עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני בקרוב מחליף את המחשב וצריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב לא מוגבל רשמתי 6500 כי זה נראה לי סכום הגיוני להשקיע. המחשב משמש למשחקים כבדים (הכי חדשים שיוצאים) סרטי HD, אני לא מתכנן לעשות OC. המסך (23') כרגע משמש גם לצפיה בTV עם מכשיר מחובר למסך, אם יש חומרה שאפשר להוסיף למחשב שתהיה אפשרות לצפות בלי המשיר הנוסף/ מכשיר טוב יותר שיתמוך בHD ** המכשיר מחובר לממיר של YES. אין צורך בציוד היקפי אבל אני יכול להחליף גם (עכבר, ומקלדת) אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שיהיה 1T זיכרון שהמחשב יהיה שקט, הוא נמצא בחדר שינה. אני לא צריך המלצה כרגע לחנות אלא למפרט לעצמו. יש לי את הסכום כרגע, לכן אני מעדיף לקנות מחשב כמה שיותר חזק שיחזיק לשנים הבאות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  2. היי, לפני שאפרט על המפרט שאני מחפש רציתי רגע להתייעץ באופן כללי. יש לי מחשב מלפני כ-3 שנים, הוא עובד מעולה בלי תקלות בלי כלום. הציעו לי לקנות אותו ב-2000 שקל. אני שוקל לעשות את זה בגלל שהמחשב כבר לא צעיר ובטח בשנים הקרובות כבר יתחילו תקלות ואצטרך גם ככה להחליף (אני לא אוהב במיוחד להתעסק עם חלקים ומעדיף תמיד למכור להוסיף כסף ולקנות חדש). מה דעתכם? זה המפרט הנוכחי: מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? אין תקציב קבוע - נע בין 4000 ל6,500 אני מניח מתי מתוכננת רכישת המחשב?מיידי מהם שימושי המחשב?: עריכת תמונות, עריכת סרטונים, גיימינג, עבודה עם ריבוי לשוניות בכרום. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSS…

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. בקשה למפרט מחשב למשחקים תקציב 4000 ש"ח, מחשב כולל מסך..

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של טושיבה שמפרטו הוא מעבד I7 720 8GB RAM כרטיס מסך NVIDIA GEFROCE GT 330M דיסק קשיח SSD 120 GB + HHD 640 GB השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו על פריימר, אפטר אפקטס, ופוטושופ, גירסה CS5 וכמה בקלות אין לי מושג איך לבדוק את זה מישהו אמר לי בצורה משכנעת שאי אפשר בגלל כרטיס המסך לעומת זאת בדרישות החומרה של אדובי כתוב שצריך שהכרטיס יתמוך בOPENGL 2.0 ובאתר של NVIDIA כתוב שזה תומך בOPENGL 2.1 בקיצור אני מבולבל עד היסוד כי אם זה לא יעבוד אני אצטרך לקנות מחשב אחר כי אין אפשרות להחליף כרטיס מסך וכבר השקעתי המון כסף על המחשב וכו' בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000שח עם חריגה עד 400 שח במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב לי העיצוב או הרעש אבל חשוב שישאר קר ויחזיק את המערכת יציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: wow cryses nfs undercover world in conflict רצוי ברמ…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by shahar.b,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייח לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הדרישות בגדול: תקציב: 2500-3000 ש"ח עם נסיון לחסוך. דרוש גם מסך, שבשאיפה ייכנס בתקציב (אם זה אפשרי) אבל בגדול אם חריגה אז מינימלית (שנינו סטודנטים תפרנים..) כאמור השימוש- עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור וכל מה שמעצבים גרפים משתמשים :s05: ). אין צורך במשחקים. בעיקר עבודות ללימודים, אינטרנט, אופיס וכו' לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא מתוכנן כזה.. אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן בהרכבה. חשיבות שקט - 7-8 (אבל לא קריטי אם מעלה את המחיר בהרבה) לגבי שדרוג עתידי- בשנתיים הקרובות אין צורך (תקופת הלימודים). אולי אח"כ יידרש שידרוג בשביל עבודה, אז תלוי בהמלצתכם אם יש צורך לשמור על אופק שידרוג או לא.. מ…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by edoa,

זקוק להמלצה למחשב הנייד, שימוש משרדי בעיקר. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by stingeR-,

שלום.. אני צריך מפרט למשחקים עד 8000שקלים לא משנה כלכך מאיזה חנות עדיף באיזור צפון המחשב יעבור אוברקלוק לבאס 400X8 עם מעבד E6400 אז זה מה שהרכבתי עד עכשיו : דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1530 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-S3 965 ¤ 1 CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII 1165 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO 2000 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLUE 320 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8385 מחיר כל תשלום: 8385 מחיר סופי: 8385 האם יש לכם הצעות לשיפור.. בואו נגיד שאם שווה להוסיף לX1950XTX 850 שקל אז אין לי בעיה.. אבל בכל השאר אני חושב שאין שום דבר שכדאי לשפר.. אול…

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שימושים: גיימינג על הגדרות Ultra High, אינטרנט, עבודות משרד אפליקציות לדוגמה: GTA IV, COD Black Ops, Crysis 2, תכני HD, אופיס ללא חריגות חובה שיהיה את הרכיבים הבאים או חדשים/טובים מהם: מעבד i5 כ.מ. GTX 480 / HD 6870 דיסק קשיח 1TB זיכרון 8GB מארז כמה שיותר דומה למארזי Alienware או כל מארז אחר עתידני כזה ללא ציוד היקפי / מ. הפעלה (אם הרכיבים למעלה לא נכנסים בתקציב אפשר לרדת טיפה, אבל טיפה) אסור שיהיה שום צוואר בקבוק, המפרט חייב למצות את עצמו עד השקל האחרון ואם אפשר להוסיף בנפרד ציוד היקפי פשוט: עכבר ומקלחת אל חוטיים מסך 22" + מערכת הפעלה Windows 7 Home תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. Started by MoAv,

זקוק למפרט עד 3000 שקל , למטרות תיכנות בלבד . כלומר חשוב שיהיה מהיר אבל ללא שום יכולת גראפית , הארד דיסק סטאנדרטי , בלי מסך , מקלדת , כוננים למיניהם ... תודה מראש על העזרה !

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  12. אוקי רציתי לקנות מחשב ועכשיו אני עומד לקנות אבל פתאום צצה במוחי התלבטות אני צריך את עזרתם בהחלטה אני בכיתה י , עכשיו המפרט שרציתי לקנות הוא: CPU: AMD ATHLON 64 3000+ BOX MOTHERBOARD: MSI K8N NEO PLATINIUM MEMORY: TWINMOS TWISTER 512MB 400MHZ C.L 2 X2 HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM S-ATA 8MB BUFFER VIDEO CARD: ALBATRON NVIDIA 6800GT 256MB 256BIT MONITOR: LG F700P (17") עכשיו זה מחשב מצויין שיכול להריץ את המשחקים הכי טובים והכי יפים אבל האם באמת אני צריך מחשב כזה כשעוד שנתיים שלוש במילא אני לא ישחק במשחקים כל כך הרבה וזה חשבתי לקנות אולי איזה מחשב נייד טוב אבל אני לא יודע האם לדוגמא המחשב הזה: http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by shedshed,

עוד שבועיים יוצא המחשב החדש - ורציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעתו. על פני השטח הוא נראה מושלם לצרכים שלי - ניידות גדולה וזמן סוללה ארוך (700 גרם ל-11 אינץ!!). רציתי רק לוודא שהוא אמין, חזק, מבנה טוב, ובסך הכל קנייה משתלמת - הוא יושב לי בול בתקציב.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by lioryb,

בוקר טוב. בסופ"ש הקרוב אהיה באילת, ואני רוצה לקנות שני לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הכולל הוא כ-6500ש"ח. אפשר לחרוג מעט, אבל אם לא הכרחי, גם לא חייב לנצל את כל התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב א. עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית. מחשב ב. אותו הדבר - בתוספת ממש מעט עריכת וידאו חובבנית (פעם או פעמיים בשנה) - אם זה מוסיף הרבה למחיר, אז אין צורך. בשני המחשבים תהיה צפייה בתכני HD (נטפליקס?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by OmniStrife,

אוקיי חברה, ללא ציוד היקפי, אני רוצה שתסחטו את האמא של התקציב הנתון, ללא צורך בOC כמה שיותר RAM, מבוסס אינטל עדיף אבל מוכן לשמוע גם הצעות עם AMD, והכי חשוב GTX עם OC רציני מהמפעל. (כמו של EVGA למשל.) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  16. היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by yoni_r,

amd

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by lyzer,

מה דעתכם המקצועית על המפרט הנ"ל לעריכת וידאו בעיקר עם תוכנת פרמייר Ez Cool B630 r מארז coolmax 600w silent ספק Asus I7 P7H Pro לוח Intel C2Q I7 860 מעבד Intel Cooper I7 קירור Kingston 8GB DDR3 1333Mhz זיכרון samsung 500gb sata2 16mb דיסק Geforce 250 GTS 1GB arcatic cooling כ.מסך Samsung Dvdrw Sata2 x24 צורב

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by zini1,

חג שמח וכשר לכל חברי הפורום!! רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב שבניתי לפני קנייתו ועל המחיר ביחס עלות לתועלת. חשוב לי שיהיה כמה שיותר זול כי אני סטודנט אבל אני גם לא רוצה להגביל את עצמי מבחנית שידרוג בעתיד, המחשב מיועד לאנטרנט ואופיס בעיקר. הנה המפרט: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  20. היי בעוד כשבוע אהיה באילת, מעוניינית לרכוש מחשב נייד. בעיקר עבור כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, גיבוי מסמכים ותמונות. תקציב עד 2500 פלוס מינוס. מצרפת את השאלון 1. מה התקציב המירבי? 2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, חריגה של כ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גיבוי תמונות ומשחקים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. מעוניין לדעת עם המוצרים משתלמים אשמח לשמוע המלצות לשינוי http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=40&Cat2ID=0&pid=SONATA-III-500 מארז וספק antec sonata 3 מחיר - 690 ש''ח http://www.skypc.co.il/sg_product~44020~8~0.htm כרטיס מסך 6850 של ג'יגבייט מחיר - 1001 ש''ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=SCKTN2000 קרור למעבד scythe katana 2 מחיר - 137 ש''ח האם אני צריך לקחת גם מאוורר למארז בעקבות הקנייה הזאת?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  22. b]מסך: [..] MAG 22" H2201L LED 2ms DVI WIDE ₪623 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪505 לוח אם: [..] ASROCK H61M-HVS ₪280 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪132 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 כרטיס קול: [..] ONBOARD SOUND ₪0 מארז: [..] NZXT SOURCE 210 (BLACK) w/o PSU ₪214 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT LGA1366 BOLT THRU KIT - זמין במלאי ₪54 קרור למארז: [..] 3RSYS ICEAGE 80mm : IA-80HF ₪28 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪233 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILV…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD MW3, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המלצה לרכישת מחשב חדש. אני מעונין במחשב (רק מחשב,ללא מסך) עד סכום של 3,500-4,000 שקל אני רוצה כרטיס מסך טוב-לא הכי טוב אלא טוב,כי אני לא משחק כל היום משחקים במחשב,אבל כשאני ארצה לשחק משחק אז שהכרטיס יהיה טוב אני עושה הרבה קידודים במחשב+מוזיקה(לא צריך כרטיס קול מיוחד,יש לי כבר :>) אז חשבתי על המעבד בעל הליבה המרובעת אבל הבנתי שזה לא כזה להיט, והבנתי שיש את המעבד E6850 שהוא מעבד חזק וטוב. זכרון אני מעונין במשהו כמו 2 GIGA ,מהדור החדש מה שאומר DDR3. HD- אני חושב על איזה 500 SATA2 של WD,אז אם יש דגם מדויק אני אשמח לשמוע. לוח אם-אין לי מושג לגבי חברה וכו',בגלל זה אני זקוק לעזרתכם בנושא. אז הייתי מעונין בהמלצה,ההה וגם כמה אמור לעלות הסבה של מחש…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by doryeshua,

פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) 855 גוף קירור למעבד Thermairight Ultra-120 eXtreme 249 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 484 DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB Corsair - Life Time Warranty - CL4 464 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס מסך PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR 5 1499 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Nine Hundred 628 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550 W 484 סה"כ…

• 11 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.