עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המטרות הן בעיקר ללימודים, ולשימושים ביתיים רגילים. לא למשחקים וללא OC הדבר היחיד שסגור זה המעבד E6300, ומכאן אני צריך עזרה... אני רוצה לוח אם טוב וזכרונות טובים. אני מוכן לקחת כרטיס קול/מסך מובנים אבל לפי מה שהבנתי מעטים הלוחות שנותנים את האפשרות הזו (או שלא הבנתי נכון) -בחנות הציעו לי ASUS p5dl2-vmse, ומישהו בפורום השכן המליץ על ג'יגהבייט ואם אפשר הסבר קצרצר לגבי ה SATA2 ועד כמה זה משמעותי. תודה רבה מראש!!

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  2. שימושים: גיימינג על הגדרות Ultra High, אינטרנט, עבודות משרד אפליקציות לדוגמה: GTA IV, COD Black Ops, Crysis 2, תכני HD, אופיס ללא חריגות חובה שיהיה את הרכיבים הבאים או חדשים/טובים מהם: מעבד i5 כ.מ. GTX 480 / HD 6870 דיסק קשיח 1TB זיכרון 8GB מארז כמה שיותר דומה למארזי Alienware או כל מארז אחר עתידני כזה ללא ציוד היקפי / מ. הפעלה (אם הרכיבים למעלה לא נכנסים בתקציב אפשר לרדת טיפה, אבל טיפה) אסור שיהיה שום צוואר בקבוק, המפרט חייב למצות את עצמו עד השקל האחרון ואם אפשר להוסיף בנפרד ציוד היקפי פשוט: עכבר ומקלחת אל חוטיים מסך 22" + מערכת הפעלה Windows 7 Home תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  3. Started by mujava1,

שלום לכולם . ברשותי מחשב lg . האם למישהו יש נסיון כלשהוא עם השלט של hp , על מחשבים אחרים ? זה עובד עם גלי אינפרא , השאלה אם זה עובד בכל התדרים של המתאמים או שרק של hp ? תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shedshed,

עוד שבועיים יוצא המחשב החדש - ורציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעתו. על פני השטח הוא נראה מושלם לצרכים שלי - ניידות גדולה וזמן סוללה ארוך (700 גרם ל-11 אינץ!!). רציתי רק לוודא שהוא אמין, חזק, מבנה טוב, ובסך הכל קנייה משתלמת - הוא יושב לי בול בתקציב.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. שלום, ברשת KSP יש הצעות מחיר רבות למחשבים בהם מערכת ההפעלה חלונות לא כלולה. אני מעוניין בחלונות 8. יש WIndows 8 multilangual OEM - 435 WIndows 8 Professional multilangual OEM - 690 מה עדיף ? מחיר הראשונה הוא 435 ש"ח, והשנייה הוא 690 ש"ח. מה נותנת התוספת של 255 ש"ח? האם זה כדאי? בברכה יוסי

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  6. Started by hagag50,

סכום מקסמאלי 5500 לנצל את כל התקציב 0 שח חריגה משחקים כבדים...בעיקר BF4 שיריץ ULTRA חלק גיימינג כמו כן צריך מסך עם המחשב אני צריך מחשב שקט..לא רועש לפחות אין צורך לכלול אופיס,מערכת הפעלה וכו'

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by lyzer,

מה דעתכם המקצועית על המפרט הנ"ל לעריכת וידאו בעיקר עם תוכנת פרמייר Ez Cool B630 r מארז coolmax 600w silent ספק Asus I7 P7H Pro לוח Intel C2Q I7 860 מעבד Intel Cooper I7 קירור Kingston 8GB DDR3 1333Mhz זיכרון samsung 500gb sata2 16mb דיסק Geforce 250 GTS 1GB arcatic cooling כ.מסך Samsung Dvdrw Sata2 x24 צורב

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום אנשים אני צריך המלצה למחשב שנועד למשחקים, כמה שיותר טוב בסכום של 3.5K, ללא מסך או ציוד היקפי. ראיתי בפורום את המפרט הזה שנראה לי נחמד: מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤287 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤1127 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28604 מארז כולל ס…

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. אני צריך חוות דעת על המפרט הזה לגיימינג. כעיקרון התקציב היה אמור להיות 3.5קיי אבל אני רואה שתהיה חריגה מסויימת. בנוסף אני צריך המלצה ללוח אם שמתאים לשאר המפרט, אין לי כלכך מושג על המארז שבחרתי (שמגיע עם ספק) אבל היה נראה נחמד. האם לדעתכם ההבדל בביצועים בין 6950 ל gtx 570 שווה 400 ש"ח? פרטים: המחשב ישמש לגיימינג כבד (bf3,mw3,iv וכל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות), יכול להיות שחיבור לטלוויזיה כדי לראות תכני HD ועבודה משרדית. אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך, אבל עדיף לחסוך, אם יש משהו שלדעתכם צריך לקצץ במפרט שהבאתי תגידו. רזולוציה 1920x1080. לא עושה OC. הנה המפרט שהרכבתי בRSM, שכאמור לא כולל לוח אם (אני צריך המלצה לאחד). תודה. מפרט מעודכן בתגובה מס' 3 עריכה: כמובן שלא חייב…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by doryeshua,

פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) 855 גוף קירור למעבד Thermairight Ultra-120 eXtreme 249 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 484 DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB Corsair - Life Time Warranty - CL4 464 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס מסך PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR 5 1499 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Nine Hundred 628 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550 W 484 סה"כ…

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד,אך הבעיה שלי שאני לא מבין יותר מדי ברכיבים ולא יודע מה נחשב טוב ומה לא השימושים שלו בעיקר יהיו לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש בתוכנות האופיס ותוכנת שרטוט הנקראת אוטוקאד (תוכנה כבדה) בגדול התקציב שלי הוא 3000 אך מוכן לחרוג מעט אנשים המליצו לי על מעבד Core2Due וכרטיס מסך התומך ב HD מצאתי מחשב שלדעתי עונה על דרישותיי - מבית פוג'יטסו http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=315]]http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=315 מה דעתכם? והאם יש לכם המלצות אחרות? אודה להתייחסותכם [br]פורסם בתאריך: 7.08.2009 בשעה 12:49:18 הלינק לא עובדזו הכתובת http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=3…

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by elixvx,

שלום אני צריך בבקשה את הנייד הכי טוב שאתם יכולים להמליץ עליו שיתאים כמה שיותר לצרכים ויעמוד בתקציב אז ככה המחשב הוא לאבא שלי לעבודה המטרות הם בעיקר גלישה באינטרט, מסמכים,שירים,סרטים והוא רוצה גם לקנות את הדבר עשה שהופך את המחשב לטלויזיה (קולט ערוץ 22 ,10) חשוב שהמסך יהיה איכותי (לא גדול איכותי) שהסוללה תיהיה טובה שלא יהיה כבד מידי וגדול מידי חזק כמובן (במובן הפיזי) ואם כונן (רצוי צורב) דיסקים זהו ביעקרון אם צריך עוד מידע רק תגידו התקציב הוא עד 2,500 אפשר לחרוג קצת ל2,800 אם זה משמעותי תודה מראש =]

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  13. בלי מסך מקלדת עכבר וכל הציוד ההיקפי בלי הארד דיסק בלי כוננים (לא רגיל לא צורב ולא כלום) בלי מארז בלי ספק בעצם רק מעבד לוח אם זכרונות כרטיס קול אפשר לחרוג עד 5500..... במחשב ישמש ל: משחקים (הכי חדשים) הוא יהיה מחובר לטלוויזיה....(או בקיצור צפייה בסרטים וכו') קצת עריכת וידאו (לא יותר מדי) גלישה באינטרנט

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by moshikoh,

הזמנתי מבאג את המחשב נ"ל יגיע עוד שבוע, אני רוצה להודות לכולם על התמיכה והעזרה בקנייה. השאלות שאני ואחרים שאלו פה והתשובות שנתנו לי ולאחרים עזרו לי מאוד להגיע להחלטה. תודה :yelclap: :hi: :xyxthumbs: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= עם שידרוג ל1 G

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by shimivak,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שכבר מעלה אבק המפרט הנוכחי הוא: intel desktop DG965SS לוח אם מעבד intel core 2 douE6300 1.86ghz כ"מ nvidia geforce gt630 זיכרון RAM 2giga ddr2 אני לא צריך מחשב משוגע שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן מחשב שיהיה טוב. מה שהכי דחוף לי שזה המעבד שכבר התיישן ואם צריך אז גם לוח אם. תקציב באזור ה1000 שקל, אם תוכלו להמליץ על יותר מרכיב אחד בכל תחום זה יהיה נחמד. תודה!

16. Started by davidcohen,

שלום ! יש לי 2 שאלות על הכרטיס מסך הזה, 1. הוא יתמוך ב DX10 ? 2. אני מכיר מישהו שרוצה למכור את הכרטיס מסך הזה, יש לו אותו קצת פחות מחצי שנה, שווה לקנות ? ואם כן אז בכמה ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

18. שלום חברים, אני מעוניין במחשב 15" לצרכי לימודים. מעוניין במחשב שיכול לעמוד בעומס של מולטי טסקינג, סרטי hd, דפדפן עם טאבים מרובים, תיכנות, שלא יגמגם הרבה. מסך מט כמובן, לא צריך מערכת הפעלה. אני מאוד אוהב את האחריות של דל, באתר הלקוח. ממה שחיפשתי Dell vostro 3560 הכי משתלם במחיר הנל, ומתאים בדיוק לצרכים שלי האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ באותו המחיר? ניסיתי לחפש מחשב עם רזולוציה גבוהה יותר אבל לא מצאתי דגם במחיר הנל. אשמח לעזרה , תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by apelt,

אני מחפש מחשב נייח לבית - לרוב שימוש משרדי קל, אינטרנט, אופיס, קצת סטרימינג. בנוסף אני אוהב לפתח אתרים, אז זה גם עמדת העבודה שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב ושיחזיק למספר שנים טובות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, אפשר לחרוג במידה וצריך. אני די "סתם" זורק מחיר שנראה לי יספיק... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי וקצת סטרימינג, קצת פיתוח קוד כתחביב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא…

21. גמיש במחיר מיועד לאדריכלות פנים

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  22. כמה הערות: 1. מתי המחיר של המעבד אמור לרדת? 2. האם זה הזכרונות שכדאי ללכת עליהם אם לא מתוכנן OC ורוב הזמן המחשב לא בשימוש למשחקים? 3. אני אנסה לבקש לקבל זיכוי על הספק שמגיע עם המארז. האם אני צריך באמת את ה LIBETRY? 4. הכרטיס מסך נקנה רק בשביל להחליף את הכרטיס הישן שלי במחשב הישן, ואני אעביר את ה 6600GT (שדורג במקום 40-50 בכרטיסי מסך הכי טובים , אני גאה בו!) עד שיתאזנו מחירי ה G8xxx. ואז אני אקנה כרטיס לדעתי מסדרה 86... 5. HD קניתי לא מזמן את ה WD 320G שמסתיים ב YS (זה שעולה 630 ש"ח) ונראה לי שהוא יספיק מה אתם אומרים בכללי? מבחינת תקציב אני גמיש ומבחינת שימושים אז בעיקרון אני רוצה לחזור ל VISTA, תכנות , עיבוד בלאגנים.. ומשחקים... בקרוב יוצא C&C3 וגם SUPREME COMMANDER כ…

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by dedge,

שלום, לצורך עריכת תמונות הרכבתי את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪576 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM כמות: 2 - מחיר: ₪571 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by Night,

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm סוללת 6 תאים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm סוללת 4 תאים מרתק שלסוללה יש x תאים, אבל מישהו יודע לתרגם את זה לשעות עבודה? איזה מהדגמים עדיף לדעתכם? (חשוב לי בעיקר ניידות וזמן סוללה) יש הבדלים מורגשים בין i3 330M לבין i5 430M? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים