עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא דרוש מחשב חזק מיוחד (אני מניח שפוטושופ זו לא תוכנה כבדה כמו משחקים); עם זאת, היא תעשה מעט עריכת וידאו, אז כדאי כרטיס גרפי שיעמוד בעומס מדי פעם. אבל לא צריך להתפרע, כי זה יעשה פעם ב... אז אין בעיה אם העיבוד יתארך קצת כי בסופו של דבר עריכת וידאו זה לא הייעוד העיקרי. אני קיבלתי פה המלצה לפני כחודשיים למחשב מבוסס AMD ATHLON X3 450 וGTS 450 למטרות משחקים וקניתי אותו ואני מרוצה. השאלה האם משהו כזה יתאים גם למטרות שציינתי. לי נראה שמשחקים דורשים יותר כוח עיבוד. עוד שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך יעודי או שמא משהו כמו ה450 יכול להספיק? אני מבקש להרכיב את התפריט מIQPC, כי קניתי אצלהם את המחשב הקודם ואני מרוצה מאוד. תודה מראש, חברים!

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. חברים צרכים מחשב חדש לצלמת מקצועית. המחשב בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט. כרגע בניתי באייבורי כי הם רוצים משהו באיזור הוד השרון-רעננה ושיהיה נגיש ומוכר, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת אשמח לשמוע. לוח אם הלכתי על סדרת TUF של אסוס כי אני יודע שהם משתמשים ברכיבים איכותיים יותר וחשובה כאן אמינות לאורך זמן. אני מניח שאפשר לחסוך כאן 300 שח וללכת על דגם פשוט יותר. אני יודע שהזכרון יקר, אבל זה האופציה הכי זולה שמצאתי ל-32GB באייבורי, מניח שאם יקנו במקום אחר אפשר ללכת על דגמים פשוטים יותר. יש להם 6TB של כוננים קשיחים מהמחשב הישן, אז נראה לי שאפשר להסתפק ב-500GB SSD לתוכנות. בחרתי את הסמסונג שאני יודע שהוא בין המהירים בשוק. כרט…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה לשלם על איכות . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית של תמונות בתוכנת lightroom ו- PHOTOSHOPE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורך פרנסה (צלמת מקצועית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר לא אלחוטי ! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. Started by dani555,

חג שמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים על מסך טלויזיה 37 אינץ' full hd הורדות תכנים וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).37 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות , כנ…

5. Started by iyehuda,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, וסרטיפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by j-cool,

אני צריך מחשב חדש כולל ציוד הירפי ב 5000 ש"ח המטרה של המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטים ושמיעה במוזיקה אבל הקרטיס קול שמגיע עם הלוח אם צריך להספיק צריך מסך וכל שאר הדברים חוץ מרמקולים. קרטיס מסך הכי פשוט שיש אין צורך ביותר מזה תודה. הייתי מעדיף שהמחשב יבנה ב-zigzag אני חשבתי על משהו בסגנון הזה : כמות מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC4000/500 800.13 ש"ח 1 ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח 1 CLUB3D RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8- RETAIL 303.96 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - BLACK 236.91 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  7. דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום אני מודה שכותרת ההודעה שלי לא כזו ברורה אבל לא עלתה בראשי כותרת אחרת.. אני מנסה למצוא מפרט שיתאים לי גם לעכשיו ובעיקר לעתיד. המחשב יהיה בעיקר לשימוש ביתי פשוט צפיה בסרטים דרך מסך LCD גדול (37), משחקים פה ושם שימוש בתוכנת VS 2008 . לגבי תקציב אין בעיה אבל מצד שני אני מעוניין יותר במפרט שיהיה לו את האפשרות לשדרג אותו בעתיד הקרוב וזה אומר למשל לוח אם התומך ב4 ליבות או בDDR3 או 2GIGA זיכרון שכרגע לצורכי הם לא נחוצים לי. אינני עתיד לבצע OC במערכת הזו. דבר נוסף אינני מעוניין בדיסק קשיח 1 גדול אלה מעדיף 2 קטנים שעל כל אחד מהם תרוץ מערכת הפעלה אחרת. תודה לכל הצעה שתבוא.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  9. מפרט שהוצע לי ב-KSP מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, PCI-E 2.0, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E כרטיסי קול OB צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות OB מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 (Retail) רמקולים …

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gidonmar,

שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט (לא למשחקים כבדים) שישמש גם לצפייה בסרטים ברזלוציית 1080 התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 3.1 ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by chen12m,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו הוא צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה כלומר לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ולהשתמש בתוכנת media center (כמו boxee) הדרישות: -חזק מספיק כדי לנגן 1080p בצורה חלקה ובלי בעיות -בעל חיבור HDMI כמובן -כמה שפחות מרעיש ומתחמם -גודל כונן קשיח לא משנה -עדיף חברה HP או DELL -זמין בארץ,בחנות מוכרת ואמינה -תקציב עד 3K מחיפוש שלי יש המון דגמים עם שינויים מינוריים, כך שממש קשה לבחור..ואני לא יודעת אם מעבד i3 מספיק חזק או שצריך i5.. אני אשמח לעזרה. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני למטרת צפייה בסרטי HDושאר סרטים באיכות דומה יחובר לפלאזמה 42 אינץ כמו כן אני מעוניין להקליט גם תוכניות מהכבלים , כך שבעצם צריך גם כרטיס טלויזיה עם כניסות שונות. (בעצם היעד הוא מחשב במקום סטרימר) עקב האפשרויות הרבות יותר במחשב כמובן עדיף מארז טוב וקומפקטי ככל שניתן. האם בטווח מחיר זה הדבר אפשרי בכלל למחשב ברמה מתאימה? אם כן מה כדי? תודה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by obali,

אהלן, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD וגרפיקה (לא באופן יומיומי, בערך אחת לשבוע), לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא 3000 - 3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. * מטרות המחשב? כאמור, CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק נשים גדול בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 …

16. שלום לכם, אני בונה אולפן חדש בבית (איזה כיף! ) ומתכנן גם לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 3K בתקווה בלי חריגות. אז מה אני צריך? מעבד - כנראה I5, לא נראה לי ש-I7 בקתציב. מחשב שקט (אני מעריך ש- SYCHTE). כרטיס קול - לא צריך. יש לי כבר DIGI 001 - מתחבר ב-PCI SLOT. ציוד נלווה - יש הכל. הארד דיסקים - חשבתי על 250GB+750GB. תוכנות - Cubase 4 כרגע אצלי. רוצה בעתיד להשתדרג ל-5 או 6. אם מישהו יכול להמציא מהשרוול מפרט בסיסי לצרכים האלה זה יהיה פשוט מצוין. גם הערות אחרות יתקבלו בברכה מלאה. הרבה תודה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. שלום ! אני לקראת קניה של מחשב והרכבתי את המפרט הבא ואני רוצה המלצות לפני הקניה , ואם יש דברים שאינכם מסכימים במפרט זה אשמח לראות את דתעכם בנושא אז ככה החלק היחד שאני לא צריך זה דיסק קשיח יש לי 320 gb וזה מספיק לי ולא צריך יותר מזה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪592 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪266 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪886 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4870-1GD5E-HDMI צורב LG GSA-GH22N …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2,800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים (אני לא מחפש מחשב ייעודי לצפיה בסרטים). אני שוקל אולי גם לשחק במשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

20. Started by חן חן,

1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד. 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  22. בתקציב הזה אפשר לקנות 1 גיגהבייט core 2 duo( מעבד 5450 ) ללא מערכת הפעלה ואחריות לשנתיים 2 מחשב דל core1 duo 1525 מעבד 2330 גם ב 3.5 ללא מערכת הפעלה. אחריות 3 שנים ואני מבין שזה לא פשוט להתקין את XP 3 אותו רמה פחות בערך מחשב TOSHIBA אחריות שנתיים בדקתי גם באתר לנובו בארה"ב במבצע שמסתיים היום + קופון אפשר לקנות: 1 THINPAD R61 מעבד T8100 בסביבות ה- 3200 כולל 3 שנים אחריות עם מערכת XP או ויסטהעסקים 2 R61I לו מעבד 2370 CORE 1 DUO יעלה כ-2700 ( דגם ביניים מעבד T5750 יוצא כמעט כמו הראשון 3100 ) המשלוח לא יעלה אבל יש מע"מ בכולם מפרט זהה BLUETOOF ו- 2 מגה זיכרון דיסק 160 גיגה וכרטיס מסך אינטגרלי מסך 15.4 , מסך 14.1 מיקר את המפרט הראשון או השני בסכום של מאה ש"ח שאלות 1 מ…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. היי, פתחתי פה דיון לפני שבועיים בערך, וקבלתי אחלה של תשובה. כמעט הזמנתי את המחשב, אבל חלו כמה שינויים ועלו בי עוד מספר תהיות - אז החלטתי לפתוח עוד דיון על מנת שיהיה רלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר, אך תמיד כדאי לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מקסימום. עדיף פחות, ועדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח, תכנות, וירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משחקים כגון BF3, BF4. עבודה: תוכנות כגון Eclipse, Visual Studio עבודה עם VMWare. (אני לא מ…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by bar820,

שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. Started by duplo2,

הי אני מתלבט אם לקנות את המחשב הבא שנראה בהנחה מעולה https://tms.co.il/sale?product_id=106174 לעומת הרכבת מחשב https://tms.co.il/builds/334633 עד כמה הסיפור amd לעומת אינטל הוא משמעותי ? מהשוואה לi7 היהי נראה שהוא בביצועים פחות טובים של 27% ? עד כמה ג'יגהבייט נחשבים טובים במוצר ובשירות שלהם ? עד כמה הכרטיס מסך הזה נחשב טוב ולאור זה שאין לי הבנה בצרכי גיימינג של ילדי ומה משחקים דורשים - לפי איזה פרמטר יודעים לאיזה משחקים בשוק הוא מתאים ? בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.