עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב חזק בביצועים ושיחזיק הרבה זמן בלי לעשות בעיות....מחשב עמיד...המחיר שלי הוא 2500 שקל בלחץ.....וזה מחיר שלא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי......יש לי גם ספק כוח חדש ומארז אבל אני לא יודע אם הם יתאימו...המארז אולי כן אבל הספק הוא 450 W עם מאוורר 12 ס"מ זה מה שאני יודע עליו....הכרטיס מסך זה geforce 9600 gt 512 mb של חברת forca...... בעיקרון יש לי גם מעבד ולוח אם אבל הם חלשים(לוח אם-asus p5gd2x ומעבד-intel pentium 4 3.0 ghz ) אז קיצר אם יש לכם מושג אם כל מה שאמרתי עכשיו על החומרה שלי עוזר לגביי קניית המחשב אז תחוו דעתכם בבקשה.... אבל במידה והחומרה פה לא עוזרת (חוץ מהכרטיס מסך) אז אני מחפש: -מעבד חזק עם קירור מתאים שלא יעשה רעש ויבצע את העבודה גם בעומסים כבדים -לוח אם מה…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. אהלן חברים בנוסף למחשב שרכשתי כאמור מחו"ל, קניתי סטיק של 2 ג'יגה במהירות 667 מה"צ (המחשב אינו מגיע עם 2 ג'יגה, צריך לרכוש בנפרד). למרות שביררתי שהזכרון שקניתי מתאים לו, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין מהירות בתדר 667 מה"צ לעומת מהירות בתדר 800 מה"צ? במחשבים שולחניים אני מבין טוב יחסית, ואני יודע שההבדל אינו משמעותי. עם זאת, בניידים אני טירון מוחלט, ולכן אני שואל אתכם-האם יש הבדל רציני ומשמעותי, מכל בחינה שהיא? תודה מראש, המשך יום מצוין נ.ב. המחשב עצמו מגיע עם זכרון 1 ג'יגה במהירות 667 מה"צ

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  3. אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. חושב על רכישת LG R510-229...ישמש כתחליף לנייח.האם למישהו יש ניסיון איתו?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  6. המחשב נקנה מ-KSP אז אם אפשר שהמחירים יהיו משם... וכן אני יודע שזאת לא החנות שהכי כדאי לקנות ממנה אבל מה אני אעשה.. חשוב שיהיה מארז טוב עם סטייל.. קירור כמו שצריך עם מאווררים גדולים אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) כרטיס מסך של nvidia הארד-דיסק טרה של סמסונג מעבד של intel לוח אם שיחזיק גם לשידרוגים בעתיד ו..זהו נראה לי... תודה מראש! ואני לא סתם אומר את זה כי אני יודע שתמיד באתי לפה לבקש עזרה קיבלתי את העזרה הכי טובה שרק אפשר לקבלללל אני גם אודה לכם אחר-כך בעצם אז מה זה משנה..

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by mbensho,

אהלן אהלן אני מעונין לרכוש מחשב עבור הורי (גיל הזהב) כאשר יש אפשרות שבה הנכדים (בני 5 ו6) יעשו שימוש מידי פעם בשנים הקרובות באופן כללי רוב השישמוש יהיה גלישה באינטרנט ומעט ישומי OFFICE ומעט משחקים (פשוטים) עבור הנכדים. תקציב 3500~ כרגע אין שום ציוד הקפי או בקיצור צריך הכל מקלדת נוחה עכבר מסך(רצוי מסך 20" ומעלה) רמקולים (אולי אפשר מובנים במסך) צורב פשוט ו HD סביר שלא יעשה בעיות לאורך זמן יש צורך בשליחה ומענה לפקס באופן ישיר -> מדפסת/פקס/סורק/מכונת צילום שתעבוד בצורה פשוטה (אם אפשר להדפיס תמונות ממצלמה דיגיטלית ישירות עדיף) רצוי שלא יהיה רועש 1000 תודות מראש מ

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  8. שלום , אני מועניין לרכוש חלקים שאני מיד אפשרט להוסיפם לחלקים קיימים שיש לי ממחשב ישן, וליצור מחשב אשר ישמש אותי תקופה של יותר משנתיים תקציב: עד 4000 ש"ח צרכים: מחשב לגיימניג ותוכנות גרפיקה ותלת מימד מסכים: LG 17 אינץ LCD, מסך טלווזיה LCD של סמסונג 32 אינץ' HD READY, המסך מחשב מחובר בDVI, והטלווזיה DVI TO HDMI אני מתכנן OC בשלבים מתקדמים יותר, כך שיש צורך מארז טוב ובמערכת קירור טובה החלקים שיש לי : צורב, 3 דיסקים קשיחים עם קיבולת כללית של 1TB, כרטיס עריכת וידאו, כרטיס תקשורת אלחוטית, כרטיס FIREWIRE, כרטיס מסך MSI 9800 GT 512 MB, עכבר לייזר G5, מקלדת פשוטה אין צורך ליותר ממה שיש, סאונד - מערכת קולנוע ביתית, ספק כוח של ezcool דגם ps-1000 500W האם הוא יספיק? החלקים שאני צריך …

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by huhxd,

אוקיי, ברשותי מסך 19" התקציב הוא כאמור עד 4000 שקלים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת וכו'). המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וגם פוטושופ. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by bjnhv,

מישהו יודע ויכול להשוות בין שני הכטיסים לניידים האלו מבחינת ביצועים? חיפשתי הרבה בכל מיני פורומים בארץ וקצת בחו"ל ולא מצאתי השוואה רצינית

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by nir29nir29,

טוב אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית חצי מקצוענית (אני חושב) פוטושופ,אילוסטרייטור,אין דיזיין וכו' והשאלה שלי היא האם לעריכה גרפית צריך מאיץ גרפי שהוא לא מובנה? זאת אומרת לא על הלוח אם והאם זה משמעותי? ואיך הדגם הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71532~14~0.htm זה התקציב שלי סביבות ה-3000 שקל האם אני יסתדר עם זה? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by bjnhv,

דחוף דחוף!!!! ראיתי למכירה ממישהו את המחשב הזה ב 4500 ש"ח המפרט: cpu: p8400 2.26 4 ram מסך 17 וכרטיס 9600GT יש גם כונן בלו ריי! קישור למפרט המלא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3826586 שימוש-גיימר+לימודים וסרטים אני סטודנט שנה הבאה אז אולי זה גדול מדי לקחת לכל מקום?.. תודה לעונים אני חייב תשובות!!! המחשב באריזה המקורית עדיין לא נפתח!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המפרט הוא לחבר התקציב הוא 4.5 עם אפשרות חריגה ל5 המעבד חייב להיות 4 ליבות בגלל שהוא עובד דרך הבית בעיצוב ועריכת וידאו המפרט גם למשחקים כי הוא משחק יחסית הרבה במשחקים כמו GTA ASSISSIN CREED CRYSIS וכל אלה ברזולוציה 1920X1200 עם פילטרים + מארז עם חלון הביאו לי מפרט במקום אחר ואמרו לי שעדיף את זה + 275 או 4890 במקום הכרטיס שיש עכשיו אם אני רוצה להשתשמש בחריגה מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1136 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤640 כרטיס מסך: PALIT HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 N…

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  14. שלום, לקראת סגירה והזמנה, ולאחר קריאה רבה מחפש מפרט מחנויות באזור ראשון-אשדוד (לשם נוחות תמיכה וכו') המפרט מיועד לעבודה בסיסית אינטרנט, אופיס וקצת משחקים. מיועד לעבודה עם מסך T260. השקט חשוב (הולך לשבת בחדר שינה). בעיקרון אהבתי את המפרט הבא (מבחינת מעבד, לוח וכ.מסך) : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוורר ??? לוח אם Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 זיכרון : Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI, יחידות 1 מארז וספק : ??? ציוד קצה לא רלוונטי תודה !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. NVIDIA GeForce G 103M במחשב מדגם HP Presario CQ61-140EJ או NVIDIA GeForce 9200M GE במחשב מדגם HP Presario CQ60-225EJ ** אני פשוט מתלבט בין שני לפטופים -ולא מצליח למצוא מידע על ההבדלים בין כרטיסי מסך. בשאר הרכיבים המפרט כמעט זהה אבל המעבד קצת פחות מהיר בדגם CQ61-140EJ, ז"א 2.0GHZ לעומת 2.16GHZ. מחירי הלפטופים כמעט זהים אז חבל להפסיד... תודה מראש לכל מי שייענה והמשך שבוע טוב דודי

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by ranchaman,

http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2971&l1=5&l2=132&l3=987&l4=0 מציעים אותו בבאג במפרט הבא: מעבד T6500 windows vista home basic 4GB זכרון 800MHZ דיסק קשיח 320GB מסך 15.6 אינטש רחב מקלדת מלאה (כולל לוח מספרים) במחיר 4392 ש"ח. נשמע טוב או שפיספסתי משהו? מישהו התנסה בדגם כזה או דומה ויכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. Started by ranchaman,

בחיפושי אחר מחשב נייד חדש מצאתי את הדגם הזה, שנראה לי אטרקטיבי מאד (גם מבחינת המחיר) - אבל מצאתי אותו באתר של לנובו תחת הכותרת "ThinkPad Earlier Models"... ראו לינק למטה: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Earlier+Products?OpenAgent&brand=ThinkPad&series= מה זה אומר? המפרט נראה לי מודרני מאד, האם אני טועה? האם הדגם נחשב מיושן? עוד דבר שבילבל אותי: המעבד עד כמה שהבנתי תומך במהירות BUS של 1066 מה"צ, אך במפרט המחשב: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_NRJARxx?open&OpenDocument&epi=web_express רשום "RAM speed supported" של 667 מה"צ בלבד. איך זה ייתכן? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שאני יראה לכם את ההצעה אני יגיד לכם מה מעשי במחשב אני מעצב גרפי משתמש בתוכנות Photoshop \ Flash \ Vegas אני בטוח שאני לא יעבוד על VEGAS עם דברים רציניים. דרך המחשב הנייד יש לי מחשב נייח מצויין לדברים האלה! המחשב נייד יהיה בעיקר למוזיקה אני (DJ) מנגן דרך המחשב אין צורך בכרטיס קול מטורף. \ לבסיס (אינטרנט דור3). בגדול זהו. וזאת ההצעה שקיבלתי: מחשב של חברת: olidata מי שלא מכיר תחברה - http://hwzone.co.il/news/1219516660/38141/ Intel Merom Core 2 Duo CPU T6400 533/667/800MHz 260GB הארדיסק SiS 671DX +SiS 968 4GB DDR II 533/667 MHz Nvidia GeForce 9300 256MB (Turbo Cache 512M) 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. 1.זקוק לחוות דעת על מפרט זה שקניתי היום.המחשב נקנה לצורך עריכת סרטים וגיימינג עלות:7000 שח 2.אני זקוק להמלצות על מקלדת ועכבר טובים לגיימינג ושיהיו נוחים גם לעריכת סרטים. 3.חשבתי על מסך של סמסונג מדגם t220p 22 אינץ'.מה אתם אומרים על מסך זה?הייתם ממליצים עליו?או על מסך אחר? (1000 עד 1200 שח) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i7-920 Quad 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי Passive North-Bridge Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical)…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכם, מצורפים שני מפרטים שהרכבתי, אך אני חורג מעט בתקציב: 3200 ש"ח מפרט עם המעבד E8400, ו 3600 ש"ח למפרט עם המעבד AMD 940. כמה תנאים: 1. לא לשנות את המעבדים (גם אם אתם מאוד מתפתים). הציעו הצעות שיתאימו להם, וקצצו במקומות אחרים. 2. שני המפרטים מיועדים למשחקים קלילים. לא משהו חדשני ודרשני. כרטיס מסך כמו ששמתי יספיק, אבל אם נראה לכם שאפשר להסתדר עם זול יותר, אשמח לשינוי. 3. אני לא שלם עם הספק שבחרתי. כפי שאמרתי, אני זקוק לליטוש והתאמה טובה סביב המעבדים הללו. זה הכול. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  23. בס"ד שלום אחים אני רוצה מחשב שיריץ משחקים טובים חלק מעבד, לוח אם, מארז (עם או בלי ספק) , ספק (אני חושב על 450W או 400W אמיתי) שאני יוכל לשדרג בעתיד כרטיס מסך (לא משהוא רצחני) ,HD . ומה הבדל במשחקים,בחילוץ RAR ובהתקנה של משחקי RIP בין E6300 VS E7400 ומה ההבדל בניהם לE5300 הוא גדול? ומה הבדל בין CHIPSET P35 VS G35 למשחקים וההבדל בניהם לP43 או P45 גדול אפשר גם של AMD אני מעדיף לא לעשות OC (אחריות) ועדיף חנות שיש בבאר שבע תודה רבה

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  24. שלחתי את המפרט המפורסם כאן בפורום (למשחקים ב-5000 ש"ח כולל מסך) לחנות כדי לקבל הצעת מחיר. במפרט מדובר על מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2+ Quad Core 2.20Ghz - Box המוכר טען שאינטל עדיפים הן מבחינת ביצועים והן מבחינת אמינות ולכן עדיף לי: Intel Core2 Quad 2.5GHz 4MB Q8300 Box CPU (עולה 100 ש"ח יותר ועוד 100 ש"ח נוספים לשינוי בלוח האם) אני רוצה את המחשב עבור משחקים לילדים (גיל 13) אבל שלא אצטרך להחליף מחשב תוך זמן קצר שוב. איזה מעבד עדיף לדעתכם ?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ את המשחקים החדשים שיצאו בקרוב כמו Flashpoint 2, Arma 2 וכדומה ברמה מעל בינונית או בעצם כמה שיותר טוב במסגרת התקציב שזה בסביבות ה1500 ש"ח. ולשים כרטיס מסך Geforce 9800 או GTX מה דעת הקהל? זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Home Edition CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3015 MHz (15 x 201) 6000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Video Adapter ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB) DRAM Slot #1 1 GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 1 GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ספק כוח: safe power דגם: top-400p5 מסך: Samsung SyncMaster 206bw windescreen 20, הרזולוציה שאני …

• 5 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים