עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IRONMAN153,

אהלן.. התבקשתי מידידה טובה שלי לבנות לה מחשב ללימודים היא תומדקת תקשורת אינטראקטיבית ומולטימדיה אני יודע שהיא תשתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימיאר, אפטר אפקט ותלת מידי.... רצוי שהמחשב יהיה באמת חזק וטוב.... מהיר ושקטטטט שאפשר יהיה לעבודה על כמה תוכנות במקביל ולבצע רינדורים עדיף של INTEL ולא AMD אני מעדיף שהמחשב לא יהיה עם OC בכלל או לפחות משהו קטן אבל עדיף שלא... רצוי מאוד לפחות 4 ליבות כי זה בטוח יכנס בתקציב ללא מסך וציוד הקפי... בניתי ת'מפרט הזה ככה בזריז.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ₪1078 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seaga…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by יהושע מנחם,

משתמש רשום 48 פורסם דצמבר 4 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית , בעיקר תוכנות ADOBE - אינדזיין , פוטושופ, אילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך 27 IPS 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

4. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים…

5. Started by eran1243,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20,000, ניתן לחרוג במעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רנדורי AI ב Comfy UI (נדרש 5090). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל או עיצוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

6. אני מעוניין לקנות מחשב חזק בשביל עבודה גרפית. למחשב יוחברו ארבעה מסכים 22' או 24' כל אחד. לכן חשוב לי דגש על כרטיס מסך חזק. את המפרט אני אקנה מארה"ב (אם מישהו מכיר אתר טוב וזול שאפשר להזמין ממנו חלקים, מעולה! ) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט למחשב לזוג עם ילדים קטנים. כ- 2000 ש"ח ללא ציוד הקפי. כונן DVD צורב, מארז קטן ושקט. אם יש אפשרות למרכב שמחזיק זה טוב... לעבודה, גלישה משחק טובים?(לא כבדים).

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by hugo123,

מה דעתכם על המפרט הבא. שימו לב זה רק ואך ורק לעבודה וגרפיקה (פוטושופ ועיבודי תמונות) Intel Core 2 Duo E4400 (S775) 2.0GHz 800MHz 2MB 64bit Box Intel® Desktop Board DG33FB GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 witcooling Western Digital WD1600JS 160GB SATA2 LiteOn LH-20A1P DVD-RW / x20 / +R/-R/DL / IDE Onboard - Intel X3100 Onboard - 6 Channels Onboard - 1GB JSP-TECH M-550D Midi ATX CASE (Black) 120mm Fan with EZ-Cool 400W PS

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by boy toy,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 3.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Peri228,

שלום ! אני מעוניין להחליף את המחשב, ולצורך העניין יש לי כ-3500 ש"ח (גמיש, אבל לא יותר מידי) . אין לי יותר מידי דרישות פרט לHD של 500 ג'יגה, ומארז שקט וקטן. אין לי כוונה לעשות OC. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, Word, Photoshop וכו'), אבל צריך להתמודד עם מספר רב של חלונות במקביל. כמו כן הוא ישמש את אחי הקטן למשחקים, כך שצריך כרטיס מסך שיחזיק .. תודה מראש עריכה : שכחתי לציין שלא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר..

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by ControlPanel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, מעדיפה לא לחרוג אבל אפשר אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים (וויצ'ר 3), רזולוציה 1080P כזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, ומסך (עד 1.5K, לא חובה להשתמש בכל התקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ישנה בחדר אבל חשוב שלא יפריע לעבוד / לשחק. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Itai Edri,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים ועבודה. אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה (פיתוח תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout, Battlefield, ומ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by eliXir,

היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by slamdunk,

חבר מביא לי מאילת שבוע הבא מחשב הרכבתי את זה בינתיים https://tms.co.il/builds/294506 יש לי מארז בבית אני אעבוד הרבה על המחשב עם הדפסות סריקות ופקסים הרבה דאטה אז אצטרך כוח עיבוד ושלא יתקע לי אחרי שנה שנתיים בגדול רוצה לחסוך ולהגיע לביצועים דומים, המפרט שצורף הוא הכי טוב עד 4000 לצרכים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ושימושים כללים, עם שמירה על אופצייה למשחקים בהגדרות בינוניות-נמוכות, המסך יהיה כלול במפרט, 20-22 אינץ לפי מה שמתאים בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מאוד, 4-5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחש…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. תקציב : 3000 שקל צריך מקלדת + עכבר אלחוטי + צורב מהחנות : KSP KSP.co.il המשחק הכי גבוהה זה יהיה Unreal 3 לא קריסיס ולא שומדבר כבד מאוד.. 4 ג'גה ראם חובה 500 ג'יגה דיסק קשיח גם חובה

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, RESIDENT EVIL, DEVIL MAY CRY, CRYSIS 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 המסך בגודל 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כן אני יודע שליום יום זה קצת מוגזם אבל אני מוכן לשלם עבור מהירות ולא לעדכן את המחשב כל יומים.... המחשב העכשוי שלי בן 3.5 שנים עלה גם ~8000 ש"ח ועד היום הוא די חזק... המסך שלי כיום הוא בעצם טלוויזיה 32 אינץ... אבל אני מעוניין במסך עם רזולוציה יותר נורמלית מ 1360X760 חשוב שהיה כבר USB3, עכבר ורמקולים כבר יש.... ולא צריך מערכת הפעלה :-) מסך: LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1701 מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK אחריות: ללא הגבלת …

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by DarkCowMoo,

סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

23. Started by eran1243,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  25. הרבה זמן עבר מאז שהתעסקתי עם מחשבים נייחים , אז הגיע הזמן להתחדש באחד כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון דברים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אינטרנט ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 15 בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בהתחלה יחובר למסך טלויזיה 32 , בהמשך נוסיף מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.