עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronfer054,

אהלן חברה, בבקשה תענו זריז, אני קיבלתי הצעת מחיר אחרונה למייל מSTART PC על מפרט ב4K אחרי המון דיונים פה בפורום. 889 ₪- Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 309 ₪ - * מבצע * - 8GB (2x4GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1699- * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 519 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4094 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4175 ₪ אני רוצה להזמין עכשיו, מה אתם אומרים???

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  2. היי אשמח לעזרה בנושא מפרט מחשב (מארז בלבד) לעריכת מוסיקה (קיובייס 5 + REASON) - בשימוש ביתי, להכנת סקיצות ועבודות ברמה סבירה (ללימודי מוסיקה) חשוב מאוד לציין - יש לי כרטיס קול חיצוני (M-AUDIO) לכן אני מנסה להוזיל עלויות על לוח M (ועל כל מה שעוד אפשר) פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי לא לעבור 2500 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג עד 3000 גג (אבל לא רצוי) 2. מה שימושי המחשב: משרדי + הקלטת ועריכת מוסיקה (קיובייס5 + REASON) לשימוש בייתי. לפעמים קצת סרטים, ללא גיימינג בכלל 3. לא צריך ציוד היקפי כרגע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי דיסק קשיח 500GB די חדש. אז דיסק נוסף של 500GB יספיק. כמו שאמרתי, יש לי כרטיס קול חיצוני לכן (נראה לי) שאפשר לחסוך…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  3. קיבלתי הצעה למפרט הבא: השימושים : 70% עבודה משרדית כבדה - מספר תוכנות וחלונות אקפסלורר פתוחים בו זמנית השאר- הורדת סרטים, מוסיקה וכו'. המחשב יהיה פועל ללא הפסקה וחשוב שלא ייתקע כשרצים כמה יישומים יחד. משחק יחיד - flight simulator x השקט חשוב לי המארז בכוונה קטן כי אני לא אוהב גודל מלא. לא מתוכנן OC המערכת הפעלה תהיה חלונות 7 המסך יהיה - samsung t260hd אבל אני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות שלו. מעבד - intel core2duo e7500 3.0ghz 1066fsb 3mb לוח אם - gigabyte ga-p43 es3g intel p43+ich10 socket 775 זכרון - g/skill 4gb kit (2X2048) ddr2 pc6400 800 mhz 4-4-4-12 דיסק קשיח - samsung 1tb 32mb 7200rpm sata 103sj spinpoint f3 כרטיס מסך - power color ati redeon 4850 512mb hd…

4. אני צריך שהמחשב יעבוד חלק וטוב בניגון של סרטים HD ומשחקים כמו Starcraft2 . יש לי מפרט והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו . http://www.tms.co.il/preview/spec/2pdj3nq4 אני יעביר כרטיס מסך ממחשב קיים (Geforce 9500GT) . תודה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by sna-E,

זקוק לאתר המספק מידע על מחירי הניידים בתאילנד תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. Started by Yaniv_sosner,

ללא צורך במסך , עכבר , רמקולים , מיקלדת.. מעבד 4ליבות חובה.. שהמחשב יהיה מצוין למשחקים.. ושיחזיק ויסטה.. ושיהיה כרטיס מסך טוב..

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  7. מעוניין במפרט שיריץ לי את FIFA 09 על V HIGH בלבד (לא משחק משחקים אחרים רק FIFA) אלה דרישות המשחק Recommended system requirements: Supported OS: Windows XP / Vista Processor: AMD or Intel Dual Core Processor Memory: 2 GB Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent DirectX Version: DirectX 9.0c Sound: DirectX Compatible Hard Drive: 4 GB איזה מפרט יריץ לי אותו על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות ברזולוציה של 1024X768 ? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by omri_D,

מחשב שיהיה חזק למשחקים בלי מסך. עד 3700 ככה שיכלול : מאר,ז ספק, לוח אם, כרטיס מסך ,הרדיסק, מעבד, וזכרונות . תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by dima1987,

אני מתקוון לקנות נייד ולא יודע מה הכי כדי מה יותר איכותי ומה יותר מושלם בכול הנייד להרבה זמן עבודה ?! למשחקים לעבודות וסרטים ועוד ועוד דברים !!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. כמו שאולי חלקכם יודעים, עברתי לניו יורק. אני רוצה לקנות בחודש הקרוב מחשב הביתה, שהשימוש הכי כבד שלו יהיה משחקים. אני לא פריק של פריימים לשניה, אבל אני רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ גם משחקים חדשים באיכות סבירה. מבחינתי, הביצועים של ה-Ti4400 שהיה לי במחשב בישראל מספיקים, אבל מאחר ואי אפשר כבר להשיג אותו היום, נראה לי ש-R9600P או XT יהיה יותר ממספיק בשבילי. אני רוצה יותר מחצי ג'יגה זכרון ואני רוצה דיסק קשיח של 80 ג'יגה או יותר. מסך CRT בגודל 17" ובאיכות טובה יספיק לי. מאחר ולא התעסקתי עם חומרה כבר כמה חודשים טובים ואני לא מכיר את המעבדים החדשים, אני אפילו לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD (ואם כן אז XP או 64? ו-754 או 939?) או Intel, אני אשאיר את הבחירה הזאת לכם. הגבלת ה…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5B Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E (בעתיד שדרוג ל-8800GTX ). GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM בנוסף קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. קדימה תגובות............

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by prince2,

מה החשיבות של הזיכרון בכרטיס מסך עצמו מה ההבדל בביצועים בין 1gb ל2gb האם כדאי לקנות כרטיס מסך עם מאוור מובנה? הבנתי שיש חשיבות רבה לספק איזה חברה אמינה מבחינת יצור ספקים ואיזה ספק מומלץ למחשב לגיימרים? האם750 מספיק או יותר מדי? המליצו לי פה על antec ובקשר למאורר למארז האם ניתן להחיל וכדאי? שתי מאווררים במארז? אגב איך אני יודע אם יש תאימות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לצרכי אינטרנט ועבודה נוחה ושיהיה נוח עד כמה שאפשר לניוד. שמעתי על DELL vostro 1310/1320 רציתי לדעת מה ההבדלים והאם זה משמעותי ואם אני בוחר משניהם מה כדאי? אם אפשר לחשוב גם על הE5400/5500 איז\ה מבין כל הארבעת המחשבים לעיל הכי כדאי ביחס של תמורה\כסף ? כמו כן, מה אתם אומרים לגבי ה DELL studio 1537? אני יודע שהוא יותר בעייתי לניוד, אבל איך הוא מבחינת אמינות-בניה ותכונות כמו מסך וחוזק "עבודה" כי הוא זול משמעותי מהאחרים? הסיבה שאני נע בטווח כזה של מחירים\סוג מחשבים מכיוון שהמחשב לא מיועד לאבי שאינו מבין כ"כ ולא סגור על מידת החשיבות של ניידות וביצועים. תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by 20VT,

שלום לכולם רציתי לדעת לגביי מחשב hp proliant ml110 g7 המחשב הזה עקרונית הוא שרת במקור יש לו 16 גיגה זיכרון מעבד Xeon E3-1220 3.1 GHz ואני רוצה לדעת עם אני לוקח מחשב כזה משדרג את הספק כוח ומשדרג כרטיס מסך PCI E המחשב הזה ירוץ טוב במשחקים של היום? כי חלק אמרו לי בגלל שהוא נועד במקור לשרת אז הלוח והנתונים שמועברים בין המעבד לכרטיס מסך יהיו לא כמו מחשב שנועד למשחקים השאלה כמה זה קריטי והאם מישהו יכול לתת הסבר נרחב בנושא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון, הלפטופ שלי הזנחתי אותו ואם הזמן הוא נשבר לאט לאט לפני כמה ימים ראיתי שחוט נקרע מתחת למסך ( בתמונה שמסומנת באדום תמונה מספר 1 ) עכשו המחשב לא נדלק, יש אפשרות להציל אותו? 1 http://srv2.jpg.co.il/6/50dc55911fe40.jpg 2 http://srv1.jpg.co.il/7/50dc55b19c9b3.jpg

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by yuvalhuck,

יש לי מחשב Acer ולאחורנה המסך הופך ללבן ודורש כיבוי והדלקה כל פעם שאנימזיז את המסך. ברור שזה בעיית חומרה, אבל לדעתכם יש משהו לעשות חוץ מלשלם על תיקון?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. שלום אני מנסה ליצור באמצעות הRESCUE & RECOVERY דיסק לשחזור המערכת. המערכת לא מצליחה ליצור אותו. אני מקבל את ההודעה הזו "an internal error has caused this process to fail" יש לציין שבדקתי את הגדרות הביוס,כל התוכנות והחומרה במחשב מעודכנות,וניסיתי גם עם CD וגם עם DVD ובכל פעם אותה הודעה. כמו כן אני מודע לכך שאפשר ליצור את המדיה רק פעם אחת,ואף פעם לא יצרתי כזו תודה מראש

19. אני מחפש לקנות מחשב נייד והתקציב עומד על סביבות ה4000 ש"ח. הצרכים הם בעיקר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, וקצת משחקים (לא כבדים יותר מידי). משקל לא קריטי ומעדיף מסך 15 ומעלה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by anakin,

שלום. אני זקוק להמלצה למפרט עד 3500 לשימוש ביתי. המחשב הוא עבו ילדה (בת 5) וישמש לאינטרנט, סרטים, משחקים (לא כבדים וחדשים ביותר) ושימוש משרדי קל (כמו כן ישמש לחיבור מקלדת קומפי). אני לא מצפה לשיא הטכנולוגיה אבל דבר שחשוב לי מאוד זה שתהייה אפשרות לשדרג אותו במידת הצורך הרצון והתקציב. המחשב צריך לכלול ציוד הקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים פשוטים) לא צריך לכלול מסך וכמו כן לכלול מדפסת. אם ניתן בעיקר מ-KSP זה יהייה מצויין. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  21. בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה. מעוניין שיציעו לי מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח עם מסך. 1600-1700 בלי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אני צריך את המחשב כמחשב ביתי - שימושי אינטרנט, אחסון תמונות + קצת עריכה (לא פוטושופ וכד'), אופיס ובהמשך גם מטל"ב (לא מספיק יודע כמה ובאיזה רמה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש לי מסך CRT 19 וכן מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. אם ניתן למצוא מסך דק טוב (לא ברור לי שאני רוצה רחב) 19' במסגרת התקציב - יש על מה לדבר. לגבי עכבר ומקלדת - נראה לי שאני מסתדר עם הפשוטים. ניתן להציע בכל אופן - לא נראה לי שאשקיע בזה יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא ידוע לי (האם עדיין יש כונן דיסקטים?…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. HP 8200 ELite MT/i5-2400 מארז Microtower 10 USB2 Ports 6B+4F 2 EIDE ATA33/66/100 ספק כח מאושר UL 320W לוח אם INTEL COLD LAKE ATX DH67CL תומך FSB 1333MH Chipset intel Q67 Express מעבד Intel core i5-2400 3.1Ghz 6M total cache 4 cores זכרון 8GB DDR2 PC3-10600 1333MHz Dual channel דיסק קשיח 1000GB/7200/16MB SATA 2 3.0Gb/s צורב DVD בלה בלה לא משנהכרטיס מסך GIGABYE 6750 1G DDR5 PASSIVE COOLINGמסך Samsung S23A300B WIDE LED 23 תודה רבה מראש על העזרה!! נ.ב. אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים במחיר של 300-400 שקל אני אשמח..

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by dudi.lankri,

מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח + מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אפשר לחרוג קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי חדשים שיש ושעומדים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  24. חג אורים שמח לכולם! עזרתכם בבחירת כרטיס מחשב: כרטיס ASUS עם מעבד של NVIDIA דגם: כרטיס מסך Asus GTX670 2GB DirectCU II GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E קישור לאתר. לבין - כרטיס Sapphire עם מעבד של AMD דגם: כרטיס מסך Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E קישור לאתר. מה יותר טוב מבחינת : סוג מעבד, Boost Clock , Base Clock , זיכרון , bit , יכולות עבודה, מערכת קירור , רעש ואיכות רכיבים ? (בנקודת הנחה שהחומרה שלי מתאימה). אשמח לקבל את תשובתכם אפילו אם היא חלקית! שבת שלום דוד

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  25. 1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

דיונים חדשים בפורומים