עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Andronix,

אני אתן קצת רקע כדי שלא יהיו סתם מילים ריקות. סבתא שלי עורכת סרטים כבר כמה שנים וכל פעם קונה מחשב חדש מהטכנאי הגנב שלה כי הוא לא מספיק חזק לתוכנת הפינקאל החדשה. עכשיו היא החליטה שהיא רוצה מחשב חדש כי הi5,8GB RAM וכרטיס מסך QUADRO 600 אינם מספיקים כי התוכנה קורסת לה ובגלל שהיא עוברת עכשיו לתוכנה אחרת בשם AVID והטכנאי מחשבים שלה אמר לה שהיא תצטרך כרטיס מסך ב6000 שקל. בכל מקרה אבא שלי ודוד שלי החליטו שצריך לקחת על זה פיקוד ולא להשאיר את זה לטכנאי האינטרסנט שלה עוד פעם. אז אני אגיד ככה מבחינת תקציב אין מקסימום והמחשב שיעשה את העבודה יקנה אך זה יהיה במטרה של לא לקנות מחשב במשך הכמה שנים הקרובות ולספק את גחמותיה של סבתא שלי שהתוכנה לא תקרוס לה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מפורט ל…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לאחרונה עלו בפורום לא מעט בקשות של מחשבי עריכת ווידאו וגרפיקה , כן להשקיע בכרטיס גראפי יעודי או לא.. איך דור הסנדי ברידג' עוזר לנו בעריכת סרטים וברינדור... לקחתי את שני המחשבים שלי , I7 860 עם 12GB זיכרון ו SSD , אל מול מחשב נייד סנדי ברידג' וערכתי השוואה בזמן אמת.. מוזמנים להכנס לראות את סרטון ההשוואה ולהכניס הערות... בסרטון שהפקתי, ערכתי השוואה בין מערכת דור ראשון I7 למערכת דור שני I7 , כאשר נעשה שימוש בטכנולוגיית QuickSync של אינטל בדור השני של I7 , כאשר ניתן לראות בבירור שהדור השני של I7 מבצע את פעולת הרינדור על ה CPU ב L3 cache , ולכן מוריד לחץ עבודה מהCPU לעומת הדור הראשון כאשר כל העבודה נופלת על ה CPU , למרות התמיכה של NVIDIA GTX460 עדיין זמני הרינדור היו …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. אם מוסיפים מסך אז זה בנוסף לסכום הזה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. אבל אם יהיה חריגה של 100 200 ש"ח נסתדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחשב רגילה + עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית. חוץ מתוכנות לעריכת ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by חדפון,

זה הלינק (אולי יהיה יותר נוח לקריאה): http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_148&products_id=1292&osCsid=9b231f8a203bdc4cc6b760136113c76e אני עובד על AVID, עם חומרי HD, HDV ו-DV, על סרטים באורך מלא. המחיר הוא 6730 ש"ח. התקציב שלי הוא בערך זה, פלוס מינוס 1000 ש"ח. לא מעוניין ב-OC, וזה צריך להיות שקט כמובן. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by Guy Ben Yaakov,

אהלן, קרובת משפחה צריכה מחשב לצורך עריכת וידאו. התקציב לא גבוהה כרגע ולכן המחשבה היא על פתרון כזה: קניית מחשב "פשוט" ללא כרטיס מסך, והעריכה תהיה באתר אונליין שגובה סכום חודשי. להשאיר אופציה לשדרוג המחשב בכרטיס מסך מתאים שיעבוד עם תוכנת עריכה של adobe. כיוון ואני לא עוסק בעריכה, אשמח לדעתכם. כל סרטון גג 10 דק', רינדור ל1080p. הציעו לה 2 מפרטים, תכף אעלה אותם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - בתחילה אונליין ולכן מחשב לא עובד קשה אבל כ6 חודשים אחרי כן מתוכנן הוס…

6. Started by ranbens,

שלום רב לצערי אני רואה במפרטים המומלצים רק מחשבים למשחקים ו/או שימוש משרדי ולא ליישומים גרפיים אני זקוק למחשב שיאפשר עבודה מהירה על קבצי HD ממצלמת הוידאו שלי התוכנה העיקרית שאני עובד איתה היא ULEAD שאר השימוש במחשב הוא גלישה וישומי אופיס ברמה בסיסית בלבד התקיב עד 3000 ש"ח למחשב נטו ללא ציוד היקפי אשמח להמלצות תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by jem,

מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ryin1985,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by eyalsim,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by SHOOTER8,

מה דעתכם על המפרט הבא : AMD Athlon 3000 64Bit 939 K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra DDR 512Mb 400MHz Kingston CL3 X 2 = 1G NX66256D Gigabyte 6600 256MB DVI,TV,PCI-E Deskstar 7K250 160GB Sata Hitachi/IBM X2 Teac/SONY 1.44 PIONEER AO9 DVD±RW מארז Thermaltake Xaser III V1000C+ספק 460W מספר הערות: 1. כידוע יש עומס רב על הדיסקים (יתכן שאוסיף עוד דיסק), קראתי הרבה תלונות ש-WD לא עומדים בעומס, השאלה אם זה נכון, או שריבוי התלונות נובע מכך שרוב הדיסקים שנמכרים בארץ הם מתוצרת WD. 2. האם המעבד בא עם מאוורר או שצריך להוסיף ? 3. האם עדיף בכלל AMD או אינטל 3MHZ 775 4. שימו לב! המחשב לא ישמש למשחקים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by Artyomx Kojoker,

היי לכולם אני לא מבין שום דבר במחשבים נייחים ,באמת אז אני אשמח לעצה ממישהו שמבין אני צריך מחשב עד 6000 שאפשר לערוך בו באפטר (פרוייקטים פחות או יותר מורכבים) וסינמה 4D (לא משהו מטורף אבל שיריץ באופן סבבה) עושה הרבה מושן גראפיקס וחשוב לי הRAM PREVIEW שירוץ בלי להתקע . אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by andtro,

אהלן אנשים אני רוצה להרכיב מחשב למטרות הבאות : העברת אות אנלוגי\דיגטלי ממכשירי וידאו למשחב ולאחרן מכן לערוך את החומר בתוכנות עריכה הדבר שבו אני ממש לא מבין זה כרטיס עריכה מה טוב מה פחות מה טווח המחירים אני לא מחפש משהו מקצועי בטירוף למשל כרטיס עריכה ב 3000$ דולר התקציב הוא עד 6000 אלף שח ללא מסך אשמחי לקבל מפרט מלא למחשב שתאים לדרישות תודה

13. Started by highmiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - AVID - כבד, פיינל קאט - תדיר, After Effects - תדיר 3. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by amiprof,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה של 10% 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אולי בהמשך אפטר אפקסט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, מערכת הפעלה לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מתגורר בפרדס חנה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקני…

15. אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by mesho,

אני זקוק למחשב לעריכת וידאו בעיקר אך גם תכנות ומשחקי מחשב בינוניים (spiderman/transformers) לבן שלי תשלום באשראי כ 5 תשלומים התקציב כ 4000 שקל ללא המסך - אם ניתן במחיר הזה כרטיס עריכה זול , אם לא אז FIREWIRE ללא מערכת הפעלה - יש לי XP חוקי - אבל תואם ויסטה עדיף אינטל C2D אבל לא חובה

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by tzurlahav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - פרמייר adobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום חברים, מחפש את עזרתכם בהגדרת מפרט למחשב בסביבות 6.5K ש"ח שישמש לעריכת וידאו (בעיקר1080p) בתוכנות Avid וגם AfterFX. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעריכת וידאו (בעיקר 1080p Full HD ) בתוכנות Avid וגם AfterFX. לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך, מקלדת, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן חברים, קודם כל תודה רבה מראש אני מחפש לאבא שלי מחשב נייח לבית שיהיה מיועד לעבודה משרדית בסיסית (אופיס), יוטיוב, גלישה באינטרנט ועריכת סרטים (בעיקר למשפחה, מדובר בתחביב) ברזולוציית 1080p ו-4k באמצעות תוכנה בשם Pinnacle Studio Ultimate. ראיתי שמדברים בפורום על כך שבעוד מס׳ שבועות יוצאת סדרת המעבדים החדשה של דור 13 של אינטל וגם כרטיסי מסך. האם ממליצים לחכות בהנחה שאבי לא מחליף מחשב כל 4 שנים? הנסיעות לאילת יחסית תכופות כך שגם בעוד חודשיים לצורך העניין יהיה ניתן לקנות באילת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, אשמח לשמוע אם יש תוספת של כמה מאות בשיפור משמעותי. אם חושבים שלצרכים שלו אפשר עם תקציב נ…

21. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שיאפשר לי לערוך סרטי וידאו ברמת ביצועים גבוהה כמו כן עריכה והקלטה של סאונד אני לא מעוניין בכרטיס קול מטורף כרגע כי אני יקנה כרטיס קול בנפרד מהמחשב ולכן אני אסתפק בכרטיס קול פשוט העיקר שיאפשר לי יציאה ל8 ערוצים. חשוב לי מאוד מחשב שיהיה שקט, בשביל הקלטות, ושיהיה מחשב אמין. אני לא רוצה שיתחמם יותר מידי. כמו כן חשוב לי שיהיה הרבה אחסון על המחשב לפחות 1TB. אני אשמח אם אני אוכל להריץ גם משחקים בצורה טובה אבל אם זה לא נכנס לתקציב אני מעדיף לא להתפשר ושהמחשב יהיה קודם כל הכי מתאים לעריכת וידאו וסאונד. תודה מראש לכל מי שיעזור. נ"ב אני מעוניין לשלם במזומן, ואין שום צורך בציוד הקיפי כגון: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by ori mizrahi,

המפרט הנוכחי של המחשב שלי: intel i5 4570 gtx 1660 super 8 ram ניסיתי לעבוד על פרמייר והpreview נתקע לי ממש על אף שניסיתי את כל השיטות של להוריד את הרזולוציה וכו. קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל בתקווה שזה יעזור, לא עזר. כרגע עובד על DAVINCI RESSOLVE עם אותן בעיות בדיוק מחפש להרכיב מחשב חדש להמלצתכם שיתאים לעריכת וידאו, והאם נייח או לפטופ מה כדאי? מצד אחד אני עורך ולוגים אז אני כן צריך להיות יכול לערוך מכל מקום אבל אם יש לנייד הרבה חסרונות אז אני יכול להתפשר. תודה רבה .

23. Started by ofer neumann,

שלום רב, אבקש לקבל המלצה למפרט מומלץ למחשב שולחני לעריכת וידאו בתקציב של 4000-6000 ש"ח תודה רבה להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-6000 ללא מסך וציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו FHD, עריכת תמונות, שרטוט ואופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) power director 16, Photoshop, AutoCADשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא י…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. אני כבר חודש חורש רכיבים כדי להגיע למפרט טוב לעריכת וידאו. לא הגדרתי הגבלת תקציב אך המגמה היא בכל רכיב לעצור במקום בו להוסיף אלפי שקלים נותן שיפור של אחוזים בודדים. הדילמה הגדולה ביותר היא המעבד. שלוש אפשרויות: 1. מעבד 9900k - שמונה ליבות המהירות ביותר בשוק כרגע, תמיכה רק עד 64GB ram 2. מעבד 2950x - שש-עשרה ליבות במחיר הנמוך בשוק אבל מהירות כל אחת לא אידיאלית, תומך 128GB ram, וכביכול אמור להיות אידיאלי בגלל שאפשר להגיע לליבה אחת בטורבו ל 4.4ghz אבל בפועל התאימות לתוכנות כמו adobe כנראה לא משהו בכלל. זה מאד מתסכל שכזה מעבד חזק לא מנוצל כהלכה כי טכנולוגיית התוכנות נמצאת מאחורי טכנולוגיית החומרה. 3. מעבד 7820x - שמונה ליבות מהירות בינונית ויש תמיכה ל 128GB ra…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by GUY550,

שלום לכולם, חייב את העזרה שלכם בקניית מחשב חדש לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - אם זה באמת שווה את זה וזה משדרג את המחשב בהמון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת וידאו ב 4K, תוכנות תלת מימד (אפטר אפקטס, מאיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):אפטר, מאיה, פרימייר, לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד גיימינג אולי פה ושם PUBG ובאט…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.