עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הזמנתי מחשב חדש שישמש גם לגיימינג וזה המפרט שלו: מארז arctic ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח DH67CL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד אינטל 2.8GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 2300 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 450GTS 1G-5 P.O VIEW דיסק קשיח 1 טרה של WD SATA3 32MB מה דעתכם על המפרט הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. שלום, אני מבקש מפרט למחשב נייח עבור הצרכים הבאים: - עבודה בתוכנות: פוטושופ (גם עבודה מהירה עם קבצים גדולים), אילוסטרייטור, אינדיזיין. עבודה און-ליין בדפדפן על וורדפרס, אלמנטור, תוכנות נוספות און-ליין. ללא תלת מימד, ללא אפטר וללא משחקים. - צריך שהתוכנות יהיו פתוחות במקביל (כרגע יש לי 16 RAM והוא נחנק לעיתים קרובות) - צריך שהדיסק אחסון של הקבצים יהיה 4 טרה. תקציב: עד 6000 ש"ח. תודה רבה

3. Started by yoniii,

קיצר אז ככה אני צריך שתבנו לי מפרט טוב למשחקים דרך אגב רק מחשב ללא שום ציוד היקפי. עכשיו רציתי לדעת המחיר של HD 4870 כי אני ממש מעוניין בכרטיס, אמור לרדת בזמן הקרוב עקב השקה של כרטיסי מסך אחרים בטווח של שבועיים מהיום ידוע לכם אם המחירים ירדו. תודה

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Simcha Levinkop,

שלום אשמח לקבל המלצה על מחשב לשימוש ביתי. התקציב הוא באזור 1500 שח. השימוש יהיה בעיקר לצפייה וגלישה כך שלא דחוף ביצועים יותר מהסטנדרט. מעוניין במסך גדול (15.6) ומסך שמספק צפייה איכותית. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. לאחרונה נפל לידי מחשב נייד HP 6540B מסדרת PROBOOK עכשיו, אני הבנתי שלמחשב הזה יש כרטיס מסך של ATI 4550, או משהו בסגנון, אפילו יש דרייברים באתר של HP להוריד של ATI. אבל כשהורדתי אותם והתקנתי, זה הראה שגיאה ולא רוצה להתקין את הדרייבר.. האם ישנם כמה דגמים של המחשב הזה 6540B? האם יכול להיות שלחלק מהדגמים יש כרטיס מסך מובנה ולחלק לא? האם הכרטיס הוא העצם הכרטיס מובנה של INTEL רק בשיתוף עם ATI, או משהו בסגנון? או שבכלל אין למחשב הזה כרטיס מסך אחר חוץ מהכרטיס המובנה (והגרוע ברמות אני חייב לציין) ואתרים אחרים הטעו אותי..? הידע שלי הוא רק במחשבים נייחים ואני חדש בכל העסק של הניידים, האם החוקים אחרים? תודה רבה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by embedded,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by mennys,

שלום, אני מתחיל ללמוד קרוס עיצוב גרפי במכללת ג'ון ברייס. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו למטרות גרפיקה. האם יש למישהו המלצה למחשב (התקציב שלי הוא 2500-3500 ש"ח). בנוסף, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב שהמליצו לי באייבורי תודה רבה "15.6 Acer Aspire 5750G i5-2450M GF [table][tr][td]מעבד[/t]Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.50GHz[table][tr][td]מסך[/t]"15.6 1366x768 LED[table][tr][td]מצלמה[/t]יש[table][tr][td]מאיץ גרפי - Video[/t]NVIDIA® GeForce® GT 610M 1GB[table][tr][td]זכרון[/t]4GB DDR3[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]500GB 5400RPM[table][tr][td]מערכת הפעלה[/t]Windows 7 Home Premium 64Bit[table][tr][td]שפת ממשק[/t]עברית, אנגלית או רוסית[table][tr][td]Office S…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by xfwind,

יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום חברים, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את השאלה באזור הזה של הפורום. אני מחפש מחשב יד שניה ונתקלתי במחשב הזה: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 - מעבד ASUS M2A HDMI - לוח אם 4 GB זכרון DDR2 כונן קשיח - 320 GB צורב DVD מארז שוכב שווה לי לשלם 650 ש"ח עבורו? השימושים שלי זה בעיקר גלישה, סרטים וקצת תוכנות גרפיקה.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מפרט ללמודים אינטרנט בעיקר סביב 3000-3300 ש"ח עם אפשרות לחריגה כשהדבר הכי חשוב זה עלות מול תועלת חבל לבזבז כסף סתם אין לי דרישות תובעניות מהמחשב המחשב אמור לשרוד כ3-4 שנים אולי בעתיד אני אוסיף או אחליף משהו אך בגדול זהו המחשב. תודה לעוזרים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן משהו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך כל עוד שומרים עלות מול תועלת גבוהה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ולימודים,מידי פעם גם סרטים מוזיקה,משחקים ממש מעט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  11. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 2000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. אם התקציב לא מספיק למחשב שיריץ משחקים שיוצאים היום בבקשה תגידו לי מראש ואל תרכיבו מפרט. עדיף כמה שיותר שקט. ואני גר בחדרה אז עדיף מפנדה או מאייבורי תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. היי עברתי על המפרטים וזה רק עשה אותי יותר מבולבל . אני לא מבין גדול ככה שאם תתנו לי מפרט שיריץ משחקים כבדים במיוחד עם רזולוציות גבוהות , אודה לכם מאוד (קרייסיס אולי? ) התקציב גמיש .4000שח +-. יכול גם לעלות בכמה מאות שקלים . לא עושה OC חשוב לי שיענה על כל צרכי המשחקים הכבדים במיוחד . לא נעול על חנות ספציפית.אני מוכן לקנות חלקים מחנויות שונות . ללא ציוד היקפי..מסך, מקלדת, עכבר וכו'. תודה רבה מראש .

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by iluxa1,

אנשים תשלחו כול מיפרט טוב OK?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  14. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by Alonzo17,

שלום , אני הולך להזמין את המחשב עם המפרט הבא : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG כאשר המחשב מגיע ללא כרטיס מסך . אני שם את הכרטיס שיש לי כרגע מסוג כרטיס מסך Sapphire HD 6770 1GB GDDR5. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של התאמה בין הכרטיס למערכת החדשה . והאם אני אוכל להפעיל עליו directx 11 ? איזו מערכת הפעלה כדאי לי לשים על המחשב ? לתשובתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. שלום, הורדתי את הדרייברים מהאתר של היבואן הרשמי ח.י אלקטרוניקה אבל לא הותקנו כולם מישהו יכול להביא לי קישורים לדרביירים של המחשב הנ"ל במיוחד לכרטיס רשת האלחוטי תודה מראש עוזרים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. שלום רב, מבקש לקבל את התמורה מבחינת חומרת המחשב במחיר הזה כלומר אם FUJITSU נותן לי מחשב אם מפרט יותר טוב משל DELL אז בכיףשמעתי רק דברים טובים על החברה.המחשב אמור לשמש אותי ב4-5 שנים הקרובות אז משהו מתקדם ולא ישן מבחינת המפרט והביצועים שלו. תודה מראש * מטרות המחשב? לימודים בעיקר כלומר תוכנות כגון: soildworksmicrosoft visual studio מסך 15.6 רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 8 שעות עבודה לאחר טעינה מלאה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. עזרה בבנית מפרט בסכום של 6500 למחשב משחקים : השמח לקבל תגובות ותודה על העזרה שלכם מעדיף לוח אם Gigabayte נ.ב אין צורך במסך מקלדת עכבר וציוד הקפי

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  19. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 8,000 שקלים עד 8,500 שקלים גג! לא צריך יותר כי זה יהיה בזבוז כסף. המטרות שלי הם בעיקר משחקים וגם סרטים מדי פעם. אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק מה חשוב לי שיהיה במחשב? מסך T240 עכבר MX518 רמקולים 5.1 איכותיים ברמה מארז collermaster 690 וכו.. לפי בחירתכם כל השאר וויסטה מקורי בעברית 64BIT אני אבקש מהחברה לעשות OC מכיוון שהידע שלי שואף ל0, ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS נ.ב - שמעתי שמחיר ה HD4870 הולכים לרדת האם הם ירדו בקרוב בארץ ושווה לחכות עוד חודש?

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Holy,

OC לא קריטי מאד מומלץ RAID על הלוח (יש לי 3 הרדיסקים) בקושי למשחקים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום, אני מתעניין בלקנות לפטופ חדש ואשמח לדעת האם לדעתם הוא יוכל להריץ משחקי אסטרטגיה כמו C&C3 ו SUPREME COMMANDER בצורה טובה וחלקה הנה הקישור : http://www.circuitcity.com/ssm/Sony-VAIO-VGN-FZ340E-B-15-4-Widescreen-Laptop-VGNFZ340EB/sem/rpsm/oid/200478/catOid/-12963/rpem/ccd/productDetail.do מה אתם אומרים , הלאפ טוב או לא יריץ טוב ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  22. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. core 2 duo e6550 2.33ghz 4mb 1333 fsb - 922 GA-N680SLI-DQ6 - 1662 coolermster stc-t01 stacker - 902 enermax 500w liberty - 578 leadtek PX8800 GTS 320MB - 1611 memory ocz OCZ2N1066SR2GK - sli rdy - 1016 ------ 6691 כל המפרט חוץ מהזיכרון הגיע מiqpc רק הזיכרון הגיע מ skypc כרגע יש לי מסך וHD 500GB וzalman fan controler zm-mfc2 הקטלני!!! השימוש העיקרי אני בונה שרת למדיה איחסון וגיבוי , ובאותה הנשימה למכונת משחקים באינטרנט!. אם למשהוא יש מפרט אחר אני ממש אשמח לשמוע כמובן ללא מסך וHD עד 6500, אבל אם אני לוחץ אז עוד 200-300. כמה שאלות של מתחילן : 1. איזה מקרר לבחור למעבד בשביל המהרה לא רצחנית, ככה 2…

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט בסביבות 3500 ש"ח (ללא מסך) שמיועד לשימוש ביתי רגיל ולעריכת מוזיקה בהמשך (לא לגיימרים) , כרגע אני עוד לא צריך להשקיע בכרטיס קול (עדיין מברר מה בדיוק אני צריך), אז מדובר על מחשב עם sound סטנדרטי (on-board) שיוכל בעתיד הקרוב לתמוך גם בכרטיסי sound חזקים. העדפות שלי כרגע (פתוח לדיון): - לפחות 2-4GB זיכרון פנימי - כרטיס מסך עם 1GB זיכרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים - שני דיסקים קשיחים, סה"כ כ- 400/500GB ראיתי את המפרטים המומלצים לעריכת וידאו אבל אני לא יודע מבחינת ההבדלים ביניהם מה מהותי ומה לא (בעיקר כאשר אני צריך עריכת קול ולא סרטים). אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  25. המחשב שלי כבר בקושי מריץ את המשחקים של היום(למרות ה-6800GT שעלה לי בזמנו 2200 שקל!!!!). אני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לעשות איתו ב-2000 שקל. אני לא צריך: לא מארז(המארז רשום במפרט והוא אמור להיות טוב נראה לי, אם לא אז תגידו) לא ספק(הספק רשום במפרט שלי, הוא יספיק גם לכרטיסי מסך החדשים לא?), ולא ציוד היקפי. בקיצור, רק זיכרון, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. אני יודע שזה יהיה קשה אבל אם אפשרי להכניס את זה ב-2000 שקל אני אשמח. תודה רבה אלעד

• 5 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים