עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הזה: יש לי ספק רק לגבי שני דברים : 1 ההתאמה כל המסך לכרטיס המסך. 2 האם אפשר להוריד למעבד E7500 כדי להוזיל ועדיין להשאר באותה רמת ביצועים. המחשב למטרת משחקים ואין לי אפשרות להוסיף לתקציב אפילו מעדיף להוזיל אם היה אפשרי תודה מראש המפרט נבנה באתר www.iqpc.co.il מסך: BENQ LCD 22" G2220HD 5ms DVI FULL HD אחריות: שלוש שנים בבית הלקוח. מחיר: ₪841 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.93GHz E7500 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪615 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-UD3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪456 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪418 כרטיס מסך: POWER COLOR HD…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by Bloodshot Eyes,

המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 970 Black Edition שהוספתי לו קירור ועשיתי OC ל4.0 שני סטיקים של 4 גיגה בייט G.SKILL לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3 GTX 660 2GB שבא מומהר. שני דיסקים קשיחים בנפח כולל של 750 גיגה ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W וכל זה בתוך מארז ANTEC THREE HUNDRED חשבתי להחליף את הפנום בi5 4570, את הלוח אם בGigabyte GA-H87-D3H LGA1150 ואת הספק בSeaSonic SSP-650RT 600W Gold Active PFC, סה"כ 1915 ש"ח, לא כולל הרכבה. נראה טוב, אבל לפני שאני מתחייב אני רוצה לדעת אם יש מפרט מבוסס AMD שיציג ביצועים זהים ויחסוך לי כמה שקלים או שההפרש בביצועים בין פנום למעבד AMD מהדור החדש הופך את הבחירה בAMD ללא משתלמת ואם משדרגים עדיף ללכת על אינטל. השימוש הוא למשחקים בעיק…

3. Started by arnon,

מה מומלץ , חובה מסך מט עדיף כמובן אחריות ארוכה ראיתי את הHP 4510S אבל לא הבנתי עם זה מסך מט או לא ? תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים לנושא) יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים. המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית. אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. אוקיי, אז זה מבאג, וזה יוצא 4600 ש"ח כולל מע"מ. הוא לעבודה משרדית ומשחקים, וגם לשמיעת מוזיקה. הייתי רוצה להוזיל אותו ל4000 בערך, ואם יש לכם המלצות על חנויות במרכז ובשרון זה יהיה מצויין. המפרט: לוח אם- abit kv8(via-k8t800, s-754,Gblan,6ch, ddr,sata)- עולה 570 ¤ מעבד- amd athlon (s-754\939) 3000+64bit 512k עולה 1097 ¤ זכרון- 256mb- 400mhz ddr 184pin שניים כאלה! עולים יחד 410 ¤. צורב פנימי lg dvd super-multi *16 דגם 4163 עולה 465 ¤ דיסק קשיח WD 80gb 8 7200mb sata עולה 404 ¤. כרטיס מסך radeon r9600XT 256 DDR עולה 943 ¤. ספק כח atx 20pin\24pin 520W עולה 153 ¤ מארז שעולה 270 ¤ רמקולים שבחרתי, עולים 350 ¤. מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי של מייקרוסופט עולה 266 ¤ סה"כ 4600., להוזיל …

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  6. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד . אני צריך אותו בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט וסופור מריו ;D עכשיו התעניינתי ב-3 מחשבים : HP http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1631 DELL : http://campus.shopy.co.il/products/111094 GIGABYTE: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3962 ב-DELL רק המעבד שלו יותר טוב (1.8 - 2.0) . וב HP , הכל יותר טוב . (אפשר גם לקבל הצעות כלפי מחשבים ניידים אחרים!) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by cad5011,

חברה של אמא שלי מבקשת לשאול בפורום איזה משני המפרטים הבאים כדאי לה לקנות. היא הייתה ב-KSP בת"א ואלה המפרטים שהיא מתלבטת ביניהם (הם מופיעים באתר שלהם). השימושים יהיו word, internet ובעתיד היותר רחוק אולי יישומים גראפיים ברמה של מתחיל (היא אמנית). היא מבקשת לקבל תגובות מכאן ואני אעביר את התגובות כמו שהן. מה אתם אומרים? מפרט פנטיום: P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטלABIT IS7-V (intel 848) זכרונותDDR 400 256MB A-DATA דיסקים קשיחיםSEAGATE 40 GB 7200 ATA-100 Barracuda כרטיסי מסךMSI GF 4 MX4000 DDR 128MB,TV כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קולOn Board 128Bit כוננים- CD-ROM MSI x52 ציוד רשתותOn Board 10/100 מארזיםATX MIDI 400W usb מקלדות2/3…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. אהלן, היה לי SAMSUNG N150 עד שיימח שמו וזכרו גנב לי אותו... מחפש מחליף קטן וחמוד, עד 1800ש"ח. ראיתי שיצא מעבד כפול ליבה לATOM, עד כמה ההבדל מורגש בביצועים ולאילו דגמים יש אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב מבוסס AMD , עם לוח אם בעל כ.מסך טוב (לא מעוניין להשקיע על חיצוני ) המחשב יהווה מחשב עבודה לתוכנת vmware לצורך לימוד. המחשב יעבוד בצורה אינטנסיבית ובעומסים. דרישה לספק כוח איכותי ואוורור נורמלי במארז. חלקים של חברות מוכרות. ללא ציוד היקפי ומסך רק מארז מחשב. צבע המארז לא משנה (העיקר לא מזעזע) Oc לא מתוכנן. גיימר קליל ,חובבן (call of duty וכד'...) צריך מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף תקציב של 2000 ש"ח. תודה רבה ושיהיה אחלה יום.

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  10. שלום אני מחפש מחשב נייד לא חשוב החברה שיהיה עם 1G זיכרון כרטיס מסך טוב והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת של INTEL מסדרת PRO1000 מישהו מכיר כזה דבר? המון תודה למי שיעזור אגב אין הגבלת מחיר

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Itaylasman,

אהלן, הציעו לי את המפרט הבא, אודה על המלצות/שינויים מארז ATX/BTX תעשייתי 6A19 ספק ENERMAX 520W שני דיסקים: 200GB 8MB WD SATA2 מעבד: Intel P4-3Ghz 775 2MB - Box כונן 1.44 של TEAC לוח אם: P5LD2 ASUS P4 שני זכרונות: Samsung 533Mhz 512MB DDR2 (אפשרות לשידרוג ל-2GB) כרטיס מסך: PCIX SLI nVidia 6600GT 256MB+DVI (יש אפשרות לשדרוג ל 6800) כמו כן אני מתלבט לגבי מקלדת ועכבר, יש לי אפשרות להשיג את ה Dinovo של LOGITECH ממש בזול אבל הבנתי שיש לו בעיה במשחקים... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by xfwind,

יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לקנות את הgigabyte w468 2.0GHz ומסתבר שהדגם הנ"ל עולה הכי זול אצל לא אחרת מאשר "אייבורי", אני יודע שבתחום המחשבים הנייחים ישנם לא קצת תלונות כאן בפורום אבל בגלל שזהו מחשב נייד ולא מרכיבים אותו במעבדותיה של אייבורי חשבתי, מה כבר יכול לקרות? מימוש אחריות?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by פבליק,

שלום! אני סטודנט והחלטתי לקנות מחשב דוקא כבר החלטתיללכת על לנובו סדרה N הדגם הבא http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3042 אבל אז HP יצאו בדגם הבא ואני בהטלבטות http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 אני מניח (תקנו אותי אם אני טועה שההבדל בביצועים של המעבד זניחים(T5500 מול T2400) וכך גם בין כרטיסי המסך(GFORSE 7300 מול 7400) אבל המחשב של HP גם בא עם תוספת של 512 זיכרון לעומת הלנובו וגם עולה פחותבכמעט900 ש"ח (למרות הכרטיס מסך ומעבד התמקדם יותר).יתרון נוסף של HP הוא הרמקולים שלו שברוב הדגמים די איכותיים בעוד שאצל לנובו הסקירה קטלה את הרמקולים והמליצה להשתמש באוזניות. לכאורה הבחירה ברורה אבל הבעיה שעל המחשבים של לנובו מצאתי די חומר ברשת בעוד שעל המחשב של HP ל…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. התקציב שלי הוא 5.5K גג, ואני יכול לקנות רק מKSP.. הנה המפרט, יש שם את כל מה שאני צריך, מה שלא נמצא או שיש לי או שאני לא צריך. המחשב הוא למשחקים בעיקר ולאינטרנט. איך? זה המקסימום שאני יכול להוציא מאותו התקציב והחנות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Time_Is_Money,

אני רוצה לבנות שרת שיטפל בכל נושא הדואר, אחסון קבצים, ניהול הורדות, גישה מהירה של מולטימדיה. חשבתי על שני מפרטים ואני צריך דעה של מישהו שמבין בדבר. המפרט הראשון: PIII Dual Processor board 800Mhz (133Mhz bus) X2 1.5GB 133Mhz Memory 18.2GB SCSI (X3) RAID + 40GB IDE O/b audio O/b video gigabite lan המפרט השני: Athlon XP Single processor board athlon XP 1800 - 2400 256MB 266/333Mhz Memory 40GB IDE (X2) RAID O/b audio O/b video or Geforce 2 MX. gigabite lan מה עדיף? בעקרון אני משיג את שניהם באותו המחיר...

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד עם כניסת טלויזיה (לחיבור מצלמה), מסך איכותי והרבה זיכרון (לעבודה בפוטושופ). מישהו יכול להצביע לי על מחשב מתאים?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by mordin999,

אני הולך לרכוש מחשב חדש עד סוף השנה (אני לא לחוץ בנושא). השאלה שלי האם כדאי לחכות חודש חודשים עד שיצאו המעבדים החדשים של אינטל (בשביל הירידה במחיר). ואולי איזה משהו מעניין בשוק כרטיסי המסך. או האם ההבדל בין היום לבין עוד 4 חודשים (מקסימום) לא יהיה משמעותי.

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by amd@ati,

היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by iquitos,

האם כדאי להתקין WIN 7 64 bit על מחשב DELL inspiron 1440 t6500 שיש לו 2 ג'יגה זיכרון?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by draak31,

אני צריך מחשב נייד לצרכים כללים, אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים(לא כבדים). התקציב הוא 6K-5K. זה דחוף.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by komer83,

קצת משחקים (משחק אחד למעשה, WoW) איפה אפשר לשפר או להתאים יותר טוב (עדיף עם מחיר כלפי מטה) מה שמטריד אותי זה הקירור למעבד שאני לא יודע אם יתאים למארז וללוח אם. צריך להחזיק לפחות 3 שנים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I56600 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Fan - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1143/1120 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170N-WIFI - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset - Dual channel DDR4 memory - Integrated Graphics with DVI, 2 x HDMI video outputs - PCI Expr…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. בוקר טוב המחשב הנייד הוא לצרכי הפקת מוזיקה עם תוכנות כמו Reason (או Ableton, Cubase) ולשאר הדברים הבסיסיים שעושים בדרך כלל עם מחשב צריך להיקנות באילת בגלל שמזדמן להיות לי להיות שם ויש מבצעי black friday יש שם KSP, אייבורי ובאג כנראה יש עוד שאני לא מכיר בתחתית העמוד הזה רשומות בקשות מינימום למחשב שיריץ את התוכנה Reason https://shop.propellerheads.se/product/reason-9/ תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש ברובו לאינטרנט ואופיס אבל גם קצת למשחקים קלים. ראיתי את המפרט הזה באייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= וחשבתי שעם עדכונים קלים או יתאים, מה אתם אומרים? הנה תמצות: מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג לספק EZCOOL 450W 12CM FAN שנות אחריות רק 79 ש"ח מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי G31 Pearl Creek צ'יפסט Intel G31 (לא 945) דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD כרטיס מסך Intel GMA 3100 UPTO 384MB שדר…

25. שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים