ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.צריך רק מעבד לוח אם וכ"מ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? MD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במע…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחשב נייד חדש ואני בא לשים דיסק ואין הדיסק לא מתחבר לתושבת העיגול באמצע השחור של הדיסק כאילו קטן מידי. איך אני מסדר את זה??
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא : למשחקים חזקים ,ללא מסך ,ללא דברים מסביב (עכבר מקלדת וכדו..) Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1355 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1005 זכרונות DDR II 800 Price Units Total 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 1345 X2 2690 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2550 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 645 צורבים Sony Price Units Total DVD±R AW-G170AB2 x18 Black 180 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ) Thermaltake Price Units Total Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,939,AM2,775 195 …
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עוד שבועיים יוצא המחשב החדש - ורציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעתו. על פני השטח הוא נראה מושלם לצרכים שלי - ניידות גדולה וזמן סוללה ארוך (700 גרם ל-11 אינץ!!). רציתי רק לוודא שהוא אמין, חזק, מבנה טוב, ובסך הכל קנייה משתלמת - הוא יושב לי בול בתקציב.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל מע"מ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SketchUp אבל פחות לדברים גרפיים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה …
-
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מבקש המלצה על מפרט ל.. אוםיס .אינטרנט משחקים כמו gta-iv crysis תקציב 4000ש"ח ללא מסך יש המלצה למסך עם רמקולים מובנים
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים כגון: אינטרנט, משחקים פשוטים בעיקר Flash באינטרנט. אבל, עם אפשרות להוספה של כרטיס מסך בעלות של כ 1000 ש"ח בשנה-שנה וחצי הקרובות. כ"כ שיהיה אמין כלומר חלקים אמינים שיחזיקו מספר שנים. חשבתי על המיפרט הבא: מעבד - Q6600 לוח - GA-G31-S2L זיכרון - 2GB 800 דיסק - 250GB 16M צורב - X20 מארז - Soprano VX ספק - TT 450W סה"כ מחיר בערך 2100-2200 ש"ח (תלוי בחנות) מספר שאלות: 1. האם הספק יחזיק את הקיים + כרטיס מסך עתידי מסדרה 8XXX או 9XXX? 2. האם יש מארז וספק אחרים מומלצים יותר סביב המחיר הזה או אפילו זולים יותר ושיהיו אמינים וטובים לפחות כמו ה TT. 3. האם ניתן לקחת זיכרון בסטיק אחד כרגע כך שאוכל להוסיף עוד 2G בעתיד ללא זריקה של הנוכחי? 4. האם זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים. אישתי מעצבת גרפית ומשתמשת בעיקר בתוכנות של Adobe (Photoshop, illustrator, indesign) לאחרונה היא התחילה לדווח על כבדות במחשב, (דבר הגיוני בהתחשב בגילו...) כרגע המחשב עובד עם הכרטיס מסך המובנה של Intel קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני יודע שהוא היה חזק בזמנו...אבל זה היה בזמנו אם אני אחבר אותו למחשב שלי יש אפשרות שזה יכביד אותו יותר? או שמהכרטיס המובנה אפשר רק לעלות? זה סוג הכרטיס: GeForce 8800 GT GPU https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-NX88T512HP#ov וזה המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H77-DS3H 12Gb DDR3 1600Mhz Intel HD Graphics דיסק קשיח 500GB (לא SSD)…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בשביל מערך SLI (זה לשים כמה כרטיסי מסך ביחד? שאני לא אצא דפוק : ) מה צריך לשנות במפרט? במה זה תלוי? תמיד כדאי שתהיה כזו אופציה אם זה לא יקר מדי לא? תודה! מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤672 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 מסך: DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2315 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2)…
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם.מחשב HTPC http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=763&products_id=8884 או שכדאי לבנות מחשב בחלקים? עד 2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולכם, מחזק את ידיהם של הדרומיים כמובן בימים קשים אלו וכמובן מחזק את הלוחמים שמחרפים את נפשם למען שלום ישראל. ולנושא: אני עומד בהחלטה לקנות מחשב נייד חדש והתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח. אני צריך אותו בעיקר לדברים משרדיים כמו אופיס, אינטרנט ועוד וכמובן שישרוד לכמה שנים של לימודים. אני מתלבט בן שני מחשבים של דל שאחד חזק יותר מהשני וגם עולה יותר ב300 ש"ח בלבד. הראשון מסדרת studio 1535 : מעבד: T3200 מהירות: 2.0GHz 667MHz מטמון: 1MB L2 cache השני מסדרת Inspiron 1525 : מעבד: T8100 מהירות: 2.1GHz 800MHz מטמון: 3MB L2 cache שאר הרכיבים זהים כמעט. השאלה שלי היא פשוטה. האם כדאי להשקיע 300 ש"ח ולרכוש את הINSPIRION שמציג מעבד טוב יותר או שמא להישאר המסגרת התק…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574355,00.html מה אתם אומרים על זה? מדובר על דגמים G84 ו G86 נוגע לכל מעבדי 8400 ו 8600 כולל GS?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מסך גדול (לפחות 17 אינצ', מעבד חזק מספיק לעריכת תמונות וסרטים מקצועית (לגרפיקאים). עדיפות ל-4 ג'יגה זיכרון. אין הגבלה על המשקל והגודל הכללי, גם לא חייב כונן DVD / צורב כל עוד יש מספיק יציאות usb. עדיפות ל-pc (לעומת mac). תודה מראש, Mikle
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב אבקש חוות דעת על המפרט המחשב הבא, אמור לשמש לאפליקציות אודיו בעל המחשב הרכיב אותו בעצמו לחלק מהרכיבים יש עדיין אחריות ולאחרים אין. הוא דורש 4000 ש"ח, מה דעתכם? Intel P-4 2.6GHz 800MHz ASUS P4P800 Micron 400MHz 1GB RAM Matrox G450 Dual Display Card 140GB 7200RPM HD LG CD-RW IIyama 17" CPU was overclocked to >3.1GHz אני קצת חושש מלקנות משומשויש בידי כ 4000 ש"ח, השאלה עם עדיף משומש טוב או חדש פחות טוב. תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, התייעצתי בעבר וכעת לקראת הרכישה אני חוזרת לסיבוב שני. אחי נוסע לארה"ב בשבוע הבא ויש לי הזדמנות להביא משם אולטראבוק. אני די בדילמה בין ה"אסוס" zenbook prime לבין הdell xps 13. אני נוטה ללכת לכיוון הדל כיוון שהמחשב האחרון שלי היה של דל והוא החזיק 5 שנים ואת "אסוס" אני חייבת להודות שאני לא מכירה. הדילמה נובעת מכך שה"אסוס" מציע מעבד מדור שלישי וה"דל" מציע מעבד i5 מדור שני. סה"כ השימושים שלי יסתכמו באופיס/סרטים ולכן אני תוהה אם סוג המעבד קריטי. להלו הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים, * גודל המסך? לא יותר מ14 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד המישקל לא משנה לי אני רוצה שלא היה לו מסך 2 אינצ' שבקושי רואים אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך יחסית חזק שיוכל להפעיל מישחקים תודה לעוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האלן חבר'ה. יש לי חבר עשיר משהו בן זונה..... הוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב שיעלה לו את הכל הדברים הקשורים בלכידת וידאו וקידודים למיניהם... הוא ביקש שהמעבד יהיה של אינטל ולא AMD (דעות קדודמות קשות על AMD)... הוא הבהיר גם שהוא רוצה לשחק במשחקים כבדים בלי בעיות (לשם הנאה) אז הרכבתי לו מפרט מקווה שהוא טוב: Computer: Processor: Pentium® Processor Extreme Edition 965 Motherboard: P5WD2-E Premium Memory: Four of: Corsair DDR2 XMS2 1024MB 800Mhz, in Dual channel Graphic card: Gigabyte NX78X512VP-B PCX7800GTX 512mb PCIX16 H.D: WD 500GB SATA-ll 7200 RPM 16MB Buffer- WD5000KS DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: Compucase-HEC Midi Towe…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני הולך לבצע Trade In על המחשב הנייח שלי תמורת מחשב נייד Dell של מישהו אחר. המחשב הנייח שלי נקנה לפני חודש אבל אני רוצה לעבור לנייד. המפרט של המחשב הנייד שאני הולך לבצע עבורו טרייד: dell inspirion i5 2.3mhz 256ssd (או 640gb רגיל) מסך 15.6" 6gb ram עם הקופסה ווינדווס 7 מקורי המפרט של המחשב הנייח שלי: בגדול המטרות שלי עבור המחשב הנייד הם תכנות, פוטושופ, קצת גיימינג כגון משחקי הסטרטגיה (WOW, Starcraft) וגם Counter Strike. השאלה היא האם המחשב הנייד הזה הוא שווה וגם כמה לדרוש ממנו שיתן לי תוספת של כסף? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-