עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה הוא בעיקר למשחקים חזקים מאוד האם צריך להחליף משהו דגם מחיר כמות מעבד: AMD Athlon 64 2800 (754-pin) Box 710 ¤ 1 לוח אם: EPoX EP-8KDA3I nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 470 ¤ 1 זיכרון: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 326 ¤ 1 דיסק קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 385 ¤ 1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast GeForce 6800 128MB 1,695 ¤ 1 צורב: LG 52X32X52 OEM 151 ¤ 1 כונן דיסקטים Sony Floppy Drive 1.44 55 ¤ 1 מארז: Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original 395 ¤ 1 מסך: Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF 733 ¤ 1 מקלדת+עכבר: Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 154 ¤ 1 רמקולים GENIUS SP-Q16 115 ¤ 1 קירור: מחליף את המאוררים שבאים …

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by tomlev6,

מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2GHZ 64 bit quad core AM3 boc אם: Gigabyte GA 770T-D3L AM3 מארז: Antec 200 Gaming PSU ספק: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+Retail זכרון: 8 GB של חברה "מוכרת" מה שנקרא קשיח: 1 TB של סמסונג או ווסטרן , או חברה איכותית אחרת כ. מסך: Sapphire HD6870 1 GB GDDR5 PCI DVI HDMI צורב די.וי.די כדוגמת LG DVD RW +22 DUAL LAYER מסך 23 אינץ' מי שיודע ומכיר, אני מחפש חנויות שמוכרות את הרכיבים האלו כמה שיותר בזול באזור הקריות-חיפה כמובן מי שיכול לשפר אותי - אני אשמח =] תודה מראש לשפיץ שיעזור!

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  3. קניתי את המחשב הזה לא מזמן : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc וכשאני מריץ משחקים לדוגמא כמו cod 6 הוא מריץ לי חלק והכל אבל לפעמים נתקע ממש ...עכשיו יש לי 2 giga זיכרון האם זה בגלל זה ..? צריך להוסיף עוד 2? או שזה בגלל המעבד או הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  4. בניתי מפרט מחשב למנהלת חשבונות התקציב שלה הינו 2300 ש"ח ועדיף כמה שיותר פחות.. הצרכים שלה הינם:אינטרנט,אופיס,מוזיקה,סרטים. היא מתכוונת להשתמש במחשב עד שהוא יישרף.פשוט ככה. המחשב אמור לכלול כרטיס טלויזיה ומקלדת. בניתי את המפרט הזה <המפרט למטה> צריך את חוות דעתכם בעניין. ניסיתי לחפש מעבדי סמפרון אבל אני רואה שברוב החנויות לא מוכרים אותו.לבסוף הלכתי על האטלון בהתחשב בעובדה שהבחורה רוצה מחשב לנצח. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. חשוב לה שהמחשב יהיה אמין,כלומר שהרכיבים יהיו אמינים. וכן שהלוח אם המובנה יהיה עם יציאת DVI .<יש לה מסך עם יציאת DVI>. חשבתי ללכת על לוח אם של אלברטון שעולה פחות אבל אין לי מושג כמה שנים הוא ישרוד.. אני מאמין שבחרתי מארז +ספק טובים.חשבתי…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  5. אני צריך המלצה למחשב לשימוש משרדי, שיוכל גם להפעיל משחקים ברמה טובה נגיד PES 10 וכאלה. שיכלול מסך 19-22" וציוד היקפי. יש לי העדפה לחנות סקיי פי סי. אבל אם יש לכם המלצה על מקום אחר באזור המרכז אז גם אפשר, עדיף איזור השרון.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שאמור לשמש להכנת עבודות (סטודנט), משחקים (לא כבדים מדי אבל מה שיש שירוץ טוב), סרטים (HD). פעם בכמה שנים אני רוצה לקנות מחשב ומוצא שאני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך... אני חושב שאני רוצה 4GB זיכרון, ומעבר לזה אני לא ממש יודע מה אני צריך. חשוב לי בעיקר המעבד (אין לי מושג מה ההבדל בין i3 ל i5), כרטיס המסך (אין לי מושג מה אומר כל דגם), לא צריך להתפוצץ עם המארז, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בעיצוב, המחשב נמוך ולא רואים אותו גם ככה. אךכן חשוב שיהיה מארז טוב ופונקציונלי עם קירור סביר ולא רועש. אני גם לא יודע אם צריך ספק כח נפרד או שאפשר להסתפק במה שמגיע עם המארז. ולטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. …

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  7. שלום יש כמה וכמה יצרנים של מחשבים ניידים, שנמכרים בארץ. האם אפשר לצמצם את מספר היצרנים שמהם אבחר מחשב נייד איכשהו? למשל(סתם לדוגמא): - יצרן מסוים איכות הבנייה לא משהו, לכן לא כדאי לקנות מחשב שלהם - יצרן אחר, יקר מאד בהשוואה למה שהוא נותן, יחס עלות תועלת נמוך, ולכן פחות כדאי - עוד יצרן, בעייתי מאד עם שינויים/תוספות למחשב. כל פירוק/הוספה חייב לעבור דרכו, ועלות החלקים אצלו יקרה מאד בהשוואה למה שקורה בחוץ, לכן לא כדאי להתקע עם מחשב כזה. דברים כאלה, מנסיון של אנשים. אני מחפש לצמצם ל-2-3 יצרנים, שמהם אבחר אח"כ דגם.. הנסיון שלכם יכול מאד לעזור. תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. המחשב ישמש למשחקים(קלים+כבדים), "עבודה משרדית" ו-OC רציני (אבל לא בתחילת חיוו של המחשב). Motherboard - לוח אם Model: ASUS Maximus II Formula LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail Price: $270 Store: NewEgg Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131319 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Processor - מעבד Model: Intel Core 2 Duo E8400 Processor BX80570E8400 - 3.0GHz, 6MB Cache, 1333MHz FSB, Wolfdale, Dual-Core, Retail, Socket 775, Processor with Fan Price: $200 Store: TigerDirect Link: http://www.tigerdirect.com/applicati...211&CatId=2398 ----------------------------------…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  9. אמא שלי מחפשת מחשב נייד לשימושיים של אינטרנט סרטים וכו'... מספיק לי רק לקבל המלצה לדגם ואני כבר יחפש אותו בחנויות שבאזור שלי.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך .לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB ומעלה, * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? יתרון - לא חובה. * לא נדרשת אחריות בינלאומית . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by AAvihayD,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שירוץ 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים כבדים במשך 24/7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא זוכר כי אני לא משתמש בו עכשיו אבל במחשב החדש אני ישתמש בו (יש לו רזולוציה גבוהה) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD:Black ops , GTA IV , Bad compa…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  12. חברים זה המפרט שאני מתכנן לקנות רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם יש הצעות לשיפור זה המפרט: מעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ___________________________________________________________ לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 ___________________________________________________________ זכרון OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 ___________________________________________________________ ארדיסק Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II ___________________________________________________________ כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E Hdmi Model S4891GD5VX ________________________________________________…

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  13. אהלן לכולם, יש לי חבר שבשרשותו יש את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.2GHZ ASUS P4B266-C Socket478 Geforce 440MX DDR 256MB PC2100 -------- ברצונו לבצע שידרוג קל למחשב,הוא רוצה להחליף את הזיכרון ב סטיק של 1GB,או 2 של 512MB שיהיו בDUAL,אני רק לא בטוח אם הלוח הזה תומך ב DUAL. מה עוד שהמקסימום עם הלוח זה PC2100.... : הנה הלוח: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4b266-c/overview.htm# והוא רוצה כ.מסך חדש,לשני הרכיבים יש 1500 ש"ח אולי עם חריגה קטנה. אני חשבתי כל משהו כמו: Twinmos 512MB DDR266 PC2100 *2(במידה ויש תמיכה ב DUAL). 828 ש"ח. ו כרטיס משהו כמו: Gigabyte ATi Radeon 9600XT 128MB GV-R96X128D Bulk 800 ש"ח. 1600ש"ח זה סביר. כל הצעה או עצה תתקבל בברכה. …

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  14. מה המצב אנשים אני חדש בפורום ושמעתי שזה הפורום הכי הכי טוב בארץ למחשבים אז ככה יש לי תקציב של 10000 ש"ח בערך פלוס מינוס ואני רוצה לבנות מחשב חזק למשחקים עכשיו אני מעדיף שהמעבד יהיה AMD ולא חייב להיות במהירות מטורפת של 4000 מספיק לי גם 3200 אני לא צריך רמקולים למחשב ואני רוצה מסך שטוח אבל לא דק של 19 אינץ' וממש חשוב לי שיהיה לי כרטיס מסך טוב אם מישהוא יכול לעזור לי לבנות מפרט טוב וגם אולי להגיד לי בערך כמה הוא עולה ומאיפה לקנות אז סבבה ביי אנשים

15. Started by jambo7,

ללא מסך ללא מדפסת התקציב בסביבות 2000 שח מדובר בילדים קטנים ללא דרישות גרפיות גדולות משחקי ילדים כמו איתמר קומפדיה איתמר ותוכנת אופיס תודה

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  16. מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 695 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 1 430 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 190 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 1 210 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 1 190 ספקי כוח‏ Ener…

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  17. התקציב שלי הוא גדול מלכתחילה - עבדתי בשביל זה קשה וזה מה שאני רוצה להוציא. AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Thermalright XP-120 OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX GigaByte- 7800GTX (GV-NX78X256V-B) 256MB DDR3 - PCX - Retail Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS Seagate 300GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ANTEC (TX640B) Black MiniTower Case 400w Logitech MX-1000 Cordless Laser mouse- RETAIL Logitech® Media Keyboard - PS2 סה"כ 12,000 ש"ח (במ…

18. Started by dorbanz3,

ההצעת המחיר היא מ KSP מעבד E6300 זכרונות 512MB DDR2 800 MHZ KINGSTON HYPER-X לוח GYGABYTE 965P- DS3 כ. מסך Saphir x1650 pro 256Mb ד. קשיח seagate 160gb sata2 dvd/r LG מארז compucase hec midiTower + 300w psu מערכת בתקציב צנוע אבל אני בכל זאת עדיין מודאג מהספק של hec יכול להיות שאני יעבוד ב- oc קטן.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  19. שלום, אני בקרוב מחליף את המחשב וצריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב לא מוגבל רשמתי 6500 כי זה נראה לי סכום הגיוני להשקיע. המחשב משמש למשחקים כבדים (הכי חדשים שיוצאים) סרטי HD, אני לא מתכנן לעשות OC. המסך (23') כרגע משמש גם לצפיה בTV עם מכשיר מחובר למסך, אם יש חומרה שאפשר להוסיף למחשב שתהיה אפשרות לצפות בלי המשיר הנוסף/ מכשיר טוב יותר שיתמוך בHD ** המכשיר מחובר לממיר של YES. אין צורך בציוד היקפי אבל אני יכול להחליף גם (עכבר, ומקלדת) אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שיהיה 1T זיכרון שהמחשב יהיה שקט, הוא נמצא בחדר שינה. אני לא צריך המלצה כרגע לחנות אלא למפרט לעצמו. יש לי את הסכום כרגע, לכן אני מעדיף לקנות מחשב כמה שיותר חזק שיחזיק לשנים הבאות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים,בתקציב של בסביבות 4500 לא כולל מסך רמקולים צורב... אני רוצה לשים דגש על זיכרון,אני צריך 2 גיג'ה ראם וגם כרטיס מסך מאוד חשוב.... אפשר לקצץ את זה מהhard drive שיהיה בסדר אבל אני לא צריך יותר מ120 גיג'ה וגם המארז לא צריך להיות הטופ שבטופ תודה מראש

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שלום חברים , אשמח אם תוכלו לתת לי פה מפרט לשרת אחסון . אני צריך רק מעבד חזק ו80 ג'יגה הארדיסק . השאלה מה המפרט שאפשרי להשיג במחיר כזה ? ואם תוכלו להפנות אותי למקום מסויים לרכוש במחיר זה אשמח . תודה רבה על העזרה . בברכה , מאור

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. שלום ... אני מחפש המלצה למחשב לדודה שלי התקציב כותרת לא ניתן לחרוג הבנתי שעדיף amd כי זה יותר משתלם מחשב שיחזיק כמה שנים ולא יבוצעו בו שידרוגים רוב הסיכויים נ.ב יהיה מסך 22 אינץ בעתיד!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט משחקים בקטנה מוזיקה סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אימיול אופיס ביטורנט אינטרנט אנטי וירוס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשימוש ביתי בלבד 3 4. האם יש רכ…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by dolevc2,

מחקתי סורי אנשים.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום קראתי קצת בשרשורים קודמים.... לא היה בדיוק מה שאני צריך... אלו הדרישות למחשב לפנסיונרית (גלישה, מסמכים ושיחות וידאו בסקייפ): 0) כמה שיותר זול, בלחץ 2300 1) אחריות 3 שנים. 2) ביצועים סבירים, שלא יהיה עוד שלוש שנים סוס מת. 3) יחסית אמין או חברה אמינה. 4) 4G זיכרון פנימי. 5) מסך 14 אינץ ומעלה. לא צריך מערכת הפעלה... אשמח להמלצה על שני אלו (מה מהם עדיף או ששניהם גרוטאות...) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=809011,809007 אשמח להמלצה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  25. ומה דעתכם עליו באופן כללי... איזה תוספות כדאי להוסיף/להרחיב? איזה מעבד וכדמ'... הצרכים שלי דיי בסיסיים, אבל אני רוצה שיהיה סבבה גם לעוד 3-4 שנים. בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים