ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,418 דיונים בפורום זה
-
1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני מודע לזה שיש ת'רד אחר דומה בכותרת, אבל הצרכים שלי קצת שונים. אני מחפש נייד אמין, עם כמה שיותר זכרון פנימי (2 ג'יגה מינימום), לפחות 160 ג'יגה כונן קשיח וסוללה שמחזיקה הרבה. יש צורך בצורב DVD. כמובן שאחריות ארוכה זה יתרון ראיתי את הנייד הזה של ג'יגבייט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1529 המחיר בסה"כ נראה לי טוב, אבל אני אשמח לחוות דעת עד כמה הניידים של החברה שווים. אם למישהו יש הצעות אחרות, הערות, הארות אשמח לשמוע גלעד
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משחקים - שיריץ באיכות טובה את רוב המשחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Q6600/Q6700/Q8200 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
. התקציב הוא 2500-3000 2. מטרות: אופיס, מטלב, סרטי HD אינטרנט משחקים שיתוך בערך בכל מה שיש כרגע ועוד כמה שנים אם זה אפשרי -לא יודע מה בדיוק יש עכשיו 3. ציוד הקפי: אני רותה לחבר מכשיר ווידאו ולהעביר קלטות ווידאו למחשב ולצרוב אותם בקשר לספק כוח אמרו לי שכדי מעל 500 אז אם אתם חשובים שאפשר פחות אז תגידו 4. יש לי DVD עם חיבור ישן ואני לא בטוח שהוא מתאים ללוח אם חדש.. וH.D 500 G 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. מערכת הפעלה והרכבה לא צריך 8. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת עש 9.מה זה OC? 11. משחקים : אני חושב פיפא GTA אולי call of dUty כל מיני משחקי אסטרטגיה -- לא יודע מה בדיוק יש עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמו הכותרת - צריך מחשב לאופיס ואינטרנט וזהו. אולי פעם בכמה זמן לראות איזה סדרה, כנראה לא HD אפילו.... אבל רצוי שאת זה הוא יעשה טוב - מעבד כפול ליבה מודרני 2.6 לפחות, הארד דיסק נגיד 250 או 320 וזיכרון נראה לי מינימום סביר זה 3 גיגה היום לא? לא ברור לי כל עניין ה-dual channel כ"כ, ומה קורה אם יש לי מספר אי זוגי של מודולים. מארז וספק שיהיו אמינים וטובים, אבל רק בגבול מה שצריך. דבר אחרון - המטרה העיקרית היא כמה שיותר זול אבל שירוץ חלק וטוב בכל זאת. כלומר, אני לא רוצה את המחשב הכי חזק שאפשר לקנות ב-2000 ש"ח, אלא את המחשב ה'חזק' הכי זול שאפשר לקנות. שכחתי להוסיף - צריך הכל חוץ ממסך - עכבר מקלדת וכו'. תודה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לתכנות וקצת משחקים. * גודל המסך? 14/15 * משקל רצוי? קל יחסית - באזור ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL מכיוון שאני רוצה לשמור על האופצייה להפעיל משחקים על המחשב בצורה סבירה חשבתי ללכת על מחשב עם כרטיס RADEON HD 4570 או אחרים ברמה בינונית+. המחשב שחשבתי עליו הוא DELL 1555 ST-RD33-3147 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=25631 אשמח לשמוע על מחשבים נוספים בטווח המחירים 4000-5000 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט העיצוב לא חשוב ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חו…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חברה שלי בארה"ב חשבתי שאזמין דרכה את חלקי הליבה (מעבד זיכרונות לוח אם וכו...) וככה אחסוך עלויות בצורה משמעותית (תקנו אות אם אני טועה) שימוש המחשב: עריכת וידאו חבילת אדובי CS4 בעיקר פרמייר פרו ואפטר אפקטס (כולל שימוש בפלאגינים כבדים). לא עובד בתוכנות תלת מימד בצורה ישירה (כמו מאיה ו3D studio max- אבל מן הסתם אפטר משתמשת בתלת מימד גם. מערכת הפעלה עיקרית Vista Ult 64Bit מריץ גם האקינטוש (לאופרד) אבל זה לא אמור לענין אתכם... 8) דרישות מערכת: 12 גיגה ראם מהיר! עריכת וידאו שווה הרבה מקום איכסון. חשבתי על כונן ניפרד לסיסטם כמובן. ולהתחיל משני כוננים זהים בשביל רייד RAID. OC מירבי אך יציב. מאתרים אמריקאים נראה שהמעבד הכי פופלארי שיש לכולם הוא הi7 920 שממש זול גם. …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חוזר אליכם שוב לקראת קניית מחשב נוסף לעסק. בפעם הקודמת עזרתם מאוד והודות להמלצתכם נקנה מחשב. תחנת עבודה לשימוש של עיבוד תמונה מקצועי כרטיס מסך חייב לכלול יציאה לשני מסכים - רצוי לשלושה מארז שמכיל לפחות 4 דיסקים זכרון - המקסימום שמערכת ההפעלה מזהה לא יהיה אובר קלוקינג אין כוונה להריץ משחקים על מחשב זה בנוסף, שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס וכו... אין צורך במערכת הפעלה חוקית. מתוכננן לעבוד עם XP PRO התקציב עומד על כ-5K ש"ח. סטיה של עד 1K אפשרית. אין צורך לכלול מסכים במפרט, יש צורך בשאר הציוד ההקפי. תודה לכולם מראש, טל זהר
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מארז ANTEC שוכב 380W NSK2480 לוח ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד אינטל 2.6GH 2MB PENTIUM D.CORE E5300 מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO AR 775HEAT-PIPE זכרון CEON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 Western Digital מאיץ גרפי INTEL X4500 OB ב-1750ש"ח
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מחשב נייד של טושיבה , בטווח מחירים של 4000-4500 השימוש בו בשביל תוכנות אופיס, הורדות, אינטרנט, בקיצור מחשב לסטודנט ממוצע תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה זה יהיה מחשב למשחקים אינטרנט וכאלה חוץ מי מסך צורב ודיסק קשיח
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500-3000 עם מינימום חריגה, תשלום באשראי. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, הוא יהיה ליד קיר חיצוני שמתחמם מאוד אבל העיצוב - העיניים בדרך כלל מופנות למה שהולך על המסך. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה לא וגם הרכבה הייתי מעדיף שלא אבל אני מבין שבלי הרכבה אני לא אוכל לממש אחריות. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט כל כך. אני לא אכעס אם יהיה שקט. 10. האם מתוכנן OC? אני באמת ש…
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הזמנתי מפרט היום איך הוא? מעבד: AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤671 לוח אם: BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤380 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤614 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-6-6-18 - VALUE EDITION : OCZ2V8004GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: COOLERMASTER ELITE 341 RC-341-KKN1-GP w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤202 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET אחריות: שנה. מחיר: ¤271 מחיר סופי: ¤2397
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1255 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤235 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤125 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤412 ספק כוח: FSP 550W : FSP550-80GHN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ¤407 שירותי מעבדה: הרכבת מ…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני חדש כאן איך המפרט ? לא רציתי לקנות משהו יקר כי אני לא צריך .. רק מחשב שיוכל להריץ 2-3 משחקים באיכות טובה וזהו. מסך יש לי כבר של LG "22 חדש עכבר ומקלדת אני קונה בנפרד . כמה לדעתכם המפרט שווה? מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני עוזר לחבר שלי להרכיב מפרט מחשב באזור התקציב הזה. זו ההצעה שקיבלתי מזיגזג. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי אייכותיים שקיימים היום (ויהיו בעתיד). מה דעתכם? Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7681{23}149 - קירור מצויין למעבד: FREEZER 7 XTREEM כמות: 1 מחיר: 1,359 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9038 כמות: 1 מחיר: 368 ש"ח GIGABYTE GA-EP45-DS4 (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7421 כמות: 1 מחיר: 797 ש"ח SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5…
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב E310 של LG עכשיו תוכנת האנטי וירוס עשתה סריקה של וירוסים ואני יודע שהיא מאמצתאת המחשב. אבל מה שקרה הפעם היה מוגזם הטמפ' של הליבות של המחשב הגיעה ל 90 מעלות, בטוח שזה לא תקין אבל באיזה טמפ' נגרמת כבר נזק לחומרה ? ד"א המחשב נקי מאבק והמאורר פועל כשורה. תודה רן.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יושב שבמחשב שולחני אפשר לכוון בביאוס טמפ כיבוי כדי לא להזיק למחשב, ממה שניסיתי לא מצאתי אותה האופציה בלפטופ שלי, אז מה בדיוק קורה שם עם המחשב מתחמם .?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לצפייה בסרטים , כמו כן המחשב ישמש גם לגלישה מרובה באינטרנט,קריאת טקסטים וכו' ,ובנוסף ישמש גם להרצת משחקים "כבדים". גם פוטושופ בין היתר. בקצרה, כמעט להכל חשוב שיתמוך בהרצת משחקים כבדים, סרטי HD Full וכו'. דיי חשוב לי שהוא יהיה שקט, OC לא יבוצע... בינתיים יש לי מסך מחשב- ViewSonic VP930 שהמחשב יהיה מחובר אליו. לגביי התקציב,בין 3000 ל-4000, עדיף שיהיה שלא יעבור את ה3800, אבל בסכום כסף של 200-300 שקל יהיה אפשר להביא מחשב הרבה יותר טב, אז זה בסדר . תודה רבה לכם חברים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-