ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים,אינטרנט (עבודה מהירה עם הרבה חלונות פתוחים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למשחקים ושימוש כללי. לא מיועד OC אין צור בציוד היקפי. תקציב: סביב ה2400 שח. תודה עדכון: תקציב 2800 עם חריגה של מאה שח'
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט למחשב שייעודו בעיקר למשחקים והוא בתקציב של כ4.5K את הDVD\R השמטתי וכן את כ.קול - לדעתי אין צורך במשהו מתקדם מזה שקיים בONBOARD וכן מקלדת עכבר רמקולים וכו'. אין לי צורך במסך כך שסה"כ התמחור לחלחקים שרשומים כאן יהיה בסביבות ה4K X2 3800+ motherboard: Gigabyte s3 mem: ddr2 667 1GB twinmos vid card: eVGA 7600 GS HD: MAXTOR 250 GB SATA 2 ספק 500W + מארז (משנה איזה?) אפשרי יהיה להתפנק במסגרת התקציה בCORE DUO על כל המשמעויות? אשמח לתגובות!
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ידידה מחפשת מחשב נייד אני צריכה אותו בעיקר לכתיבה, ולנסיעות. אבל כם צריכה כונן דיוידי ושינגן וידאו, לפעמים גם כבד. אני צריכה HDMI, וחיבור לטלויזיה למקרה שאצטרך להקרין ממנו דברים, ויו אס בי 3, אבל בזה אין לא נורא. אני גם רוצה שיחזיק לי כמה שיותר זמן, ושישקול מעט. מה אתה אומר? התקציב שלי הוא בערך 2500 שח. הצעה שקיבלתי: [table][tr] [td]DELL[/td] [td] יצרן [/td] [td] [/td][/tr][/table] [/t] [table][tr][td]INSPIRON 3421 I-3[/td][/tr][/table] דגם ₪ 2,680.00 [table][tr][td]Windows 8 64 BIT[/td][/tr][/table] מערכת הפעלה [table][tr][td]שחור[/td][/tr][/table] צבע [table][tr][td]14.0" High Definition WLED Display with TrueLife[/td][/tr][/table] גודל תצוגה [table][tr][t…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך להחליף את המחשב... אני צריך את המחשב לצורך עבודה עם התוכנה SolidWorks... זאת תוכנה לשרטוט של מהנדסים. לפי מה שראיתי באתר של התוכנה אני צריך כרטיס מסך nVidia Quadro הייתי מעדיף שזה יהיה מעל 550FX, אבל אם משהו מכיר משהו יותר טוב, הצעות יתקבלו בברכה... בעקרון הסכום המקסימלי שאני רוצה להשקיע במשחב זה 4500 ש"ח, אבל אם משהו יכול להציע לי משהו טוב בפחות, אני אשמח לקבל את זה... חוץ מזה אין לי צורך במקלדת, עכבר, מסך וכרטיס קול... אודה לכם מאוד על עזרה מהירה... תודה! Trout
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקציב: 4,000 ש"ח. (גמיש גם ליותר וגם לפחות) הרצון: מחשב חזק ומחוזק! עמיד בסרטים משחקים וכל דבר שיכול להקרא היום "גדול", לעריכות סרטים לקולנוע בייתי. שאני ישאר מרוצה עליו הרבה זמן! המפרט הרצוי: מעבד (חזק!) קירור למעבד: שקט ואמין לוח אם (תומך USB 3.0, SATA 3) שיהיה חזק זכרונות: 4G DDR3 1333 (X2) ספק כוח: איך שבאלכם כונן קשיח: 1T שיהיה מהיר כרטיס מסך: שיריץ משחקים כבדים, HD רצוי עם 2 יציאות HD. אחד ג'יגה בייט כרטיס קול אם אין כרטיס קול מספיק טוב על הלוח אם. כרטיס טלויזיה, DVB מובנה + כמה אפשרויות מעניינות צורב כל מה שלא ציינתי לא צריך תודה רבה רבה לכם, אביעד.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ניתן לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה של microsoft? באיזה מקומות? האם המחשבים האלו טובים? אני מחפש מחשב נייד לא יקר.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
האם הנייד הנ"ל נמכר בארץ? לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אני מדבר על הדגם עם כרטיס מסך חיצוני כביכול (של ATI).. למרות שלא מצאתי אף חנות שמציעה אפילו את הדגם הרגיל תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעריכת קול ותמונה מקצועית (דגש על קול) תקציב: כ 15 אלף שקלים פחות או יותר דרישות המפרט: במחשב יעבדו שני מעבדים ב SMP ושהלוח יתמוך בזכרון DDR2 כרטיס קול איכותי 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF מצלמת WEBCAM איכותית עם מיקרופון מובנה (שאר הרכיבים כמו HD מארז מקלדת עכבר וכו אני סגור על עצמי אבל מי שרוצה שיוסיף) תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא לHTPC עד מחיר של 2500. בנוסף לזה רציתי לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המפרט הזה בנוסף לכרטיס מסך ניפרד? אם לא אם יש מארז עם ספק חזק יותר באותו גודל פיזי(אני קצת מוגבל בגודל) או אפשרות להחליף רק ספק? מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 ₪269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D22G800PT צורב LG GSA-GH24N X…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום! לפני שבועיים פרסמתי את ההודעה עם תקציב של 3500 ובסוף הגדלתי אותו ל4000 כדי להתאים אותו כמה שיותר לייעודים שלו שהם משחקים כמו fifa pro gta nfs המפרט שהביאו לי זה: אבל לא חישבו את הדיסק קשיח שאני רוצה בגודל של 500 GB אז אם אפשר המלצה למפרט כולל דיסק קשיח והאם שווה להשאיר את המפרט הזה ופשוט להוסיף לתקציב עוד כסף בשביל הדיסק קשיח ואם כן אז איזה דיסק קשיח לקנות?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש (בשאיפה בתוך שבוע +-), ורציתי לקבל כמה תגובות כך שאני אדע שאני קונה את הדבר הנכון, או להפך, שאני אדע להחליף מספר רכיבים. המחשב אמור לשמש כמעט לכל דבר: office וגלישה באינטרנט, סרטים, אבל גם משחקים חדשים. המפרט (מ- KSP): מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 680 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 2 260 520 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Te…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שיהיה מחנויות שנמצאות במרכז בלבד (פתח תקווה והסביבה, KSP, LOGIC וכד') המחשב לא הולך לעבוד OC. 160 ג'יגה לפחות. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
https://www.dell.com/en-ca/work/shop/servers-storage-and-networking/poweredge-r940/spd/poweredge-r940/pe_r940_p2?selectionState=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…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בתקציב עד 5500 (ובכל מקרה לא לחרוג בשום אופן מעל 6000), בלי מסך וציוד היקפי, ייתן לי: (1) ביצועים מעולים בעבודה שוטפת. אני צריך מחשב שיעבוד מהר מאוד. (2) שטח אכסון יחסית גדול אני רואה סרטים במחשב ושומר עליו מוזיקה. (3) גרפיקה וסאונד מצויינים. (4) שאת רוב המשחקים הבינוניים-כבדים אני אוכל להריץ בלי בעיות בביצועים. אומנם אני לא צריך דבר שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים אבל גם שכן ידע להריץ בצורה טובה גם משחקים עם דרישות יחסית גבוהות. אני צריך מפרט של חנות ולא בחלקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני פותח דיון באתר כאן, למרות שתמיד אהבתי את האתר. אז ככה, אני מחפש מחשב בשבילי, כעקרון אני משחק במחשב במשחקים משנת 2011-2013 אני הייתי בסדר עם המחשב שלי Q8200 עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות לי בעיות. מה שאני מחפש זה מחשב שאני אוכל להמשיך לשחק משחקים מהשנים האלה ועדיין לצפות שאני אוכל לשדרג את המחשב ולהריץ משחקים של שנת 2016 ברגע שאגיע אליהם. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה של תקציב, פשוט מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וקצת עריכה ADOBE PREMIER …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף למחשב שולחני. הכוונה היא לא לקנות מחשב נייד מטורף אלא "לדחוף" כמה שיותר לתקציב הנתון. שימושים (עפ"י סדר עדיפויות): 1. עבודה שוטפת (אינטרנט, מוזיקה, אופיס...). 2. עבודה עם תוכנות יחסית כבדות כמו פוטושופ, VS2008 ותוכנות קומפילציה. שימוש בתוכנות אלה לא יעשה באופן קבוע אך חשוב שיהיה ניתן לעבוד איתן באופן "נורמלי". 3. צפייה בסרטים. 4. משחקים. הכוונה למשחקים בקטנה. למשל שיריץ wow, ra3 ומשחקים מהתקופה האחרונה ברמה בינונית עד בינונית פלוס. כ.מסך מובנה לא בא בחשבון. 5. לא צריך אחריות בינליאומית, משקל לא ממש רלוונטי. דילמות: 1. מסך מבריק - לא. פשוט מציק מדי. אי אפשר לעבוד איתו בכלל אם נמצאים במקום שמואר מהשמש. 2. אחריות. …
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש(חודש בערך) ואני מנסה להכין מפרט כדי לקחת הצעות מחיר ממס' חנויות. אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט כזה. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח(כנראה, תלוי במה שההורים שלי יחליטו) והשימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו nfs: most wanted ו aoe3, מעט מאד קידוד וידיאו והמון גלישה באינטרנט. אני זקוק גם למקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. זה מה שהצלחתי לבנות עד עכשיו(אבל אין לי מושג לגבי זיכרון): AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box - 1035 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - 804 Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM - 690 XFX/GIGABYTE/ASUS/LEADTEK 7600GT - 1300 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X - 300 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Wat…
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים! אני מתכוון למכור את המערכת הבא: מעבד E8500 לוח אם Asus p5q PRO זכרונות Gskill 2*2GB קירור מעבד Thermalright Ultra-120 כ. מסך Club 3D HD 4870 1GB מארז Antec One Hundred (נקנה פחות משנה) ספק Hyper 620W (ספק מעולה, שקט ומחזיק את כל המערכת בלי שום בעיה) כונן קשיח Seagate 1Tb כונן DVD רוב החלקים נקנו בסקיי פי סי הישן, ולא עברו OC. כל החלקים שמורים במצב טוב ועברו נקיון פעם ב.. כמו כן נשארו לי ניירות וחלקי ספייר מהערכה של לוח אם, כ. מסך ומארז(יש לי אפילו קופסה של המארז). המערכת מורכבת ומוכנה לעבודה - פשוט לחבר ולהשתמש. המחשב מסוגל להריץ רוב המשחקים על הגדרות גבוהות. הכוונה שלי למכור אותו לכיוון 1000-1200 ש"ח. מה דעתכם, כמה הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אהלן, הלפטופ שלי שבק חיים ומסרתי אותו למעבדה, המחיר להחלפת לוח אם די יקר ורציתי לדעת האם יש דרך להחליף את הלוח אם בצורה עצמית, כמובן שאני בעל רקע ודי בקיא מדענין, ורציתי באמת לדעת מה סך המחירים ללוח אם של ניידים, מחשב של fujicom simens תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
צריך מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך ומעבד טוב.. ללא קונן או צורב DVD, ובערך 160GB בהארד דיסק אני מעדיף כרטיס מסך של 512MB אשמח לשמוע הצעות. תקציב : 2700 כולל הרכבה ובדיקת מאמץ,לא כולל מארז,מסך ועוד רק מחשב ללא מארז תודה. וכמובן ללא מסך..
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב. מחפש מחשב טוב ואיכותי לעיצוב תמונות מקצועי (photoshop, lightroom) במחיר הכי זול שאפשר כדי שלא יתקע, יסחוב טוב, ולא יהיה איטי. הבנתי שכדאי לי מסך גודל 15" כרטיס SSD, (לא צריך יותר מדי נפח, לא מתחת 250 אבל אני חושב). רזולוציה טובה. ההבנה שלי שואפת ל0 אז אשמח אם תוכלו בבקשה לפרט כמה שאפשר. תןדה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-