ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים. מחפש לקנות מחשב שישמש לעריכות וידאו ובכללי מחשב שיסחוב יותר מהממוצע .. אפשר לקבל חוות דעת ? ערכת שבבים Intel® B460 מעבד Intel® Core™ i7-10700KF, 8 Core Processor, 16M Cache, 3.8 GHz up to 5.1 GHz זיכרון 32GB DDR4-2933 MHz (2 x 16GB) Up to 64GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® RTX™ 2060 Super 8GB כונן אופטי ללא תקשורת אלחוטית WiFi 6 802.11 a/x 2x2 and Bluetooth® 5.0 כרטיס רשת Ethernet Gigabit LAN שמע SupremeFX S1220A CODEC קירור 105W Air Cooler חיבורים אחורים 6 x USB 3.2 Gen 1 type A 1 x USB 3.2 Gen 2x2 port(s)(1…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח אפשר קצת לחרוג.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עריכה גרפית 2D תוכנות אדובי CS3 השימוש הוא לצורך פרנסה. 3. ללא ציוד היקפי. 6. עדיף שיהיה שקט-5 7. ללא OC 8. ללא מע' הפעלה התוכנות בהם אני משתמש עכשיו הן מסדרת CS3, שאינה תומכת ב 64bit. אך ארצה שתהיה לי אפשרות שידרוג בהמשך. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שניתן לפתח בו משחקי מחשב ב3D וגם יכול לעבד דאטא ברמה גבוהה מחומרות וחיישנים (eeg). המטרה העיקרית היא לאפשר לי, כיזם, לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, מבלי שיהיה פער בין מה שעובד על המחשבים של המפתחים לבין המחשב שלי, וגם יאפשר לי לתת יד בפיתוח, עיבוד מידע ותכנות. כרגע שם עין על אסוס, אבל לא בטוח שמהסיבות הנכונות. סכום: 3000-6000. תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זקוק למחשב בעל ביצועים טובים לצרכים שהגדרתי בכותרת [משחקים כמעט ולא] אשמח להצעותיכם! פרט נוסף: חשיבות רבה למארז שקט וקריר [במסגרת מגבלות התקציב] אם חייבת חריגה ממגבלת התקציב, יתכן ואוכל לחרוג מעט מה דעתכם על זה למשל?: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤392 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤493 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL ¤725 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤200 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤505 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤691 הרכבת מחשב: הר…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישבתי לקרוא את התשובות המעניינות לחלק מהפוסטים פה, אבל בכל זאת החלטתי לשאול: מחפש מחשב לעבודה עם מוזיקה (כמו virtual DJ ו CUBASE למשל). המחשב ישמש כמובן לאינטרנט אופיס סרטים וכדומה (לא משחקים). לגבי פירוט דרישות: מחיר כמו שאמרתי עד 4000 ש"ח מסך - לא קריטי, תלוי במחיר, בעיקרון עדיפות ל 15'' פלוס מינוס זיכרון עדיף כמה שיותר - 4G הארד דיסק תמיד צריך יותר - בשביל זה יש כונן חיצוני, אך רצוי שההארד דיסק הפנימי יהיה מהיר חברה - עדיפות לחברות מוכרות - יותר חשוב לי לקנות מחנות אמינה (מאיזור המרכז) רצוי שכל התקני התקשורת יהיו קיימים: WIFI, בלוטות', RJ45, מצלמה ומיקרופון קורא כרטיסים וכדומה כרטיס קול סביר, אם סטנדרטי זה סבבה, אז לא צריך להיסחף מעבד - פה אני לא כל כך מתמ…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט ב4000 ש"ח. המחשב ישמש לצרכי פיתוח (שימוש בתוכנות הסטנדרטיות - visual studio, eclipse וכו') תחת קונפיגורציות של virtual machine. המחשב לא ישמש למשחקים. אין צורך בציוד הקפי. שאלה : אני מעוניין לבצע עריכת וידאו (הפיכת קובץ avi לסרט dvd עם פרקים וכו') אבל זה יקרה לעיתים רחוקות מאוד. האם בשביל זה שווה להשקיע בכ. מסך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי 6 וחצי שנים עם i5 דור שביעי אני רוצה להחליף את ה-PC שלי במשהו קצת יותר עדכני (בעיקר רוצה לעבור ל-win11) השימושים העיקריים יהיו בעיקר לפיתוח, אלגוריתמיקה ועיבוד נתונים, יכול להיות שבעתיד אחליט לקנות כרטיס מסך משומש וזול רק בשביל לאמן מודלים מסויימים (נגיד באיזור ה-500 ש"ח) - אבל אם זאת תוספת גדולה מדי עבור המארז\ספק הכוח אז זה לא שווה את זה ואני אוותר. מעדיף מארז לא מפלצתי, ללא תאורה מיותרת, כרגע יש לי מארז ממש ממש קטן שיושב לי על השולחן, אבל אני מוכן להתפשר של הגודל שלו אם זה יחסוך כסף כמובן. חשוב להגיד - יש לי כבר מעבד חדש שקניתי מחוץ לקניה עצמה. 1. תקציב - 2500 (בניכוי 2000 ש"ח של המעבד), קיימת גמישו…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לצרכי תיכנות, Code Analysis, מאטלאב ו Polyspace. אין צורך ביכולות גרפיות מתקדמות. התקציב הינו רק לצורך חומרת המחשב, ללא כל תוכנה מותקנת (למעשה עדיף שהמחשב יהיה נקי לחלוטין, גם ממערכת הפעלה). נדרש לקנות את המחשב בארץ, לא מחו"ל. גודל המחשב אינו בעייתי, אז גם מחשב גדול יחסית פיזית מתקבל. גם משקל אינו פקטור. אין העדפה לגבי סוג מסך, אבל שטח עבודה יהיה שימושי, לכן מסך גדול עם רזולוציה גבוהה (1080p+). זמן סוללה ארוך במידת האפשר. אני מניח שברוב המקרים לא תהייה בעייה של חיבור לחשמל, לכן הנושא אינו קריטי, אבל כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אין צורך ביציאות מיוחדות. אפשרות לחיבור Bluetooth. גודל מינימאלי של כונן קשיח - חצי טרה, לצורך מהירות עדיף …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב חזק שאוכל לפתח עליו (מספר סביבות פיתוח) ושיחזיק לי מספר שנים. אני מזמינה מארהב. ככה שהמחיר הוא לפי אמזון וכו והתקציב הוא עד 1600 דולר. המליצו לי על https://www.amazon.com/DELL-XPS-15-2133MHZ-3840X2160/dp/B01B9TQR7K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492777071&sr=1-1-spons&keywords=dell+xps+15&psc=1 מה דעתכם? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב לצרכים ביתיים - סרטים \מוזיקה\קצת פוטושופ תקציב -2500 (חריגה עד 3000) אין צורך ב- מסך,עכבר,מקלדת האם כדאי להסתמך על מעבד I5 והמעבד הגרפי שבתוכו (או כרטיס בנפקד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. צריך גם מסך. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
סוף סוף קונים לחבר שלי מחשב חדש והוא ביקש את עזרתי לבנות לו מפרט. התקציב שלו הוא 4000 שח לקניית מחשב כולל מסך - אך ללא רמקולים, מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה בסיסית (אופיס) אינטרנט וצפייה בסרטים. הוא לא מתכנן לשחק כלל במשחקים - לכן העדפתי לקחת לוח אם עם כרטיס מסך OB. הצלחתי להרכיב עבורו את המפרט הבא - 658 658 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 BOX מעבדים AB253 442 442 1 לוח אם ASUS M2NPV-VM לוחות אם 18382 367 367 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 250KS 384 384 1 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 זיכרונות למחשב VS1GBKIT667D2 181 181 1 צורב LiteON LH18A1P487C DVD כוננים אופטים LH18AIP 34 34 1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB כו…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, תגובות בגוף הטקסט : 1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה . 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להצעה של מחשב לצרכים בסיסיים יחסית. אינטרנט, אופיס מוסיקה וקולנוע ביתי. חשוב לי גם הרבה זיכרון בשביל ה- XEN/VMWare. אני אשמח אם יהיה קירור שקט בנוסף. המחשב מחובר לטלויזיה, ככה שהשיקול לראות סרט במסך המחשב אינו רלוונטי. תודה
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני עוזר לסבתא לקנות מחשב חדש.. אני אודה לכל מי שינסה לעזור (את המחשב הנוכחי שלי רכשתי בעזרתכם האדיבה). אז ככה, מן הסתם שסבתא שלי לא מריצה משחקי תלת מימד, רואה סרטים FULL HD, או מפתחת את הדבר הבא בגרפיקה הממוחשבת מה שהיא כן עושה- זה גולשת באינטרנט, ועובדת עם OFFICE. חשוב מאוד- שיהיה מהיר! היא רוצה להרגיש שבאמת מדובר במחשב חדש.. אם אפשר אז שקט אין צורך במערכת הפעלה או כל ציוד היקפי. אני גר באשקלון אז אם מצאתם באיזור עדיף (את המחשב הנוכחי למשל רכשתי מiqpc שנמצאת באשדוד) כתבתי 1300 ש"ח, אבל אני מאמין שאפשר למצוא מחשב ראוי שעונה לדרישות הבאמת מינימאליות הללו בפחות .. אני אשמח לשמוע הצעות, המון תודה!
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא חריגה למעלה אבל אפשר למטה, המחשב מיועד למשחקים קלים מאוד, עבודה באופיס ואקרובט, כמו כן מוזיקה ומסנג'ר (בו זמנית!!), אם המפרט יורד מהתחום של ה-2000 אפשר גם להוסיף מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד ו/או מסך דק 17" לפחות. תודה רבה מראש על כל מה שיהיה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסים אבל שיוכל להריץ משחקים של היום 3500 (בלי חריגה) ואני לא מדבר על משחקים כמו קריסיס, יותר לכוון של משחקי ספורט וכאלה. זה מחשב לחבר שאני מרכיב לו הכנתי לו מפרט הייתי רוצה לקבל חוות דעת. מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤748 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=G…
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט של מחשב שמיועד לצרכים גראפיים כמו 3ds max 5 or 3ds max 7 Maya כנראה פוטושופ פלאש וזהו נראה לי העדיפויות שלי הם: אינטל פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט ליאדטק גיפורס 6600 או 6600GT (בשני המקרים 256MB) 80 גיגה SATA הארד דיסק גיגה זיכרון DDR דואל צ'אנל מארז פשוט לר צקיך משהוא יפה מיוחד עוד משהוא כזה אפשר לחרוג מהעדיפויות אבל לא לצאת מעל התקציב שהוא 4K המפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר רמקולים. תנו הצעות
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן חברים! במפרט הנ"ל (הורכב בTMS) הכנסתי גם ציוד רשת. בנוסף הוא כולל סט מקלדת ועכבר. אשמח לעצותיכם בנוגע למוצרים טובים יותר / מתאימים יותר בטווח המחירים הנ"ל ובאותה החנות. בנוסף אשמח לדעתכם בנוגע לזיכרון והמארז, האם הזיכרון סביר , האם המארז שקט יחסית ? בתודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב אשר מרבית שימושו יהיה עריכת מוזיקה והקלטות מדי פעם (יש לי כרטיס קול חיצוני). לפחות 2GB זכרון, מינימום חצי טרה הארד דיסק, כונן DVD, וכרטיס מסך לשימוש עם LCD 32". אין צורך בציוד הקפי. תודה מראש לכל העוזרים. אם אתם חושבים שניתן להשתמש בפחות כסף, אל תהססו להמליץ
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לבית, ב-4000 שקל, רק הקופסא. חשוב שהוא יהיה שקט ושיספק את הצרכים הבסיסיים האלה לשנתיים הקרובות. ירוץ עליו ויסטה בעיקר,אך יתכן מאוד שגם אקס פי. המשחקים שדיברתי עליהם בינתיים זה לילדים בגילאי 10-12 ככה שממש לא צריך להפריז,משהו בסיסי. אשמח לשמוע חוות דעת! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הוא להורי. בהנחה שאני לוקח אחד ממפרטי המחשב המשרדיים שמפורסים באתר, כאשר אין לי באמת צורך בכונן 275GB SSD האם אפשר לנצל את אותו התקציב בצורה טובה יותר. בניתי מפרט ב - TMS הייתי שמח לקבל הערות: איפה ייווצר צוואר בקבוק. האם שווה לשים ספק אחר/ כונן SSD אחר? תודה מראש מעבד: Intel Core i3 7100 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪457 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 מחיר: ₪217 מארז: Antec VSK-4000B-U3 כמות: 1 מחיר: ₪130 …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד באזור ה3000 ש"ח לשימוש משרדי (בעיקר קבצי excel ו acrobat reader) וגלישה באינטרנט חשוב שהמסך יהיה 15.6אינץ' והרד דיסק של כ 250G + (לא ישמש לצפיה בסרטי HD/משחקים) תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות למפרטים למחשב עבור צרכים משרדיים בסיסיים. *אין צורך בציוד היקפי כלל (אין צורך בעכבר, מקלדת או מסך). *אין חשיבות למארז יוקרתי או שקט מיוחד בפעולת המחשב. * 1TB הארד דיסק מומלץ. *WINDOWS או OFFICE לא חובה. *הרכבה בחנות. *הזמנה אונליין אפשרית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-