עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מחפשת מחשב נייד חדש הסכום המקסימלי שאני יכולה להשקיע הוא 6000 ש"ח. יש מחשב שאתם יכולים להמליץ לי עליו שכמובן יחיה בשלום עם כל התכנות הגרפיות שאני עובדת איתן?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by aiman407,

אני צריך מפרט למחשב ב 2500₪ אפשר לחרוג עוד 300-400 ₪ אני צריך אותו למשחקים וגם לשתמש בו בפוטושוף וזה אבל אני צריך אותו יותר למשחקים אני גם לא צריך ציוד הקפי או מסך אני רק צריך מארז למשחקים ... השקט לא משנה לי אם אתם צרכים עוד משהו תגיד לי .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  3. אהלן, חברים. מחפש לבנות משהו קטן וחמוד שיחליף את הנייד המיושן שלי שמחובר למסך וכבר לא סוחב. מה התקציב המקסימאלי? 1,800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מעט MMO כמו SWTOR, LOTRO, WOW ואולי מדי פעם משחק AAA משנת 2013~ מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD 23.4' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - גג מאוור אחד במארז ובמידה ומ…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  4. ראשית רצית להגיד שהקהילה הזאת נראית באמת קהילה איכותית ואני שמח ליהיות חלק ממנה קראתי כמה מאמרים וכתבות פה ולמדתי כמה דברים.. טוב אז אני מחפש מחשב בתקציב של 2000 ש"ח עד 2300 רק עם זה ממש משמעותי ללא מסך יש לי אחד חדש וללא ציוד הקפי .. המחשב ישמש לגלישה באינטרט והרצת משחקים (אני יודע שהתקציב לא כל כך מאפשר אך תנסו להוציא את המקסימום האפשרי) לגבי דיסק קשיח לא צריך יותר מ-160 רצוי שיהיו הכנות במידה ואני ירצה לשדרג בעתיד תודה רבה רבה מראש לעוזרים !!! אגב ראיתי את המפרט הזה : * מעבד מהיר כפול ליבה של INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz * לוח אם מהיצרן המוביל בעולם GIGABYTE עם ציפסט INTEL 945 * דיסק קשיח ענקי של 250GB 16MB במהירות 7200RPM SATAII * זיכרון ענ…

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  5. שלום, ברצוני לקבל הצעה למפרט מחשב ביתי שולחני בתקציב של 5000 שקל, לא מתוכנן לאוברקלוקינג . המפרט הבסיסי המבוקש מבחינתי הוא: - מסך ''19 LCD לא רחב LCD ללא רמקולים עבור משחקים וסרטים . - מעבד אינטל . - לוח התומך ב-800 MHZ ומעלה. - זכרון מינימלי 2 ג'יגה מהירות 800 ומעלה. - כרטיס מסך חיצוני ברמה של 8600GT ומעלה. - לא מתוכנן אוברקלוקינג. תוספות: מקלדת עכבר מצלמת אינטרנט רמקולים 2.1, אוזניות עם מיקרופון . תודה.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Mustang81,

שלום אני בבקשה רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה inspire 6400 ומה דעתכם עליו האם שווה לקנות אותו? פה אפשר לראות את הפרטים המלאים שלו http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  7. אשמח לדעת איזה מחשב מומלץ יותר לעבודות עם CAD כגון אוטוקד ,REVID, 3D וכיוצ´ מהנדס בניין. 1.https://ksp.co.il/web/item/268811 2.https://ksp.co.il/web/item/264960 אם יש המלצה למחשב ספציפי גם אשמח

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by NTT,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא לא נטבוק, אך שיהיה כמה שיותר קטן וקל (למשל 15.6" זה גדול) בנוסף, נורא חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק מבחינת מעבד וזיכרון RAM(לפחות 2GB מובנה) ושהוא יוכל להריץ Win7 בקלות בצורה חלקה ותוכנות כמו KONTAKT למשל (דורש הרבה מעבד וזיכרון) וכמה שיותר זמן סוללה... אם אפשר המלצות עד 2000 ש"ח - תודה רבה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by PassiveAgressive,

המחשב ישמש בעיקר למשחקים לא כבדים ,wow, וקצת פוטושופ. המפרט לא צריך מעבד אני מביא מעבד i5/i7 מחבר ותאמת שה wd 250gb די מספיק לי. אז כבר הורדתי הרבה כסף מהמפרט. וזהו סהכ.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by ban26,

נתוני המחשב: לוח אם- asus p5wb2 premium כרטיס מסך- nVIDIA GeForce 6600 GT Leadtek WinFast PX6600 GT ספק כוח- Enermax 485W מעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz זיכרונות: 512 - DDR2-667 Corsair CM2X512-5400C4*2 מסך: LG -1730S התקציב הוא :2400 ש"ח השימושים שלי : סרטים ולגבי משחקים אני רוב הזמן על WOW (מדי פעם c&c3 pes6) השאלה שלי : מה עדיף לשדרג . האם להחליף את המסך הקיים ל- Dell2007wfp או כרטיס מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת. או כל רעיון אחר (רק נראה שרעיון אחר יעלה לי יותר מדי $$$ )

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  11. לא מתכוון לעשות OC אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בלי שום בעיה שקט שיריץ 720P בלי בעיות יציאת HDMI מסך 19' אם אפשר להכניס בתקציב הזה 22' יהיה עדיף אבל לא על חשבון דברים אחרים אני גר בחיפה אז חשוב לי שזה יהיה מחנות באזור אפשר לחרוג מהתקציב בפלוס מינוס 100 שקל ועוד שאלה חשובה, האם עדיף לי לחכות עד ינואר כי המחירים הולכים לרדת? תודה רבה לכול העזורים מראש

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  12. החלטתי לבנות מחשב חדש ולחסוך לא קצת כסף .לפני כן לא יצא לי להזמין יותר מזוג זכרונות וכוננן ssd בגלל הספקות לגבי האחריות,שאף פעם לא יצא לי לנצל במהלך חיי אז החלטתי להרים את הכפפה ולהזמין הכל ביותר זול . יש לי מספר שאלות : 1. אין שום בעיה של הזמנת לוח אם,רדיאטור,מארז מבחינת הספק החשמל נכון?(ac/dc חוץ מספק כח אין בעיה לקנות הדברים האלה?) 2.למישהו יצא להזמין מ-new egg? או לא כדי לקחת סיכון ולהזמין מאמזון?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד,אך הבעיה שלי שאני לא מבין יותר מדי ברכיבים ולא יודע מה נחשב טוב ומה לא השימושים שלו בעיקר יהיו לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש בתוכנות האופיס ותוכנת שרטוט הנקראת אוטוקאד (תוכנה כבדה) בגדול התקציב שלי הוא 3000 אך מוכן לחרוג מעט אנשים המליצו לי על מעבד Core2Due וכרטיס מסך התומך ב HD מצאתי מחשב שלדעתי עונה על דרישותיי - מבית פוג'יטסו http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=315]]http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=315 מה דעתכם? והאם יש לכם המלצות אחרות? אודה להתייחסותכם [br]פורסם בתאריך: 7.08.2009 בשעה 12:49:18 הלינק לא עובדזו הכתובת http://ivory.co.il/product.asp?productid=4002&CatCode=3…

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  15. מיועד למשחקים, ללא OC, מתכנן לשדרג לכרטיס מסך חדש כשיהיה כדאי, נא לא להציע לי משהו שיוצא יותר יקר! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא לא בא עם אחריות, אפשר להוסיף למחשב אחריות בינלאומית או ארצית בקניית אחריות????

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by moshikoh,

הזמנתי מבאג את המחשב נ"ל יגיע עוד שבוע, אני רוצה להודות לכולם על התמיכה והעזרה בקנייה. השאלות שאני ואחרים שאלו פה והתשובות שנתנו לי ולאחרים עזרו לי מאוד להגיע להחלטה. תודה :yelclap: :hi: :xyxthumbs: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= עם שידרוג ל1 G

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. שלום חברי הפורום היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי) ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב. כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה) הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה. בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשי…

20. Started by davidcohen,

שלום ! יש לי 2 שאלות על הכרטיס מסך הזה, 1. הוא יתמוך ב DX10 ? 2. אני מכיר מישהו שרוצה למכור את הכרטיס מסך הזה, יש לו אותו קצת פחות מחצי שנה, שווה לקנות ? ואם כן אז בכמה ?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  21. אהלן חברים, יש לי מחשב (בן 3 בערך) עם המפרט הבא: P4 3.0GHZ PRESCOTT ASUS P4P800SE ATI RADEON X800 PRO 256 MB AGP DDR DUAL CHANNAL 1024MB 400MHZ WD 120GB SATA II 8MB 7200 rpm בהתחלה התעניינתי בלשדרג אותו, והוצע לי המפרט הבא: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ב3164 ש"ח. שקלתי את זה, והגעתי למסקנה שאולי במקום לשדרג את המחשב, יותר כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש (המארז כבר די הרוס, ואני רוצה גם מסך LCD והארד דיסק). לגבי מה שהציעו לי - ראיתי שם כל מיני חברות לא מוכרת (לי לפחות) כמו Geil וTwintech. רציתי לשאול אותכם האם כד…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  22. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד ל * מטרות המחשב? עריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas,שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס, גלישה וסרטים). * גודל המסך - 15.6 אינצ' * משקל רצוי - אין הגבלה מיוחדת (סטנדרט). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - תמיד טוב אך לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - אשמח ליציאת wire fire אך לא קריטי. * בלוטות - לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 גיגה. * כונן CD/DVD? צורב - כן צורב. * כונן Bluray - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי עם 3 שנים אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. ישנו מפרט שקיבלנו מksp דגם asus k53sc-sx532…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  23. Started by ano,

זה הדיון האחרון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525071.msg4522743#msg4522743 ומאז החלטתי פשוט לקנות מערכת חדשה. הדרישות שלי מהמחשב הזה הם בעיקר גיימינג (עכשיו על 1680X1050. אוליי בעתיד אני גם הולך לקנות מסך חדש וגדול יותר) וOC למעבד בעתיד. מה אתם חושבים על זה : Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 (+ הקשיח שיש לי עכשיו של 1T ) Scythe Mugen 3 CPU Cooler Arctic F12 120mm (למארז... אחד כבר יש לי מהמחשב שיש לי עכשיו. הולך לשי…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by DontPanic,

פירמטתי את המחשב הישן שלי IBM T30 ואני לא מוצר דרייברים למחשב בשום מקום, שה במיוחד מפרי בתצוגה של חלונות נעים הם נמרחים לכל עבר... יש למשהו רעיון איפה אני יכל למצוא דרייברים לתצוגה ולשאר?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.