ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
בעיקר לשימוש אינטרנט וגם קצת משחקים וסרטים(עד כמה שאפשר)... שיהיה אפשר להפעיל מספר תוכנות מבלי להעמיס על המערכת יותר מידי שהמחיר לא יחרוג מ2500 שקלים אין צורך במסך\רמקולים\עכבר\מקלדת אם אפשר מאחת החנויות: זיגזאג KSP או לוג'יק ועדיפות למארז compucase 6A19 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן חברים! קיבלתי מסוכן-חבר של דוד שלי-משהו הצעת מחיר למפרט ש"הרכבנו" יחד בפלאפון הכיוון שלי היה מחשב גיימרים בינוני פלוס בתקציב של 3500 וזה מה שיצא (בקובץ המצורף) איך המפרט? הגיוני? משתלם? שמתי לב שאין מערכת איוורור אולי כדאי להוסיף? אני רואה שיש זכרון RAM 8GB יחיד. זה עדיף על 2 בגודל 4? או שבגלל המחיר הוא שם לי אחד? ודבר אחרון - הוא שלח לי את זה בנוסף: "ניתן להוסיף SSD-12OGB KINGSTON שיכול לשפר את הביצועים ואת זמני הגישה לקבצי המחשב העלות הינה : 289 ש"ח +מע"מ" האם כדאי? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב המיועד לשימוש ביתי. כלומר, אינטרנט, סרטים, office. אני מתכוון לקנות את המחשב ב ksp, לכן אשמח לקבל מפרטים עם רכיבים שניתן להשיג בחנות זו, (אך גם מפרטים מחנויות אחרות יתקבלו). ברשותי ספק כוח SEASONIC S12 BRONZE 430W - אותו אני מתכוון להעביר למחשב החדש. התקציב העומד לרשותי הוא בסך של 2300 ש"ח עם חריגה ל 2500 ש"ח במידת הצורך. במפרט שהרכבתי בעצמי החלטתי שלא להוסיף כרטיס מסך, אולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם hd4550 - אותו אתקין במידת הצורך. אין לי מושג עד כמה המארז שבחרתי במפרט טוב. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם עליו. חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט. אני ככה"נ מתכוון להריץ חלונות 7 על המחשב - אם זה משנה משהו. אני לא זקוק למסך ולציוד הקפי אחר (גם לא לצורב). חש…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני יודע שיש שרשור דומה כמה נושאים מתחתי אבל הוא עדיין לא קיבל תשובה ולא רציתי להשטלת לו על השרשור התלבטות בין 3 מחשבים השימוש אינטרנט, מוזיקה, סרטים, תכנות תקציב גג 3000 ש"ח בלי אפשרויות חריגה דגם 1: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=524 למרות שהוא ריק לגמרי מאביזרים, יש לו מעבד טוב וזה HP דגם 2: http://www.grafpc.co.il/pl_product~V6535~2~0.htm לא מכיר את החברה איך האמינות/שירות/אחריות? דגם 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22920 מה כדאי? למישהו יש הצעות טובות יותר (בתקציב!)? תודה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תסתכלו את שלושת המפרטים תגידו מה יותר טוב מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤379 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 …
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי הדרישות שלה הם בעיקר עבודה ואינטרנט המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e[/td][/tr][/table][table][tr][td]4383-2SG[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 20…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משחקים ואינטרנט מחשב מלא+הקפי(מסך 17,מקלדת,רמקולים,עכבר) צריך דחוף
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום כולם. החלטתי לשדרג את המחשב המעפן שלי טיפה. לא להפוך למכונת משחקים קטלנית. אבל שיריץ משחקים חדשים [מה שהוא לא ממש עושה כרגע, המפרט בצד אגב]. אז ככה. התקציב הוא עד 2000 שקלים פלוס מינוס [עדיף מינוס] ואני מעוניין לשדרג: - מעבד - לוח אם [כי שלי אינו תומך DUAL CORE\CORE 2 DUO\או במעבדי AMD ולא תומך DDR2] - זכרון [כי חייבים כי יש לי DDR] - כרטיס מסך [חשבתי על HD4850 חמדמד כזה חח] בכל מקרה יש לי מסך סה"כ 17" ואני ישחק ברזולוציה של 1024X768 או 1280X1024. ספק כוח יש לי JSP TECH EZCOOL 420W אני יודע שזה לא מותג... אבל המחשב הזה לא הולך להיות מפלצת רצינית.. ככה שאם אפשר להשאר איתו בינתיים זה יהיה נחמד. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל כל הקטע הזה של הOC עולה הרבה כסף וגם לא נראה לי שאני יתעמק בזה למה זה לא מעניין אותי וגם יש לי מקומות אחרים להשקיע את הכסף אבל בכל זת אני רוצה להשאיר פתח קטן לOC קטן אם במקרה אני ירצה להיכנס לזה או שאני ייפגוש בעתיד מישהו שמבין ומתמצא בזה אז אני רוצה לדעת אם המפרט הזה מספיק לOC קטן ונחמד או שאני צריך לשנות ולקנות חלקים אחרים כמו ספק יותר חזק ואיכותי וזיכרונות איכותיים יותר מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 מארז + ספק COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרונות 2 ג'יגה G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך פש…
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V וכל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מעוניין בעזרה בבניית מערכת מבוססת AMD. אני זקוק למעבד+קירור בסיסי (עדיפות ל-BARTON 2500 עם אפשרות לפשרה זולה יותר) , לוח אם מבוסס nForce, זכרונות 512MB עם אפשרות לפשרה על 256MB ו-HD (עדיפות ל-WD מעל 40GB). התקציב למערכת הנ"ל עד 1700 ש"ח. (התקציב אינו גמיש, אם אין ברירה, מוכן להתפשר על המפרט). בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי , אני מנסה להרכיב מפרט אופטימאלי ושקט למחשב סלוני ואני צריך קצת עזרה. חשבתי על משהו בסגנון הבא : אשמח אם תעלו הצעות ייעול P: תשובות: . מה התקציב המקסימלי? 3K בערך. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD נטו - כולל 1080P עם קצבים גבוהים בעיקר x264 וזהו בערך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ו/או שלט. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 זה בסלון ואסור שזה יהיה רועש. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צור…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא מעונין להשקיע הרבה, והציעו לי מחשב מסדרת idea של lenovo, עם מפרט שנראה טוב מאד, מעבד i7. אבל מישהו אמר לי שהסדרה הזו מייצור סיני, ולעבודה מסיבית לא כדאי לקחת אותה, מציעים לי באותו מחיר כמעט ובמפרט מאד דומה מחשב של dell, אלא שהמעבד שלו הוא מדגם Intel Pentium B960, לטענתו זה עדיף כיון שזה dell. הבדל נוסף: הלנובו עם כרטיס מסך Nvidia N12P-GV1 1GB, והdell עם Intel HD Graphics 3000. מה עדיף???
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי GT70 לא מזמן, חדש מהקופסא. מסתבר שהוא אחלה של מחשב לגיימינג רק שהוא לא קולט את כרטיס המסך שמותקן עליו: GeForce GTX675M 2GB GDDR5. מה שהוא קולט זה את ה-Intel HD4000 המסכן שיושב על המוד'רבורד ואני חייב לדעת איך אני גורם לו לעשות את זה! מרגיז שקניתי מחשב שאמור להיות פצצת גיימינג רק בגלל בעיית חומרה ספציפית. 1. הדרייברים הכי מעודכנים (של שני הכרטיסים). 2. וידאתי שה-Power Options נמצאים על ההגדרות של High Performance. 3. ניסיתי לעשות Disable לחומרה של INTEL HD4000 דרך ה-Device Manager. שום דבר לא עוזר! אשמח לתגובותיכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של עד 4500 שקל עם מקלדת ועכבר, המחשב הוא לשימוש ביתי, משחקים, סרטים, מוזיקה וכו'... העדפה לחנות פנדה מחשבים. אין עוד דרישות [ ;D] תודה מראש [=
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=124469&toshibaShop=true האם יש הסתייגויות מהנייד הזה? קשה לי להבין על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס, באתר של באג כתוב שעל סונומה, אבל זה בכלל לא ברור מהאתר של טושיבה. האם מדובר בצ'יפסט של ATI? המחשב מיועד רק לוורד ואינטרנט וזהו, קצת מוזיקה, שום דבר מעבר לכך. יש גם דגם עם מעבד טיפה יותר מהיר L30-113, ב 3696.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצות למחשבים ניידים טובים בסכום של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה משרדית. הנייד יהווה המחשב היחיד בבית לכן כמה שיותר פיצרים לדוגמא דיוידי צורב וכו' ככה יותר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי מפרט-- המטרה היא לעבודה שוטפת, משחקים, גרפיקה(קצת)---מתוכנן oc בעתיד--לסחוט קצץ יותר זמן חיים מהמחשב יש לי כבר מפרט חצי בנוי אבל אני לא מצליח להשלים אותו: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1179 לוח אם לא סגור על מה-- מתלבט בין ds3 ds4 p5b-dlx (בשביל ה-p5b צריך להתפשר על משהו אחר כדי להכניס אותו לתקציב--השאלה אם משתלם) כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות לא יודע איזה יתאימו בשל תאימויות ללוח אם (שלא בחרתי) Hark disk WD2500KSוWestern Digital 1 370 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 430 צורב LG H10N 1 165 סה"כ 4078 ---צריך להשלים לוח אם וזכרונות שיכנסו בתקציב (עד 200 שקל חריגה זה בסדר) --אם אתם…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בנייד w566uGigabyte ומתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית לא מאובטחת שנמצאת ברחוב בעזרת הדרייבר של Gigabyte. בנוסף החיבור נראה גם דרך חיפוש הרשתות האלחוטיות של windows. הבעייה היא שלפעמים אחרי 30-40 דק' החיבור לרשת מתנתק למרות שאני עדיין מזהה את הרשת ורואה עוצמת אות מצויינת. כשאני מרענן ומגדיר שוב את הרשת או רשת אחרת להתחברות דרך הדרייבר של Gigabyte או דרך החיבור של windows אני לא מצליח לקבל אינטרנט. רק כשאני עושה restart למחשב הרשת המקורית אוטומטית מזוהה והאינטרנט עובד. איך אני יכול לפתור את הבעייה (להתחבר מחדש לאינטרנט דרך הרשת הזו או אחרת) מבלי להיות צריך לכבות ולהדליק את המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב אולטרה נייד קטן, אבל לא יותר מדי מסך לפחות 7 אינצ' עם רזולוציה נוחה ומקלדת נשלפת שישמש כמחשב נייד לכל דבר... שיהייה כמה שיותר חזק ולא משנה המשקל שיצליח להריץ XP PRO עם אפליקציות פשוטות כמו:OFFICE 2007, שיהייה לו WIFI ועדיף שיהייה גם חיבור כבל רגיל לאינטרנט(מהמחשב לראוטר או לקיר) אם אפשר BLUETOOTH ושיהייה אפשרות לחבר משדר GPS חיצוני דיסק קשיח לפחות 30GB מכירים משהו בסגנון GIGABYTE U60? או שהוא טוב וכדדאי ללכת עליו?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי זה מפרט שבנו לי : http://www.tms.co.il/preview/spec/q35vpfwd/1 התקציב שלי הוא 350 שקל עם 200 ש"ח חריגה אם הכרחי יש לי מארז טוב,מסך,צורב,וssd 120GB מהמחשב הנוכחי איך המפרט הזה? מה הייתם משנים אם בכלל? אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד ממש כמה ימים לפני רכישה של המפרט הזה : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q PRO ¤798 מסך: CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE ¤1229 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤1477 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 דיסק קשיח 2: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX ¤481 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤788 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤87 ספק…
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-