עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכוון להתקין על המחשב XP. זכרון 4 GB, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר לדחוף עם מעבד I3/I5 יספקו אותי. נצלו כל שקל תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר מסך 22" …

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by eran256,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לעיתים, והרבה סרטים, מוזיקה וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כשייצא אז COD,PES, GTA5 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, בקרוב 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. יש לי מחשב בן שנתיים ופתאום הוא התחיל לא לעבוד אז החלטתי להחליף אותו . יש חלקים שאני יכול עדין להישתמש כמו מארז אולי ספק החלקים הם : WD 160GB 7200rpm 8mb buffer S-ATA II HDD NEC ND 3520AB 16/4/24//48/16/48 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24pin Power Supply Coolmaster CAC-T05-WWA Centurion 5 אם אפשר להישתמש במשהו זה יהיה מעולה . תודה מראש על כל העזרה ....

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by djz,

יש לי המלצה על מפרט מסוים רציתי לדעת עם יש אפשרות לשפר או שצריך לשנות משהו? ואם הכל מאוזן ונראה בסדר בלי צוואר בקבוק או משהו כזה אני די נעול על ה4000 כי זה בשביל חבר אז אי אפשר לחרוג תודה מראש לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪961 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 NZXT M59 Plus 3x120mm כולל 3 מאוורי 120מ"מ, יחידות 1 ₪299 Antec TRUE POWER TRIO 650W - במחיר מבצע , יחידות 1 ₪390 Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba, יחידות 2 ₪136 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 Connect3D ATI Radeon 68…

6. שלום לפורום, אני מתכנן רכישת מחשב אשר יהיה מחובר למסך טלויזיה Full HD, ובמקביל למסך מחשב LCD (אני מניח שניתן לקנות מפצל, אם אין 2 יציאות HDMI). המחשב יהיה ממוקם בקרבת הסלון ויפעל באופן קבוע ולכן הוא צריך להיות שקט, אבל הוא לא חייב להיות מעוצב כמרכז מדיה. רצוי מארז שחור. האפלקיציות המרכזיות הינן משרדיות ואינטרנט, אך גם יעשה בו שימוש בפוטושופ. המחשב לא יריץ משחקים. אני מעוניין ב- USB 3.0, ובצורב DVD. אין צורך בציוד הקפי כגון מסך עכבר/מקלדת, מע' הפעלה וכו'. יש טעם להשקיע בכרטיס רשת שתומך ב- 1GB? תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב נייד והסתכלתי פה על הנושאים אבל שום מחשב לא כמו שאני רוצה אז החלטתי לפתוח דיוןת אלו הפרטים: מטרות המחשב? סרטים,סדרות, קצת תוכנות גרפיות כמו : (sketchup) ,מוזיקה , לימודים בקיצור שיחליף את המחשב הביתי... * גודל המסך? 15.6 full hd * משקל רצוי? אין דרישה מסויימת אבל חשוב לי שיהיה נייד באופן נוח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3 ' hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500 ג'יגה.. * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, זה יקר שזה בעסקה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS תקציב: עד 4500. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by blof,

היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. שלום, הרכבתי מחשב לשימוש כללי: האם יש התאמה מבחינת הרכיבים או שאני מפספס משהו? קשיח וSSD כבר יש לי מעבד: Intel Core i5 7600 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪1030 לוח אם: Gigabyte GA-H110N כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Cooler Master Elite 130 כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪135 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 סה"כ: ₪2022 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1982 ₪ מתחייבים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. . מה התקציב המקסימלי? 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך/ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, גלישה מרובה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אי מיול, אופיס אינטרנט ונגני מדיה כולל HD ב) מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינצ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים.5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך משנה.7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ו…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by A3ro,

אז ככה,שלום לכולם! כפי שאתם רואים אני חדש פה בפורום ואני מעוניין לקנות מחשב חדש,הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע למחשב החדש שאני מעוניין לקנות. בעיקרון אני רוצה מחשב לצפייה בסרטים,תוכנות,הורדות כמו אימול ומשחקים לא כבדים ממש שיעבדו.ויהיה גם טוב לטווח הרחוק שאחרי שנה פתאום אני לא אתחיל להחליף חלקים. בנוסף ציוד הקפי אני לא צריך (רמקולים מקלדת ועכבר). לוח אם - ASUS- M2N-MX SE Plus AM2+, PCI-E, VGA מעבד- AMD - Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore דיסק קשיח - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital זיכרון-2GB KINGSTONE /זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 עכשיו יש לי שאלה בנוגע לזיכרון,כמות הזיכרון היא אותה כמות,אך השם של החברה הוא שונה.השאלה היא למ…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי?4300 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטים, לימודים ושימוש בסיסי באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: כן, מסן 19 אינץ' (או 20), וסט עכבר ומקלדת אל-חוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים וגם לא צריך כרטיס מסך חיצוני, מספיק מובנה. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק ב…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. לאחר שיירד מהפרק מחשב נייד למשחקים אני מחפש דגמים מומלצים למחשב לשימוש בלימודים + בבית (אין מחשב שולחני). לכן רצוי מסך גדול ככל האפשר ושירוץ חלק ככל הניתן בשימושי אינטרנט אופיס וסרטים מעדיף חברות כמו DELL LG ו TOSHIBA אודה לעזרתכם בהכוונה לדגמים/סדרות מומלצים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב. התקציב: בסביבות 3000 ש"ח, ללא הרכבה, מערכת הפעלה ומשלוח. החלקים הדרושים: מארז, ספק, 2 מאווררים למארז, לוח אם (עם כ.קול ורשת), מעבד עם קירור, זיכרונות,דיסק קשיח, כ.מסך, צורב DVD, רמקולים, מקלדת ועכבר. השימוש: סרטים, משחקים, אינטרנט, ואולי גם קצת עבודה משרדית, והכל תחת לינוקס. (כך שלמשל עדיף כ. מסך של NVIDIA) [עריכה:] *לא מתוכננים אוברקלוקינג או מודינג. אני מקוה שלא שכחתי כלום... בתודה מראש, יוגב.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. בדיוק כמו הכותרת.. אין צורך בציוד היקפי, לא אעשה OC. חשבתי על משהו כזה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪603 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪648 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ₪320 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4650-512D2E צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק HEC 63RA 500W ₪381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים . עדיף לא לחרוג. עדיף מעבד אינטל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי ממוצע-עדיף לא ONBOARD), עריכת מולטימדיה, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך,עדיף 22 אינצ' , רמקולים מקלדת ועכבר ממוצעים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? על כונן כונן דיסקטים אפשר לוותר כמובן... 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריט…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by NirNirNirNir,

תקציב באזור 3000 , ניתן לחרוג עד 3500 (המחיר לא כולל מערכת הפעלה,מסך) יעוד המחשב לעבודת תיכנות,אופיס וכד' חיבור למסך 22 ברזולוציה 1680:1050 אין צורך שהמחשב יהיה שקט באופן מיוחד, לא מתכוון להשתעשע עם אוברקלוקינג . דרישות מיוחדות : על המחשב יותקן win7 64bit זיכרון : 8 GB יש צורך בדיסק ssd 60-80 GB עבור מערכת הפעלה, visual studio וכד' דיסק קשיח - לפחות 500 GB

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  18. שלום רב, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש המיועד למוסיקה, סרטים, עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Photoshop ועריכת וידאו (Sony Vegas). זאת במחיר של 3,000 ש"ח. מסך 15" יהיה נהדר, לא מבריק. השאלות שבפי - האם כרטיס מסך שאינו מובנה (שאינו OnBoard) עוזר בדחיסת הוידאו (ב- Sony Vegas) ועיבוד התמונות וביצוע "פילטורים" (ב- Photoshop)? או שצריך להתרכז במעבד בשביל הנ"ל? בנוגע למעבד מול זיכרון פנימי - עדיף ללכת על i5 עם פחות זיכרון (נניח 3 ג'יגה) מאשר i3 עם יותר זיכרון (4 ג'יגה) ? אלו 2 השאלות הראשיות שאיני מצליח למצוא תשובה חד משמעית לגביהן. ובכלל, השאלה הגדולה - במחיר כזה ניתן להשיג מחשב סביר לביצוע עבודות כאלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב בתקציב של בערך 3500-4000 ש"ח ( לא כולל מסך וציוד היקפי ). המחשב צריך לכלול את הדרישות ( שימושים ) הבאות: 1. מערכת הפעלה: כרגע הוא יריץ XP, אבל שיהיה חזק מספיק להריץ גם ויסטה אם צריך ( יהיה חזק גם ל - 7 ? ) 2. עבודה משרדית כוללת: אינטרנט, אופיס, תוכנות מתמטיות וסטטיסטיות ( MatLab, SAS, SPSS,... ), וקצת תכנות ( Visual Studio 2008 ). 3. שימושים נוספים: צפייה בסרטים מדי פעם, משחקים - לא הרבה, אבל מדי פעם איזה משחק או שניים ( Championship Manager, Flight Simulator, Red Alert 3 ). בעיקרון לא צריך כרטיס מסך חזק לגיימרים, אלא סתם משהו עם DirectX 10 שיכול להריץ משחקים מודרניים בצורה סבירה. 4. OC = אין צורך 5. חשוב לי שיהיה שקט וקריר אם אפשר, וחשוב לי…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  20. - חשוב שיהיה ניתן לשדרגו לויסטה כך שכרגע נראה לי שאינ אלך עד סטיק אחד של 1 ג'יגה זכרון - חשוב לי שתעזרו לי לבחור את המארז שיתאים לכרטיס המסך, וכן שזה יהיה כרטיס מסך טוב - שיריץ ויסטה בעתיד בלי בעיה אך גם לא יעלה יותר מדי...

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית שוטפת.. בעיקרון המחשב יחובר רוב הזמן למסך מחשב רגיל.. הדרישות מהמחשב הן : - קל.. ואני לא מתכוון שהוא ישקול קילו.. רק שלא יהיה כבד מדי.. - שקט.. המחשב נמצא במקום די מרכזי.. והיה לי מחשב שהיה די רועש.. אני מחפש מחשב שיהיה כמה שיותר חירשי... - מסך סטנדרטי.. מהסיבה שציינתי למעלה.. שזה לא ישנה יותר מדי.. אבל בכל זאת.. לא קטן מדי (12... ) אבל גם לא גדול מדי (19.. אם קיים).. עדיף 15... - שטח איכסון גדול.. אני לא צריך טרה בייט.. אבל מחשב בעל כונן של לפחות 250GB..אם אפשר.. אם לא.. אפשר גם 160GB.. - סוללה.. שתחזיק את המחשב 10 שעות אם צריך.. - אמין.. חברה אמינה בלי בעיות.. - תחנת עגינה.. - כרטיס רשת ואפשרות חיבור של ראוטר.. וזהו.. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. אז שלום אבקש בבקשה מכם עזרה בבניית מחשב תקציב - אין הגבלה תקציב אבל שלא יגיע למחירים אסטרונים מעבר למתבקש למטרות מטרות - מטרותי אני צריך מחשב מהיר ללא בעיות שלא יתקע כי זה אמור להיות מחשב עבודה (עם הבורסה) וכאלה ושהמחשב יעבוד חלק עם high defintion למחשב אמור להיות 3 מסכים (נפרט בסעיף האחרון) אז בטח צריך כרטיס מסך סוס אבל אני לא יודע עכשיו המחשב לא אמור להיות למשחקים אבל שיעבוד פיפא פרו וכאלה יפה ציוד הקפי- לא צריך זה דבר שולי למעט ה3 מסכים שיפרט אח"כ עדפת חברות וחלקים- אין לי עדפה לחברה או חלק מסוים אלא אני פשוט סומך עליכם שתביאו לי חלקים טובים רכיב נוסף - שיהיה כרטיס קול 7 ערוצים אבל זה יהיה על הלוח כבר ושיהיה צורב די וי די * שיהיה כולל הרכבה תוספות- אני צריך 3 מסכי …

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח משחקים ביוניטי, ובכללי לשחק משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) פירוט למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב: פיתוח קוד visual studio 2010, משחקים (wow diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920*1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP בלבד 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?USB3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג ל nvidia 650 או 660 כשיצא. מה חשוב לי במחשב: - best bang for the buck - מהיר…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by itay127,

אני צריך מחשב לבית מרקחת, שיהיה בו דברים בסיסיים, ומסך דק.. הנה הצעה שאמא שלי קיבלה מהחברה(אני יודע שהם ממש יקרים ואני לא הולך לקנות מהם אבל רק שתדעו מה בערך צריך להיות): מחשב PENTIUM CORE 2 2140 זיכרון 512MB , דיסק 160GB 770 $ כונן דיסקטים, DVD-RW , מערכת הפעלה WINDOWS 98 SE רשיון של WINDOWS XP PRO. כרטיס מסך וכרטיס רשת. ללא מסך. 2 יציאות פרלל. מסך LCD שטוח 17" של NU 250 $ ששתיהם יוצאים ביחד בערך 4182 שקל.. ועכשיו הנה משהו דומה שהכנתי לאמא שלי רק אני לא יודע איזה לוח אם כדאי במחיר הזה(צריך כ.מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤378 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 ¤306 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39143 …

• 5 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.