ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
[16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:27) (eSr^Rampage|ins) ?AMD? Price Units Total [16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:29) (eSr^Rampage|ins) Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1230 1 1230 [16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:30) (eSr^Rampage|ins) לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total [16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:32) (eSr^Rampage|ins) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 610 1 610 [16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:33) (eSr^Rampage|ins) זכרונות? DDR 400 Price Units Total [16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:35) (eSr^Rampage|ins) 512Mb 400MHz AData /VT 250 2 500 [16:46:31] [eSr^Rampage|ins] (16:44:36) (eSr^Rampage|ins) כרטיסי מסך? PINE Price Units Total [16:46:3…
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מחשב להרצה של משחקי איתמר וקומפי כל האלו.. בנוסף איך עושים בצד שלי יהיה אפשר לראות את המפרט שלי? תודה
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך אם השיפור בביצועים אפסי ולא יוכל לעזור בעתיד אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 titanfall gta וכל המשחקים החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנוסף אלה עם המסך syncmaster p2250 שברשותי מתאים אבל המסך הוא לא חלק מן התקציב -לאילו הגד…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה מחשב לילד בן 10 שמין הסתם היה בעיקר למישחקים אבל לא הכי כבדים שיש צריך מסך 17, מארז, ספק, עכבר .... וכו' בקיצור קומפלט כמו כן המלצה מאיפה אפשר לקנות הכול ממקום אחד אמין. תודה רבה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי האם למישהו יש נסיון כלשהו עם dell-m6500? אף חנות לא מחזיקה במחשב כזה, ויש לי קושי להזמין "חתול בשק". אין ספק שהמחשב עתיר ביצועים, אבל הייתי רוצה לחוות את המקלדת והמסך שלו. וכאחד שהמחשב שלו מבלה זמן לא מבוטל בנסיעה על אןפנוע - כמה הוא באמת קשיח - עד כה רק ThinkPad שרדו את הטילטולים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-m6500.htm תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2rx16 pc2-4200s-444-12 של חברת nymix תוכלו להגיד לי מה סוג הזיכרון ואיזה סוג זיכרון אני אמור לחפש כדי להגדיל את הזיכרון? תודה רבה מאוד מראש!
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
גמיש במחיר מיועד לאדריכלות פנים
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, נכון לעכשיו בעיקר CS5 ו CS6, יכול להיות עוד תוכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לימודים ובעתיד פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת ואולי רמקולים פשוטים. אין צורך בעכבר, המחשב יחובר למסך Dell U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHDD, יש כבר SSD 256GB מוכן להרכבה המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, לא קריטי אבל עדיף …
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב Intel P4 1.7 לוח אם גרוע ECS P4S5MG זיכרון DDR - SDRam 256 M Frequency 66.4 Mhz FSB:DRAM = 3:2 כרטיס מסך OB מעפאן שלא מסוגל להריץ שום משחק... בקיצור המחשב על הפנים... רציתי לקנות מחשב חדש ורציתי שתעזרו לי בנושא.. חשבתי על המפרט הבא.. AMD Athlon 64 S939 3000 BOX GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb Western Digital 160Gb 8Mb זה עולה בסביבות ה 3000 שקל... תגידו לי אם שווה בכלל לשדרג את המחשב והאם בסכום כסף כזה אפשר לקבל מפרט טוב יותר.. תודה על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני רצה לקנות מחשב נייד הטווח שלי הוא בין 2500 ל3000 גג יש כל כך הרבה מבחר ואני לא ממש מבין מה כל דבר אומר לא משנה לי איזה חברה רק שיהיה הכי חזק שאוכל להביא במחיר הזה המסך שיהיה מעל 15" (זאת אומרת או 15.4" 15.6" וכו...) תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.10.2010 בשעה 12:31:26 מישהו הצעות?איך המחשבים האלה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 או זה http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3357 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5235&CatCode=315 או זה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=6041
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף למחשב שולחני. הכוונה היא לא לקנות מחשב נייד מטורף אלא "לדחוף" כמה שיותר לתקציב הנתון. שימושים (עפ"י סדר עדיפויות): 1. עבודה שוטפת (אינטרנט, מוזיקה, אופיס...). 2. עבודה עם תוכנות יחסית כבדות כמו פוטושופ, VS2008 ותוכנות קומפילציה. שימוש בתוכנות אלה לא יעשה באופן קבוע אך חשוב שיהיה ניתן לעבוד איתן באופן "נורמלי". 3. צפייה בסרטים. 4. משחקים. הכוונה למשחקים בקטנה. למשל שיריץ wow, ra3 ומשחקים מהתקופה האחרונה ברמה בינונית עד בינונית פלוס. כ.מסך מובנה לא בא בחשבון. 5. לא צריך אחריות בינליאומית, משקל לא ממש רלוונטי. דילמות: 1. מסך מבריק - לא. פשוט מציק מדי. אי אפשר לעבוד איתו בכלל אם נמצאים במקום שמואר מהשמש. 2. אחריות. …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחרי הרבה עיכובים בלחכות לחלקים אני מזמין את המחשב הבא תנו חוות דעת: המחשב הוא לשימוש כללי ולקחתי את הכרטיס מסך הזה בגלל שהוא הפאסיבי הכי קר שיש והכי טוב שיש מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 1290ש"ח פנדאס PANDAS.CO.IL אחריות לכל החיים לוח אם:ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1630ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים דיסקים קשיחים: WD2500KS 860ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים לוג'יק\KST\מרדנית אחריות 3 שנים צורב:LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200ש"ח לוג'יק אחריות שנתיים מארזAntec P180 Aluminium P/S not include Case: מחיר:980ש"ח נועה מחשבים\לוג'יק אחריות שנה 1 ספק:Ener…
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נייד Lenovo Yoga 2PRO. עם WIN10 חיברתי מסך אחד לחיבור MICRO HDMI ואת המסך השני עם מתאם DVI TO USB עובד ורואים טוב אבל כשאני פותח תוכניות במסך השני, המחשב נהיה איטי מאוד ולפעמים אני צריך לעשות הפעלה מחדש בגלל שהוא נתקע. בדקתי את ביצועי המחשב (לקח זמן להיכנס לזה בזמן איטיות) והכל נראה תקין... מצ"ב צילום מסך. מישהו מכיר פיתרון לזה? אין לנייד חיבור לתחנת עגינה... אז פתרון כזה לא יהיה רלוונטי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. יש לי הזדמנות לקנות נייד במחיר ממש טוב של חברת giga-byte אבל אני לא מצליח למצוא עליו ביקורות יסודיות ברשת מדובר על מחשב gigabook מדגם M760SUN-T65R2. בעל מעבד core 2duo t6500 כרטיס מסך nvidia G105 512MB הארד דיסק 320 מסך 15.4 וזכרון 2gb שזה בהחלט מספיק לצרכים שלי. המחיר הנמוך יחסית שלו בשוק קצת מחשיד ושמתי לב שיש המון רשתות שלא מציעים ניידים של giga-byte למכירה. האם משהו יודע משהו על ניידים אלו ובפרט על הדגם הזה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים של הנייד הזה ? ( זה של אורנג' ) דרייברים ל XP תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי יש לי מחשבה נוספת אם לקנות מחשב חדש או לשדרג. זה המחשב שיש לי כרגע: מעבד AMD 3000+ 64BIT לוח GIGABYTE K8NS REV 2.0 זכרון 768MB 400MHZ כרטיס מסך 9600XT. כונן HD DVD חיצוני בשימושים יומיומיים המחשב עושה את העבודה אבל אני לא מצליח להריץ סרטי HD כבדים ולא יכול לראות סרטים מקוריים עם הגנת HDCP. אני חושב על רכישת מחשב חדש אבל זו השקעה רצינית לעומת שידרוג. השאלה היא אם שידרוג של לא יותר מ 1000 שקל הוא כדאי או שבכל זאת עדיף מחשב חדש. תודה
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
על כל העזרה. הרכישה שלי התבצעה אתמול, נקווה לטוב. אז תודה לכולם, במיוחד לINTEGRAL.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את השאלה באזור הזה של הפורום. אני מחפש מחשב יד שניה ונתקלתי במחשב הזה: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 - מעבד ASUS M2A HDMI - לוח אם 4 GB זכרון DDR2 כונן קשיח - 320 GB צורב DVD מארז שוכב שווה לי לשלם 650 ש"ח עבורו? השימושים שלי זה בעיקר גלישה, סרטים וקצת תוכנות גרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן של HP PAVILION ZE4500 הלכה לו הבטריה ובספק כח ש בעיה רצינית במגעים. האחריות של HP נגמרה לי מזמן. HP רוצים על ספק כח מעל 300 ש"ח מישהו יודע איך אפשר להשיג ספק כח ובטריה במחיר יותר אטרקטיבי? אגב, לא אכפת לי גם יד שניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית (מדי פעם גרפיקה תלת מימדית) בנוסף, סרטים ומשחקים בשעות הפנאי (כנראה שבתקופה הראשונה לא אעשה OC אבל אני רוצה את האפשרות הזאת פתוחה) זהו מפרט של IVORY המחיר שלו פשוט יותר זול ממחשבים שעל הנייר נראים הרבה פחות טובים שראיתי כאן, הייתי רוצה לדעת מדוע ומה הבעיות עם המפרט הזה מעבד Intel® Core2 Duo E8400 לוח אם P5KC Asus או Gigabyte EP35-DS4 דיסק קשיח 500GB 7200 RPM SATA II 32MB Seagate זיכרון פנימי OCZ - 2048MB DDR II 800MHz PLT CL4 כונן אופטי צורב LG X20 SATA DVD או צורב PIONEER\ASUS SATA X20 DVD כרטיס מסך Nvidia GeForce 9600GT 512MB OVER CLOCK EDITION, DUAL DVI מארז מארז 3 שנות אחריות לספק הכח (ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן שדרוג למא…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לארגן חוות דעת שנייה לכמה הצעות למפרטים למחשב שמיועד לעבודה משרדית קלה, צפיה בסרטים (מהאינטרנט). כאשר משחקים (כולל FPS) בעדיפות שנייה. המחיר הוא בסביבות 2500-3000. יש כאן 4 מפרטים, כולל אפשרויות לשדרוג כרטיס המסך (כי במקור המפרטים כללו רק כרטיס גרפי על הלוח אם), ובמקום זה אוריד קצת זיכרון או אקצץ לפחות ליבות אם לא יהיה מספיק כסף. אין צורך ברכיבים נוספים שכבר קיימים ( דיסק קשיח של 300 ג'יגה SATA וכן מסך LCD 19). לא משנה לי כל כך היצרן של כרטיס המסך, ואני פשוט אבחר משהו של החברות המוכרות, כמו gigabyte וכדומה. כמו כן, אני יודע שלעומת המפרטים של האתר, באותה רמת מחיר, לרוב לא מתעסקים ב-4 ליבות ו-4 ג'יגה זיכרון, אבל הכוונה היא גם לשמור רמה סבירה של ביצועים …
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום , אני הולך להזמין את המחשב עם המפרט הבא : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG כאשר המחשב מגיע ללא כרטיס מסך . אני שם את הכרטיס שיש לי כרגע מסוג כרטיס מסך Sapphire HD 6770 1GB GDDR5. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של התאמה בין הכרטיס למערכת החדשה . והאם אני אוכל להפעיל עליו directx 11 ? איזו מערכת הפעלה כדאי לי לשים על המחשב ? לתשובתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-