עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jabka,

יש לי מעבד core 2 6550 המחיר לא כולל אותו המחשב יריץ vista בעתיד. נראה לי שאפשר להסתפק בכ.מסך בלוח אם (או בסיסי) כדאי שתהיה אפשרות לחבר אותו לטלויזיה.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים בדפדפן!) ופוטושופ (לא מקצועי). אין צורך במשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רמקולים, מקלדת ועכבר (ללא מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפ…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. היי. אני מנסה לעזור לחבר להרכיב מפרט מחשב לעסק שלו (מגרש רכבים). צריך להתחיל מ-0 כלומר כולל ציוד היקפי: מקדלת, עכבר, מסך, רמקולים (אפשר מסך משולב רמקולים), מדפסת משולבת (מדפסת + פקס + סורק). השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס, כך שלא צריך להרכיב מפרט חזק במיוחד. השקט ממש לא משמעותי. אם זה לא היה ברור אז לא מתוכנן שום OC, אין צורך באופק שדרוג ואין שום דרישות מיוחדות. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא כמה שיותר לחסוך, אבל לא עד כדי כך שהמחשב יהיה עגלה. אם אתם מכירים חנות באיזור חדרה עדיף לתת מפרטים משם. אני לא מכיר, אז זה המפרט שבניתי: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BloodFist,

המחשב ישמש את אבא שלי לעבודות משרדיות מהבית, שום דרישה מיוחדת. בעיקרון צריך ציוד היקפי אבל לא משהו מיוחד אז בזה אני כבר אטפל. יש משהו אחד שאני לא יכול לסדר בקשר לציוד היקפי וזה מסך, צריך מסך בתקציב של 500-800 בערך (תקציב נפרד מהתקציב של המחשב) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, בעיקר דפדפן ותוכנות office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by alergic,

רק המארז עצמו בלי הדברים מסביב כמו מסך מקלדת וכו' מחשב שאפשר להנות ממנו בגלישה לאינטרנט ומשחקים פשוטים. הבקשה: קניה מרוכזת של 10 מחשבים כאלו WIN XP על כולם צורב DVD בכל 1 כרטיס מסך לא פחות מ GEFORCE 6950 2 GB RAM לא לאוברקלוק רצוי מעבד CORE 2 זהו בעיקרון. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית הרבה חלונות דפדפן במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך לא כלול בתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ישב על הרצפה רוצה משהו סולידי וחזק שלא ישבר מפגיעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס…

8. Started by x-pac,

המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם דיסק קשיח גדול (לפחות 1T) ללא ציוד הקיפי ושיהיה כמה שיותר מהיר ויוכל להריץ מספר ישומיים ביחד בלי להתאמץ יותר מידי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by steelmanx,

היי, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לחסוך אבל כן לעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש את אמא שלי לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. אני בטוח לגבי הכל חוץ מהלוח אם, המסך והמארז, כל השאר תשאירו זה מה שצריך לעבודה (בית מרקחת). אני צריך בלוח אם כרטיס מסך מובנה. אל תציעו AMD כי זה לא מתאים לעבודה, זה המעבד שאני צריך. מה דעתכם? מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 ¤299 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39143 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Corsair DDR2 512MB 667MHz CL5 ¤101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS512MB667D2 כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD ¤87 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ODV5800B כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤34 http://skypc.co.il/produc…

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  11. אז ככה... המפרט הוא בשביל מכר שלי שהשימוש היחיד שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולכתוב איזה מודעות ומסמכים בWORD. הוא לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר כבד במחשב. אני כותב 800 שקל כי לא נראה לי שאפשר לקנות משהו נורמלי ושיחזיק הרבה זמן בפחות. אפשר לחרוג במחיר קצת ... הוא לא הגביל אותי ... אני פשוט לא חושב שמשתלם לו לקנות משהו יקר. הוא לא צריך מסך.מקלדת,עכבר ורמקולים .. את זה כבר יש. הוא צריך צורב.. אז חשבתי כבר להכניס פה צורב DVD.. גם ככה ההבדל במחיר לא כזה גדול. אין צורך בדיסק קשיח גדול ... אממ...נראה לי זהו... אם אפשר להסתדר בפחות מ800 שקל .. גם טוב. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מפרט שהרכבתי למחשב המיועד לעבודה משרדית (וקצת משחקים) בתקציב של 7300 ש"ח (כולל מסך): מעבד Intel Core 2 Duo E6400 גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח אם Gigabyte GA-965P-DQ6 Motherboard זיכרון Kingston KVR533D2E4/512 512MB 533MHz DDR2 ECC CL4 DIMM דיסק קשיח Maxtor Daimondmax 10 250GB 16MB SATA II - 3Y Warranty צורב LG 4167B/H10A White OEM DVD-RAM כרטיס מסך Leadtek GeForce 6200 Turbo Cache (350/500) 128MB (256mb shared) DDR 64bit 4-Pipes - PCX - 3Y Warranty מארז Compucase CI-6A19 White - 0.8mm Steel + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan מקלדת ועכבר Logitech Cordless Desktop Desktop EX 110 כונן דיסקטים Sony Floppy Drive (White) מסך Samsung 960BF 19" LCD מחשב למשחקים (השי…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by asafgolan,

אני מחפש מפרט ב1500 ש"ח שיתאים לישומים פשוטים כמו אינטרנט, וורד וכו'. המחיר הזה אמור לכלול גם מקלדת, עכבר, הרכבה ומשלוח, אז אני מקווה שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית. אין צורך במסך.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by yonatanph,

צריך להיות מבוסס פנטיום. שימושים: באופיס אימייל ואינטרנט. אין צורך בציוד הקפי. המארז צריך להיות קל לנשיאה (ידית נשיאה יתרון גדול). לא יהיה OC בשום שלב ובשום אופן. המחשב למשרד ביתי עבור מישהו שלא מבין במחשבים. לא יהיה שום שידרוג בעתיד בשום צורה או אופן. המחשב ישאר כמו שהוא נקנה עד לרגע שבו יקנו חדש/הנוכחי יתפרק. במסגרת השימושים המבוקשים רצוי שהמחשב ירוץ באופן חלק (מחליפים כי הנוכחי כבר מאוד איטי). התקציב מאוד קריטי, ולמרות שרשמתי עד 1700 עדיף שיהיה כמה שיותר קרוב ל1500. אם אפשר פחות ועדיין לקבל ביצועים סבירים מה טוב. אני מדגיש שוב - תקציב הוא עניין קריטי.

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by or150,

. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

16. המחשב מיועד בעיקר להרצת מספר יישומי java כבדים במקביל. כמו כן, רוצה לוודא שיהיה ניתן לחבר ולעבוד על 2 מסכים במקביל מהמחשב. מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box קירור למעבד: Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי: 4GB 800mhz דיסק קשיח: 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 מארז: Antec NSK 4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU מסך: LCD 24 inch - S- PVA - Wide Screen 1920X1200 - Dell 2407WFP

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט הבא ... מחשב לעבודה משרדית בלבד ... אינטרנט וקצת אופיס מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤470 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤347 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤167 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤188 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤43 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אחריות: שנה. מחיר סופ…

• 15 תגובות
    • 681 צפיות
  18. שלום. אני צריך להרכיב לאח שלי מחשב לעבודה משרדית. השימוש היחיד בו הוא מעוניין מלבד אינטרנט ואופיס הוא צפייה בסרטים. לכן אני צריך שתהיה במחשב יציאת S-Video. בגלל התקציב הנמוך חשבתי ללכת לכיוון של כרטיס מסך משולב בלוח האם, אבל לא מצאתי לוח אם עם כרטיס מסך משולב שיש לו יציאת S-Video. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה הזו, ולעזור לי להרכיב מפרט, בעלות הנמוכה ביותר שניתן.

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט למחשב נייח בסיסי ביותר (אינטרנט, וורד) שיעבוד במהירות סבירה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 1k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית בסיסית ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by edenbd,

מחפש מחשב בערך ב 1800 ש"ח, תשתדלו לא לחרוג. השימושיים העיקריים הם גלישה באינטרנט ומוסיקה אך לפעמים משחקים קלים כמו פיפא ורולר קוסטר טייקון. אני מעדיף שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה ואין צורך בציוד היקפי. אין חשיבות ל AMD או אינטל. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by oded1,

אהלן כמו שהבנתם מהכותרת זה מה שאני מחפש המטרות העיקריות צרכים לימודים וגלישה באינטרנט ואם איפשר גם עוד מפרט למחשב ב2500 אותם צרכים וכמו ששכחתי לציין בהתחלה כולל הכל ממקלדת ועכבר ועד מסך ורמקולים פשוטים

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. כבר יש לנו מסך 19" דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. נשאר לנו רק המחשב. הדרישות: להריץ את Vista באופן מלא וחלק. ישמש כמחשב מולטימדיה לגלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, צפייה בתמונות וסרטונים והדפסת/סריקת מסמכים. התקציב: 1,000 ש"ח. אם זו באמת בעיה גדולה אפשר להסחף עד 1,500 אבל לא רצוי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אשמח לקבל הצעות למפרטים למחשבים הבאים : 1. מחשב משרדי לסטודנט, המיועד לעבודה משרדית, אופיס, גלישה באינטרנט וכו', ללא מסך. ראיתי ערכות שעולות בין 900 - 1500 ש"ח, התקציב נשמע לי מצויין, מוכן להוסיף עוד כמה מאות שקלים, אך רק במידה ואכן יתן תרומה משמעותית. חשבתי על מעבד Dual Core 2 או Quad (לתמיכה עתידית) עם לוח אם תואם, כל המערכת יכולה לעבוד ב 677, לא חושב שצריך יותר (תקנו אותי אם אני טועה) צורב DVD, ודיסק קשיח SATA II 250-500 ג'יגה, ספק כוח בינוני, אבל לא ג'נרי. הנ"ל זו רק מחשבה ראשונית שלי, אשמח לקבל המלצתכם למפרט בהתאם לקריטריונים הנ"ל, חשוב לי שהוא יהיה תואם לשדרוגים עתידיים. 2. כמו כן מעוניין גם במפרט למחשב מדייה לסלון, כאן אני כבר פחות מתמצא, ולכן התקציב די גמיש, נע ב…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש שיהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם קצת למשחקים. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר, אין לי רשימת משחקים. יהיו הרבה טאבים פתוחים אז נראה לי שצריך 8GB זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום אני מבקש עזרה במפרט למחשב ביתי שישמש לגלישה באינטרנט עבודה באופיס הורדות מהאימיול וצפיה בסרטים על ידי חיבור לטלויזיה אני צריך שיהיה צורב דיוידי והרד דיסק של 80giga בערך. אין צורך במסך תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.