ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מחפש מחשב לעבודה מישרדית אינטרנט ואוטלוק עד עד 3K עדיפות ל אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, מ * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה לפחות שעתיים * בלוטות' אפשרי *כונן מעל 100 GB * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך מפרט עד 2.5K אפילו פחות ללא ציוד היקפי. המחשב משמש למשרדי בלבד המשתמשת הקבועה בו היא ילדה ב13 לערך. חנות מעודפת KSP או חנות אמינה אחרת שעושה משלוחים עד לבית הלקוח. תודה ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב פשוט למדי אבל שבקטנה יהיה לו עתיד לשיפור (אם זה SATA2 DDR2 ושאולי יסחוב בעתיד מעבד חזק יותר).. לא משחקים לא סרטים לא מוזיקה..אינטרנט ותיכנות..ושיסחוב את ה XP כמו שצריך והאם הוא יסחוב ויסטה? לא כזה חשוב אבל לידע כללי.. לוח אם עם כרטיס קול מובנה כרטיס מסך וכרטיס רשת.. והזיכרון והמעבד כמה שיותר חזקים בתקציב הזה..מאמין מעבד AMD וזכרון מקווה ש 2 ג'יגה.. מארז כולל ספק שיהיה פשוט ומאוורר החדר שהוא יהיה בו דיי חם.. הרד דיסק SATA2 לא צריך יותר מ 80 ג'יגה אבל אם ההבדל מזערי ל 160 אז סחטן.. וצורב די וי די כל המחירים במלא אותו דבר איזה הכי עמיד.. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, כרגע הומלץ לי על Dell Precision 3640 Workstation T3640-9142 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, עדיפות עם יותר VRAM). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית , ממה שראיתי במפרטים המומלצים אין שום מחשב הכולל מעבד של intel , כל המעבדים שייכים ל AMD ורציתי לדעת למה ? אני מעוניין לקבל הצעת מפרט גם עם מעבד INTEL וגם AMD , הדרישות מהמחשב הם: לוח אם : העדפה שלי אישית ל ASUS HD : גודל של 80-120 GB זיכרון : 512 או 1024 MB מסך : 17 אינץ' LCD יש חשיבות לכרטיס מסך טוב ההגבלה היחידה הינה סכום ההצעה : עד ל 3000 - 3500 ש"ח. תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים מת לי המחשב ואני צריך לקנות מחשב חדש. למחשב הזה היה 8GB זיכרון ראם והוא עבד מצוין ולא נתקע לעולם, אבל כשהסתכלתי במנהל משימות ראיתי שלפעמים הראם הגיע ל-7.5GB תפוסה, לכן אני אקנה לפחות 16GB. השאלה שלי היא אם אני אקנה 32GB ראם האם יהיה שיפור בביצועים? והאם כדאי לקנות מחשב שמתאים לי בול ב-3500 שקל ולהחזיק אותו 4 שנים או לקנות מחשב ב-6000 שקל בעל ביצועים מעבר לצרכיי ולהחזיק אותו 8 שנים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב ושנה טובה לכולם אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב, שיהיה בעיקר לשימוש משרדי - אינטרנט אופיס וכו', אך גם סרטים מדי פעם, ואפילו קצת משחקים אם זה יהיה אפשרי בתקציב. התקציב הוא בסביבות 2,000ש"ח, וזה צריך לכלול רק: מעבד, לוח אם, זכרון, כ.מסך, ספק,הארדיסק. מה שקיים כבר אצלי זה: עכבר, מקלדת, רמקולים,צורב DVD, מסך CRT של סמסונג ומארז compucase 6A19 שחשבתי להשאר איתו, מה אתם אומרים? אני גר בקריות אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהאיזור (KSP, OMC,TMS ועוד כמה שאני לא מכיר...)
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה משרדית... אין צורך בציוד היקפי למעט צורב... את המפרט צריך לבנות מksp (אני יודע שהיא לא מומלצת, אבל צריך חנות קרובה והיא האופציה היחידה כך שהיא הרע במיעוטו...) אין צורך בדיסק קשיח יותר מ160gb... בינתיים זה המפרט שחשבתי עליו... אשמח לדעות תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני אלך לפי השאלון שבאתר: 1. מה התקציב? 3000-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. יש לי מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כנראה אינטל במעבד. אני מתלבט בין QUAD ל-DUAL כי אני קונה מחשב ל-5 שנים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב וכל החלקים שרואים מבחוץ צריכים להיות שחורים 7. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט מאד חשוב כי המחשב נמצא בחדר ועובד בלילה 8. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט למחשב לעבודה משרדית אבל כמה סייגים. המשתמש עובד בעיקר עם אוטלוק ואינטרנט אבל בנפחים גדולים, מגיע ל15 חלונות אוטלוק פתוחים וסדר גודל זהה של טאבים באקספלורר. להלן המפרט החזק ביותר של Hwzone למחשב משרדי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 840 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 470 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS 580 כרטיס מסך Radeon HD4350 512MB - Sapphire - Passive cooling and HDMI Compliant (via dongle) 250 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח הא…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת אינטרנט. מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4738069 999 ש"ח זה מחיר מצחיק מאוד, והשאלה היא אם המעבד הזה חזק מספיק ואם הלוח אם הוא נורמלי? פשוט הלוח אם הוא של חברה בשם FOXCONN ואף פעם לא שמעתי עליה. אשמח אם תייעצו לי בנושא...
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב כאשר יש לי כבר מעבד I5-6600 ולוח אם GA-H170M-D3H. המחשב לאינטרנט ואופיס אולי טיפה משחקים. מתחבר למסך 23". יש לי גם כרטיס מסך 4850 (האם כדאי לי לחבר אותו?) ויש גם כונן קשיח SSD. אז למעשה אני צריך את שאר החלקים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה כדאי עד 1000-1200. עדיף מחנות בחיפה או הקריות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב לפי הכותרת. חשוב שיהיה שקט... הוא אמור להיות בחדר השינה. בינתיים חשבתי על זה: http://tms.co.il/preview/spec/dp5e8fcw אבל חרגתי קצת מהתקציב. חוות דעת ורעיונות חדשים יתקבלו בשמחה. עדיף חנות מאזור המרכז. כמו כן, חשבתי על ה- Minuet של Antec אבל לא הייתי בטוח אם המאוורר ייכנס לשם. יש סיכוי שאני טועה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, דוד שלי רוצה לקנות מחשב מ*פנדה* שבקיסריה. אמ... ניסיתי לחשוב על איזה מנבה וגם קראתי את המפרטים המומלצים של האתר, אבל לא מתאים לי שם שום דבר. צריך שהמחשב יריץ Vista ופעם בכמה זמן הוא גם עורך וידאו שהוא צילם, אז שהוא יצליח לסחוב את זה טוב. התקציב הוא 3000 לא כולל מסך (לא צריך המלצות על מסך) - לא מתוכנן OC. הוא רוצה שיהיה 2Gb Ram, כניסת Firewire (עדיף על הלוח), ו-HD של 250Gb 16Mb @ 7200 - לדעתי הוא יכול להכניס יותר בתקציב. הוא מזמין את המחשב היום או מקסימום מחר, אז אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאוד. תודה מראש, אדם
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, ירידת המחירים של 22/4/07 הגיעה כבר? או שהתאריך נדחה? במידה והירידה שהיתה צפויה כבר בעיצומה, אשמח לקבל תקציב למחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בסכום שאינו עולה על 4,000 שקלים. תודה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא אשמח לשמוע תגובות ... והאם הלוח אם באמת מתאים וינצל את יכולותיו של המעבד ? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤450 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤338 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤251 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤148 כמות:2 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ¤374 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1868 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: עד 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לא לחסוך מעוניין במחשב טוב אך מעדיף לא יקר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: מומלץ שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): סטנדרטי "22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אפשר (מחליף מחשב ישן מאד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מעוניין במחשב בלבד, לא זקוק לציוקג הקיפי. 5. עד כ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לעבודה משרדית office, pdf מעט עריכת תמונות (לא צריך כרטיס גרפי חזק במיוחד) הרבה זכרון ומקום איחסון ומסך טוב 19-21" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב לאנטרנט ועבודה משרדית כולל מסך, מקלדת ועכבר עד 5000. תודה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אז אחרי שרבים איתי על מחשבים בבית, ויש תלונות שהמחשב הישן לא מצליח לעבוד טוב אפילו עם minecraft, שלא לדבר על משחקים שמהירות חשובה בהם, אני שוקל מחשב חדש. מעבר לנתונים לפי השאלות המנחות - אין צורך במסך, מקלדת או עכבר, יש צורך במצלמת רשת וכרטיס רשת אלחוטי. מערכת הפעלה אני יכול להסתדר לבד. אני נמצא בת"א ומצד אחד לא נורא ממהר, אבל שוקל לבצע רכישה בחודש חדשיים הקרובים (בהתאם למשא ומתן עם אשתי לגבי ההוצאות). המסך הקיים הוא ברזולוציה של 1920X1080. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב סביב 3000ש"ח גמישות קיימת אבל אני לא רוצה להוציא מעבר למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משח…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-