עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

אני מבקש המלצה למפרט לשימוש משרדי : אינטרנט,אופיס וכד'. (אין צורך במסך) התקציב נע בין 1500-2000 ש"ח כשהעדיפות היא למחיר הזול יותר. הדרישות מהמערכת שתהיה אמינה ומהירה. מחנות TMS. תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  2. בלי מסך, הארדים אני לא יודע אפשר לחבר IDE על לוח אם חדש ,אם כן אז גם בלי זה ובלי כוננים 1000$ דולר פלוס מינוס תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  3. היי מצורף המפרט. המחשב מיועד לאישה מבוגרת, לשימוש באופיס, אינטרנט, סריקה וצריבה. איך הוא ביחד למחיר? יש רכיבים שכדאי להחליף באחרים, במסגרת התקציב ? (דגש על לוח \מעבד\מסך) תודה ושבת שלום (: כותרת תוקנה, סורי. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tepez,

צהריים טובים, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית (Office, Autocad, ...) התקציב הוא 3,000 ש"ח. אני מתכנן לחבר לו מסך 22-24. לא צריך: ציוד היקפי, כונן אופטי, הרכבה דיסק קשיח - כמה שיותר קטן. יש לי כבר מארז Hec CI-6A19 עם ספק כוח 300W - האם יש סיבה להחליף אותם?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  5. שלום חבר'ה, מה אתם אומרים על המפרט הבא? Case midi-tower cpu - intel 2.8 ghz 800fsb 1m dual core mb asus p5ld2vm se, lga 775, intel 8945g chipset memory 512 pc2-5300 ddr2 667mhz X2 hd- 80gb 7200rpm sata2 8m cache floppy ms wired keyboard ms pem wheel mouse lg gsa-h12n 18x super multi dvd display adapter ati chipset radeon x300le pci express, 128 mb, 64mb ddr סה"כ 737 דולר אחרי מע"מ. 3117 ש"ח. שווה? הערות? תודה, נדב.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני יודע שהתקציב למחשב כולל מסך נמוך. אבל אני מוגבל בתקציב. המחשב לשימושי אופיס, אימיליים, אינטרנט, והורדות. פחות לניגון סרטים. תקציב 2500 ש"ח (לא כולל מע"מ....) כולל מסך עדיפות לגודל 20-22" סביר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים. ומסכים. השאלה אם לא כדאי קצת למתוח רת התקציב ב 1000 ש"ח ולקנות כבר מחשב נייד, למרות שאין לי צורך כל כך בניידות. מה דעתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by omri6,

אהלן. מה דעתכם על המפרט הזה? מעבדי ?AMD? Price Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרונות? DDR II 533 512MB (Value) Corsair דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black מארזים? Frontier DELIGHT MIDI 400W, 120mm Fan, Silver כרטיסי מסך? GIGABYTE FX5200 128MB, TV, DVI האם ניתן לראות טלוויזיה עם הכרטיס מסך הזה? איך ה PIONEER בתור DVD? תודה!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעבודה משרדית נטו. הדרישות הן שהמחשב יריץ כמה חלונות פיירפוקס, אופיס, קצת סרטים, מוסיקה וכו'... אני צריך לקנות איתו מסך (לא משמעותי לי הגודל), מדפסת, מקלדת עכבר(אלחוטיים ושיהיו נוחים) וצורב. אם אפשר לדחוף לתקציב גם איזה זוג רמקולים איכותי זה יהיה נחמד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית בעיקר (אינטרנט), שמיעת מוזיקה, ומדי פעם צפייה בסרטים. ללא משחקים או שום דבר אחר. ___ 1. מה התקציב? 3000 ¤. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , מקלדת ועכבר רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא תודה מראש לעונים, אמיר.

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  10. הרכבתי להורים שלי מפרט לפי הדרישות בכותרת, רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר AMD Sempron 2800+ Gigabye GA-K8NS (nForce 3 250) Samasung/Twinmos 512MB 400MHz WD 80GB S-ATA Gigabye Raedon 9550 NEC CD-ROM X52 Compucase CI-6A19+Its PSU Floppy יוצא פחות או יותר בטווח, רק יש לי כמה שאלות: 1. סמסונג או טווינמוס? שתיהן חברות מצויינות לטעמי, זה משנה איזו מהן? 2. ראיתי הבדלי מחירים גדולים במחירי הסמפרונים בין חנויות, השאלה אם זה סתם או שיש ליבות שונות שנמכרות בארץ (או שרק פלרמו)? 3. כדאי להחליף את הלוח והכרטיס מסך ב Gigabyte GA-K8VM800M? 4. הערות נוספות? אה, ומה שלא מצויין (ציוד היקפי וצורב) זה כי לא צריך. תודה

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  12. אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית. המחשב אמור להריץ הרבה תוכנות באותו זמן (תוכנות משרדיות, אבל הן מצתברות אחת על השנייה), ולעבוד ככה רוב שעות היממה. הוא חייב להיות מבוסס אינטל (אני יודע ש-46X2 כנראה יותר משתלם...), וצריך 2GB ראם. חשבתי על משהו כמו E6300, לוח מבוסס 645, כרטיס מסך פשוט כמו 76GS או 73GT, דיסק קשיח של 160GB הכי שקט שאפשר (ולא ראפטור...) ו2GB של ראם. המארז יהיה P150 של אנטק, או הסולו (אם הספק של ה150 לא יספיק). ולא, לא מתוכנן OC. אני אשמח מאוד להמלצות למפרט. תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום לכולם, אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת משחקים, בתקציב של גג 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי, לא צריך דיסק גדול. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  16. http://tms.co.il/preview/spec/kpqusfwt/1 אשמח לחוות דעת מכם. המחשב הוא לגן ילדים, הוא אמור לסחוב על עצמו בערך 6 מצלמות אינטרנט אשר ישדרו און-ליין מה קורה בגן. זה, בעקרון, השיא של עבודתו.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט לעבודה כללית בתקציב של 2200 ש"ח ללא חריגה. אין צורך בציוד היקפי למעט צורב DVD פשוט. מכיוון שלא ישחקו על המחשב הזה בכלל אז כרטיס מסך OB יספיק.

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום. אני מחפש מחשב לתכנות בסביבת לינוקס. אני צריך גם כרטיס רשת אל-חוטי שנתמך בלינוקס. אין צורך במסך או ציוד היקפי כל שהוא. חשוב שהמחשב יהיה שקט - כי הוא הולך לחדר שינה כנראה. אין צורך באוברקלוקינג, אין צורך במשחקים, מבחינה גראפית רק חשוב שיוכל לנגן תוכן HD. מעבד - עדיפות ל Daul Core מסדרה 8. התקציב הוא 3000 ש"ח כי זה נראה לי הגיוני, אבל ניתן לחרוג אם אתם מרגישים צורך. יתרונות אפשריים: Form Factor קטן יותר מ ATX. יציאת HDMI. עדיפות לחנות באזור תל אביב והסביבה הקרובה תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי, עבודה משרדית, אינטרנט, קצת סרטים סדרות ב-HD. אולי עריכת וידאו ב-VEGAS בעתיד אבל לא משהו כבד מדיי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2314H, הוא 1920x1080 אאל"ט -לאילו הגדרות גרפי…

22. שלום לכם חברים וחג שמח. אני מחפש מפרט שיהיה בנוי בצורה מושלמת לתקציב שלי ל-3 פרמטרים חשובים, חשוב לי לציין שיש לי כבר כונן SSD ואני מרוצה ממנו, אז אין מה לשים SSD במפרט, תודה. 1 - עבודה מהירה ואפקטיבית עם תוכנות עריכת מוסיקה. 2 - עבודה משרדית 3 - גיימינג. שאלון : . מה התקציב המקסימאלי? 5,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מוסיקה , עבודה משרדית , משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניינת במחשב לעבודה משרדית (אינטרנט + אופיס) ולעבודה עם תכנות כמו מטלב, בתקציב של עד 2500 ש"ח. ללא ציוד הקפי, למעט עכבר - האם יש למישהו המלצה לעכבר אופטי, לא אלחוטי, בלי הרבה כפתורים ובעיקר נח? ללא כונן תקליטורים או צורב, ללא מערכת הפעלה, ללא OC. העיצוב לא חשוב. כונן קשיח גדול - רצוי שניים (אחד לתכנות, אחד לקבצים). תודה מראש לכל המשיבים!

24. מיקוד דרישות: מעבד שיכול להריץ ויסטה בצורה נורמלית 2G זכרון (brandname) שקט דיסק קשיח גדול (חצי טרה כנראה) אולי כרטיס מסך זול לטובת משחק מזדמן, ו(בעיקר) יציאת הDVI מסך 22'' מבית טוב (Samsung?) אם אפשר לדחוף לשם רמקולים איכותיים + מקלדת זה יהיה סבבה מפרט מTMS בבקשה, אני צפוני.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. חבר שלי צריך מחשב, המטרה בעיקר עבודה משרדית ותוכנות כמו autocad, solidworks וכו' התקציב בסביבות ה-3000 ש"ח ללא מסך תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.