עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבט בין המיני נייד compaq 311c לבין הנייד asus a8sc מחודש (עולה 2000 ש"ח) השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, קצת מדיה ולשחק WOW כדי להעביר את השעמום בבסיס. הדרישות העיקריות שלי הם שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ WOW בצורה בינונית עד טובה (וזה השימוש הכי מאסיבי שהולך להיות על המחשב), שיהיה כמה שיותר קטן וסוללה כמה שיותר חזקה. אז בגודל ברור מי מנצח, גם בסוללה אבל כמה זמן הסוללה של ה-a8sc מחזיקה בהתחשב בכך שמדובר במחודש? ועד כמה נייד 14" גדול? יהיה לי נוח להשים אותו על הברכיים ולעבוד איתו? ומבחינת ביצועים, מי לוקח? (בעיקר מבחינה גרפית). תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by shay82,

אני צריך עזרה וקודם כל תודה לכל מי שעוזר במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי הכולל צפיה בסרטים אינטרנט הורדות ולשחק פיפא החדש עליו אני צריך במסגרת התקציב לקנות מסך באזור ה21 אינטץ' תודה!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  3. היי חברים, אני יודע שבכותרת ההודעה צריך להכיל את התקציב, אבל אני כרגע נמצא מול החלטה עם 2 מרפטים בתקציבים די שונים (הבדל של קצת יותר מ1000 ש"ח) כמו כן התייעצתי כאן רבות עם הצוות ועזרתם לי המון. קיבלתי חו"ד ואני ממש לקראת קניה. כרגע הרכבתי 2 מפרטים. אחד מבוסס I7 ואחד I5. המטרות הן עריכה גרפית (תמונות ברזולוציות גבוהות של DSLR מקצועיות), צפיה בתכני FULL HD, ארכיון תמונות גדול ובנוסף משחקים. בגלל אופן השימוש במולטי-טסקינג הגבוהה, העריכה הגרפית על תמונות כבדות ובנוסף שהמערכת לא תחנק, אין מה לעשות אני משתמש מחשב ברמת HIGH-END ומעלה עם הרצות של מספר תוכנות אוכלות זיכרון ברקע, ולכן אני מעוניין ללכת מעל 4GB זיכרון. בI7 אני מקבל את הפריבילגיה ל6GB בטריפל צ'אנל, שמאוד נוצצ…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

אני צריך שני מפרטים למחשב ב3500 שקל, ללא מסך ללא מקלדת, ללא ציוד היקפי מפרט אחד עם זיכרון ואחד ללא. המחשב ישמש למשחקים. את המפםרט יש לבנות בזיגזג בלבד

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by pavelr,

כפי שמצויין בכותרת המחשב ישמש כמחשב נוסף בבית, אז המשקל לא משחק תפקיד והמסך צריך להיות גדול. ביקרתי ב-ivory (כן, אני יודע שזה נשמע גרוע) והמליצו על מחשב msi (גם זה כמובן לא היה צפוי) הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2247&CatCode=315. כמובן יחסית למחיר הוא נראה לי טוב מדי, אך לא מצאתי ביקורות באינטרנט, אז איני יודע מה חסרונותיו. אם משהו יוכל לשפוך אור על פשר המחיר הזה, אני אודה לו מאוד. וכמו כן כמובן לציין כמה אלטרנטיבות אפשרויות במסגרת התקציב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by ZIVDANIEL12,

* מטרות המחשב? לדוגמה: כתיבת קוד (תכנות) , מדי פעם עריכת סרטים ב AfterEffects , מדי פעם פוטושופ . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? אין משקל רצוי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה הגיוני, בסביבות שעה וחצי שעתיים .. לא יודע מה המינימום היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA HDMI . * Bluetooth?רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן אופטי? לא חובה, רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by shimronfio,

מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מחנות כלשהי באינטרנט כוללת אחראיות ולבנות מפרט בין 5000 עד 6000 שקלים אני רוצה שהמפרט יכלול q9550 וכרטיס מסך של נווידיה חזק , ואם אפשר בבקשה תמונה של המארז שצירפתם.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by alimaben,

בשעה טובה אני מחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. הייעוד של המחשב הוא בעיקר לגיימינג אבל אני משתמש בו גם לעריכת וידאו בצורה חובבנית מה שעובר מהמחשב הישן זה כונני האחסון 250gb ssd + 1tb hdd ומארז coolermaster cm500 מסך: dell u2417h 1920x1080 המפרט עצמו: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H370 HD3 LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL16 Kit 1 …

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by Alik Possek,

שלום חברים, אשמח אם תאכלו לתת הערכה ל: באיזה מחיר ניתן למכור את המחשב) - מחשב עובד ללא בעייות, הוחלף בכלל לחץ של הילד. מחשב נקנה לפני כ-4 שנים מקי אס פי.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by zion789,

שיושתת על מעבד דואל קור כרטיס מסך מה סדרה הבינונית וזכרון של לפחות 1 ג'יגה במחיר הזול ביותר אל תשכחו גם לוח אם מתאים וטוב להם וכמובן דיסק קשיח בנפח של 250 ג'יגה..מכיוון שאני לא מבין תעזרו לי תודה

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by oitb,

1 OCZ ModStream Power Supply 450W 569 ש"ח 1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,625 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 533 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server No PSU 775 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 36 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,080 ש"ח סה"כ 10,150 עבדתי כל החופש , האם הוא טוב או צריך לשפר אותו אני יודע OC והמחשב הוא למשחקים

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by estypere,

שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  13. האפשרות השניה היא מחשב יד שניה פנטיום 4 ב400 שקל, אבל אני מעדיפה חדש, אז אפילו שיהיה "דפוק" זה עדיף.... עריכה: טוב משיטוט קל באתרים הבנתי שזה כמעט לא אפשרי התקציב, אם יש חריגה סבבה אבל תנסו לכוון להכי זול.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש לחבר שלי מחשב בתקציב הנ"ל לעבודה משרדית בעיקר + משחקים קלים + מסך LCD 19" או 17" אפשרות לשינוי המאוורר של המעבד במידת הצורך (גם לצורכי שקט) אין צורך להתפרע עם המעבד קונרו 6300 מספיק טוב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. ברצוני לקנות מחשב חדש שעיקרו משחקים.. חשבתי על המפרט שהובא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265154.msg2339639#msg2339639 אך חבר שלי אומר לי כי כדאי לי לחכות לירידת המחירים שתהיה ביולי אוגוסט... כרגע אני בדח"ש למשך זמן קצר והייתי רוצה לקנות אותו כמה שיותר מהר, מה נראה יותר משתלם? תודה מראש... -התקציב יכול להימתח גם למעלה... אך נאמר לי שלא שווה להשקיע יותר מהסכום הנ"ל...

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?​ 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-CRYSIS3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 היום קניתי את המסך הזה: [h=1]Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כ…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  17. אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה

18. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים של צפייה בסרטי HD כבדים, משחקים בינוניים גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים בטווח המחירים הזה. כמה שאלות נוספות: אני מעוניין לקנות מחשב מחודש (refurbished) ורציתי להתייעץ האם מהלך כזה הוא נכון? מה המדיניות של חברות לגבי אחריות למוצרים מחודשים? איזה חברה נותנת את האחריות הבינלאומית הטובה ביותר והאם שווה להתפשר בביצועים על מנת לקבל אחריות טובה? (קראתי את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 רוצה לשמוע עוד דעות) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  19. Started by asta,

המפרט המופיע כאן משקף את כל החלקים החסרים במערכת . יתר החלקים שלא מופיעים כאן (כמו כרטיס מסך,ספק וכיוצא בזה ) כבר נרכשו ,כך שאני לא רואה טעם לפרט לגביהם. מעבד : 1385 Q9300 קירור מעבד: 359 XTREME 120ULTRA לוח אם: 593 EP35-DS3R זיכרון: 538 G.SKILL 800MHZ CL4 דיסקים קשיחים: 670 * 2 ‏ 750gb 32mb ST3750330AS seagate מטרת המפרט היא להרצה אופטימאלית של משחקים כבדים כשברקע מופעלים יישומים כבדים נוספים במקביל (הקלטה מכרטיס DVR +הקלטה מכרטיס טלוויזיה + הורדות מהאינטרנט) בכוונתי לעשות over clocking מתון של כ-20 אחוז . המחשב ימוקם בחדר שינה ויעבוד רצ…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by DAMTI-,

שלום אני צריך - מחשב פשוט, לא להרצת משחקים מתקדמים, אך שיהיה מהיר.. לפי דעתי עדיף במקרה הזה מעבד intel, אבל את זה כבר אתם תחליטו. ציוד הקיפי - מסך ועכבר בלבד התקציב הוא 2000-2500 ש"ח... תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט למחשב משרדי עד 2500 ש"ח... מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס ותוכנות ניהול חשבונות אין צורך בציוד היקפי ובמסך. אם אפשר מפרט שיעשה את העבודה כמו שצריך בכמה שיותר זול זה יהיה מצוין... תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  23. מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  25. שלום אני בדילמה מה לקנות..מחשב חזק ב5000 ש''ח פלוס... או מחשב ב4000 ש''ח..אני יודע שאם אני אקנה את המחשב ב4000 פלוס אני יצטער למה לא קניתי את המחשב ב5000 פלוס... אבל האם באמת יש הבדל? בksp יש את דל למשל ואת HP מחשבים טובים ב5000 פלוס אבל בלי מקלדת מלאה(הספרות בצד )..מה אפשר לעשות בנושא? והאם באמת יש הבדל בין החברות? תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים