ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אחי רוצה לקנות מחשב מזיגזג דגש על מעבד של AMD(הבנתי שאפשר לקבל את אותם ביצועים כמו של אינטל רק בפחות כסף),כרטיס מסך טוב(שייאפשר להריץ NFSU2 בצורה חלקה[דוגמא...]) וללא מארז. עריכה: המחשב מיועד בעיקר לעבודות אבל גם למשחקים .. תודה רבה לכל מי שייעזור לי .. אסף.
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב (בן 3 בערך) עם המפרט הבא: P4 3.0GHZ PRESCOTT ASUS P4P800SE ATI RADEON X800 PRO 256 MB AGP DDR DUAL CHANNAL 1024MB 400MHZ WD 120GB SATA II 8MB 7200 rpm בהתחלה התעניינתי בלשדרג אותו, והוצע לי המפרט הבא: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ב3164 ש"ח. שקלתי את זה, והגעתי למסקנה שאולי במקום לשדרג את המחשב, יותר כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש (המארז כבר די הרוס, ואני רוצה גם מסך LCD והארד דיסק). לגבי מה שהציעו לי - ראיתי שם כל מיני חברות לא מוכרת (לי לפחות) כמו Geil וTwintech. רציתי לשאול אותכם האם כד…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, התייעצתי בעבר וכעת לקראת הרכישה אני חוזרת לסיבוב שני. אחי נוסע לארה"ב בשבוע הבא ויש לי הזדמנות להביא משם אולטראבוק. אני די בדילמה בין ה"אסוס" zenbook prime לבין הdell xps 13. אני נוטה ללכת לכיוון הדל כיוון שהמחשב האחרון שלי היה של דל והוא החזיק 5 שנים ואת "אסוס" אני חייבת להודות שאני לא מכירה. הדילמה נובעת מכך שה"אסוס" מציע מעבד מדור שלישי וה"דל" מציע מעבד i5 מדור שני. סה"כ השימושים שלי יסתכמו באופיס/סרטים ולכן אני תוהה אם סוג המעבד קריטי. להלו הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים, * גודל המסך? לא יותר מ14 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
פנטיום 3 866mhz מהירות 512mb cache hz זיכרון 256mbram ddr כרטיס מסך- Geforce2 Mx200 64mb+ TV out +יציאת טלוויזה המאפשרת את הצגת המחשב על גבי הטלויזיה כרטיס קול- SoundMax AC97 Audio Controller כרטיס רשתRealTek Family Pci Fast Ethernet 10/100 (כרטיס רשת חדש ומתאים לאינטרנט המהיר) 2 יציאות USB מאחורי המחשב כונן דיסקטים Floppy 3.5 מודם Best Data Fax צורב 40*10*24 מבית LG סידירום Samsung 52* Hard Disk 20GB מקלדת Compaq מצויינת
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הישן שלי IBM T30 ואני לא מוצר דרייברים למחשב בשום מקום, שה במיוחד מפרי בתצוגה של חלונות נעים הם נמרחים לכל עבר... יש למשהו רעיון איפה אני יכל למצוא דרייברים לתצוגה ולשאר?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום במחשבים ניידים, במיוחד במפרט ומחירים, תמיד עבדתי עם נייחים. אז אני לא יודע כמה זה באמת אמור לעלות, אם התקציב שלי נמוך תנו לי מחשב שמתאים לצרכים שלי ואין לי בעיה שהמחיר יעלה מעבר למה שאמרתי. אותו הדבר אם התקציב גבוה, תורידו אותו פשוט. * מטרות המחשב? משחקים, מהכבדים שיש היום בשוק, bioshock החדש Guild Wars 2 שעומד לצאת starcraft 2 וכו... חשוב לי שזה יריץ משחקים כבדים הכי חלק שאפשר ועל הגרפיקה הטובה ביותר. * גודל המסך? אני לא יודע איזה גדלים יש אבל רצוי משהו גדול שיתאים למשחקים, המשקל פחות משנה לי. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר ז…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 2048MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 2 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1154 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1420 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK , יחידות 2 ¤318 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 Antec Sonata III 500W M…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כאמור בכותרת התקציב עומד סביב ה-3,000 כולל מסך 17 לא דק. תוכנת הפעלה ואופיס יירכשו במקום אחר. הצרכים משרדיים ואינטרנט. ממש לא למשחקים. חשוב שיהיה אינטל בגלל שמרנות הרוכשים (לא שלי, אני רק אבצע עבורם את הרכישה). אני כבר לא ממש מעודכן ולכןזקוק דחוף לעין בוחנת כשלכם. מצאתי את המפרט הבא ב- KSP: P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Arb עכברים MOUSE PS2 +…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4200-4400 עם הדרישות שכתבתי ורצוי מסך LCD
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LENOVO 3000 N200. למחשב יש כרטיס רשת פנימי בתקן G. לאחרונה החלפתי את האינטרנט בבית לNGN 15 מגה, כולל ראוטר תקן N. בחדר שלי נמצא באותה הקומה של הראוטר ולא במרחק גדול כל כך. עד עכשיו היה לי 5 מגה הורדתי טוב על 550-600 ככה אבל עכשיו פתאום יש בעיה בקליטה אני מוריד במחשב נייד על 700-1000 לעומת 1800 במחשב הראשי שמחובר לראוטר. אני מעוניין לדעת האם יש אופציה לתקנות כרטיס מסויים שיחליף את כרטיס הרשת שלי (כרטיס בתקן N). המחשב דיי ישן ואני לא יודע איזה כרטיס אני צריך לקנות. אני רואה שיש מקום לכרטיס האמצעי התמונה http://bixnet.net/images/pcm-expresscard-cardbuscomparison.jpg איך קוראים לכרטיס שאני אמור לקנות? עוד שאלה עלה דרך אם אני פה- הראוטר שלי ממוקם על השולחן…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז שלום אבקש בבקשה מכם עזרה בבניית מחשב תקציב - אין הגבלה תקציב אבל שלא יגיע למחירים אסטרונים מעבר למתבקש למטרות מטרות - מטרותי אני צריך מחשב מהיר ללא בעיות שלא יתקע כי זה אמור להיות מחשב עבודה (עם הבורסה) וכאלה ושהמחשב יעבוד חלק עם high defintion למחשב אמור להיות 3 מסכים (נפרט בסעיף האחרון) אז בטח צריך כרטיס מסך סוס אבל אני לא יודע עכשיו המחשב לא אמור להיות למשחקים אבל שיעבוד פיפא פרו וכאלה יפה ציוד הקפי- לא צריך זה דבר שולי למעט ה3 מסכים שיפרט אח"כ עדפת חברות וחלקים- אין לי עדפה לחברה או חלק מסוים אלא אני פשוט סומך עליכם שתביאו לי חלקים טובים רכיב נוסף - שיהיה כרטיס קול 7 ערוצים אבל זה יהיה על הלוח כבר ושיהיה צורב די וי די * שיהיה כולל הרכבה תוספות- אני צריך 3 מסכי …
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לעבודה משרדית עד 2000 ש"ח. המפרטים המוצעים מעודכנים לאפריל ורציתי לדעת אם יש עדכון. לא צריך מערכת הפעלה 1. מה התקציב? 2000 לא כולל מסך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא ב…
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בגדול אין דרישות מיוחדות, רק שיהיה עם מערכת הפעלה ווינדוס ושיוכל להריץ סדרות טלוויזיה (לא HD). גודל מסך 10-12. תודה!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר פרסמתי כאן בקשה למפרט, אבל עברו מאז כמה חודשים ולצערי לא יצא לי עדיין לקנות. דברים קצת השתנו מאז אני מניח (מחירים, רכיבים), וגם הדרישות שלי. אז אני אשמח אם יוכלו לעזור לי! תודה מראש אני משתמש במחשב בעיקר לדברים הבאים: - מסמכים (אופיס וחבריו) - פוטושופ / לייטרום הייתי רוצה שהמחשב יוכל לתמוך גם בתוכנות עריכת וידאו כמו AfterEffects, Pinnacle Studio, Premiere, למרות שאם לצורך עבודה סבירה נדרשת חומרה ממש יקרה ומטורפת אז נוותר על הרעיון, פשוט כרגע על המחשב שלי שהוא AMD 64 X2 Dual Core עם 2 ג'יגה זיכרון ו-Windows 7, כל אחת מהתוכנות עריכת וידאו שהזכרתי זוחלות ברמות שלא ניתן לתאר... - תיכנות (אקליפס, Visual Studio) יכול להיות שאני אצטרך להריץ גם שרת …
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחשב לצרכי משחקים בעיקר, אך גם לצרכי סרטים http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=L505141&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=570&aff=Zap〈=he :המחשב עולה 5,700 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8612&perur= : המחשב עולה 7,300 מה אתם,,,,,,, הייתם עושים? תאחלס כרטסי המסך דיי דומים בחוזקם. בכלל הייתם קונים מחשב נייד מחברה שבמקור מתעסקת עם מסכי טלווזיות?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן של HP PAVILION ZE4500 הלכה לו הבטריה ובספק כח ש בעיה רצינית במגעים. האחריות של HP נגמרה לי מזמן. HP רוצים על ספק כח מעל 300 ש"ח מישהו יודע איך אפשר להשיג ספק כח ובטריה במחיר יותר אטרקטיבי? אגב, לא אכפת לי גם יד שניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.lenovo.com/news/us/en/2009/09/multitouch-screen.html יקר לאללה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-