ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הגיע גם תורי לבקש עזרה. אני מחפש לבנות מפרט מחשב עבור ההורים שלי. מכיוון שאני כבר לא מעורה בתחום כמו פעם אני פונה אליכם. המטרה: מחשב שולחני לשימוש ביתי ברמה טובה לכמה שנים טובות , ללא מסך. המחשב הוא לגלישה, צפיה בסרטים (גם HD), מוזיקה , אופיס וכו'. לא לגיימרים. התקציב : 2000 ש"ח פלוס מינוס. הדרישות : מעבד מהסדרה האחרונה של אינטל כלומר i3 או i5 מהדגמים עם ה4 ספרות, עם מאוורר של חברה מובילה (לא גנרי) לוח אם של ASUS ,אינטל או GIGABYTE עם כמה שיותר יציאות USB ,רצוי עם תמיכה ב USB3 ועם הכל ONBOARD כרטיס המסך צריך להיות ברמה טובה מכיוון שיש רצון לראות סרטי HD (על גבי מסך המחשב), רצוי גם עם יציאת HDMI. דיסק קשיח: 1TB ,רצוי SATA3 זכרון : 4 גיגה, לא צריך משהו …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט או של אסוס בגלל שיש להם יותר אפשרויות לשידרוגים, אבל חבר אחר שלי אמר לי לקחת רק לוח של אינטל בגלל שהם יותר אמינים, מה דעתכם? רצוי קירור, בגלל שהמחשב שלי ממוקם באיזור בלי אוויר יחסית בבית. אני לא צריך שיתקינו לי מערכת הפעלה או תוכנות, אבל שירכיבו את המחשב אצלם. מקווה שלא שכחתי כלום, תודה רבה וחג שמח.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זה מחשב משפחה פשוט שצריך להחזיק כמה שנים , שיהיה שקט אמין וקטן אם יש לכם דעות על המפרט אני אשמח לשמוע 1 AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 364.88 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX 374.79 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original 258.08 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 267.84 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 187.44 ש"ח 1 Thermaltake LanBox Lite (Black) Window - mATX 493.55 ש"ח 1 Thermaltake 400W ATX2 OEM PSU 222.20 ש"ח 1 Samsung LCD 19" - SyncMaster 932BF - DVI - 2ms 1,425.89 ש"ח 1 Logitech Cordless Desktop EX 110 - PS2/USB 195…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב לי זה שהמחש יהיה אמין ומהיר בגלישה ובגלל זה צריך לדבוק בקירור אמין (שלא יהיה כיבוים כתוצאה של התחממות) ו2 ג'יגה ראם תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שני מחשבים לשימוש ביתי (אחד מהם גם למשחקים) ב-1,500 ש"ח (כל אחד) לא כולל כרטיס מסך (רק כרטיס מסך מובנה). למחשב שמיועד גם למשחקים אני רוכש מחוץ למסגרת התקציב כרטיס מסך RADEON X700 128MB PCI-Express (אז הלוח אם אמור להתאים). אפשר לגלוש ב-100-200 ש"ח לכל מחשב. עוד דרישות: שיתאים לדרישות המערכת המומלצות של מערכת ההפעלה "ויסטה", שיתמוך ב-64Bit, צורב DVD. האם אתם ממליצים על המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTVM900_VISTA תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב נועד להחליף מחשב בן שמונה (E7500) לשימושים ביתיים - אופיס, גלישה, סרטים וכו'. בנוסף, קיבלתי לאחרונה מצלמת GOPRO ואעשה בו שימוש לעריכת סרטונים ותמונות. אני עדיין לא מכיר את התוכנות הרלוונטיות. בשלב זה אין לי כוונה לשחק במחשב ולכן אין צורך בכרטיס מסך, אם אצטרך אוסיף בעתיד. חשוב לעומת זאת שהמעבד יגיע עם ליבה גראפית טובה שתאפשר לכל הפחות צפייה בסרטים ועריכה ב-FHD. אגב, אם לצרכים שציינתי אתם ממליצים כן להוסיף כרטיס מסך - אז אפשר. נטיית הלב היא לקנות שילוש מהתושבת החדשה על מנת לאפשר שידרוגים עתידיים, אולם מאחר והמחשה הנוכחי שלי לא באמת שודרג במהלך שמונה השנים, אם משתלם יותר הדור הקודם - אז גם מקובל. אוקי נראה לי שתיארתי את רוב הדברים אבל אוסיף את תשובותיי לשאלון: 1. מה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט : מעבד : E6750 מאוורר למעבד : MASTER COOLER 775 לוח אם : GIGABYTE P35-DS3L זכרון : CEON 2X1GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך : INNOVISION GF8600GT 512MB (התפשרתי במקום ASUS מכיוון שאמרו לי שיעשו OC לכרטיס , יש כזה דבר?) ספק כח : EZCOOL LED 12CMF400W REAL מארז : EZCOOL SHINING WHITE מהודר (המוכר אמר לי שהוא צ'יפר אותי במארז , האומנם ?) ד.קשיח : WD160GB 8MB (ככה ביקשתי...) מסך : LG 1953TR 2MS 19"0 מחיר לחבילה : 5070ש"ח התקציב שלי הוא 5000 ש"ח השאלה היא האם יצאתי בטוב ... ? תודה מראש ...
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה למפרט התקציב הוא 2,500-3,000 כשהשאיפה היא כלפי מטה השימושים של המחשב: אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים קלים (לדוג' Football Manager 10 וCivilization 3) בקשות מיוחדות: - אם אפשר, בלי יותר מדי התעסקות במחשב, (שזה אומר בלי אוברקלוק, שההרכבה תהיה כלולה בתקציב, שאני לא אצטרך להתקין תוכנות מיוחדות וכו') - אם נכנס בתקציב - הארד דיסק של 500GB ו-4GB זיכרון פנימי - שהמחשב יוכל להריץ Windows 7 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים בגדול אני צריך מחשב כי אין לי בבית החדש. אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב, שאוכל לפתוח הרבה טאבים באינטרנט, הרבה דברים בו זמנית, מוזיקה, וידאו, סרטים, פוטושופ בסיסי ביותר לא דברים מטורפים. אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, אולי אולי איזה משחק מפעם כמו NFS Most Wanted או משהו כזה. מסך מחשב מחוץ לתקציב, מתלבט בין 24" ל-27" של דל אבל זה מחוץ לתקציב המחשב בכל מקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה קטנה תתקבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים ביתיים, קצת פוטושופ, סרטים, מוזיקה, תמונות. 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך לבנות מפרט למחשב המיועד בעיקר ל AutoCAD ו SketchUp חוץ מזה אין צורך בכלל במשחקים. רק שימוש ביתי הכולל מוזיקה סרטים תמונות וכדומה. השאלה העיקרית היא האם השבב המובנה ב i3 מספיק חזק כדי להריץ אותם או שחייבים כרטיס מסך חיצוני במחיר גבוה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 500 אבל באמת רק אם אין ברירה. התקציב כמובן אינו כולל מסך. 1500 רק למחשב וגם צריך מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, אופיס ואני מניח שגם תכני HD אם יש אפשרות וכו'. משהו בסיסי, לא יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. מסך יהיה כנראה 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים, משחקים ושימוש משרדי * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * Bluetooth? איו חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם נכנס בתקציב * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חן רוצה לקנות מחשב יותר חדש פשוט ממה שיש לי - לצרכים בסיסיים, אינטרנט, הורדות, וצפיה בסרטים (אולי הוא ישמש לעיבוד סאונד במקום המחשב הקיים לסאונד כי הוא קצת יותר ישן פשוט...) אני צריך רק את המחשב ללא הציוד היקפי ואפילו בלי צורב. אני מתלבט בין כמה מפרטי מחשב בין 1500 ל-1800 ש"ח שראיתי באייבורי. אני יודע שהם לא החנות הכי מומלצת ; אשמח לשמוע על מפרטים דומים במחיר בחנויות אחרות! בכל מקרה אלו המפרטים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=330&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 השאלה המרכזית - האם אינטל או AMD? פשוט יש לי תחושה כאילו אם אקנה AMD זה קניתי פשוט משה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 להערכתי, אולי עד לסה"כ של 5K. אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי על כל המשתמע מזה, כולל משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פשוט נשמח שהמחשב יריץ את כל מה שאפשר ועדיף טוב כמה שאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במחשב ביתי באיזור 3000 ש"ח כולל מסך ומקלדת / עכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד). יש NAS בבית לא צריך דיסק גדול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יכול ליהיות שיקנו לי מחשב נייד, עכשיו אני צריך מחשב שהוא טוב למשחקים (לא הכי טוב כי זה יעלה איזה 10K) ויכול לעמוד בעומס. משקל: מצידי שישקול 30 טון, הוא נשאר באותו מקום תמיד. מסך: לא משנה לי, אבל עדיף מסך גדול. אני די מעדיף שהוא יהיה עם ויסטה, 2 ג'יגה ראם וחזק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח, אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, סיביליזיישן, נבא2K. אולי כמה משחקים חדשים יחסית אבל לא קריטי כל כך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש ביתי ולתיכנות, ומדי פעם למשחקים. התקציב הכולל הוא 3500 ש"ח, אבל: חשוב לי מסך גדול וטוב (23), מקלדת שקטה מאוד + עכבר אלחוטיים, רמקולים מסויימים (2.1 ומעלה עם שלט, כניסת USB ורדיו) כך שלדעתי נשארו בערך 2000 ש"ח למחשב עצמו (אם נראה לכם שאני ממש עושה טעות בתעדוף, זה הזמן להגיד) חשוב שיהיה שקט מאוד, מערכת הפעלה WINDOWS 7 אשמח גם להמלצות על מארז מתאים שגם נראה טוב, בלי להבין יותר מדאי בחומרה, המפרט באתר למחשב רב-תכליתי בעלות 2810 ש"ח נשמע לי בכיוון (גם אני ארצה להריץ משחק חדש זה יעבוד במהירות טובה) אבל זה קצת יקר מדי, וחלק מהדברים לא הצלחתי למצוא בKSP . אשמח אם תתיחסו לחנות בירושלים (KSP נוחה לי כי יש לה אתר, אבל אם זה עוזר אפשר כל חנות אחרת) ת…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים ואינטרנט לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי! מה דעתכם על המפרט הבא בסכום 1490 שח? השימוש הוא כאמור ביתי (סרטים, קצת הורדות, גלישה) ומעט תיכנות (אקליפס, אולי בעתיד ויזואל סטודיו) מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core™ i3 3220 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX R2.0 / Intel H61HOכרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחSeagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG/Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24מאיץ גרפימאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2500 תודה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב לקרובת משפחה, דרושים מסך, מקלדת, עכבר, מארז השימושים יהיו בעיקר גלישה באינרנט, תוכנות אופיס ותוכנות שונות אחרות שמורות משתמשות בהן, אם אפשר להכניס בפנים כרטיס מסך שמריץ League of Legends זה יהיה מעולה. המחשב יהיה בסלון - לכן רצוי מארז שקט. עברו הימים שהייתי מעודכן בכל רכיב חומרה שיוצא ולכן אשמח להיעזר במומחים המעודכנים מסך לא פחות מ 22", מקלדת ועכבר חוטיים. כמו כן אשמח אם תמליצו על חנות מומלצת בקירבת רחובות לקניית המחשב. רצוי לא לעבור את ה 4K
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם. בתור מבקר חדש באתר ובפורום אני רוצה לציין לטובה את איכות הכתבות ואת מקצועיות הכותבים. ולעניין: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. המחשב ישמש לרוב לגלישה באינטרנט, אך מכיוון שאני חובב משחקים יש לתת לכך את הדעת. המשחקים הם: CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR ודומיהם. במידה ואדרש לכך במסגרת "סיוע" לתקציב אוכל לפרק מהמחשב הישן צורב די וי די, עכבר מקלדת ורמקולים, ואולי את המארז-אם יתאים. ניתן גם להפנות אותי למפרט קיים של אחת החנויות (האמינות)במרכז, בתודה מראש מזור
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-