עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אמא שלי מחפשת מחשב נייד לשימושיים של אינטרנט סרטים וכו'... מספיק לי רק לקבל המלצה לדגם ואני כבר יחפש אותו בחנויות שבאזור שלי.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך .לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB ומעלה, * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? יתרון - לא חובה. * לא נדרשת אחריות בינלאומית . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. Started by roma,

שלום חברים! אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד... אני לא יודע מה הולך בניידים, אבל אני יודע מה היא צריכה. 1. שהוא יהיה קל. 1.5-2 2. 1 ג'יגה פנימי, אולי אפילו יותר. 3. כונן קשיח גדול. 4. חיבור אינטרנט. 5. כרטיס קול נורמלי. 6. צורב דיוידי. 7. מעבד חזק. אני מאמין שלא צריך ממש חזק, אלא כזה שיתן תמורה טובה למחיר שלו. 8. שהוא יהיה קטן. מחיר אני לא יודע.. היא לא אוהבת לקנות חרא.. אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב העגלה שלי כבר איתי יותר מ4 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו, שהוא בזמנו היה פאר הטכנולוגיה (7 אלף שקל לא הולכים ברגל)...בקושי אם כמעט לא מצליח להריץ משחקים חדשים, אני כבר האמת בקושי משחק במשחקים חדשים, ומתרכז במשחקים ישנים שאף פעם לא שחקתי בשביל לא להסתכל בבושה בFPS שהם בסביבות ה10. אז הגיע הזמן וגיליתי שיש לי לא מעט כסף בבנק. הכסף מחכה לי לדברים חשובים אז במקום לתת לצדקה אני חושב שאני אתרום לעצמי את כספי... עכשיו ישבתי המון ובחנתי רכיבים, ואני באמת לא בעניינים כמו פעם (מה גם אין לי זמן - חייל קרבי) וקצת קשה לי להבין מה אני צריך ומה כדאי לי (ואין לי מספיק זמן לשבת ולקרוא על הכל) אז אני נאלץ להשתמש בידע הרב שלכם. בעקרון אני צריך מחשב שהוא מאוד חזק שא…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by Gliding,

היי, (אני לא יודע אם מותר לפתוח ת'רד חדש באותו נושא, ולכן התנצלות מראש) ברצוני לרכוש מחשב מבוסס AMD 64 במיועד לשימוש ביתי, מעט גרפיקה ומעט משחקים. אני משוכנע לחלוטין שלפחות 70% מהמשתמשים ינסו לשכנע אותי שלא כדאי, ולען מי שמתכנן, אני אודה לו אם יציע לי מפרט חלופי באתו תקציב שיצליח לשנכע אותי למה כדאי לי לותר על ה 64 bit. התקציב הוא 3000 ש"ח, ואמור לשמש לזכרונות, לוח אם,מעבד ומארז. המון תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by DXter,

זה המפרט שקנו לי: AMD 64 BIT 3000 VENICE 2X512 DDR 400 SEAGATE 160 G NCQ ALBATRON K8NF4U ALBATRON 6600 GT ENERMAX 425 CHENBRO W GLACIALTECH 120+80+80 LG4163B מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by Rudo17,

חברים אני רוצה לקנות מחשב מחר בסקייפיסי .. מכיוון שהתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח כולל מסך אני מעדיף להוריד אותו ל3500 בלי מסך ולחסוך למסך.. אני רוצה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך תומך directx10 מעבד ולוח אם טובים בקיצור את המפרט הכי טוב ב3500 שקל למשחקים.. תודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by gunrhutjbha,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?80 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למש…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by lumi,

אני צריך להקים כיתת מחשבים, שתשמש לעיצוב גרפי ועבודה בתלת מיימד המחשבים צריכים לעלות MAX 4500 ש"ח לאחד! כולל הכל! קיבלתי הצעה ואני מבקש תגובות והצעות לייעול ושיפור. מעבד: אינטל P4 3.0 S775 לוח אם: abit (915( S775 זכרון: 512mb a-data דיסק קשיח: hitachi/ibm 120gb sata כונן פלופי צורב משולב: combo AOpen 48*24*48 +dvd*16 מארז: 2202 atx midi pfc מסך: daewoo 17' flat מקלדת: ms internrt עכבר: ms mouse optical כרטיס מסך: pine xfx fx5500 256 mb 128bit כולל הרכבה סה"כ 4230 לדעתי המפרט סביר אך אני לא יודע אם הכ.מסך טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  9. התקציב הוא 3500 ש"ח כמו שציינתי בכותרת. מטרות המחשב הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט, גראפיקה. שימו לב שמשחקים חדשים כגון HL2, GTA SA (San Antonio), Far Cry יפעלו טוב על המחשב. דיסק קשיח בנפח של 80GB יספיק לדעתי, זיכרון 256MB יספיק גם להתחלה, לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת...).

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. אני מנסה לבנות מפרט למחשב ללא מסך בסכום של 4500 ש"ח שהולך לשמש בעיקר כתחנת עבודה בבית. אם אתם יכולים לזרוק הצעות ורעיונות למפרט מומלץ בסכום הזה אני אשמח מאוד. תודה.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by ofirroze,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ לא יקר (עד 4 אלף), אך מהיר ואמין. עדיף שיהיה גם כרטיס מסך סביר (למשחקים יותר כבדים) וכונן קשיח עם מקום של מינימום 500GB. מטרות: לימודים, משחקים כבדים וקלים, עיצוב גרפי. הסתכלתי על המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200 מה דעתכם? אמין וטוב או שניתן למצוא תחלופות טובות יותר. תודה מראש.

12. Started by Aviad pet,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה לשימושים ביתיים אנטרנט סרטים ומצגות. חשוב שיהיה עם מסך איכותי א יפי אס. 512 גיגה אסאסדי. מעבד איי 5. חשבתי על מסך 15.6 . לא חייב להיות קל. שאלתי מבחינת איכות ובניית המחשב. האם יש המלצה פה למחשב יוצלח שעונה על הצרכים שלנו, מצרף קישור של מפרט שעלה לי https://www.pc365.co.il/product-24516-HP_Pavilion_15_cs3020nj_9PV80EA_ללא_מערכת_הפעלה?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה מראש אביעד

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  13. בבקשה תגידו לי מזה K ומזה OC ?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  14. ברשותי - moded chieftech aluminium blue + window athlon xp 2000+ + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD gigabyte 7VAX 256 DDR Asus Geforce 2 gts soundblaster live!value LG DVD ROM LG X48 Burner Vantec rounded IDE cables v.cooled case + 400W gen. PSU + 2 cold cathodes (green+blue) Mag 17" XJ700T כמה לדעתכם עליי לדרוש על המחשב כולל המסך? תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by OvD,

אני צריך רק 1. מעבד-AMD 2.לוח 3. כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו cs וכד' בלי ציוד הקפי וכול השאר רק מה שרשוםפה^^ זהו כול השאר יש לי כבר ושהיה טוב למשחקים וגם לOC נחמד

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by zniibidl,

כמה שיותר קל משקל לפחות 3 ג'יגה ראם כ. מסך לא מובנה של חברה טובה המלצות?

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. Started by MATAN_BS,

מצאתי את המפרט - ב ¤7,590.00 לוח - ASUS P5LD2 DELUXE מעבד - Intel LGA 775 64Bit 830 DUAL CORE 3 GHz 800 MHz 2 MB זיכרון - CORSAIR 1024 MB DDR2 DUAL CHANNEL 667 MHz כ.מסך - GeForce PCX 7800 GT 256 DDR 256 Bit דיסק קשיח - WESTERN DIGITAL S.ATA 2 160 GB 7200 RPM 8 MB cache נגן/צורב מדיה- LG 4163B צורב DVD±RW X16 מארז - THERMALTAKE SOPRANO כולל ספק 420 וואט אני מעונין להוריד את הכרטיס מסך ל - Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express Retail משום שאין לי צורל ברמת משחקים ככך גבוה כרגע. ולכן המחיר אמור לרדת בהתאם בכ 2500 ¤ כלומר לעמוד על כ 5000 ¤ מה דעתכם הגיוני ? נ.ב - אולי מישהו יסביר לי למה המפרטים באתר רובם (אם לא כולם) של AMD ?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  19. אני מרכיב מחשב לעבודה עם visual studio 2008 שיוכל להריץ לי גם SQL server. אני יודע שהמחירים שאנשים הציעו פה בנושאים ישנים יותר הם הרבה יותר גבוהים מזה, אבל האם יש הצדקה? אני הרכבתי משהו ראשוני בעלות של 1800 שקל, כל תגובה תתקבל בברכה: מעבד: Intel E6550 לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (with on board graphic card) דיסק קשיח: WesternDigital 160GB 7200rpm זכרון: 1Gb Twinmos DDRII 800MGh צורב: LG DVD-RW אין צורך בציוד הקפי. ועוד שאלה, מה היתרון של זכרון 800MGH על פני 667? האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך ב800? הנה לינק לדרישות מינימום של Visual Studio: http://msdn2.microsoft.com/en-us/vs2008/products/bb894726.aspx בכל אופן, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  20. משתמש בפרמייר פרו המפרט כולל מקלדת רמקולים ומסך ומארז פצצה וכרטיס מסך בן......

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by asi1998,

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/הנדסת תוכנה. יש לי התלבטות בנוגע לגודל המסך, אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת את המחשב למכללה במקצועות האלו. מישו יכול להמליץ לי איזה גודל מסך יהיה עדיף לי? 13,14,15? אני רוצה להיסגר על גודל המסך ואז לבחור לעצמי נייד. אני רוצה לקנות את המחשב עכשיו למרות שאני מתחיל ללמוד רק בשנה הבאה מהסיבה שאין לי מחשב כרגע. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום לכם, אני מחפש מחשב בסכום מקסימלי של 1,500 ש"ח. ניתן לנצל את כל התקציב. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, ללא מסך , לא מתוכנן OC. דרוש צורב. חשוב איוורור טוב, שהמחשב לא יהיה רועש, וכמות זכרון גבוהה. עדיפות לאיזור כרמיאל. תודה רבה מראש, אוהד.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום, אני מתחיל בחיפוש חרכישת מחשב נייד. ההבנה הראשונית שלי היא שיש מלא דגמים, לא שונים מדי אחד מהשני, ושקשה מאד להחליט מה באמת כדאי לקנות. אני לא רוצה המלצה על דגם ספציפי, אבל כן מעניין אותי לדעת מהנוסים יותר בתחום איזה חברות הן האמינות והטובות יותר ומאיזה כדאי להתרחק גם אם המחיר זול יותר? כמובן שכל דגם שונה מהשני ואני אבדוק ספציפית על כל הדגמים הרלוונטים, אבל בכל זאת, צריך להתחיל לצמצם את האופציות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. אוקי רציתי לקנות מחשב ועכשיו אני עומד לקנות אבל פתאום צצה במוחי התלבטות אני צריך את עזרתם בהחלטה אני בכיתה י , עכשיו המפרט שרציתי לקנות הוא: CPU: AMD ATHLON 64 3000+ BOX MOTHERBOARD: MSI K8N NEO PLATINIUM MEMORY: TWINMOS TWISTER 512MB 400MHZ C.L 2 X2 HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM S-ATA 8MB BUFFER VIDEO CARD: ALBATRON NVIDIA 6800GT 256MB 256BIT MONITOR: LG F700P (17") עכשיו זה מחשב מצויין שיכול להריץ את המשחקים הכי טובים והכי יפים אבל האם באמת אני צריך מחשב כזה כשעוד שנתיים שלוש במילא אני לא ישחק במשחקים כל כך הרבה וזה חשבתי לקנות אולי איזה מחשב נייד טוב אבל אני לא יודע האם לדוגמא המחשב הזה: http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by lioryb,

בוקר טוב. בסופ"ש הקרוב אהיה באילת, ואני רוצה לקנות שני לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הכולל הוא כ-6500ש"ח. אפשר לחרוג מעט, אבל אם לא הכרחי, גם לא חייב לנצל את כל התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב א. עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית. מחשב ב. אותו הדבר - בתוספת ממש מעט עריכת וידאו חובבנית (פעם או פעמיים בשנה) - אם זה מוסיף הרבה למחיר, אז אין צורך. בשני המחשבים תהיה צפייה בתכני HD (נטפליקס?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים