ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
היי בעוד כשבוע אהיה באילת, מעוניינית לרכוש מחשב נייד. בעיקר עבור כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, גיבוי מסמכים ותמונות. תקציב עד 2500 פלוס מינוס. מצרפת את השאלון 1. מה התקציב המירבי? 2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, חריגה של כ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גיבוי תמונות ומשחקים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני עוד מאט נועס לארה"ב ואנני יודע אם לקנות מחשב נייד ומפרט שלו הוא: (המחשב הוא של DELL) Catalog Number: 29 E1505RFC1 Module Description Show Details Inspiron E1505 Intel® Core Duo Proc T2400 (1.83GHz/667MHz/2 X 1MB L2 Cache) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Home LCD Panel 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife Memory 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHZ, 2 DIMM Video Card 256MB NVIDIA® GeForceGo 7300 TurboCache Hard Drive 100GB 7200rpm SATA Hard Drive Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 6.0 Combo/DVD+RW Drives FREE 8X CD/DVD Burner…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=1948 היי בזמנו הרכבתם לי פה בפורום את המפרט הזה מפה לשם לא יצא לי לרכוש את המחשב וכרגע בשורת הזיכרונות מופיע שאין במלאי. אשמח להמלצה סבירה של זיכרונות ע"פ ניסיונכם. אם אפשר בלינק חדש שאוכל להזמין. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים כבדים וקלים.... סביר להניך שהמסך יהיה 19" עם רזולוצייה של 1024X768.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ערב טוב, עקב מותו הפתאומי של מחשבי היקר אשר שרת אותי נאמנות ב5 השנים האחרונות (אי שם בארכיון נמצאות ההמלצות שלכם למפרט שלו), נאלץ אני לבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשבי החדש. התקציב הוא ככל הנראה 3000 שקל. אך ורק למחשב עצמו לא כולל ציוד היקפי. השימוש בו בעיקר אינטרנט אבל אני ארצה מדי פעם לשחק בו מבלי להתבאס שהוא מקרטע תודה מראש! עריכה: ד"א אני אשמח אם הממלצות יגיעו מהר, התכנון הוא לקנות את המחשב מחר, המחשב נשרף לי חודש לפני הגשת פרויקט 5 יח' תכנות, אין לי זמן לבזבז.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם,אחי רוצה לקנות מחשב מזיגזג דגש על מעבד של AMD(הבנתי שאפשר לקבל את אותם ביצועים כמו של אינטל רק בפחות כסף),כרטיס מסך טוב(שייאפשר להריץ NFSU2 בצורה חלקה[דוגמא...]) וללא מארז. עריכה: המחשב מיועד בעיקר לעבודות אבל גם למשחקים .. תודה רבה לכל מי שייעזור לי .. אסף.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעריכת קול ותמונה מקצועית (דגש על קול) תקציב: כ 15 אלף שקלים פחות או יותר דרישות המפרט: במחשב יעבדו שני מעבדים ב SMP ושהלוח יתמוך בזכרון DDR2 כרטיס קול איכותי 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF מצלמת WEBCAM איכותית עם מיקרופון מובנה (שאר הרכיבים כמו HD מארז מקלדת עכבר וכו אני סגור על עצמי אבל מי שרוצה שיוסיף) תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מסך גדול (לפחות 17 אינצ', מעבד חזק מספיק לעריכת תמונות וסרטים מקצועית (לגרפיקאים). עדיפות ל-4 ג'יגה זיכרון. אין הגבלה על המשקל והגודל הכללי, גם לא חייב כונן DVD / צורב כל עוד יש מספיק יציאות usb. עדיפות ל-pc (לעומת mac). תודה מראש, Mikle
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ציטוט שלום, אני מחפש מחשב לקנןת ב tms! אז אנא בנו לי מפרט בtms 1. מה התקציב המקסימאלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסכום הנקוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה ב) בידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, pes2013,nba -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע, מסך 19 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שמתאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי לכל מה שאני צריך + משחקים (גם כרייסיס על איכות בינונית...). בניתי מפרט ב-KSP בבערך 600 שקל, תנו תגובות ותגידו אם זה טוב (מפרטים חדשים יתקבלו בברכה): מעבד E6400 ב-1290 ש"ח, זיכרון של Spectek 2GB ב-1000 ש"ח ביחד, כ.מסך GIGABYTE 7900GS 260 MB GDDRIII ב-1190 ש"ח, לוח אם 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E של GIGABYTE ב-650 ש"ח, דיסק קשיח של Western Digital עם 250GB ב-390 ש"ח, מסך Chi Mei 745A 17" 8MS ב-875 ש"ח, רמקולים Creative SBS 370 - 170 ש"ח, צורב DVD + מקלדת ועכבר - 315 ש"ח, מארז HJA 201 MIDI 500W ב- 220 ש"ח. סה"כ - 6200 ש"ח (יותר מדי, אבל לא מצאתי מה להוריד...). אם אתם שולחים מפרטים, תבחרו בבקשה מעבד לפחות E6400 ודיסק קשיח של …
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים(יש לי כרטיס מסך), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, לכבוד יציאת VISUAL STUDIO החדש אני קונה מחשב חדש שיוכל להתמודד איתו. אני מתכנת ומפתח בWEB ומשתמש בכלים די כבדים (SQL SERVERS וכו'). אני רוצה רק אינטל. איך המפרט הבא בסביבות ה3500שקל: 775 P4 3.2 64BIT INTEL Cherry Creek D915PCYL WESTERN DIGITAL 160 SATA2 DDR 400 512MBX2=1024MB TWINMOS HEC COMPUCASE 6A19B DVD RW LG3163B יש לי כרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי.. חבר שלי (שאני סומך עליו) חיבר לי מפרט שהוא טוען שהכי טוב שהוא יכול להוציא, יצא לי 8800 סך הכל. הייתי רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים להלן הלינק למפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/h8kvta4y זאת לאחר התלבטות קשה שהייתה לי בין זה לבין Imac27 3.2GHZ שבהזדמנות זו תגידו לי מה עדיף, המפרט שהבאתי או האיימק . האם הייתם מחליפים רכיב ? האם המחיר משתלם ? מה אתם אומרים על המפרט \ מסך , והאם הוא עדיף על האיימק. תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המפרטים: http://computers.pricegrabber.com/laptop/toshiba/p/13/compare/masterids%255B%255D=756564702/masterids%255B%255D=756564703/ מה אתם אומרים? מי מהם מומלץ יותר? מה ההבדל בין AMD Athlon Neo ובין AMD Athlon Neo X2 תודה, איתי.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ראשית אני אפרט את את תפקידי המחשב, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, קצת תוכנות של מתמטיקה (אמא שלי מורה) וקצת סרטים, התוכנות לא כבדות, חובה 3 שנים אחריות. **לא למשחקים** הבעיה היא שאנחנו כמובן מעדיפים ללכת על התקציב הנמוך יותר אבל יש לנו מטרה אחת גדולה, שהמחשב ישמש אותנו לפחות ל-5 שנים, והשאלה היא אם מחשב בעל מעבד אחד יעשה את העבודה או מעבד בעל ליבה כפולה. אין לי ספק שלשנה הקרובה מעבד בעל ליבה אחת יעשה את העבודה, אך השאלה היא לגבי העתיד היותר רחוק, התוכנות יותר כבדות ומחשב שהיום יהיה טוב עוד כמה שנים לא יהיה כזה טוב, במיוחד אם קונים מחשב בינוני ולא טוב. מבחינת התקציב אנו נשקיע את הסכום הנדרש למחשב כזה מכיוון שהמטרה היא אמידות לאורך זמן, ואם רק קניית מחשב בעל ליבה כפולה יכולה לה…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האלן חבר'ה. יש לי חבר עשיר משהו בן זונה..... הוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב שיעלה לו את הכל הדברים הקשורים בלכידת וידאו וקידודים למיניהם... הוא ביקש שהמעבד יהיה של אינטל ולא AMD (דעות קדודמות קשות על AMD)... הוא הבהיר גם שהוא רוצה לשחק במשחקים כבדים בלי בעיות (לשם הנאה) אז הרכבתי לו מפרט מקווה שהוא טוב: Computer: Processor: Pentium® Processor Extreme Edition 965 Motherboard: P5WD2-E Premium Memory: Four of: Corsair DDR2 XMS2 1024MB 800Mhz, in Dual channel Graphic card: Gigabyte NX78X512VP-B PCX7800GTX 512mb PCIX16 H.D: WD 500GB SATA-ll 7200 RPM 16MB Buffer- WD5000KS DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: Compucase-HEC Midi Towe…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4K P2415Q.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט מחפש נייד ללימודים בעדיפות 13 אינצ' עם זמן סוללה ארוך. אין דרישות למחשב חזק במיוחד לכן מעבד ULV יהיה מושלם. רציתי לשאול מה אתם חושבים על HP dm3 שמוכרים בארץ? לצערי אין לי איך להביא מחו"ל (עם מישהו) ולכן אני די מוגבל למבחר שיש בארץ. תודה. עריכה: שמתי לב שטעיתי בפורום רק אחרי ששלחתי, אשמח אם תעבירו לפורום ניידים. תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני הייתי שמח לקבל מפרט שמתאים לתאריך (מה שיש במדור המפרטים אינו מעודכן) המחשב מיועד למשחקים בעיקר! ובתקציב של 2000 ש"ח! (אני מבקש לא לנסות להעלות את התקציב) הפלוס הוא שאני יודע לבצע אוברקלוק כך שאפשר טיפה לחסוך במעבד בשביל כרטיס מסך טיפה יותר יקר לטובת המשחקים. אין צורך במסך והמסך שקיים לא בעל רזולוציה גבוה.. (המסך 17 אינטש') ניתן לחסוך במארז (לא מעניין אותי היופי) העיקר שיהיה קצת מאוורר בשביל האוברקלוק. העדפה למעבד של אינטל שהוא טוב לאוברקלוק. תודה רבה! ABIRDH
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מפרט מחשב המחשב מיועד ל - עריכה דיגטלית , אופיס , אינטרנט ומשחקים כגון maplestory ---------------------------------------------------------------------------- מעבד: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN זיכרון: 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original -2X512 לוח אם: Gigabyte GA-K8NS-C-939 (nForce3 250Gb) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI דיסק קשיח: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 צורב : LITEON 52x 32x 52x CD-RW - BLACK כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK מארז: Thermaltake Xaser III Romeo - Black Case מארז הכולל 4 מאוררים. ספק כוח: Thermaltake Purepower 460W …
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-