עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי 2 הצעות ללפטופים חדשים: LENOVO V14 G4 i5-13420 512SSD 16GB RAM 14"" FHD WIN11Pro Office 21 התקנת תוכנות+רישיונות,אחריות לשנה 2750 ש"ח E14 G5 CPU: i5-1335U size: 14" SSD : 256G-M.2 Ram: 8G OS: win 11 pro Office 21 התקנת תוכנות ורישיונות לוינדוס ואופיס אחריות ל3 שנים עלות 3700 ש"ח. כמו כן, קיבלתי הצעה למחשב מחודש, בעלות מוזלת יותר ממקום שכבר קניתי מהם בעבר ויש לי לפטופ ששורד עד היום והוא בן 10 שנים. ההצעה הינה: [17.3, 12:21] נחום מחשבים: טינקפדe490 או t490 I5 16 ram 480ssd 14 אינץ' התקנת תוכנות ואופיס…

2. Started by אסף,

אני מחפש מחשב נייד טוב כבר לא מעט זמן מה שחשוב בעיקר זה מסך וכרטיס מסך הכי טובים שיש, נכון להיום כרטיס המסך הטוב ביותר שמצאתי היה GEFORCE 4 440 GO עזרתכם בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש לעצמי נייד שהוא באמת נייד לעבודה משרדית כגון אופיס אוטוקד וויזו וכדומה. חשוב שיהיה נייד אך חזק, חשבתי על ה-X200 של לנובו אך ראיתי שישנן סוגים שונים של מעבדים עם הבדלי מחירים משמעותיים. התקציב הוא עד 8500 שקלים חדשים.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מערכת מחשב לעריכת וידאו ועיבוד תמונה ללא מסך! יש לי כבר מחשב שממנו אקח כונן DVD והארד-דיסק של 250 ג'יגה ID. את היתר אשמח לשמוע ממכם בבקשה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני הצעות למחשבים ניידים ( בגלל שאני חדש בתחום ולא כל כך מבין ) אני רוצה שתמליצו לי על מחשב טוב התקציב הוא 3-3.5K , המחשב מיועד לבן דוד שלי, עיסוקיו במחשב הם: *אינטרנט *סרטים לרוב ! *מוסיקה *ועוד כמה דברים למשתמש הפשוט . ראיתי כמה מחשבים של GIGABYTE . אני מודע לחברה שהיא טובה אבל לגבי הניידים אין לי שמץ לגביה ואיך הם . בגלל זה אני צריך המלצה ! בנוסף אוסיף שאם כבר קונים לפטופ אם אפשר שתיהיה מצלמה מובנת במחשב 1.3MPX ואילך . הקשורים למחשבים שראיתי : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3960 http://skypc.co.il/pl_product~71510~14~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~71248~14~0.htm או אם כבר את זה שטיפה יותר חזק - 4ג'יגה זכרון במקום 2 , ו 320 HDD …

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  6. שלום לכולם, הגיע הזמן להשתדרג במחשב (אני מחליף כל 4-5 שנים), ואני מחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד, לגרפיקה קלה וגם למשחקים (למרות שאני לא גיימר כבד). מצאתי שני מחשבים ואני מתלבט הראשון של HP (עולה 5,800 ש"ח), והשני של Acer (עולה 6,800 ש"ח) (חשוב לציין שיש לי לפטופ של אייסר ב-5 השנים האחרונות ואני מרוצה מאוד!) הייתי שמח לשמוע את דעתכם, והאם השינוי הזה בכרטיס המסך שמעלה את המחיר ב-1000 ש"ח שווה את זה? תודה רבה! מחשב HP: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ValueSpecification_dark]Win 8.1 std[/TD] [TD=class: NameSpecification_dark, align: right]מערכת הפעלה[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: TopicSpecification, width: 100%, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] […

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה...אני קונה בחופש הגדול מחשב...אז אני רוצה לעשות OC.... עכשיו הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) oem לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 PC3200 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB דיסק קשיח WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 ספק כח HEC 475VD-T 2 fan סה"כ ¤ 5,450.00 עכשיו יש לי כמה דברים שאני לא סגור עליהם... המעבד: אני בעיקרון רוצה 3200...אבל 3000 עם OC יגיע בשניה (אפילו עם סטוק) ל3200 זיכרון: אני לא יודע איזה חברה לקחת...אמרו לי שTWINMOS היא חברה טובה...יש איזה משהו אחר..?..טוב לOC (עדיין אני צריך CAS של מיני…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by exercise,

במספר לאפטופים שאני משתמש יש בין 60 ל 100 תהליכים ברקע פועלים מהרגע שמפעילים חלונות... יש דרך ליצור פרופיל משני שיכיל רק מה שאני רוצה ?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by omri123,

A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by ori14,

אני צריך מפרט למשחקים לחבר, עד 4000 שקלים, לא למטרות אוברקלוק. רצוי שיריץ משחקים לטווח כמה שיותר רחוק, ז"א הבן אדם מחליף מחשב ברגע שמתחיל לקרטע לו. שקט ושאר דברים לא חשובים בכלל, לא צריך מ"ע ושאר דברים אופציונליים (ציוד היקפי ומסך) אלא רק צורב. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by RonCohen,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סלוני HTPC-תכני HD אינטרנט משחקים הכי קלים NBA2K12 על LOW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סרטים כמו POWERDVD BSPLAYER אינטרנט ווינדוס MEDIA CENTER.... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט כי יש כבר מחשק למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by rafi k,

אלו הפרטים שידועים לי על המחשב שלי: CPU: intel celeron 1200mhz bus speed: 100 mhz mother board: giga byte 6vtxe bios: ami 6.27.10 memory 128 mb תסבירו לי כמו לילד בן 5 איך לשפר את המחשב.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  13. אוקי... המפרט הוא לעיצוב בפלאש וזהו... כל השאר סתם עבודה משרדית מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB V-Data דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Philips 16x 50x Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400W מסכים None אני חושב ש500W זה קצת מוגזם, אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום אז נשאיר את זה לשיקול דעתכם... אני יכול לשנות הכל חוץ …

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by slash1z,

מחשב לגרפיקה.. פוטושופ פריאנד בעתיד אולי עוד . עבודה על קבצים מאוד גדולים גי'גה ואף יותר. קיבלתי מפרט מפה ובדרך הוא טיפה השתנה אז רציתי לרשום אותו ולראות אם הוא כדאי או אם כדי לשנות משהו. ועוד משהו אני רוצה בסך הכל כונן קשיח אחד במחשב לתוכנות +ווינדוס + לעבוד על הגראפיקה דרכו.(אם אני אצטרך יש לי כוננים קשיחים נוספים שאני יכול להוסיף לו) הציעו לי פה פעם אחת FLASH כונן או משהו דומה אני לא זוכר בידיוק מהראפטור ירדתי. -בקיצור מה שאני רוצה להוסיף למפרט שאני ארשום זה כונן מהיר עד כמה שאפשר בסכום הגיוני אבל באמת שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין כונן רגיל ונראה לי שגודל 40 גי'גה לא יספיק אז שיהיה 80. ובנוסף אני רוצה הארד דיסק חיצוני 500 גיג'ה (כמו שאני יודע הרגילים שהם USB איטיים להח…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by 212128,

איזה מפרט עדיף יותר מבחינת ביצועים ? המחיר בשבילי אותו מחיר ככה שרק תגידו מה עדיף ! מפרט א' מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE מפרט ב' מארז Midi big tower 630 intel aprove black/silver 500Watt מעבד Intel quad core Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz ד.קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB …

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. המפרט להלן הוצע לי ואני עומד לרכוש אותו .... אך יש לי מספר שאלות נוספות .... תודה מראש למשיבים: 1. מה בדבר כרטיס ללכידת וידאו ? 2. מה בדבר כרטיס קול? האם יש צורך ואם כן, איזה? 3. האם המארז כולל שלט רחוק? אם לא, איך אני מתפעל את המחשב מהספה בסלון ? 4. איזו מערכת הפעלה אני צריך ? האם XP מתאים? אם לא, מה כן? איזה תוכנות מומלצות אני צריך כדי לתפעל מערכת קולנוע בייתי ? 5. מקלדת ועכבר - מה מומלץ ? תודה מראש למשיבים

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by idopo25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים maple story far cry 3 battlefield crysis3 cod.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אפילו עדיף אם אפשר בתקציב אולטרה 3. האם יש צור…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צורב 5. במידהויש…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. שלום. אני מחפש המלצה לנטבוק שילווה אותי ב-4 השנים האקדמיות שלפניי. מטרתיו יהיו אך ורק כתיבה בוורד (ומסמכים קלים באקסל ו-power point) וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי לצפות בו בסרטים או לשחק בו משחקים. גודל המסך: מעל 10 אינץ' (אני לא יודע מה גודל המסך המירבי לנטבוק...) משקל רצוי: לא רלוונטי (2 ק"ג ומטה, לכן כתבתי לא רלוונטי - משקלו של כל נטבוק הוא מתחת למשקל זה...) זמן סוללה: 6 שעות ומעלה. לצורך העניין, ייתכן ואני אאלץ להעביר יום לימודים שלם (8-10 שעות) מבלי שסוללת הנטבוק תטען והחסכון בסוללה יתבטא בכיבויו של הנטבוק במעבר בין שיעורים והעברה למצב sleep לכמה דקות מדי פעם. זמן סוללה הוא הקריטריון החשוב ביותר עבורי - כמה שיותר ! האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. אין …

20. Started by andrei21,

שלום מחפש מחשב נייד לגיימינג * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטי עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט יציאות סטנדרט * משקל רצוי? עד 2.3 עדיף יותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? ברור * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD או לפחות משולב, אם לא אז רגיל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית ? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?עדיף ללא מערכת הפעלה אם זה חוסך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם. אני זקוק למפרט למחשב . עד תקציב של 3000. המחשב ישמש בעיקר למשחקים. אני זקוק למפרט מלא. לא כולל ציוד היקפי.. (יש צורך במארז. ספק וכו' וכו') אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה..

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by yuvalhuck,

שלום, יש לי שני מפרטים דומים לגמרי של מחשבים ניידים כשההבדל היחיד הוא שבאחד המעבד הוא: 2.3GHz Intel Core i3-2350M Dual-Core ובשני 2.4GHz Intel Core i5-2430M שאלתי- האם שווה לשלם עוד 113 ש"ח כדי לשדרג את המעבד ל-i5? (כרטיס מסך מובנה של אינטל, 4G RAM, 7200RPM.....לעבודה עם פוטושופ ו-VM....) שאלה נוספת- האם כ"כ חשוב שיהיה 7200RPM? (בכתבה לבחירת מחשב היה רשום שהHDD הוא "צוואר הבקבוק", אז אולי כדאי שיהיה הכי מהיר שאפשר (יחסית...לא SSD...) להקל כמה שיותר?) תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by boaz225,

אני מתלבט בין שני דגמים זהים עם מחיר זהה 670$ ושניהם HP dm4t Intel Core i5-2450M 2.5 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 mSSD 32G + 500G 7200RPM 14.0" diagonal HD+ Anti-glare LED-backlit Display 1600 x 900 Intel Core i7-2640M 2.8 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 640GB 5400 rpm 14.0" diagonal High Definition HP BrightView LED Display 1366 x 768 יש הבדלים במעבד, בכוננים הקשיחים ובמסך תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום שלום! סבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכבר יש לו מסך. המחשב הוא לאינטרנט, אופיס וסרטים. המחשב צריך לכלול גם ציוד היקפי בסיסי , רמקולים מקלדת ועכבר. בתודה, רומן.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.