ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך מחשב נייד חזק לפחות 3 ג'יגה זיכרון עם מעבד טוב לעבודה באוניברסיטה עם תוכנות כמו MATLAB ובהמשך התואר עבודה עם ווירטואליזציה. תקציב 3500 ש"ח חריגה רק במקרה וזה ממש אבל ממש משתלם +-200.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 2. מה שימושי המחשב משחקים BF3 GTA5 AC3 Dishonored... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אבל רק מה ש TMS עושים (מני…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ לאחי שישמש כמחשב העיקרי שלו. אין דרישות חומרה משמעותיות אלא רק משהו בסיסי שיעשה את העבודה ויהיה אמין תקציב: בשאיפה באיזור ה2000 ש"ח, ירכש בישראל * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך - מה שנכנס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - ללא * משקל רצוי - ללא דרישה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לנפח גדול, SSD שיקול משני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מ…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה : ;D אני משחק את המשחק קאונטר סטרייק כבר למעלה מ 5 שנים , אני משחק אולי 4-5 שעות ביום ואני רוצה לקנות מחשב חדש כיום יש לי : // CPU: Intel P4 1.5Ghz. // Motherboard: Intel Garibaldi 850GB. // Mouse: Intellimouse Explorer 3.0A (USB Port) +ICEMATE all around surfers(skatz). // Mousepad: Steelpad 4D. // Monitor: 17" CTX ultra screen. // Memory: 256 Samsung 800Mhz RDram. // Graphics card: HIS ATI RADEON 9250 128mb. // Operating System: Win XP PRO. // Sound Card: Creative Sound Blaster valua LIVE. מחשב מאעפן לכל הדעות שבקושי מזיז לי קאונטר , ואני לא יודע כמה להשקיע במחשב חדש . אני רוצה לקנות מחשב שיהייה חזק , שיריץ משחקים להרבה זמן למרות שאני מת…
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ב 13:30 אני קונה את המחשב הוא מיועד בעיקר לעריכת וידאו ולפעמים למשחקים אני לא גיימר והגדרות בינוניות זה מספיק בשבילי לשחק 1G זיכרון נוסף אני קונה עוד שבוע (מקבל בהנחה משמעותית אבל רק 1G) ככה שיהיה לי 2G 865 - GIGABYTE GA-965P-S3 1934 - Core 2 Duo E6600 660 - TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz 472 - Western Digital WD2500YS 16MB 1279 - ASUS EN7900GT 2DHT 256M 182 - SONY SDWQ120A DVD±R/RW X16 445 - THERMALTAKE SOPRANO BLACK 265 - ZALMAN CNPS7000B-AlCu LED 39 - SONY Floppy 1.44MB 495 - Enermax Liberty 400W סה"כ 6636 ש"ח אני לא בטוח לגבי הדיסק קשיח שלי (חשבתי על SAMSONG או דינמיקס) ולגבי המארז... יש הצעות לשיפור
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בניתי לשכנה שלי ת'מפרט הזה בתקציב 5 אלף ללא מסך המחשב בגדול : לצורכי אינטרנט אופיס מוזיקה וזהו! יש משו שכדאי או מומלץ לשנות במפרט? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר אבל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,שירים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא צריך כרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בחיפוש חרכישת מחשב נייד. ההבנה הראשונית שלי היא שיש מלא דגמים, לא שונים מדי אחד מהשני, ושקשה מאד להחליט מה באמת כדאי לקנות. אני לא רוצה המלצה על דגם ספציפי, אבל כן מעניין אותי לדעת מהנוסים יותר בתחום איזה חברות הן האמינות והטובות יותר ומאיזה כדאי להתרחק גם אם המחיר זול יותר? כמובן שכל דגם שונה מהשני ואני אבדוק ספציפית על כל הדגמים הרלוונטים, אבל בכל זאת, צריך להתחיל לצמצם את האופציות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע במאמץ משחקים וכדומה לטמ"פ של 75 מעלות. ניקיתי את המחשב מאבק וכדומה, אבל הקירור של המחשב אינו מספיק אף פעם, אני מחפש משטח טוב שאני אוכל להניח או להושיב עליו את המחשב הנייד שיתקרר, לא מזמן היתי משתמש בפתרון זמני בספר, אבל הוא חוסם פתחי איוורור בתחתית. נ.ב אם אתם מכירים משטח שהוא ישר ולא בצורה של "עליה" או רמפה כלשהי, אני לא אוהב כשהמחשב נדחף כלפי מטה כבר קרה לי עם משטח אחר שהוא פשוט החליק ונפל על הרגלים שלי.. למשל משטח שהוא פשוט ישר וגבוה מהשולחן תודה רבה חברים
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני להכין לו מפרט ב4K+-... למישהו יש רעינות? (לא צריך ציוד היקפי וכוננים אופטיים).
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המהירות שלו זה 1.5GHZ אבל זה דואל קור 2 לאיזה מעבד נניח בסידרה T3XXX הוא משתווה אני שואל כי אני חושב ללכת על הדגם הזה במקום לבחור מחשב נייד עם מעבד T2XXX או T3XXX השאלה שלי היא בתחום ה ביצועים תודה Intel® Core2 Duo Mobile Processor T5250 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA9S# Intel® Pentium® Processor for Mobile T3200 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAVG אולי עדייף את ה T3200 ?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! אאשמח אם תרכיבו לי מחשב טוב שיחזיק למספר לא מבוטל של שנים לאחר מחשב של 5 שנים שלא שיניתי אף חלק... אממ התקציב 4500 גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. לכלול הרכבה בתקציב! ובבקשה מהחנויות הנ"ל: מהחנות האחרונה אני מעדיף בגלל מיקום לרכוש רוב המפרט אך אם דבר יותר טוב/זול במקום אחר אז כמובן זה יהיה עדיף... www.ksp.co.il www.memorypc.co.il www.pcdiscount.co.il תודה!
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ראיתי שהאחריות לא ניתנת ע"י היבואן הרישמי ולא מצויין באתר מי נותן האחריות אלה נכתב שבחשבונית יכתב מי נותן האחריות. יש למישהו פה נסיון עם קנייה מהם או במישוש אחריות? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לרכישת מחשב חדש. אני מעונין במחשב (רק מחשב,ללא מסך) עד סכום של 3,500-4,000 שקל אני רוצה כרטיס מסך טוב-לא הכי טוב אלא טוב,כי אני לא משחק כל היום משחקים במחשב,אבל כשאני ארצה לשחק משחק אז שהכרטיס יהיה טוב אני עושה הרבה קידודים במחשב+מוזיקה(לא צריך כרטיס קול מיוחד,יש לי כבר :>) אז חשבתי על המעבד בעל הליבה המרובעת אבל הבנתי שזה לא כזה להיט, והבנתי שיש את המעבד E6850 שהוא מעבד חזק וטוב. זכרון אני מעונין במשהו כמו 2 GIGA ,מהדור החדש מה שאומר DDR3. HD- אני חושב על איזה 500 SATA2 של WD,אז אם יש דגם מדויק אני אשמח לשמוע. לוח אם-אין לי מושג לגבי חברה וכו',בגלל זה אני זקוק לעזרתכם בנושא. אז הייתי מעונין בהמלצה,ההה וגם כמה אמור לעלות הסבה של מחש…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill …
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנל: http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-Z87X-UD5H-Z87-Motherboard-Bundle/dp/B00D5XG8H8/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2NG4HB43UEDVL לא הבנתי האם זה כולל זיכרון ומארז או רק מעבד.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת עכבר וכל הציוד ההיקפי בלי הארד דיסק בלי כוננים (לא רגיל לא צורב ולא כלום) בלי מארז בלי ספק בעצם רק מעבד לוח אם זכרונות כרטיס קול אפשר לחרוג עד 5500..... במחשב ישמש ל: משחקים (הכי חדשים) הוא יהיה מחובר לטלוויזיה....(או בקיצור צפייה בסרטים וכו') קצת עריכת וידאו (לא יותר מדי) גלישה באינטרנט
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - מדי פעם CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא יזיק שיצליח לסחוב במידה נורמלית את המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo T5470, 1.6GHz, 800Mhz FSB, 2M L2 Cache 15.4 inch Wide Screen XGA LCD display with TrueLife 1GB, DDR2, 667MHz 2 DIMM 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS 120G 5400RPM SATA Hard Drive Genuine Windows XP Home Edition, SP2 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+R write capability, w/o Roxio Creator Integrated High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Integrated 2.0 mega pixel webcam Dell Wirless 355 Bluetooth Module (2.0+EDR) WGR614 54Mbps Firewall Wireless Router - Standard G
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להרכיב מפרט למחשב שמיועד לשימוש משרדי (תוכנות ייעודיות מבוססות רשת, אופיס, .... ). בניתי מפרט והייתי רוצה את חוות דעתכם משתי בחינות: א. האם הרכיבים שבחרתי אכן תואמים זה לזה ולא ביצעתי שגיאות מיותרות. ב. בתקציב שפירטתי האם ניתן לשנות / לשפר משהו ? המחירים לקוחים מהחנות בה המחשב יירכש (נעה מחשבים). לפי התקציב תוכלו לבצע הערכה של מה ניתן לשפר ומה לא. מארז + ספק: COMPUCASE 6C60 Black+Silver 300W VN PSU + FireWire מחיר: 265 ש"ח לוח אם: ASUS P5QPL-VM EPU מחיר: 430 ש"ח מעבד: Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX מחיר: 400 ש"ח זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר: 210 ש"ח דיסק קשיח: WD 500G…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל-דרוש מעבד חזק במיוחד עד כמה שניתן. *כרטיס זיכרון-חובה 2 גיגה של חברת קינגסטון(הבנתי שהם הטובים בתחום) *כרטיס מסך-חובה של GeForce *כונן קשיח- אם מומלץ אז GB500 אני מדגיש אני צריך מפרט ללא מארז, מקלדת ועכבר, זה אני קונה בניפרד, גם ללא צורב שאני אקח מהמחשב הישן. חשוב לי גם קירור מצוין לכול המחשב ואם אפשר שייהיה את הOC הזה. המחשב חייב להיות מצוין למשחקים הכי חדשים שיש זה המטרה העיקרית שלו. תודה רבה. תקציב-4000 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר? להחליף? [המחשב נבנה בפנדה וכניראה יקנה משם]
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-