחות 250 ג'יגה בדיסק קשיח, ולפחות 2 ג'יגה ראם. עדיף כרטיס מסך לא מובנה, לא כי אני עומד לנסות להריץ פה GTA 4, אלא כדי שלא יגביל אותי בעתיד, ותהי…

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by guyw,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד קל. איזה חברות בארץ הן בעלות תמיכה טכנית טובה ומהירה, עם אחריות ארוכה? שמתי עין על סוני ואיו. אם אפשר גם לקבל המלצה על עוד חברות טובות, אשמח. המחשב נועד ללימודים ואמור לשרת אותי ללפחות שלוש שנים הקרובות. תודה מראש, גיא.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  25. יש לי מקבוק פרו 13'' עם חיבר אוזניות\מיקרופון אחד ניסיתי לחבר את המיקרופון כשאני על וינדוס 7 והוא מזהה אותו בתור אוזניות ולא נותן לי להשמש בו מה לעשות

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים