ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מפרט למחשב עבור הורי - המחשב הוא בעיקר בעל אופי משרדי בסיסי, שירותי אינטרנט, צפיה בסרטים, וקצת הורדות - תקציב בין 2000 ל- 3000 ש"ח. מחפשת עבורם גם שירות בבית הלקוח, הם מנתניה - ולכן חשוב לשים לב לפרט הזה. הכנה ל- WINDOWS7 מינימום 2GB זכרון דיסק קשיח 500 ג'יגה ומעלה. עכבר ומקלדת אלחוטיים. ללא מסך ורמקולים. שקט - לא מתחמם (יש דבר כזה?) כי המחשב בחדר השינה. גישה נוחה לחיבורי USB ואחרים. המון תודה! ורד
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים). שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו') 1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני) 2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר) 3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי. 4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצ…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום. היה לי עד כה מחשב שולחני נהדר לדעתי ששירת אותי קצת יותר מ 8 שנים. לא מזמן לוח האם שלו מת, ולאחר עזרה כאן בפורומים החלטתי שעדיף לי לקנות מחשב חדש. לרוב השימוש העיקרי זה עבודות משרדיות אינטרנט וכו. ביחד עם הורדות לא קטנות. הבעיה האישית שלי שיש לי הרגל לעבוד על מלא תוכנות במקביל מה שאומר למשל לגלוש בדפדפן בעל הרבה טאבים פתוחים, מוזיקה, סרטים, המרה של סרט, חילוץ הורדה מווינראר ועוד כ 2 הורדות ברקע... (זה רק דוגמא ככה) אני בשנים האחרונות לא משחק אבל בהחלט עכשיו יש לי את הפנטזיה להצליח לשחק ב GTA4 עם מחשב בלא יותר מ 3K. אשמח אם זה יהיה אפשרי אבל אני מבין שכנראה לא. אז קודם כל כמו שבטח הבנתם מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך אני לא צריך. בנוגע למסך אני רק אציין שיש לי מסך LCD יחסי…
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט אתמול, מחר עוד אפשר לעשות שינויים, ככה שאם יש לכם רעיונות, אשמח... שימושים: כללי + משחקים כרגע יש מסך של 17 דגש על שקט OC - אולי של החנות מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 Scythe ZIPANG CPU Cooler 172.00 ¤ http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1919 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים CoolerMaster Sileo 500 + SeaSonic SP SS-500ET PSU ¤650 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 550.00 ¤ http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3289 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤319…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מה השוני בין 1440X900 לבין 1280X800, ומה המשמעות לשימוש היום יומי. האם יש יותר משמעות לרזולוציה היותר גבוהה אם יש במחשב כרטיס מסך חיצוני או OB? האם זהו פריט ששוה את ההשקעה הנוספת במחשב נייד? תודה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שמטרתו העיקרית היא שימוש משרדי (מעבד תמלילים, פאוור-פוינט וגלישה). כמו"כ חשוב שיהיה מסוגל לעבוד מהר ולבצע אוברקלוקינג. דבר נוסף חשוב, הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. המחשב אינו מיועד בעיקרון למשחקים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מפוצץ. אין צורך ברכיבים הבאים: מסך, עכבר, מקלדת, צורב. לסיכום, מה יתן את יחס אוברקלוקינג/מחיר הטוב ביותר. המחשב צריך בעקרון להספיק לשנה הקרובה, כך שאין בהכרח צורך בבצוע UPGRADE תודה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
צריך מחשב שיריץ לי משחקים הכי כבדים כמו GTA IV ויותר ושיספיק גם לכמה שנים הבאות בלי בעיות. שיהיה שקט לא הכי שקט אבל לא רועש, קירור חשוב בהתחשב בזה שאני רוצה OC משמעותי למעבד. שיהיה מאוורר טוב שיעלה את המהירות של המעבד. אני כבר אומר שאני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגודל מסך 19 אינץ. אם אפשר מקלדת G15 שיהיה מארז יפה העדפה לחלק AMD
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב שהיעוד שלו הוא (לפי סדר עדיפות): 1. תחנת skype 24/7 2. הורדות בלילות 3. גלישה יומיומית באינטרנט 4. תכנות בעזרת visual studio מדי פעם - המחשב לא מיועד למשחקי מחשב כלל הדרישות הכי חשובות של המחשב: 1. יעילות כלכלית כלומר שעלות החשמל תהיה כמה שיותר נמוכה (skype צריך לחסוך לי את המנוי לחברת טלפון קווי). 2. שקט - המחשב איתי בחדר וחשוב לי מאוד שבלילה הוא יהיה כמה שיותר שקט. 3. שיעבוד חלק פחות או יותר ושלא יהיה עגלה. התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אני מוכן להוציא עד 2000 אם צריך ואפשר עוד לגלוש אם זה באמת משתלם. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מבקש עזרתכם בקשר למארז וספק מבחינת חברה וגם עוצמה. המפרט שלי הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לוח אם: ASUS P5Q PRO TURBO כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4850 VAPORX 1GB GDDR3 דיסק קשיח: WD CAVIAR BLACK 640GB 32MB SATA2 7200 RPM צורב: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK קרור למעבד: OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER המארז והספק בתקציב של 600 - 800 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לרכוש נייד תקציבי. מה חשוב? בעיקר האיכות, פחות ביצועים. חובה 3 שנות אחריות. כל המחשבים שאני מציין הם עם מערכת הפעלה (חובה) והרד דיסק בגודל של 250GB (לא אתן לה לקחת פחות). האפשרויות הן: 1. Lenovo G530 ב 2790 ש"ח + 590 ש"ח להרחבת אחריות. סה"כ, 3380 שקל. (T3400, 3GB RAM) יתרונות ידועים: עמיד, מקלדת טובה, מסך טוב, 3GB זיכרון. חסרונות ידועים: אין NUMPAD, מעבד יותר ישן. 2. ACER ASPIRE 5738Z ב 2950 שקל. (T4200,2GB RAM). הבעיה עם האייסר הוא שלא ברור לי מה הולך עם האחריות. האם אפשר להרחיב אותה, ואם כן, כמה זה עולה? :s05: יתרונות ידועים: אמורה להיות לדגם הזה מקלדת טובה, אמור להיות מסך טוב, מעבד עדיף במעט, המון פ'יצרים, NUMPAD, DDR3. חסרונות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למבינים. יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב, בדקתי מפרטים והתאמתי לתקציב ובסופו של דבר נשארתי עם 2 מחשבים שאני מתלבט מאד בינהם. 1. HP Pavilion DV3510NR http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 HP Pavilion dv6-1260se .2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9398396&type=product&id=1218099255649 אם אפשר יתרונות וחסרונות של כל אחד זה מאד יעזור לי להחליט. בתודה גדולה ירון.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב למשחקים בתקציב 6K למשחקים ומולטימדיה להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤913 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP ¤1038 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31210 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-21 Trident ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8D-4GBTD כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe ¤1816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GV001 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤129 כמות…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שימושים רק אינטרנט ואולי משחקים כמו סימס לא דברים כבדים. אפשר למצוא משהו נורמלי במחיר הזה או שכדאי יד שניה? תודה מראש. עריכה: הגדלתי את התקציב ואני מוכן לחרוג עוד קצת אם ממש כדאי אבל לא יותר מדי פשוט אני רוצה לקנות היום וזה קצת דחוף, ואני מעדיף נייד רגיל לא נטבוק. תודה שוב.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מפרט ב4000 אלף אפשר קצת לחרוג. המחשב למשחקים כבדים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 אלף ,משלם בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למטרת משחקים כבדים ,סרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ללא צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לעדכן את ה- BIOS (פשוט התקנתי עדכון יותר ישן שעדיין תומך ב- XP), התקנתי את מערכת ההפעלה. כרגע הבעיות הן: 1. הכרטיס רשת אינו מזוהה. התקנתי את ה- install supplements וזה לא עזר. מישהו יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-