עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by David Ell,

היי, אני פותח את האשכול הזה בשביל חבר שאין לו משתמש: 1. מה התקציב המקסימאלי?** 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?** נסה לחסוך אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?** 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גראפית (אולי גם עריכת סרטונים), מידול 3D ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop (כל יום), Adobe Premiere (לעיתים קרובות) - Blender (מדי שבוע אני נכנס כ-10 פעמים) - Adobe After Effects (מדי פעם - אתחיל להשתמש יותר עם מחשב חזק יותר ממה שיש לי עכשיו) - Visual C# 2010 (משתמש בזה הרבה) ב) במידה והמחשב מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by me me,

היי, אשמח לייעוץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אבל אפשר לחרוג נגיד ב500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל תכנות. שיריץ בקלות VS, הרבה חלונות במקביל, כרום עם הרבה טאבים וכו', ופוטושופ. אם יש אופציה שזה יהיה גם קצת לגיימינג (נגיד, שיריץ טוב משחקים מלפני שנתיים) אז מעולה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. הא…

3. Started by Itaylasman,

אהלן, אני הרכבתי מפרט למחשב מבוסס AMD (שאני לא מכיר בכלל...) המפרט הוא כזה: Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe CPU k-8 3500 64bit- box Venice Memory עדיין לא הוחלט.... צריך המלצה! Video Adapter PCI-E Gforce 6600GT 256MB,SLI+DVI F.Drive Teac 1.44 Hard Drive Western Digital 200GB 8MB,SATA2 Chassis Compucase industrial ATX 6A19 Power Supply Enermax 520W ATX Cooling Big typhoon - Termaltake Mouse Logitech MX-510 Keyboard Microsoft Multimedia PS2 אז מה הוא שווה? כדאי להחליף משהו? בקשר לזכרונות הבנתי שאפשר לשים רק זכרונות 400MHZ או שאפשר גם 533? בקשר לSLI האם זה באמת מכפיל את כוח הכרטיס או שזה סתם בולשיט?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!

5. שלום לכולם, אני עבדתי קשה וחרשתי את הרשת והרכבתי מפרטים של מחשב רגיל(לא מותג) ומחשב מותג בתקציב שרשמתי. -התקציב המקסימלי הוא- 3500 ש"ח(ללא מסך!!!) - אם אפשר ואין צורך ביותר רצוי זול יותר ,עדיף שיהיה פחות. -המחשב הוא לעבודה רגילה, משתמש ממוצע - קצת אינטרנט,אופיס,סרטים ומוסיקה... למרות זאת מעדיף מפרט מעל מה שנדרש-שיהיה. -אין צורך במסך או כל ציוד היכפי כלשהו-אם צריך לוותר על הצורב ולשדרג משהו אחר-אפשר -רצוי שיהיה שקט, אבל לא באופן מיוחד(דרגה 7 מתוך 10) -אין צורך במע' הפעלה או הרכבה. -במכוון לא הוספתי את שמות החנויות כך שהדעות יהיו אוביקטיביות, אני כמובן מעדיף מחנות שתתן את השירות הטוב ביותר בכל מה שקשור לאחריות ולכן שירות בבית הלקוח זה -הכי חשוב לי! * כאשר הירכבתי את המפרטים…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by genius,

בעקרון אני מתלבט בין 2 מפרטים שאחד מהם הוא חזק אבל לא נראה לי כלכך טוב לזמן הרחוק והשני הוא בעיקר שיחזיק למשך זמן ושאני יוכל לשפר 1) OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK Model OCZ2452K 530 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 Processor 2.83GHz 12Mb BOX 1,219 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4890 1Gb DDR5 GV-R4891GH Model R4891GH 1,017 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 280 ש"ח Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 234 ש"ח Thermaltake ToughPower 600W W0103 587 ש"ח RAIDMAX APEX Black Gaming Case 163 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem 120 ש"…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by mimzak,

שלום רב האם המפרט הבא יתאים לי? לא מתוכנן OC תקציב -2500+- ספק קולרמאסטר מארז גדול עם 3 מאווררים ציוד היקפי קיים מסך LG19 196TWQ לא רוצה AMD רק אינטל שימושים אינטרנט -הורדות- סרטים ל-TV משחקים קלים (פיפא וכו" לא גיימר GIGABYTE EP41-UD3L Intel P41, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5617 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 SAPPHIRE RADEON HD5750 512MB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6349 Intel Core 2 Quad Processor Q8400 2.66GHZ 1333MHZ 4MB BOX, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5495 G.SKILL DDR2 4096MB (2GB…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by biotech326,

אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 2500K מעבד Z68X-UD4-B3 לוח Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC שני כרטיסי מסך Corsair SSD 120GB Force 3 GT אשמח אם תציינו מחיר של חלק בנפרד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח אני לא מתכנן oc בזמן הקרוב אולי בעתיד אני רוצה שהמחשב יתאים למסך 24" אינץ ( לא כולל בתקציב) ואם אפשר גם שהיה שקט תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פרימייר, אינטרנט, תוכנת עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר תדיר - כבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המפרט הקיים : [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: center]AMD Phenom II X4 955 GA-880GA-UD3H 8 ג'יגה ראם NVIDIA GeForce GTX 470 כמובן שעדיף לשדרג כבר את "המשולש" אך זה ידרוש לא מעט כסף, אני מעדיף לקבל הצעה …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Mr-Snow,

שלום רב לכולם... אז ככה, מעוניין לקנות מחשב ולהרכיב עצמאית, לא חשוב מאיפה. אשמח לקבל המלצות. 1. תקציב: 3000 ש"ח מזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים ובטלויזיה, הורדות, תכנות, עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים כבדים 3. ציוד הקפי: מסך 20'-22', מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: שאר הדברים שלא רשומים 5. העדפות: אני חושב ללכת על מערכת מבוססת E5200 6. קירור ועיצוב: אין העדפות 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך 8. צרכים מיוחדים: 9. שקט: שיהיה שקט 10. OC: לא הכרחי 11. משחקים: שנים לא שיחקתי אז קשה לומר, כנראה GTA ומשחקי יריות

15. Started by gbox,

זה המפרט: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 502.07 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 376.87 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 177.82 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,445.37 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שט…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Moshiko50,

אני צריך המלצות על מחשב טוב למשחקים חדשים ושיהיה מחשב ברמה..רציתי לדעת גם אם כדאי לקנות מחשב בחלקים ואם כן אז איזה חלקים...? תקציב: 2000 ש״ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asry,

1. תקציב 2000K א) לנצל את כל התקציב (גם ככה הוא נראה לי שהוא נמוך ביחס לדרישות שלי) ב) ניתן לחרוג מהתקציב לחרוג עד 500 שח 2. מחשב ינוצל לעריכת מוזיקה וכן משחקים ברמה בסיסית (פיפ"א וכו). רצוי יכולות גרפיות טובות 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. חייב להיות שקט רמה של 8-10? 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. יש לכלול מערכת הפעלה WINDOWS של 64 ביט 8. חנות מאיזור השרון תל אביב. 9. צריכה להיות אפשרות לחבר מקלדת שליטה. 10. ייתכן ובעתיד יהיה צורך להוסיף זכרון כך שאופציה זו חשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שלוםהעדכונים האוטומטיים לווינדווס (7) במקרים רבים מתחילים לרדת ולהיות מותקנים כשרוצים לכבות את הלפטופ או כשמדליקים אותו ו"תוקעים" את הכיבוי או תחילת העבודה...כשאני מכבה את הלפטופ אני רוצה לכבות וללכת...האם הורדה והתקנת העדכונים כל כך חשובה?יש עיצה איך להתמודד עם זה?מה אתם עושים?תודהערן

19. Started by The Winter King,

בבקשה להעביר אם הנושא לא במקום הנכון שמתי לב מקריאות בפורומים שהזמן הממוצע שמחליפים מחשבים הוא בין 3-4 שנים. המחשב שלי עצמו הוא בין 3.5 שנים+. לא יודע מתי אחליף אותו, אבל אני אנסה לסחוט ממנו כמה שיותר...גם ככה אני מותח אותו עם הכרטיס מסך. השאלה שלי היא אם המחשבים כיום כ"כ "חזקים", למה מחליפים אותם בתדירות כזו גבוהה? אני זוכר שהפנטיום 3 הקודם שלי החזיק מעמד 6 שנים. ואם כל ההתקדמות הטכנולוגית של מעבדים, לוחות אם וכו' נראה שקצב התחלופה רק עולה...האם אני צודק? נכון שדרישות תוכנות/משחקים עולות, אבל האמת חשבתי שהמחשב שלי,לפחות, יחזיק מעמד איזה 7 שנים "חלק"... ואני יודע שאוטוטו אני אצטרך להחליף...ועוד 3+ שנים אותו סיפור... מה אתם חושבים...?

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. msi wind או Acer Aspire One או compaq mini 700EI או 1000HA asus Eee? אני מתכוון במידה ולכולם יש את אותו המפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  21. אני מתכנת ומתעסק בפרוקיטים של הנדסת תוכנה ומערכות אני צריך מחשב שיהיה לו סוללה חזקה מסך מט מעבד חזק וזיכרון רחב אני מתלבט בין SL400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3264&CatCode=315 SL300- http://ivory.co.il/product.asp?productid=3772&CatCode=315 ל 1310 DELL -http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10970 VOSTRO 1320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11752 אנא עזרו לי להגיע להחלטה .... מי מהניידים חזק יותר ועם סוללה חזקה .

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by sroolik,

הבטחתי לידידה שלי שאני אעזור לה להרכיב מפרט, כמו שכתוב המחיר לא אמור לעבור את ה- 4500 שקלים יש כמה מגבלות ממש רציניות שמקשות עליי להרכיב את המפרט: הוא צריך להיות אינטל (כצוי שלא פחות מ- 3 ג'יגה) צריך להיות בו צורב DVD דיסק קשיח רחב והכי מאתגר: מסך דק ! ! ! המחשב ישמש אותה בעיקר לאינטרנט, הרבה אייסיקיו, מסנג'ר, אתרים, וגם משחקים אבל די פשוטים בבקשה תעזרו לי להרכיב, אין לה הרבה כסף אז היא לא יכולה להשתגע, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. אוקיי הזמנו ברגע האחרון לפני שעה ומשהו את המחשב הזה, תודה למנהלת הפורום שהמליצה לי עליו : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1614 עכשיו בעיה קטנה - אני רוצה להכין לחברה שלי דרייברים והכול, ואני לא מוצא באתר של דל דרייברים של xp למחשב הנייד הזה . יש באתר של דל דרייברים רק עבור ויסטה, אני מפחד שאתרים לא מוכרים אולי זה דרייברים לא מאושרים, או וירוסים או אלוהים יודע מה. אם מישהו מוכן לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by טל טויוטה,

ASUS ATI RADEON 4780-512MB

25. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים