ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום רב כאמור בכותרת אני מבקש מפרט למחשב שישמש כnas בסכום של 2000 שח ללא חריגה ורצוי פחות בתוך המפרט הזה צריכים להיות ארבעה הארדיסקים לא בהכרח בנפח גבוה אבל חשוב מס' ההארד יסקים בשביל היתירות אני מתכוון להפעיל את הnas במע' freenas ובraid 5 תוכנתי. לשימוש משרדי אינטנסיבי של ארבע תחנות בעבודה יום יומית של 8-10 שעות ביום. המפרט השני הוא למחשב משרדי שיעבוד גם כן 8-10 שעות ביום חמישה ימים בשבוע ויריץ תוכנות קאד בסכום כאמור של 3000 שח ללא חריגה וללא ציוד היקפי אני מבקש להביא בחשבון אפשרות לשדרוג עתידי של זיכרון/מעבד למחשב שתשמש את המשרד לשלוש ארבע השנים הבאות, כרגע המחשב יעבוד על XP אולי בעתיד הנראה לעין נעבור לWIN7 אחרי שמספיק טכנאים יצברו ניסיון על המע' הזו. כהערה לסיום אני …
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ידידה שלי, שהיא סטודנטית להנדסת מכונות, ביקשה עזרה עם קניה של מחשב חדש באיזור ה-5K עם היקפי (ללא רמקולים) שיהיה הכי משתלם ואמין שיש. היא לא משחקת בינתיים, והיא לא תעשה אוברקלוק. אם היא תרצה לשחק אחרי הלימודים היא כבר תשדרג את הכרטיס מסך. היא כן רוצה מחשב שיהיה חזק ויתמודד עם תוכנות סגנון MatLab, ועם צפיה בסרטים, לבינתיים כנראה ללא צורך של חיבור לטלוויזיה. חשבתי על המפרט הבא: 3Y CPU: AMD Athlon64x2 3800+ - Dual-Core 1MB Cache [AM2] 0Y Cooling: Retail BOX 3Y Motherboard: Asus ?M2NPV-VM Socket AM2 (nVIDIA 430) 3Y Memory: 2x512mb DDR-II 667mhz PQi / Twinmos 3Y Graphic: *Onboard* GeForce 6150 built-in (DVI-HDTV) - 0nis 3Y Hard Disk: Western Digital 250GB 7200RPM …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
השבוע החלטתי לקנות מחשב חדש, ללא ציוד היקפי. המחשב בעיקר לשימוש באינטרנט, חשוב לי שיעבוד מהר, בצורה שקטה (משאיר אותו דלוק בלילה והוא בחדר שינה שלי), שמשחקים חדשים יעבדו בלי בעיה, למרות שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. המסך שלי , LG 22 אינץ' http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697423 הציעו לי מספר הצעות ואחת ההצעות שעל הפרק היא: מארז SONATA ||| ANTEC ספק כח JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כרטיס מסך Nvidia GeForce 9600GT 512MB-3 O.C MSI דיסק קשיח 32GB SATA2 16MB HITACHI זיכרון 2G DDR3 1333MHZ CEON (שתיים- סה"כ 4G) צורב GH22LS40 LIGHT SCRIB SATLG DVDX22 DL כרטיס רשת 1G LAN…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביד 2, שיש מלא הצעות למכירה של הZENBOOK PRIME החדש. מה דעתכם על קניית נייד ביד 2 במיוחד אם עשיתם זאת בעבר. דבר נוסף, כשכתוב מחשב חדש עם אחריות, האם יש פרוצדורה להעברת האחריות? האם האחריות רשומה על שם הקונה או שהמחשב עצמו "מזוהה" באיזה שהיא דרך? או לדוגמא אם מישהו קונה לי מחשב בדיוטי, האם צריך לרשום את זה על שמי או משהו כזה? בקיצור איך זה עובד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וסרטים. * גודל המסך? 13-15.6 מאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא על חשבון ביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיף שהצורב יהיה בתוך המחשב ולא חיצוני. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי קניתי אותו, יש לו מסך לד, אבל אני לא מרוצה מאיכות התמונה שלו, אין לו צבעים חיים, לחבר שלי יש מחשב מדגם HP Pavilion ישן יותר עם מסך LCD , שם ממש רואים 10 , גם חדות הפונטים לא משהו, יכול להיות שזה ביגלל שיש לו מסך LED? בהרצת מישחקים כבדים הוא רץ חלק מאוד, קניתי מKSP , רציתי לדעת אם שיש אפשרות להחלפה אם לא מרוצים? רוני
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אשתי נוסעת לחול ויכולה להביא מחשב נייד רציתי לקבל המלצה ללפטופ וגם האם בכללל כדאי להביא מחול מטרת המחשב - אינטרנט, קצת סרטים, קצת אופיס גודל - סביבות 17 כונן dvd ו cd- נדרש מסוג טוב משקל, זמן סוללה, בלוטות, העדפה לחברה כלשהיא,רישיון למערכת הפעלה ועוד... - לא משנה אחריות בן לאומית - אם נקנה בחול אז רצוי כרגע יש לי inspiron 1525 בערך בן 5 שנים והוא פחות או יותר בסדר, קצת איטי אבל נסבל אני מעונין במחשב שיחזיק לעוד 5 שנים(אם יש חיה כזאת, ואם מומלץ לנהוג בצורה כזו), משהוא כמו טויוטה קורולה או מסדה שיאפשר גלישה במהירות טובה ,גם אם יש כמה מסכים פתוחים במקביל, שהמסך והרמקול יהיו באיכות סבירה כי אנו צופים בסדרות טלויזיה לפעמים. תודה רבה שבוע טוב ושקט
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אין לי ידע רב בנידיים ולכן גם אין לי תקציב מוגדר. אני מחפש מחשב נייד לעובדה פשוטה יחסית: office ואינטרנט ובלי שטויות מיותרות. צריך שיזוז באופן סביר וגם לא מתוכן ויסטה. בכמה אפשר למצוא משהו כזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים! אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד... אני לא יודע מה הולך בניידים, אבל אני יודע מה היא צריכה. 1. שהוא יהיה קל. 1.5-2 2. 1 ג'יגה פנימי, אולי אפילו יותר. 3. כונן קשיח גדול. 4. חיבור אינטרנט. 5. כרטיס קול נורמלי. 6. צורב דיוידי. 7. מעבד חזק. אני מאמין שלא צריך ממש חזק, אלא כזה שיתן תמורה טובה למחיר שלו. 8. שהוא יהיה קטן. מחיר אני לא יודע.. היא לא אוהבת לקנות חרא.. אשמח לשמוע המלצות
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הנה:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD5 - B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪1370 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪638 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪607 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green כמות: 1 - מחיר: ₪443 כרטיס מסך: Sapphire ATI 695…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי נייד מדגם pavilion dv6 1330. כאשר יוצא לי לשחק בוא לדוגמה need for speed shift מהפתחי איוורור יוצא אוויר יותר מידי חם, כמו כן כעבור כ-15 דקות של משחק, המשחק נהיה פתאום איטי. ברשותכם אבקש לינק או שם של תוכנה שאפשר לראות את נתוני המעלות של הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מדגם readon hd 4650 ג'יגה זיכרון. בנוסף ארצה לדעת מה הטמפרטורה האידיאלית כאשר הכרטיס במאמץ, ומה האידיאלית כאשר במנוחה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח VS2010 - סולושינים כבדים ומורכבים + איקליפס משחקים וסרטי HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש תדיר אין צורך במסך חדש קיים מסך 22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + ניתן להתפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך הכל קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב קיים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, Thermaltake ARMOR Extreme Edition full tower VA8004BNS 953NIS Thermaltake ToughPower 650W W0104 699NIS Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb BOX 1445NIS ASUS Striker NForce 680i SLI LGA 775 1612NIS Kingston 1GB DDR2 800Mhz PC-2-6400 CL5 x 4 450NIS XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX 2290NIS WD Raptor 74GB 3.5 10000RPM 16MB SATA2 895NIS WD 500GB 3.5 7200RPM 16MB SATA2 x 2 1250NIS CoolerMaster Cool Drive 6 LHD-V06 x 3 949NIS ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 SATA BLACK 185NIS ASUS DVD-ROM x18 SATA E818AT 135NIS SAMSUNG 22 226BW 2Ms LCD WideScreen 1880NIS 3COM OfficeConnect Switch 5 Port 10/100Mbps 205NIS Logitech diNovo Edge Keyboard 1338NIS Razor DeathAdder Gamin…
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זיכרונות: DDR II 800Mhz 512MB Kingston Value ( כפול 4 ) כרטיס מסך: ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול: C-Media 4.1 (PCI) דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 320GB SATA II 7200RPM מארז: Tagan CS-188AF Aluminum Black, Window, 250mm Fan (No PSU) (תואם קוואד) ספק כוח: TrendSonic Black ATX 600W Power Supply ________________________________________________________ **המטרה של המחשב זה קצת משחקים, גרפיקה(פוטושופ, קורל-דראו, 3d ) לא משהו כבד במיוחד** חשבתי להחליף את הספק כוח לספק של חברה יותר מוכרת... אגב המחיר של כל התענוג הזה הוא…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA כמה שיעלה .יכול ליותר יקר. אבל לא של AMD אני צריכה למחשב של אחי . הוא מתעסק בתלת מימד ותוכנות של זה כולל אנימציה, CUDA ,רינדור ,תיכנות וכל הדברים מהסוג הזה וחשוב לו שיקרא 4K גם בכל מה שקשור לוידאו או תוכנות . משחקים ב- 4K לא כי זה כבר סיפור אחר כפי שהבנתי אבל חוץ מזה יתפקד ב- 4K בכל דבר אחר שניתן ובמה שהטכנולוגיה מציעה כיום. יש לו מעבד i5 מהאחרונים שיצאו , אבל לא i5k אלא הרגיל. יכול להיות יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה אם אפשר כמה שיותר פחות . אם יקר אז שממש יהיה שווה את זה, אבל כמובן רצוי שיהיה עולה כמה שפחות אבל כל עוד הוא מספק את הסחורה . מבקשת המלצה לשניים כרטיסים או יותר ,מרשת KSP בלבד. לאאאאאא פלונטר או רשת אחרת.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה ,המפרט הוא: לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3Rמעבד: core i7 930 שאר החלקים הם ברי שיפור אז עזרתכם תתקבל בברכה רבה,תודה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכם . ברשותי מחשב שולחני 2 Intel Pentium Dual Core .אני שוקל לקנות בארהב מחשב נייד " 13 MACBOOK PRO . האם אתם חושבים שתהיה לי בעיית העברת קבצים (בעיקר תמונות ) מהמק לשולחני ומהם ? הנייד מיועד לטיפול ומיון ראשוני של תמונות שאני מצלם . תודה מראש אדי
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
החלטתי כבר כמעט לגבי כל הפריטים שירכיבו את המחשב החדש אני צריך עזרה במספר נושאים. המפרט כרגע הוא כזה: מארז: NZXT CA-SW810 לוח אם: ASUS P8Z68 DELUXE\GEN3 מעבד: Intel Core i7 2700k זכרונות: CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 2133 MHZ דיסק קשיח 1: OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB דיסק קשיח 2: Western Digital Caviar Black 1.5TB 7200RPM SATA 6GB\s כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 680 SC 2MB הרכיבים החסרים הם: ספק -? איזה ספק יחזיק מערכת כזו במחשב של SLI בעתיד ודיסק קשיח נוסף. קירור - ? חשבתי על קירור מים למעבד כדוגמאת H80 או H100 . יהיה צורך בקירור מים גם לכרטיס מסך? יש אפשרות לקנות את הדגם עם הקירור מים המובנה. אם למישהו יש עוד תובנה לגבי הרכיבים שנבחרו אשמח לשמוע. ערב טוב
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא מארה"ב (תוך שבוע את המחשב הבא): HP Pavilion dv6700t Operating system Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) Processor Intel® Core 2 Duo Processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB) Display 15.4" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)!! Graphics Card 256MB NVIDIA GeForce 8400M GS - For Core 2 Duo Processors!! Personalization HP Imprint Finish (Radiance) + Webcam + Microphone Networking Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Hard Drive 160GB 5400RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Primary Batt…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכוון לקנות מחשב כמה שיותר מהר אפילו אם יביאו לי עכשיו מפרט טוב אני קונה אני ממש דחוף לי מחשב אז קיצר.. אני צריך מחשב בסביבות ה-3000-3500 אני מעיקרון המחשב צריך להיות מהיר!! יותר לאינרטנט אני יתקין עליו משחק אחד שתיים לא כאלו כבדים אבל בינונים כזה (קאנטר בטרייק למי שמכיר..) אבל בעיקרון אני עובד יותר על המחשב מתכנת אתרים ומעצב וזה כאילו הרוב על האינטרנט.. אני צריך הכל מחשב כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך+רמקולים אני צריך צורב DVD.. בקשר למארז בדיקת מערכת הרכבה וכל זה תקשיבו אני רוצה מארז יפה כאילו לא כזה מכוער שחור בלי כלום אני גם לא צריך כזה אתם יודעים איזה דרקון בצד וכולו שקוף למה זה עולה יותר אם זה בסדר מבחינת התקציב אז סבבה.. וההרכבה וכל זה אני יודע להרכיב מחשב א…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-